Vecas mēbeles, lēti dzērieni un pārtika

Rakstīts: 28 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 22 — 27 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m par fotoattē lu.
Reā li viss ir pavisam savā dā k, biļ ete 5 naktis 6 dienas, bet pē c Pegasus polises faktiski 4.5 naktis un 4.5 dienas (reģ istrē jā mies 22.07. 21.16. 30, izbraucā m 27.07. 21. pulksten 03.50). Ierodoties pē c anketas aizpildī š anas, viņ i ā tri iekā rtojā s, darbinieki reģ istratū rā krievu valodā maz saprata, un, kā vē lā k izrā dī jā s, viņ i š ajā ziņ ā bija visprogresī vā kie.
Numurs ar vecā m nolietotā m mē belē m un santehniku, gaisa kondicionieris un visa elektrī ba darbojas tikai tad, kad atrodaties istabā , ieskaitot ledusskapi. Istaba tika iztī rī ta, bet uz skapju plauktiem bija netī rumi, netī ras pultis. Pē dē jā renovā cija, iespē jams, bija pirms 15 gadiem. TV strā dā , bet krievu valodā ir 2 kanā li, viens 1 ir krievs ar savu proputinisko politiku, otrs ir kaut kā ds reliģ isks. Istabu skaņ as izolā cija ir laba.

Teritorija, vairā k vai mazā k, atpū tas zona darbojā s, bet par to neviens nerunā un š ķ iet, ka daž i atpū tnieki tur nav bijuš i. Autobuss uz pludmali kursē aptuveni 5 minū tes ik pē c 30 minū tē m. Pludmale ir kā pludmale.
Bā ri ir kaut kas. Pludmales bā rā tikai bezalkoholiskie dzē rieni un ū dens.
Bā rs pie baseina ļ auj ieliet plastmasas atkā rtoti lietojamā s glā zes un nedaudz zem tekoš a ū dens nomazgā tu stiklu (pā rā k slinks, lai ielā dē tu trauku mazgā jamo maš ī nu, kurā , visticamā k, nav mazgā š anas lī dzekļ a, izņ emot karstu ū deni).
Visos bā ros lē tais dzē riens tiek liets no vienas mucas, tikai bū tī ba atš ķ iras. Pudeles ar vī nu un stiprajiem dzē rieniem un saldajiem dzē rieniem ielej paš as un ievieto ledusskapī . Atverot bā rmenis skaisti atdarina jaunas pudeles atvē rš anu ar asu rā vienu un tad lej, bet skaņ a un kontrzī mols liecina, ka kaut kas nav kā rtī bā .
Ē diens ir kā ē diens, nekas smalks, uz viņ u desu vispā r nav patī kami skatī ties, nemaz nerunā jot par to, kas tas ir. Š ķ ī vji vidē ji, paplā tes nav, katrs ar vienu š ķ ī vi skrien 5 apļ us. Viesmī ļ i ir lē ni, kamē r gaidi, kad notī rī s galdu, vieglā k to izdarī t paš am. Ē diens 4-. Vienmē r bija augļ i, daudz saldumu, reizi nedē ļ ā bija zivju diena.
Trenaž ieru zā le ir paredzē ta tikai fotoattē lā redzamā s viesnī cas reklamē š anai. Tajā nav iespē jams iekļ ū t. Tas izskatā s pē c gaisa kondicioniera, bet, ieslē dzot to no pogas zem tā , jū s saprotat, ka tas ir tikai vē ja pū tē js. Pie 40+ tas ir ciets. Daļ a inventā ra ir salauzta. Vispā r sporta zā le mē belē m.

Pludmales dvieļ i ir veci, ar caurumiem. Personā ls nav rupjš , bet stulbs krievu valodas izpratnes ziņ ā . Bet visi bā rmeņ i ir iemā cī juš ies vā rdu "1 dolā rs" un viņ i visiem uzliek pateicī bu par viņ u pā rpalikumu.
Ejot prom mani nogalinā ja kā da turka piedā vā jums no reģ istratū ras nosvē rt manu koferi par dolā ru un tad mums iedeva pusdienu kastī ti ceļ am (maza bulciņ a ar plā nu sieru un beigtu desu iekš ā , ā bols un sula 200 g) un š ī s kastes tā dā karstumā , pat ledusskapī neviens nav salikts.
Nobeigumā teikš u, ka 4 zvaigznes š ai viesnī cai ir pat daudz. Ieteiktu ikvienam - NĒ .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu