Brīnišķīgas brīvdienas!!!

Rakstīts: 5 jūnijs 2010
Ceļošanas laiks: 15 — 29 maijā 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies Garden Resort Hotel no 2010. gada 15. maija lī dz 29. maijam. Lai pateiktu, ka man patika, nepietiek pateikt: Ļ OTI PATĪ K!! ! ! Draudzī gs personā ls, vienmē r smaidoš s reģ istratū rā , un istabenes (katru dienu tī rī ja un mainī ja veļ u un dvieļ us) utt. Ē diens man personī gi ir izcils, man pietika gaļ as, dā rzeņ u, garš augu, augļ u un kā di deserti! ! ! -Pirkstus laizī si! Pā rē jā laikā.2 reizes bija itā ļ u virtuve, tā kā esmu visā du makaronu un lazanjas cienī tā ja, bija sajū smā !
Atseviš ķ i es gribu rakstī t par animā ciju! Kā di tie paš i puiš i, labie biedri! Viņ i mū s izklaidē ja visas dienas garumā ! Milzī gs sveiciens (ī paš i) Alenai (gudrai! ), Enriko, Mustafai, Omutam un meitenei, kura strā dā ja ar bē rniem (diemž ē l nezinu vā rdu) Un viņ u vadī tā jai Aisai! Puiš i zina savas lietas! Vē lreiz labi darī ts un PALDIES par jauko atpū tu!! !
Jā un piekrī tu meitenei kura pirms manis rakstī ja par viesnī cas gidu no PEGAS tū ristes, viņ u sauc Kamila un tieš ā m neviens, viņ a neko nestā stī ja, visi uzzinā ja no tū ristiem kas un kā , viņ a reti parā dī jā s viesnī cā un ar mū ž ī gi neapmierinā tu seju! Un tā Pegazs labi nostrā dā ja! Neko sliktu nevaru teikt par pā rē jiem gidiem, kas mū s sagaidī ja un ar kuriem kopā braucā m ekskursijā s! Sveiki Lenuru!! !

Jā ! Kā lai neraksta par SPA centru, esi pā rliecinā ts, ka ierodoties, vē lams paš ā pirmajā dienā , dodieties uz Hamam - tā ir turku pirts, viesnī cā , forš i - it kā no jauna piedzimtu! Un iedegums tieš i apgulies! Un puiš i masē pē c labā kā s sirdsapziņ as! Sveika Viktorija, kas tur strā dā!! !
Nu, tas arī viss! Uz drī zu redzē š anos!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu