brīvdienas Garden Resort Bergamot 5*

Rakstīts: 2 augusts 2009
Ceļošanas laiks: 24 jūlijā — 2 augusts 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
innesoč ka
Rezultā ts: 4
Tikko atgriezos no Kemeras. Paliku pie drauga 10 dienas. Man ļ oti patika viesnī ca. Daudz pozitī vu emociju, bet viss kā rtī bā .
Viesnī ca velk labus 4+, bet es nedotu 5. Personā ls runā krieviski, jo 60% ir krievi. Ir arī daudz cilvē ku no Skandinā vijas valstī m. Personā ls labs, visas problē mas tiek atrisinā tas bez spriedzes. Galvenais ir nevis ieskriet, bet mierī gi izskaidrot situā ciju un tevi sagaidī s.
TERITORIJA. Rajons vidē js, bet ir kur klī st. Netā lu no galvenā baseina atrodas Relax Garden, kurā varat arī peldē ties baseinā klusumā . Viesnī ca ir vairā k piemē rota ģ imenē m. Ir bē rnu istaba un katru vakaru tiek piedā vā ta izklaides programma paš iem mazā kajiem. Teritorija ir ļ oti zaļ a.

ANIMĀ CIJA. Mums ar jaunatni nav ī paš i paveicies, jo. kamē r bijā m, pā rsvarā atpū tā s ģ imenes ar bē rniem. Bet mums nebija garlaicī gi. Animā cijas komanda paveica lielisku darbu! Katru dienu pie baseina notiek jaunas sacensī bas, ū dens vingroš ana, š autriņ u meš ana, š auš ana un daudzas citas izklaides pē c jū su vē lmē m. Cik sapratu no atsauksmē m, pirms tam animā cija tur nebija ī paš i laba, bet pirms apmē ram mē neš a mainī ja galveno animatoru (tagad galvenais animators ir Hasans, viņ š ir ū dens aerobikas instruktors, tas ir kaut kas : )) , lai jums nebū s garlaicī gi. Vakaros viena un tā pati komanda uz vietas esoš ajā amfiteā trī rī ko daž ā dus priekš nesumus. Izrā des bija lieliskas, un neatkarī gi no tā , cik vecs jū s esat, puiš i strā dā ja pā rsteidzoš i. Turklā t gandrī z katru vakaru viena un tā pati animā cijas komanda pulcē jaunieš us uz pilsē tas diskotē kā m vispretenciozā kajos Kemeras klubos. Pilsē tas diskotē kas nav iekļ autas ekskursijas cenā , bet maksā jā m 10$ no cilvē ka un par š o naudu mums tika nodroš inā ts transfē rs 2 virzienos, ieejas un galdiņ u rezervā cijas un ballī tes lī dz 3 naktī . Ņ emot vē rā to, ka, braucot atseviš ķ i un braucot ar taksometru vienā virzienā , tas jums izmaksā s 8 USD, ja dzī vojat Kemeras centrā . Tā pē c mums patika animā cija.
Ē DIENS. Nevaru teikt, ka ē dienu izvē le bija ļ oti plaš a, bet cilvē ki nā k atpū sties, lai nepiepildī tu vē deru. Tā tad, ja neesat gardē dis, virtuve bū s piemē rota jū su gaumei. Ē dieni ir diezgan vienkā rš i, bet vienmē r garš ī gi. Ļ oti garš ī gs vietē jais vī ns, un pludmales bā rā var pagatavot lielisku dž ina toniku. Viesmī ļ i vienmē r ir jū su rī cī bā .
TĪ RĪ Š ANA. Numuri tiek uzkopti katru dienu, katru dienu tiek mainī ti arī dvieļ i. Vienī gā problē ma mums bija ar duš u un kanalizā ciju. Tie nedarbojā s ī paš i labi, lai gan pā rē jā s telpā s š o problē mu nebija. Iespē jams, ka paveicā s)
PLUDMA. Pludmale atrodas 2. lī nijā , tač u tā nav problē ma. Ik pē c pusstundas no pulksten 8 lī dz 19 no viesnī cas kursē autobuss uz pludmali un atpakaļ . Brauciens aizņ em apmē ram 3 minū tes. Pati pludmale ir vidē ja, gaidī jā m vairā k, bet dzidrais un tī rais ū dens jū rā to kompensē . Pludmale ir apzī mē ta ar UNESCO zilo karogu. Pludmalē ir bā rs, bet no alkoholiskajiem dzē rieniem ir tikai alus. Jū ras ež u nav, var droš i staigā t un peldē t basā m kā jā m.
Nu kā jau viss. Kopumā mums ļ oti patika. Ir vē lme tur aizbraukt vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu