Fame Residence Kemer & Spa 5*– Atsauksmes

78
Novērtējums 8.310
№12 viesnīcas reitingā Kemera
9.2 Numurs
9.3 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.2 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2002. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2015. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Pilsētas viesnīca Kemeras centrā pirmajā līnijā. Ieteicams jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Viktoria27
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, un ziemas koncepcija saglabā zī molu. Iespē jams, no visā m viesnī cā m, kurā s bijā m, un mē s bijā m daudzviet, viena no labā kajā m ģ imenes brī vdienā m. Un tā galvenā priekš rocī ba ir personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, un ziemas koncepcija saglabā zī molu. Iespē jams, no visā m viesnī cā m, kurā s bijā m, un mē s bijā m daudzviet, viena no labā kajā m ģ imenes brī vdienā m. Un tā galvenā priekš rocī ba ir personā ls. Ļ oti uzmanī gs, neizspied naudu, mē s paš i vē lamies pateikties. Ē diens labs, kvalitatī vs.
Numuri ir labi, bet standarta bez balkona. Labā k ir ņ emt ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu, nevis uz ceļ a.
Lielisks spa un ziemas baseins. Pietiekams baseina dziļ ums un izmē rs. Ziemas koncepcijai viesnī ca ir viena no labā kajā m.
Arī laba atraš anā s vieta. Kemeras centrs. Caur pagalmiem izejiet 7 minū tē s uzreiz uz pulksteņ a torni. Kopumā neliela mā jī ga ģ imenes viesnī ca. Ziemā ir daudz vā cieš u.
Bet mī nus viens un ļ oti resns. Viesnī cas teritorijā ir neticami daudz kaķ u, tā ir tikai miskaste. Un viņ i visi iekā pj restorā nā iepakojumos. Un neviens viņ us neizdzen. Vairā kas reizes redzē ju, kā viņ i uzbruka atpū tnieku kā jā m. Cilvē kiem ar alerģ iju pret kaķ iem tā ir elle. Mē s no turienes atbraucā m pirmsastmas stā voklī ar briesmī gu alerģ isku klepu. Protams, es saprotu, ka kaķ i ir labā ki par ž urkā m, bet tomē r kaut kā ds saprā tī gs daudzums, nevis bars, kas kur klī st.
Starp citu, izejot no viesnī cas teritorijas, pagalmos, uz ceļ iem - visur - novē rojā m vienu un to paš u kaķ u neskaitā mī bu. . .
аватар 777999L
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā no 2021.  gada 23. lī dz 31.  oktobrim. Š ī nav pirmā reize Turcijā , ir ar ko salī dzinā t, katru gadu maijā un oktobrī atpū š amies Kemeras reģ ionā - ļ oti mī lam š o rajonu! Viesnī cā ieradā mies 21. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā no 2021.  gada 23. lī dz 31.  oktobrim. Š ī nav pirmā reize Turcijā , ir ar ko salī dzinā t, katru gadu maijā un oktobrī atpū š amies Kemeras reģ ionā - ļ oti mī lam š o rajonu! Viesnī cā ieradā mies 21.05. Neskatoties uz to, ka vakariņ as jau bija beiguš ā s, mū s aizveda uz restorā nu un pabaroja. Pē c vakariņ ā m mums piedā vā ja izvē lē ties divas istabas ar vienu vai divā m lielā m gultā m. Izvē lē jā mies vienu lielu gultu ar sā nskatu uz kalniem un sā nskatu uz jū ru. Bez piemaksā m!
Numurā ir mini bā rs, kas tiek papildinā ts katru dienu. Arī kosmē tika tiek papildinā ta katru dienu. Viesnī cā ir lieliski darbinieki, kas apkalpos jū s visaugstā kajā lī menī . Ē diens ir neslavē jams! Viss ir tik garš ī gi, ka nav iespē jams pretoties ē dienu daž ā dī bai. Vienmē r pusdienā s laš a steiki, tī tara gaļ a, vista daž ā dā s versijā s, jē ra gaļ a, cepta zivs. Pludmales bā rā ir garš ī gi burgeri un shawarma. Pie baseina saldē jums un visā di saldumi. Rezultā tā ierodoties mā jā s +2 kg.
Jebkurā viesnī cā var atrast vainu un atrast mī nusus, tač u, pirms rakstī t sliktas atsauksmes un sabojā t garastā vokli un atvaļ inā jumu, dodieties pie viesu attiecī bu administratores Annas, viņ a sakā rtos visas situā cijas un palī dzē s nesabojā t atvaļ inā jumu. Anna jū s uzmanī gi uzklausī s un atrisinā s visas jū su problē mas, š is cilvē ks ir ī stajā vietā ! Un viņ š savu darbu dara ļ oti profesionā li. Brī vi pā rvalda krievu, turku un angļ u valodu. Anna - Bravo! Katru vakaru viesnī cā ir daž ā das programmas, katru otro dienu ir dzī vā mū zika. Jā , š ī ir 80. un 90. gadu mū zika! Bet mē s bijā m priecī gi par to! Kad mē s devā mies prom, mē s bijā m atņ emti kā ģ imene. Es biju aizkustinā ta lī dz asarā m.
Vai vē laties atgriezties š ajā viesnī cā ? Ar pā rliecī bu rakstu - JĀ !
На фото Анна-менеджер по работе с гостями. Потрясающий человек, который внимательно вас выслушает и разрулит все ваши проблемы, Анне-Браво! Вкуснейшая выпечка! Бар на пляже делает вкуснейшие бургеры и шаурму! Так украсили номер на годовщину нашей свадьбы!
аватар matroskina88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies pē c 14:00, tā pē c viņ i mū s nokā rtoja uzreiz bez liekas satraukuma. Esiet gatavi maksā t papildus par numuru ar skatu uz jū ru. Ja nē , viņ i apmetī sies ar skatu uz kalniem un ceļ u (satiksme nav ī paš i aktī va, bet ir, galvenokā rt tū ristu transfē rs) vai ar skatu uz kaimiņ u viesnī cā m (gandrī z mugurā ), tā pē c skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies pē c 14:00, tā pē c viņ i mū s nokā rtoja uzreiz bez liekas satraukuma. Esiet gatavi maksā t papildus par numuru ar skatu uz jū ru. Ja nē , viņ i apmetī sies ar skatu uz kalniem un ceļ u (satiksme nav ī paš i aktī va, bet ir, galvenokā rt tū ristu transfē rs) vai ar skatu uz kaimiņ u viesnī cā m (gandrī z mugurā ), tā pē c skats uz jū ru. ir tā vē rts.
Viesnī cas teritorija kompakta, bet mā jī ga, zaļ a un pā rdomā ta, infrastruktū ra ē rta. Ļ oti patika atvē sinā ties ar vē sumu š ū polē s, kas izvietotas pa teritoriju ar labu skatu uz jū ru.
Istaba ir plaš a diviem, izskatā s moderni, vannasistaba ē rta, balkons ir must have (ir numuriņ i ar franč u balkonu, tad nav kur ž ā vē t mantas). Gaisa kondicionieris darbojā s labi, bezmaksas Wi-Fi visā teritorijā bija labs. Vienī gais pakeš u logs uz balkona ar sliktu skaņ as izolā ciju, mū ziku var dzirdē t pat tad, ja visu cieš i aizver.
Ē diens ir lielisks, bagā tī gs un garš ī gs. Ceturtdienā s zivju ē dienkarte ar jū ras rā puļ iem, sestdien - turku virtuves diena. Jā , katru dienu viņ i nedod garneles vagonos, bet kopumā viņ i gatavo garš ī gi, un neviens nespiež ē dienu izdalot. Konditorejas izstrā dā jumi un sieri ir tik vienkā rš i.
Apkalpoš ana lieliska, visi draudzī gi un gatavi palī dzē t, viesmī ļ i strā dā ļ oti ā tri. Tī rī š ana istabā katru dienu, viss kas jā maina/ziņ o/atjaunina.
Vienī gais mī nuss mums personī gi ir š ausmī gi skaļ ā animā cija vakarā , kas arī bija ļ oti vienmuļ a, izņ emot turku nakti. Par laimi, viņ i to izslē dz tieš i pulksten 23:00 un visi rā po pa istabā m. Piedzē ruš ies nakts kautiņ i nebija, viss ir ļ oti civilizē ti.
Kopumā esam ar visu apmierinā ti un ieteiktu š o viesnī cu jū ras, skaistu skatu un komfortablas dzī ves cienī tā jiem.
аватар vlrmaslov268
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Pat ja es gribē ju atrast kaut ko, par ko sū dzē ties, es nevarē ju to atrast... Es zinu, par ko runā ju, jo tā bija mū su 11. brī vdiena Turcijā . Kopš izlī guma viss bija vislabā kajā iespē jamajā veidā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Pat ja es gribē ju atrast kaut ko, par ko sū dzē ties, es nevarē ju to atrast...
Es zinu, par ko runā ju, jo tā bija mū su 11. brī vdiena Turcijā .
Kopš izlī guma viss bija vislabā kajā iespē jamajā veidā . Ī paš i vē lē jos pateikties reģ istratū rā vadī tā jai - Diā nai. Parā dī ja absolū ti profesionā lu apkalpoš anu un laipnu attieksmi pret viesiem.
Pludmale ir ideā li tī ra, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Tiesa, nav zudusi viesu maniere no rī tiem tos aizņ emt ar pamestā dvieļ a palī dzī bu un ienā kt divas stundas vē lā k.
Bet tā vairs nav administrā cijas vaina, smagais Scoop mentalitā tes mantojums...
Ū dens bija kristā ldzidrs un ļ oti silts.
Labs bezmaksas wifi istabā un pludmalē .
Kontingents pā rsvarā ir 50+. Trokš ņ ainu ballī š u cienī tā jiem te nav ko darī t. Lielā kā daļ a ir krievi, tostarp ukraiņ i, baltkrievi un tū risti no Kazahstā nas. Tika pamanī ti vā cieš i, č ehi un pā rsteidzoš ā kā rtā bosnieš i.
Ē diens visaugstā kajā lī menī . Ī paš i patika apkalpoš ana - viesmī ļ i uzreiz noņ em izlietotos š ķ ī vjus un vienmē r ar prieku apkalpo.
Animā cija ir klā t, bet ā rkā rtī gi mazos daudzumos. Bē rnu izklaides arī netiek pamanī tas. . .
Bet blakus Kemeras centram un tur vienmē r var aiziet pastaigā ties.
Kopumā iesaku. . .
аватар maxprocent
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Ierodoties, reģ istrē š anā s, istabas iegū š ana. Logi uz pilsē tu. Pienā cu klā t un jautā ju vai nevaru apmainī t pret istabiņ u ar skatu uz jū ru - ir iespē ja, bet par istabas maiņ u prasa 5$ dienā . 2. Sauļ oš anā s krē slus nedrī kst aizņ emt nomests dvielis. … Tomēr ▾ 1. Ierodoties, reģ istrē š anā s, istabas iegū š ana. Logi uz pilsē tu. Pienā cu klā t un jautā ju vai nevaru apmainī t pret istabiņ u ar skatu uz jū ru - ir iespē ja, bet par istabas maiņ u prasa 5$ dienā .
2. Sauļ oš anā s krē slus nedrī kst aizņ emt nomests dvielis. Jū s dodaties uz pludmali, nevis viens cilvē ks un neviens bezmaksas sauļ oš anā s krē sls. Visiem tika apmē tā ti dvieļ i. Cilvē ki iziet 6 no rī ta, paņ em solā riju un dodas gulē t.
3. Gida Anex tū re (nosaukums Izmira) pierunā iet nopirkt kaut ko no drē bē m, rotaslietā m. . . tā s tiek vestas uz veikaliem (transfers bez maksas), kas paredzē ti tikai tū ristiem. Citu cilvē ku tur nav. Bet cenas ir daudz augstā kas nekā tikai tirgū . Manuprā t, tā ir tū ristu krā pš ana (maldinā š ana). Bezmaksas transfē rs, speciā li veikali tū ristiem, ...daudz tū risma firmu aizsprosto š os veikalus ar tū ristiem. Cenas, piemē ram, jakas, svā rstā s no 500 lī dz 1.000 USD.
4. Gids - Izmira, piedā vā jot tū risma pakalpojumus, ir pā rā k vilinoš i ekskursijā m. Sola neaizmirstamu pieredzi. Nav aizmirsts un palicis, bet ne no tā s labā kā s puses. Piemē ram, brauciens uz jahtu Yusuf Kaptan. Cena vienai personai - 49 USD. Uz jahtas tiek solī ti 20-30 cilvē ki ar visu bez maksas (ē diens, alkohols) Viņ us ar vecu laivu (nevis jahtu, kā solī ts) izved uz salu, kuru paš i sauc par "Turku Maldī vijā m". 20-30 cilvē ku vietā uz laivas ir ap 80 cilvē ku. Viņ i pietauvojas pie š ī s mazā s salas no 3 daž ā dā m pusē m, dod viņ iem laiku peldē ties un doties mā jā s. Ē diens uz laivas nav slikts. Man ir Dorado zivis, makaroni un salā ti. Alkohols vai kola - var paņ emt kaut ko pē c izvē les 2 vienī bu apjomā . Izvē le: alus 0.3l vai kola/fanta/ū dens 0.25l. Viss. Pā rē jais ir par naudu. Pudele alus 0.3l - 5$. Utt. Laivas-jahtas vē rtē jums - 3 no 5. Par pieredzi; )
5. Baseins ir atvē rts tikai lī dz 19:00. Ar to nepietiek. Vakarā , gluž i otrā di, gribas gulē t uz baseina.
6. Alkoholiskie dzē rieni ir lē ti. Viskijs ir pretī gs. Alus ir vairā k vai mazā k kā rtī bā . Viskijs Dž eks vai Dž eimsons par maksu. Lai gan ultra viss iekļ auts.
7. Man patika virtuve. Garš ī ga gatavoš ana. Personā ls saprot un daļ ē ji runā krieviski. Angļ u valoda nav vajadzī ga. Bā rmeņ i lej tik, cik prasi. Tuvojā s - 3 lī dz 100 dzē rieni - bez problē mā m. Ē dinā š ana 3 reizes dienā (bez maksas). Pietiekami.
8. Telpas ir tī ras. Noņ emiet kvalitā ti. Visa elektronika darbojas. Var redzē t, ka viesnī ca ir svaiga, jauna, moderna.
9. Jū ra ir tī ra. Pludmale tiek regulā ri tī rī ta. Viena pludmales daļ a smē ķ ē tā jiem, otra nesmē ķ ē tā jiem. Labi darī ts š eit. Pludmalē ir mini bā rs ar shawarma un alu. Bet, strā dā jiet no 11:30 lī dz 16:40. Plus mī nus 10-15 minū tes. Kā es saprotu, viņ i aizveras, kad kā rto ē dienu.
10. Animā cijas ir vienkā rš as. Elementā ras dejas un vietē jie dziedā tā ji, kas pā rsvarā dzied krievu dziesmas. Bez humora, bez konkurences. Animā cija ilgst aptuveni 1.5-2 stundas. Varbū t tas ir koronavī rusa dē ļ .
———————
Kopumā es izeju no viesnī cas atpū tusies.
Lai arī ir mī nusi (ne visur viss ir ideā li), iesaku apmesties š ajā viesnī cā .
Анимации Пляж Закат Бассейн, вечер Бассейн на -1 этаже. Двор/бассейн Бассейн вечером Номер стандарт
аватар mary.lion4enko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar ļ oti labu atraš anā s vietu. Istabu skaits nav vecs, tī rs un mā jī gs. Brī niš ķ ī ga jū ra: tī ra un caurspī dī ga. Nav dakš u zona, 1 ā ra baseins, bet ļ oti mā jī gs, zaļ š un skaists. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar ļ oti labu atraš anā s vietu. Istabu skaits nav vecs, tī rs un mā jī gs. Brī niš ķ ī ga jū ra: tī ra un caurspī dī ga. Nav dakš u zona, 1 ā ra baseins, bet ļ oti mā jī gs, zaļ š un skaists. Personā ls ir draudzī gs. Viesnī cu var ieteikt relaksē još ā m brī vdienā m. Iespaidi par brī vdienā m š ajā viesnī cā bija patī kami.
аватар ksophiyaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar mammu no 26.07 lī dz 1.08. 2021.  gads. Tas bija mū su pirmais brauciens ne tikai uz Turciju, bet principā arī uz ā rzemē m. Atvaļ inā jumam izvē lē jā mies Turciju, jo es studē ju turku valodu universitā tē un jau sen sapņ oju apmeklē t š o valsti. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos kopā ar mammu no 26.07 lī dz 1.08. 2021.  gads. Tas bija mū su pirmais brauciens ne tikai uz Turciju, bet principā arī uz ā rzemē m. Atvaļ inā jumam izvē lē jā mies Turciju, jo es studē ju turku valodu universitā tē un jau sen sapņ oju apmeklē t š o valsti.

Viesnī cā ieradā mies ap 8:30. Mū su somas nekavē joties tika apstrā dā tas ar kaut kā du š ķ ī dumu. Tad mums iedeva aizpildī t anketu (personas dati un veselī bas dati (ja ir hroniskas slimī bas u. c. )), piekā ra rokassprā dzi uz rokas, lai nā kotnē redzē tu, ka esam no š ī s viesnī cas. Mums vē l bija laiks brokastī m. Es ļ oti gribē ju iet tieš saistē , bet wi-fi var iegū t tikai pē c reģ istrē š anā s istabā , jo tas ir savienots ar viņ as numuru. Tikā m reģ istrē ti ap pulksten 11. Mums iedeva kartes, lai iekļ ū tu istabā un pludmales dvieļ i.

Viesnicas istaba
Nolē mā m nemaksā t papildus par istabu ar skatu uz jū ru, bet dabū jā m ne sliktā ku variantu: skaists skats uz kalniem un palmā m. Numurs ir gaumī gi izremontē ts, tā pat kā pā rē jā viesnī ca.
Numurā ir 2 gultas un balkons. Gaisa kondicionieri var ieslē gt un izslē gt pē c vē lē š anā s, bet pat ar izslē gtu kondicionieri nebija karsti!
Vannas istabā ir viss nepiecieš amais: zobu birste un pasta, skuveklis, skū š anā s ž eleja, duš as vā ciņ š , duš as ž eleja, ziepes, ķ ermeņ a losjons utt. Viss smarž o garš ī gi!
Minibā rā bija arī daudz daž ā du dzē rienu, piemē ram, Coca-Cola, sulas, minerā lū deņ i.
Skaņ as izolā cija nav slikta, bet, ja labi klausā s, var dzirdē t, ko kaimiņ i naktī dara. Dzirdē ju arī , kad naktī piebrauca autobusi ar jauniem tū ristiem.

Telpu uzkopš ana
Sievietes, kas uzkopa istabu, bija ļ oti pieklā jī gas un patī kamas. Man ļ oti patika ar viņ iem runā t. Katru dienu viņ i papildinā ja mini bā ru un tualetes piederumus vannas istabā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Pē c istabas uzkopš anas bija patī kama smarž a.

Ē diens
Brokastī m nav daudz iespē ju.
Es ē du tikai brokastis pirmajā dienā , un tad es vai nu neko neē du, vai ē du augļ us.
Pusdienā s un vakariņ ā s ir tik daudz ē diena, ka tas vienkā rš i reibina. Pat izmē ģ inā t visus ē dienus un saldumus nav iespē jams. Ē diens ir svaigs un ļ oti garš ī gs.
Piegā des personā ls ir ļ oti pieklā jī gs. Tā kā iepriekš jau rakstī ju, ka mā cos turku valodu, tad mē ģ inā ju izmantot š o braucienu kā iespē ju praktizē t turku valodu. Man bija liels prieks redzē t darbinieku smaidu un daž brī d pā rsteigumu un dzirdē t atbildi “Afiyet olsun! "(krieviski. "Labu apetī ti! ")
Arī viesmī ļ i ir ļ oti pieklā jī gi. Ne visi zina krievu valodu, bet banā lā s frā zes “Ko tu dzersi? ” viņ i saka, arī tavas atbildes tiek saprastas. Man tas nebija svarī gi, bet es rakstu recenziju krievvalodī gajiem un saprotu, ka ne visi mā cā s turku valodu.

Dzē rieni
Restorā nā es parasti dzē ru kafiju vai tē ju. Pusdienā s un vakariņ ā s varē ja paņ emt (bezmaksas) vī nu. Man labā k patī k salds, bet š eit biež ā k bija sauss.
Dzirkstoš ais vī ns "Sevilen" ir ļ oti garš ī gs, tač u to var saņ emt par papildus samaksu.

Jū ra un pludmale
Ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Ja ierodaties ap pulksten 8, varat apsē sties tieš i pie jū ras zem lietussarga. Nosegtā m vietā m vienmē r pietiek. Kreisajā pusē smē ķ ē t nedrī kst, bet labajā pusē drī kst. Mē s nesmē ķ ē jam, bet vienmē r izvē lē jā mies pareizo pusi, jo tuvā k jū rai bija vairā k lietussargu.
Oļ i pludmalē un jū rā . Staigā t ir nedaudz neē rti, bet kā da tī ra jū ra, un peldkostī mā smiltis nekļ ū st utt. Mē s ar mammu nemā kam peldē t (un nekad arī nemā cā mies), tā pē c mē s nedevā mies tā lu ū denī . Tas kļ ū st dziļ i ļ oti ā tri. Ū dens ir diezgan vē ss, salī dzinot ar gaisa temperatū ru, tā pē c nebija karsts.

Internets
Internets ir ļ oti labs. Pieejams visā viesnī cā.

ā rpus viesnī cas.
Iesaku vakarā doties uz pilsē tu. Viss ir tik krā sains un skaists, kā pasakā . Palmas mirdz ar oranž ā m un zaļ ā m gaismā m. Visur skan mū zika, apkā rt staigā daudz cilvē ku.
Man ļ oti patī k pa nakti pastaigā ties pa pilsē tu, ja arī tu, tad nepalaid garā m iespē ju.
Pilsē tā ir daudz veikalu ar suvenī riem un drē bē m. Jū s varat iegā dā ties dā vanas sev vai mī ļ ajiem katrai gaumei. Tev piedā vā s atlaides un runā s, bet iesaku vairā kā s vietā s pajautā t cenas un tad pirkt. Tā nu iegā dā jos sev kreļ ļ u komplektu + rokassprā dzi nevis par 25$, bet 18$, bet dā vanā saņ ē mu arī auskarus.
Daudzos veikalos ir terminā ļ i, kas arī mani iepriecinā ja. Vienī gā vieta, kur viņ u nebija, bija tirgus, kur pā rdod paš darinā tas rotaslietas, adī tas drē bes utt. (kur es tikko nopirku sev dā vanu)

Esmu ļ oti apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu. Vienī gais, ko es gribē tu dzirdē t vairā k ir turku mū zika, lai gan es saprotu, ka viss ir radī ts tū ristiem no Krievijas un Ukrainas utt. , viņ iem nav tik liela interese par vietē jo mū ziku kā mani. Un viss pā rē jais ir kā rtī bā ; )
Дорога к морю Бассейн Вход в отель Пляж
аватар i.molodovskiy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pilnī bā atbalstu iepriekš ē jos komentē tā jus: viesnī ca skaista, atraš anā s vieta lieliska. Jū ra ir vienkā rš i lieliska: tī ra, caurspī dī ga un silta, jū s vienkā rš i negribē jā t izkā pt no ū dens ! ! ! Pludmales akvatorijā ir fiksē ti 15 peldriņ ķ i, pie kuriem pieturoties var atpū sties peldoties. … Tomēr ▾ Pilnī bā atbalstu iepriekš ē jos komentē tā jus: viesnī ca skaista, atraš anā s vieta lieliska. Jū ra ir vienkā rš i lieliska: tī ra, caurspī dī ga un silta, jū s vienkā rš i negribē jā t izkā pt no ū dens ! ! ! Pludmales akvatorijā ir fiksē ti 15 peldriņ ķ i, pie kuriem pieturoties var atpū sties peldoties. Istaba bija klusa, tī ra un ē rta, ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Personā ls nav slavē jams. Vienī gais negatī vais, kas sabojā ja iespaidu, bija š aurums pludmalē un sauļ oš anā s krē slu trū kums zem nojumē m. Katru dienu devā mies brokastī s pulksten 7.00 un pē c tam pa taisno uz pludmali, un tā pē c mums izdevā s ieņ emt vietas zem nojumes. Tajā paš ā laikā lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu jau bija "aizņ emti" ar dvieļ iem, lai gan pludmalē bija tikai 10-15 cilvē ki, ar to ī paš i izcē lā s krievu tū risti, kuri lepni ieradā s labā kajā s vietā s tuvā k 10-11 o. pulkstenis. Pludmales darbinieki centā s ar to tikt galā , pat dvieļ i tika savā kti vairā kas reizes no tukš iem sauļ oš anā s krē sliem, bet diemž ē l tas nedeva ī paš u efektu. Neskatoties uz to, iespaids par atpū tu š ajā viesnī cā bija visskaistā kais. Bez š aubā m ieteiktu viesnī cu relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m!
аватар mila.uralova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Skaista viesnī ca, ļ oti jauka teritorija netā lu no viesnī cas, neticami tī ra un skaista jū ra, skati uz kalniem uz abā m pusē m, iespaidī gi. Ļ oti draudzī gs, cienī jams personā ls, visi smaidī gi un draudzī gi. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Skaista viesnī ca, ļ oti jauka teritorija netā lu no viesnī cas, neticami tī ra un skaista jū ra, skati uz kalniem uz abā m pusē m, iespaidī gi. Ļ oti draudzī gs, cienī jams personā ls, visi smaidī gi un draudzī gi. Ē diens ir daudzveidī gs un svaigs! Austeres un tī ģ ergarneles nav ē dienkartē ; ) bet baudu dabū si no ē diena, starp ē dienreizē m nebū s laika badoties, tas ir skaidrs : ) Es pat riskē ju ē st svaigus dā rzeņ us un augļ us, parasti atvaļ inā jumā , ar to nepraktizē ju). Numuri tiek uzkopti katru otro dienu, pē c izvē les un katru dienu, uzkopš anā ietilpst arī gultas veļ a un dvieļ i. Tā ka es pat objektī vi nevarē ju atrast trū kumus, varbū t krievu klā tbū tne: ))) ar to mež onī go uzvedī bu un pē rtiķ u manierē m, bet ko lai dara : )) tā di jau ī paš i
P. S. Lieliska vieta, kur atgriezties vē lreiz.
Paldies ikvienam, kurš strā dā ja, lai mū su atvaļ inā jums bū tu neaizmirstams, komforta un patī kamu piedzī vojumu ieskauts.
аватар aleksandr.loponosov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Pē c ieraš anā s mū s nosū tī ja vakariņ ā s. Pē c tam apmetā s istabā ar skatu uz jū ru un kalniem. Kurš gan grib oficiā li maksā t papildus par numuriņ u ar skatu uz jū ru, bet mums viesnī cu nevajadzē ja un tā pē c esiet tieš i pludmalē . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Pē c ieraš anā s mū s nosū tī ja vakariņ ā s. Pē c tam apmetā s istabā ar skatu uz jū ru un kalniem. Kurš gan grib oficiā li maksā t papildus par numuriņ u ar skatu uz jū ru, bet mums viesnī cu nevajadzē ja un tā pē c esiet tieš i pludmalē . Personā ls parasti slavē , visi ir draudzī gi un vienmē r ā tri. Ē dienu bija daudz, katrs atradī s kaut ko sev. Turklā t dienas laikā vienmē r ir ko ē st. Arī restorā nā jū s daudz lej, mums personī gi nā cā s mazliet paprasī t, jo visu apē st nav iespē jams. Pat bā rā , kas atrodas tuvā k pludmalei, meitene ar cirtainiem matiem (atvainojos, ka aizmirsu savu vā rdu) vā ra elegantu turku kafiju. Viesnī cas atraš anā s vieta kopumā ir lieliska. Tu izgā ji ā rā un esi pludmalē , otrā virzienā izgā ji ā rā un pā ris minū tes visi veikali.
Visas telpas ir jaunas un labi uzturē tas. Mū s tī rī ja katru dienu, lai gan dzeramnaudu nelū dzā m un neatstā jā m. Dvieļ i tika mainī ti, viss tika nogā dā ts mini bā rā . Nu, puiš i tieš ā m ir lieliski personā lam, no rī ta lī dz vakaram tev visu ar smaidu atnesī s. Tagad mums patieš ā m ir iecienī ta viesnī ca Kemerā .
бар ресторан пляж
Parādīt vairāk »


iemiesojums oxana1771
3 gadā atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Evgen1963
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums natucy
VAI KĀDS ZIN, VAI IEKŠĒJAIS BASEINS TIEK APSILDĪTS ZIEMAS LAIKĀ - UZ ŠO VIESNĪCU BRAUKSIM UZ JAUNO GADU. PATEICOS JAU IEPRIEKŠ
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 2002 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из одного 4-этажного здания. Городской отель в центре Кемера на первой линии. Рекомендуется для молодежи и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Анталия, в 40 км от центра г. Анталия, в г. Кемер, в 1 км от автовокзала г. Кемер.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 100 м. Заход в море — галька. Душ на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в общественных зонах (бесплатно), услуги фотографа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), диетическое и вегетарианское меню, 4 ресторана: 1 основной ресторан, 3 A la Carte ресторана — турецкая и итальянская кухни, рыбный ресторан (по резервациии, платно), 6 баров, 2 конференц-зала (50-120 чел.), 2 бассейна (1 крытый с подогревом в зимний период 195 м2, 1 открытый 270 м2), терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн, 20 кв.м, мини-клуб для детей (4–12 лет), детская анимация на русском языке, детское меню (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — анимация на русском языке, турецкая баня, сауна, дартс, шахматы, дискотека бесплатно (напитки платно).. Платно — массаж, пилинг, салон красоты, парикмахерская, все виды водного спорта (по запросу).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 246 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер бесплатно (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (бесплатно), чайник и набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), сейф (бесплатно), душ, фен, балкон (в большинстве номеров). Уборка номера: ежедневно, смена белья и полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mah. Deniz Cad. No:15, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 814 66 70
Fax: +90 242 814 66 83
Tīmekļa vietne: Fame Residence Kemer & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).