Lieliska viesnīca, viss ir virsū, iesaku

Rakstīts: 10 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 16 — 24 oktobris 2020
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atbraucā m, pie ieejas apstrā dā jā m lietas (č emodā ni). Visur tiek ievē roti karantī nas noteikumi un prasī bas.
Viesnī ca un numuri pē c kapitā lā remonta 2019.  gadā . Viņ i ā tri norē ķ inā s, viss ir kulturā ls, viņ i nemaksā ja par norē ķ inā š anos (š eit tas nav pieņ emts! ) Un tas priecē . Pieslē dzā m Wi-Fi, internets stabils visā teritorijā un pludmalē . Lī dz jū rai pā ris minū tes.
Numuri ir lieliski - plaš i un gaiš i. Numurā ir ledusskapis, TV, tē jkanna, fē ns, seifs (bez maksas). Uzkopš ana istabā kvalitatī va, gultas saģ ē rbš ana skaista. Kad durvis ir aizvē rtas uz balkona, lieliska skaņ as izolā cija. Istabā ir zī me "Netraucē t".

Numurā mini bā rs (bez maksas) ar ikdienas ū dens un saldo dzē rienu papildinā š anu. Tē jas un kafijas komplekts un tē jkanna, krū zes. Lieliska duš as telpa ar tualeti. Tī rs, sauss, bez defektiem. Kosmē tikas komplekti - duš as ž eleja, š ampū ns, ķ ermeņ a krē ms un matu kondicionieris, kociņ i, ziepes, duš as cepure uc Viss izcilā kvalitā tē ! Istabai ir balkons ar galdu un 2 krē sliem, segas aiz spoguļ a skapī . Gaisa kondicionieris. Drē bju ž ā vē tā js.
Ē diens. Ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs visā m gaumē m. Viss ir svaigs. Ir grila ē dienkarte.
Restorā ns liels, ā rā ir galdi, ļ oti tī ri, galdus noslauka ar antiseptiķ iem. Viesmī ļ u serviss izcils. Ļ oti kulturā ls. Vietas vienmē r ir bijuš as. Ē diens bija bagā tī gs un garš ī gs. Bija vista, tī tars, vairā kas reizes - liellopa gaļ a, jē ra gaļ a ļ oti garš ī gi pagatavota, jē ra kakliņ š utt. Zivis - forele, grilē ta skumbrija, cepta siļ ķ e utt. Ir daudz dā rzeņ u, garš augu, augļ u. Vienmē r bija kā rtainā s, daž ā das citas smalkmaizī tes. No saldumiem - kū kas, halvas kū kas un citi daž ā di saldumi un jogurti. Visiem neizdevā s to izmē ģ inā t. Alkohols - baltvī ns un sarkanvī ns, viskijs, degvī ns, vietē jais brendijs. Tuborg alus, ļ oti labs. Kokteiļ i, vairā ku veidu saldē jums.
Pludmales bā rā no alkohola - tikai alus, sulas un citi dzē rieni. Un arī daž ā di ē dieni uzkodā m. Viss ir garš ī gi, bet man ļ oti patika shawarma. Restorā nā ē dienu apkalpo viesmī ļ i (sanitā rā s normas).
Viņ i daudz uzliek, nenož ē lo, daž reiz pat vajag piebremzē t.
Viesnī cas teritorijā un pludmalē vienmē r varat kaut ko uzkost. Viss ir svaigs un patieš ā m garš ī gs. Bā ros kū kas, saldumi, kokteiļ i, alus, alkohols - normā li.
Dī vā ni ir jauns un skaists interjers. Ir biljarda zā le, ļ oti skaista.

Pludmalē bija pietiekami daudz vietu zem saules un ē nā . Galdiņ i blakus sauļ oš anā s krē sliem ar matrač iem. Bā rs pludmalē ir ļ oti mā jī gs, tī rs, ar skaistu skatu uz jū ru.
Dvieļ i tiek mainī ti.
Teritorija ļ oti labi kopta, visur ē rta. Liels peldbaseins ar slidkalniņ iem. Animā cija nebija kaitinoš a, viesnī ca drī zā k ir ģ imenes viesnī ca, dzī vā mū zika bā rā pie baseina, koncerti, folklora, burvju triki utt.
Jū ra super, ieeja oļ i. Es gribē tu nedaudz vairā k sauļ oš anā s krē slu.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti patī kams.
Mē s atpū tā mies kopā ar 2 pā riem, un mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Ir tā di, kas liek "5" nav skaidrs, kā pē c viņ i nolaiž reitingu.
Mē s pieš ķ iram 10 punktus. Un mē s iesakā m š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu