Royal Diwa Tekirova Resort 5*– Atsauksmes

157
Novērtējums 6.410
№110 viesnīcas reitingā Kemera
6.1 Numurs
5.6 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.8 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pašā Vidusjūras krastā, priežu mežā. Tā atklāta 1995. gadā, pēdējā renovācija veikta 2011. gadā. Tas sastāv no 5 stāvu galvenās ēkas, divdesmit četrām 3 stāvu kluba ēkām, trīs 3 stāvu bungalo un septiņām 2 stāvu luksusa villām. Skaista, ļoti zaļa teritorija. Ir iespēja izvēlēties izmitināšanu viesnīcā vai bungalo, prasīgākiem tūristiem var ieteikt nakšņošanu villās. Daudzveidīgs uzturs, liela izklaides izvēle āra aktivitātēm. Ieteicams ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Besolova79
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzkopš anas nav, viņ i apmetā s netī rā istabā . Visapkā rt muš as, uz ē diena restorā nā , visur vajag meklē t vietas gan baseinā , gan pludmalē un restorā nā . Darbinieki ir ļ oti vienaldzī gi un izliekas, ka nesaprot, ko jautā . … Tomēr ▾ Uzkopš anas nav, viņ i apmetā s netī rā istabā . Visapkā rt muš as, uz ē diena restorā nā , visur vajag meklē t vietas gan baseinā , gan pludmalē un restorā nā . Darbinieki ir ļ oti vienaldzī gi un izliekas, ka nesaprot, ko jautā . Ne visi, protams, ir izņ ē mumi. Wai Fai ir tikai skā rda, tikai vestibilā ir normā li. Ē diens ir bijis garš ī gs, izsalcis nepaliksi, kafija ir tikai vestibila bā rā , restorā nā no rī ta garš o kā.3 in 1 paciņ as. Nu, protams, tik nož ē lojamas telpas es nekur neesmu redzē jis. Starp citu, gultas ir ē rtas, bet vanna ir ļ oti briesmī ga, otrreiz es š eit nenā ktu!
аватар Vetalok2006
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien, dā rgie tū risti. Esmu no Ukrainas, rakstī š u krieviski, lai visi saprastu. Gribu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, kurā apmetos no 06.09. 21 lī dz 15.09. 21. Viesnī cas nosaukums ir "Euphoria Tekirova", kas atrodas Turcijā , Antā lijas provincē , Kemeras reģ ionā , Tekirovas ciemā . … Tomēr ▾ Labdien, dā rgie tū risti. Esmu no Ukrainas, rakstī š u krieviski, lai visi saprastu. Gribu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu, kurā apmetos no 06.09. 21 lī dz 15.09. 21. Viesnī cas nosaukums ir "Euphoria Tekirova", kas atrodas Turcijā , Antā lijas provincē , Kemeras reģ ionā , Tekirovas ciemā . Eiforija ir dzī vespriecī bas, gandarī juma un laba garastā vokļ a stā voklis. Diemž ē l eiforijas sajū tu neizjutu.
Tagad sī kā k. Antā lijā ieradā mies 7:30 labā noskaņ ojumā , silts saulains rī ts, brī niš ķ ī gs laiks. Viesnī cā ieradā mies ap 11:00. Visi priecī gi un dzī vespriecī gi piegā ja pie reģ istratū ras, kur mū s NAV sagaidī jis š ī s "viesnī cas" strā dnieks. Viņ a mums uzreiz iedeva papī rus, kur bija jā raksta savi dati utt. Iedevusi viņ ai papī rus, viņ a ieteica mums iet brokastī s, kuras beidzā s.
Apē dā m "pā rpalikumus", kas palika, un atgriezā mies reģ istratū rā . Es palū dzu viņ ai laicī gi ievietot mū s istabā un piedā vā ju viņ ai papildu maksu par ģ imenes numuru, jo ceļ ojumu aģ entū rā biju rezervē jis standarta numuru 4 personā m ar 2 galvenajā m gultā m un 2 papildu gultā m. Viņ a teica, ka vajag runā t ar vadī tā ju, es teicu ok un sā ku gaidī t. Pē c sarunas ar menedž eri viņ š personī gi iznā ca no apgā des telpas un teica, ka ģ imenes istaba mums izmaksā s papildus 40 eiro dienā . Kopš atnā cā m atpū sties uz 9 dienā m. Es saskaitī ju un izdrā zē ju 40 * 9 = 360 eiro. Tā kā esmu no Ukrainas. Pā rrē ķ inā ts mū su valū tā grivnā . 360 * 31.7 = 11400, ī si sakot, aptuveni 12 UAH gabali. Par 4600 rubļ iem. . Manā ceļ ojumu aģ entū rā , kur samaksā ju par atvaļ inā jumu 4 cilvē kiem ar standarta numuriņ u, atš ķ irī ba bija apmē ram tā da pati ar to paš u ģ imenes numuru 1.000 tū kstoš i UAH. Atrodoties pē dē jā viesnī cā , kurā arī piemaksā ju par ģ imenes numuru, ar tā du paš u dienu skaitu samaksā ju treš daļ u no tiem paš iem 1.000. Un nevis eiro, bet dolā ros, 160 USD, tas bija 2020. gadā . dolā ra kurss pret grivnu bija 28.160*28.4500 tū kstoš i grivnu maksā papildus! ! ! Un ne kā.360 eiro.
Protams, es atteicos un domā ju, ka ne velti !! ! . Tie paš i ģ imenes numuri (ar iekš ē jo starpsienu vai durvī m, un arī ar mini balkonu). Tie atrodas plaš ā viesnī cas teritorijā un nav tik tuvu jū rai. Un es negribē ju par viņ iem maksā t papildus 360 eiro par 9 dienā m.
Es atkal vē rsos pie tā saucamā s reģ istratū ras un jautā ju, vai viņ i var mū s pā rbaudī t agri, jo es negribē ju gaidī t. Viesnī cā s Turcijā - reģ istrē š anā s 14:00, izrakstī š anā s 12:00. Viņ a atbildē ja, ka istabiņ a vē l nav gatava, un piedā vā ja doties peldē ties, koferus atstā jot netā lu no ieejas viesnī cā . Mē s ī sti negribē jā m atstā t savas lietas, jo tajā s bija nauda un dokumenti, bet tomē r izlē mā m. Ejam peldē t. Ienā cu pusdienā s. Ē da. Reģ istratū rā ieradā mies ap 14:00. Bet “viņ a” bija viena - numurs vē l nebija gatavs. Ī sumā runā jot. Reģ istrē š anā s notika nevis 14:00, kā teikts, bet 14:30. Vē lā reģ istrē š anā s laikā viņ a iebilda, ka istabas atslē ga it kā nav ieprogrammē ta. Gaidu servisa inž enierus. Protams, es š im stā stam neticē ju. Pamatojoties uz to, ka negribē ju maksā t tos 360 eiro, mani ar ģ imeni veda aiz deguna.
14:30 pie mums piebrauca maš ī na kā golfa ratiņ i, sakrā va koferus un devā s ceļ ā uz istabu. Ceļ š no viesnī cas lī dz istabiņ ai aizņ ē ma nedaudz, bet gā jiens bija kā das 5 minū tes. No istabiņ as lī dz jū rai 7-8 minū tes. Nav tuvu. Kad ieradā mies, mums bija 4 koferi uz 4 cilvē kiem. Paņ ē mu 2 koferus, 2 paņ ē ma darbiniece un nesā m uz 2 stā vu uz istabu. Pē c tam darbiniece man jautā ja, vai es viņ am doš u dzeramnaudu. Nedeva. Spriež ot pē c personā la attieksmes, man nelikā s viņ am dot dzeramnaudu. Un par ko, par to, ka nē sā ju pati savus koferus. Balalaika.
Iekā rtojuš ies (lietas saliktas skapī , dokumenti un nauda seifā ), devā mies uz pludmali. Ceļ š no istabas kur rakstī ju augstā k aizņ ē ma kā das 7 minū tes. . Skaista zaļ a zona ar priedē m, palmā m, zaļ iem pļ autiem zā lieniem. Ieradā mies ap 15:40. Garā m baseina zviļ ņ i ir aizņ emti, devā s uz jū ru - tas pats. Kaut kā atradā m divus bezmaksas sauļ oš anā s krē slus pludmalē pie jū ras. Jū ra super, tī ra, caurspī dī ga silta. Nedaudz apbē dinā ti oļ i. Sā p iekā pt un izkā pt jū rā . Kā arī labi.
Tad bija vakariņ as. No vakariņ ā m gaidī ju garš ī gu jē ra gaļ u, bet no gaļ as bija tikai vista, liellopa gaļ a, tī tars. VISI! ! ! SSORI bija grilē ts jē rs. 9 dienu atpū tai tikai vienu reizi. Ito es paņ ē mu divus gabalus karbonā des formā . Viens jē ls, otrs vairā k vai mazā k. Un tā nu jau ceturtajā dienā viss ir vienmuļ i un garlaicī gi. Vakariņ ā s vē l 2 reizes bija suš i, uz kurā m sastā jā s rinda. ES sapratu. Ē da. Tač u lielu gandarī jumu nejutu. Un vē l sā ļ š . Nebija ne runas par jū ras veltē m krabju un vē ž u veidā!! ! . Ī sā k sakot, ē diens pieczvaigž ņ u viesnī cai C pakā pei.
Par pā rtiku vairs nerakstī š u. Es atkā rtoju, ka ē diens katru dienu bija viens un tas pats viens un tas pats. Un izspieda savus darbiniekus skā bā m sejā m, kā cū kas. TIPS NATE EAT.
Nulle animā cijas. Salī dzinot ar iepriekš ē jo viesnī cu GOYNUKE, kurā bija super animatori, kas organizē ja konkursus, sarunā jā s ar atpū tniekiem, visā dā ziņ ā izklaidē ja viņ us, dejoja, spē lē ja spē les, izklaidē ja lī dz galam un daudz ko citu. Š EIT ir š ausmas. Animā cija sā kā s ar kluba deju. pieci animatori. Divas meitenes un trī s puiš i. Neviens negribē ja ar viņ iem dejot. Viņ i dejoja un š ķ ī rā s. Bet kā ar konkursiem? Kā bū tu ar saziņ u ar atpū tniekiem? Kur ir smaidoš ā s sejas?? ?
Mū su atvaļ inā juma pirmajā ū dens aerobā bija animators no turkiem. Než ē lī gs pamež s ar viltī gu ebreju degunu. Pat turks. Kā viņ š rā dī ja kustī bu, tā s ir pipetes. Viņ š baseinā savā ca tikai daž as sievietes. Un kā viņ š sā ka viņ iem rā dī t savas nesaprotamā s kustī bas. Viņ i viņ u nesaprot, viņ š nobijā s. Viņ š meta š ī s putu nū jas, kuras izmantoja ū densaerobikā , kaut ko sauca savā veidā . Ī SĀ M Š AUSMĀ M.
Tā s abas meitenes kā animatoru redzē ju tikai kluba dejā s. Bija arī viens melns animators. Vairā k par viņ u. Tā nu mē s, ģ imene, guļ am, sauļ ojamies. Mū su priekš ā baseinā peld jauns pā ris. Otrā pusē baseinam ir tas pats nē ģ eris. Viņ a rokā s ir 2 kokteiļ i, nevis tie, kas ir bezmaksas, bet gan maksas. Viņ š pienā k pie viņ iem, apsē ž as blakus, pasniedz kokteiļ us un izņ em telefonu un sā k kaut ko filmē t. Mē s sā kam klausī ties. Un viņ š viņ iem saka: Pastā stiet, ka mē s esam forš i animatori, ka viesnī ca ir super, ka viņ iem š eit ļ oti patī k utt. un paskatā s apkā rt. Un es sā ku saprast. Ka tā s ļ oti pozitī vā s atsauksmes par viesnī cu Š EIT ir un kā tā s izdomā un maldina tū ristus !! !
Viesnī cā bija tikš anā s ar gidu. Nekas ī sti jauns, lai pievilinā tu ekskursijas, bla bla bla, un tad viņ š padodas. Mē s ZAGAM savā viesnī cā . Un nevis kaut kas, ko nozog paš ā istabā , bet istabā no seifa. No paš a seifa. Ierodas ž andarmi un parausta plecus. "DROŠ Ī BA AUGSTĀ KĀ LĪ MENĪ " Es nedomā ju. Ī si to noklausī jā s. Viņ š teica, lai glabā naudu koferī . Jautā ja viņ am vai ej dolmushi no viesnī cas. Viņ š teica, ka viņ i iet, bet viņ š teica kaut ko tā du, ka man ir svarī gā ka tū re! ! ! Ī sā k sakot, attieksme ir "SUPER!! ! " Pē c tikš anā s viņ š kaut kā nav nodevis lielu uzmanī bu par zā dzī bā m. Pē c vakariņ ā m devā mies uz istabu atpū sties, jo saule cep ļ oti spē cī gi no 12-15:00. Mē s nonā cā m pie baseina, jo lielā ko daļ u laika bijā m tā tuvumā . Un tad man mamma saka (č etri ar sievu, dē lu un mammu devā mies atpū sties), lū dzu, ej, pā rskaiti naudu no seifa uz koferi. Es ilgi negribē ju iet. Bet tomē r aizgā ja. Pā rbī dī ts. Par laimi nauda atradā s seifā . Tā nu mē s atnā cā m no pludmales uz istabu. Nomazgā jā mies, pā rģ ē rbā mies uz vakariņ ā m, teicu mammai, lū dzu, iedod liru, lai braucu ar dolmuš u uz Kemeru - tā sauc mū su mikroautobusu.
Tā kā nav izdevī gi maksā t ar dolā riem vai eiro. Un vē l jo vairā k, lira palika no pē dē jā atvaļ inā juma. Bet mana mā te neatstā ja savu naudu seifā , kad es to izdarī ju, bet gan savā makā . Un tad viņ a meklē (limitā viņ ai bija 20 liras, par grivnā m apmē ram 70-75 grivnas), bet par mā rrutkiem nav 20 liras. HRIVNA IR, bet LIRE NAV. Un izrā dā s, ka gidam bija taisnī ba – NOZAG. Mamma gā ja to izdomā t, un viņ i arī ved viņ u aiz deguna - tu saproti, tu dari to, tu dari to, mē s neko nevaram izdarī t, ī si sakot, saruna ir par neko. "SUPER" turpinā s. ANIMĀ CIJA, PĀ RTIKA, PERSONĀ LS, APKALPOŠ ANA…. Mē s kaut kā izejam no istabas, un mums ir kaimiņ i no istabas, sievietes, jū s nezinā t, kas š eit notiek. Saka, ka atnā cā m no pludmales, bet mū su istabā viss ir ač gā rni. Ledusskapis, kur ir dzē rieni, TUKŠ S. Lietas ir izkaisī tas. Es saku, bet mums tika nozagta nauda un tad viena no jums pazī stamajā m sievietē m no mana drauga tajā paš ā viesnī cā nozaga arī.100 USD. Super, vai ne? Oheret, tas ir atvaļ inā jums! ! ! Bet tas vē l nav viss. Guļ am sauļ oš anā s krē slos, sildā mies, pie mums pienā k divas jaunkundzes, piedā vā ā das, kaž okā das, runā jam, runā jam par zā dzī bu, un viņ i stā sta, un zā dzī ba no tū ristiem ir kļ uvusi biež ā ka. KAS IR P, , , C. Kā tas var bū t?
Mans viedoklis par zā dzī bu. VISS PERSONĀ LS IR IESAISTĪ TS Š AJĀ . TĪ RĪ TĀ JI ZOG UN DALĪ TIES AR AUGSTĀ KĀ M IESTĀ DĒ M. Ī SĀ KĀ M VISI IR RUNĀ! ! ! TĀ PĒ C VIŅ I TO NEVAR ATRAST. Ja zagtu tikai apkopē jas, tagad tā s bū tu atrastas. Nu kaut kas lī dzī gs š im. Varbū t es kļ ū dos. BET ZĀ GŠ ANAS FAKTS IR PIEEJAMS!!! !
Uz vietas ir 3 ū dens slidkalniņ i. Viens atklā ts aplis, viens atklā ts taisns un viens slē gts aplis. Tā tad š eit ir kalna atvē rtā apļ veida mī nuss. Tu apstā jies pusceļ ā , tev ir jā stumjas. Dizains nav izdarī ts pareizi. Pā rē jie divi ir labi slaidi.
KOPĀ :
Nav tā , ka es neiesaku, es nenovē lu š o viesnī cu savam ienaidniekam !! ! ! DISHAMINĀ CIJAS! ! ! ZIVIS PŪ T NO GALVA! Es nekad neatgriezī š os š ajā viesnī cā!! !
Mē s redzē jā m priekš nieku. Viņ š pats ar neapmierinā tu seju gā ja pa teritoriju kopā ar saviem vergiem. Viņ i viņ am sekoja. Gandrī z noskū pstī ja uz dupsi. Dievs. Nekad negā ju pretī atpū tniekiem, ne jautā ju vai patī k vai nē , ko mainī t utt. NEKAS.
JAUDA 3
PAKALPOJUMS 0
ANIMĀ CIJA 0
PERSONĀ LS 0
JŪ RA 5
5. TERITORIJA
аватар Lol1205
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vislielā kā sū dzī ba par viesnī cu ir par ē dienu, tā da sajū ta, ka gatavo cū kā m, katru dienu tas pats, viss ē diens tiek tvaicē ts skapjos, kuros stā v un silda, kā dreiz bija kartupeļ u biezeni, Kā rli ! ! ! Pulveris! ! ! Viesnī ca 5 zvaigznes! ! ! Jē ra nebija vispā r, tī tara, liellopa un vistas sautē ta ar daž ā dā m variā cijā m, grilē ta jū rasmē les gaļ a, kuras aknas var nokaut, zivis tikai vietē jā s siļ ķ es, bulciņ as katru dienu vienā das, ī si sakot, piektajā dienā viņ u ē dnī cas smaka sā ka vemt, glā zes pastā vī gi netī ras, vieta ē dnī cā ir grū ta, bet var atrast. … Tomēr ▾ Vislielā kā sū dzī ba par viesnī cu ir par ē dienu, tā da sajū ta, ka gatavo cū kā m, katru dienu tas pats, viss ē diens tiek tvaicē ts skapjos, kuros stā v un silda, kā dreiz bija kartupeļ u biezeni, Kā rli ! ! ! Pulveris! ! ! Viesnī ca 5 zvaigznes! ! ! Jē ra nebija vispā r, tī tara, liellopa un vistas sautē ta ar daž ā dā m variā cijā m, grilē ta jū rasmē les gaļ a, kuras aknas var nokaut, zivis tikai vietē jā s siļ ķ es, bulciņ as katru dienu vienā das, ī si sakot, piektajā dienā viņ u ē dnī cas smaka sā ka vemt, glā zes pastā vī gi netī ras, vieta ē dnī cā ir grū ta, bet var atrast.
Uzkodu batoniņ os ir tā pat, ē diens nemainā s no dienas uz dienu, gozlime jau ir gatavs, iedod sagrieztus 2 gabaliņ us, un vispā r katrs mazliet iedod, sajū ta, ka tu kā du pā rē d.
Un vē l kukaiņ i, ī paš i odi, tas ir skā rda biedri! ! ! Logu nevar atvē rt, uz ielas kož , istabā skudras, kodes viņ iem ir norma, ierodoties tas viss rā poja un lidoja istabā .
Teritorija ir ļ oti laba, jū ra ir ideā li tī ra.
Bet ar milzī gu pludmali, sauļ oš anā s krē sli visi no rī tiem aizņ emti, dvieļ i, š alles, mantas utt. , tukš u vietu vispā r nav, administrā cija varē tu aizliegt aizņ emties, jo tie var nemaz nenā kt uz pludmali laikā dienā , vai arī viņ i nā k vakarā , un tiem, kuriem nebija laika ņ emt 6 no rī ta, nav vietas.
Ī sā k sakot, viesnī ca ir tik un tā , otrreiz noteikti neieš u un neiesaku, par naudu var atrast daudz labā k.
Номер с насекомыми Комары на потолке Моль в номере Муравьи в номере Пляж Непонятная маринованая то ли картошка то ли ещё что то Селедка жареная Ежедневное варево из мяса
аватар elenalunina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iesā kumā precizē š u, ka esmu bijis Turcijā.15 reizes. Š ajā vietā sestā , bet š ajā viesnī cu ķ ē dē – pirmo reizi. Pē rkot ekskursiju, uzreiz sarū pē ju istabu, jo no pā rskatos esoš ā s informā cijas sapratu, ka ir divas kategorijas: veca, daudz lē tā ka un pē c remonta. … Tomēr ▾ Iesā kumā precizē š u, ka esmu bijis Turcijā.15 reizes. Š ajā vietā sestā , bet š ajā viesnī cu ķ ē dē – pirmo reizi.
Pē rkot ekskursiju, uzreiz sarū pē ju istabu, jo no pā rskatos esoš ā s informā cijas sapratu, ka ir divas kategorijas: veca, daudz lē tā ka un pē c remonta. Es ī sti nesaprotu tū ristus, kuri par š o atvaļ inā jumu maksā uz pusi mazā k un ir ļ oti saš utuš i, ka dzī vo neē rtos apstā kļ os. Par tā du naudu tagad Turcijā ir grū ti atpū sties.
Ļ oti sakopta un skaista teritorija ir viesnī cas pazī me: viesnī ca atrodas kalna pakā jē , kvalitatī vs dā rznieku darbs, veci koki, bungalo ieskauj apstā dī jumi.
Mū su noskaņ ojums bija vienkā rš i lielisks – pē c ilgā ka pā rtraukuma izrā vā mies jū rā . Š ī iemesla dē ļ daudzi trū kumi netika uztverti nopietni, un ir skaidrs, ka tagad visi uzņ ē mumi atgū stas. Mē s paš i saskaramies ar profesionā la personā la trū kumu un vienkā rš i tā fizisko neesamī bu.
Teiksim tā , ka apkalpoš anas tā klasiskajā izpratnē praktiski nav: galdauti no galdiem noņ emti, viesmī ļ u nav, personā ls netiek galā ar viesu skaitu. Tas ir fakts. Viss tvaicē ts un ļ auns. Bet, viesnī cas un jū ras dabas skaistums izlī dzina visus mī nusus.
Vienī gais milzī gais lū gums administrā cijai ir izņ emt no restorā na ratus ar netī riem š ķ ī vjiem un pā rpalikumiem. Skaidrs, ka restorā na personā lam tas ir ē rti. Bet ļ oti nepatī kami viesiem.
аватар alyya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika atrasta caur uzticamu emuā ru autoru. Un viņ i to nenož ē loja, ģ imenes viesnī ca ar lielu teritoriju. Labi slidkalniņ i gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Skan laba mū zika. Ē diens 5 no 5. Laba tī ra jū ra, mazi oļ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika atrasta caur uzticamu emuā ru autoru. Un viņ i to nenož ē loja, ģ imenes viesnī ca ar lielu teritoriju.
Labi slidkalniņ i gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Skan laba mū zika. Ē diens 5 no 5.
Laba tī ra jū ra, mazi oļ i.
Kopumā kopumā apmierinā ts.
аватар lanolena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Reģ istrē joties piedā vā tais numurs neatbilst fotoattē lam, kas tika sniegts rezervē š anas laikā . Istaba nebija sagatavota reģ istrā cijai, nav iztī rī ta, mē beles istabā nebija pilnī gas, bojā tas un nepilnī gas. 2. … Tomēr ▾ 1. Reģ istrē joties piedā vā tais numurs neatbilst fotoattē lam, kas tika sniegts rezervē š anas laikā . Istaba nebija sagatavota reģ istrā cijai, nav iztī rī ta, mē beles istabā nebija pilnī gas, bojā tas un nepilnī gas.
2. Uz lū gumu nomainī t numuru darbinieki pā rgā ja pretrunī gā tonī , atteicā s sazinā ties ar krievvalodī go pā rstā vi, bija agresī vs.
3. Piedā vā tais nomaiņ as numurs neatbilda 5* kategorijas prasī bā m, par kurā m tika samaksā ts rezervā cijas brī dī .
4. Tā lā k mums piedā vā ja istabiņ u ē kā , ar atrunu par papildus samaksas nepiecieš amī bu. Viņ i norā dī ja uz vē lamā s kategorijas brī vu istabu trū kumu. Uzreiz pā rbaudī jā m viesnī cas mā jaslapā : numuriņ i ē kā bija lē tā ki, ne dā rgā ki par piedā vā tajiem.
5. Rezultā tā piekritā m otrajam variantam no parā dī tajiem, jo ​ ​ bijā m noguruš i pē c dienas ceļ ā un bijā m ar gadu vecu bē rnu rokā s. Tač u darbinieki rupji atteicā s reģ istrē ties izvē lē tajā istabā . Piedā vā jot ultimā tu vai nu pirmo mū su noraidī to variantu, vai neko. To visu pavadot ar atbilstoš iem ž estiem.
6. Rezultā tā mū s atstā ja reģ istratū rā , it kā soda veidā par mū su prasī bā m pē c pakalpojuma, par kuru samaksā jā m, un viņ i arī atteicā s izsaukt taksometru uz citu viesnī cu, nekā dā veidā nepamatojot atteikumu un stā sta mums, ka mē s, visticamā k, neatradī sim brī vu istabu pa nakti, 4 un pat ar bē rnu. Tas ir, mū s lū dza pievē rt acis uz klaju rupjī bu, nevis 5 zvaigž ņ u apkalpoš anu un slaveno turku viesmī lī bu.
7. Visu š o laiku deklarē tais "karstais tā lrunis" neatbildē ja uz mū su zvaniem.
Esam š okē ti par naidī go attieksmi pret mums, viesnī cas viesiem. Esam dziļ i vī luš ies par ceļ ojumu rī kotā ja un viesnī cas personā la pakalpojumiem, kuri bija atbildī gi par mū su reģ istrē š anos. Un nekad vairs neuzdroš inā simies vē rsties pie Tui vai atpū sties Turcijā .
Номер грязный, после претензий уборку так и не провели, уже 2й день наблюдаем эти следы на полу Пятна на столе Подтеки на тумбочке Грязь на верней части тумбы Прилипшие ошмётки бумаги на столе Пятна на унитазе
аватар zemaybach
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir tī ri ģ imene, daudz bē rnu utt. Telpas ir vecas - daudz nepatī kamu brī ž u: pelē jums, no griestiem piloš s kondicionieris utt. (it ī paš i, ja standarta bungalo, tie ir pat vecā ki, pā rvietoš ana maksā ja 120 USD). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ri ģ imene, daudz bē rnu utt.
Telpas ir vecas - daudz nepatī kamu brī ž u: pelē jums, no griestiem piloš s kondicionieris utt. (it ī paš i, ja standarta bungalo, tie ir pat vecā ki, pā rvietoš ana maksā ja 120 USD).
Ē diens ir vairā k vai mazā k, es nevaru teikt, ka tas ir slikts.
Bet es varu runā t par alkoholu - vietē ja izlieš ana.
Ja jū s ieradī sities agri no rī ta, jū s tiksiet izmitinā ts tuvā k vakariņ ā m.
Kafija ir Makkofe jeb turku brū vē jums.
Labā kā lieta š ajā viesnī cā ir tā s pludmale un jū ra, ir pilnī gs pasū tī jums, izņ emot bezmaksas sauļ oš anā s krē slu trū kumu.
аватар daisy9
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies ar divā m ģ imenē m ar bē rniem, tū roperators - Tui. Attieksme un apkalpoš ana sarū gtinā ja un lī dz asarā m. Sakarā ar to, ka viesnī ca tika atvē rta 3 dienas pirms mū su ieraš anā s, tā bija pilnī gi nesagatavota tū ristu uzņ emš anai. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies ar divā m ģ imenē m ar bē rniem, tū roperators - Tui.
Attieksme un apkalpoš ana sarū gtinā ja un lī dz asarā m.
Sakarā ar to, ka viesnī ca tika atvē rta 3 dienas pirms mū su ieraš anā s, tā bija pilnī gi nesagatavota tū ristu uzņ emš anai.
Ieradā mies 10-30, bet neviens nesteidzā s mū s iekā rtot. Pacietī gi gaidot 14-00, devā mies uz reģ istratū ru pē c informā cijas, mū s ilgi ignorē ja un beigā s pateica, ka telpas VĒ L nav gatavas.
Mē s nesaņ ē mā m vienu atbildi uz visiem mū su jautā jumiem.
Visu mū su gaidī š anas laiku neviens pat ū deni nepiedā vā ja, lika iet uz restorā nu, no kurienes mū s izsvieda, jo slē dzā s.
Pē c kā da laika mums rā dī ja "gatavus" numurus un tas bija kā rtē jais š oks. Š ķ ita, ka telpas tiek gatavotas, kamē r mē s strī dē jā mies reģ istratū rā . Un tā da situā cija bija ar visiem tū ristiem, kas ieradā s mums lī dzi.
Mainī jā m istabu, piemaksā jot 140$ (ir ar atlaidi).
Iekā rtojā mies 16-00!! !
"Uzlabotajā " istabā mū s gaidī ja - tukš s minibā rs, bez č ī bā m, istabā nevarē ja pieslē gties Wi-Fi, vannasistabā - izlietotas ziepes un piepildī tas miskastes. Gaisa kondicionieris galvenajā telpā tik tikko elpoja.
Pē c kā rtē jā saš utuma iztī rī ja istabu un iztī rī ja kondicionieri (tajā paš ā laikā tas nedarbojā s labā k).
Teritorijā aktī vi darbojā s visdaž ā dā kie roboti (celiņ u un baseinu mazgā š ana, zā liena pļ auš ana, krū mu stā dī š ana utt. ).
Pirmajā s dienā s restorā nā bija ļ oti maz darbinieku, kuriem nebija laika apkalpot tū ristus. Bē rnu ē dienkartes nebija.
Pludmale ir atseviš ķ s jautā jums.
Kad mē s tur nokļ uvā m, viņ i krā soja rā mjus zem lietussargiem, veidoja koka celiņ us, dē ļ us, no kuriem gulē ja smiltī s starp sauļ oš anā s krē sliem, mans vī rs uzkā pa uz viena no š iem dē ļ iem,
paceļ ot no smiltī m, ieraudzī jā m naglu, kas izspraucā s ar asu malu (3 cm), atnesā m uz reģ istratū ru - reakcijas 0. Papildus visam vē l bija daudz atkritumu, kas visā periodā netika izvesti no mū su atvaļ inā juma.
Un kad izbraucā m (transfē rs bija 6-00), neviens nerū pē jā s, lai pabrokastotu vai vismaz kaut ko paņ emtu lī dzi.
Mē s visi saprotam: situā cija ar Covid, neskaidrī ba ar tū ristiem utt. Bet kā pē c atvē rt viesnī cu, rezervē t numurus, ja tū ristu ieraš anā s brī dim nekas nav gatavs.
Izskatā s, ka kā ds steidzā s piepelnī ties no atpū tniekiem, kuri ierodoties tik un tā nekur netiek (ņ emot vē rā , ka cena š ai viesnī cai ir tā da pati kā pagā juš ajā sezonā ).
Tā da bija mū su pieredze, paliekot š ajā viesnī cā , ceram, ka kā dam veiksies labā k)))
P. S. Vē los paziņ ot viesnī cas vadī bai, Tui un citā m saistī tā m personā m - vē lme nopelnī t ir dabiska un normā la, bet cilvē ku audzē š ana nav peļ ņ a, tā ir krā pniecī ba.
аватар seo.polhovskiy
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s gatavojā mies atpū sties š ajā viesnī cā no 27.07 lī dz 02.08. Sastā vs - 2 ģ imenes ar 2 bē rniem. Lidmaš ī na ieradā s 5 un ap 7 no rī ta ieradā mies viesnī cā . Uzņ emš ana nav ievē rī bas cienī ga, uzreiz piedā vā jā m piemaksā t par augstā kas klases numuriņ u un agro reģ istrē š anos, par ko saņ ē mā m pā rliecī bu, ka viss bū s, tiklī dz darbā parā dī sies vadī tā ja. … Tomēr ▾ Mē s gatavojā mies atpū sties š ajā viesnī cā no 27.07 lī dz 02.08. Sastā vs - 2 ģ imenes ar 2 bē rniem. Lidmaš ī na ieradā s 5 un ap 7 no rī ta ieradā mies viesnī cā . Uzņ emš ana nav ievē rī bas cienī ga, uzreiz piedā vā jā m piemaksā t par augstā kas klases numuriņ u un agro reģ istrē š anos, par ko saņ ē mā m pā rliecī bu, ka viss bū s, tiklī dz darbā parā dī sies vadī tā ja. Menedž eris cienī jā s ierasties pē c stundas un paziņ oja cenu - 180$, bet ar reģ istrē š anos pē c pusdienā m! Otrais numurs - parasti pē c 14 - ir par piemaksu. Ap 9 no rī ta noskaidrojā s, ka ē kā atslē gts gaisa kondicionieris (lai gan citā viesnī cā tas vienkā rš i pieskrū vē ts), jo viņ iem bū s č eks no Veselī bas ministrijas un, izrā dā s, karstums nogalina vī russ.
Kopumā viņ i zinā ja, ka ieradī sies daudzi cilvē ki (un autobusā bijā m 20), un nesagatavoja nevienu istabu, neskatoties uz to, ka reģ istratū rā nebija gaisa kondicionē š anas. Tā bija vienkā rš i elle, bē rni bija jā izģ ē rbj lī dz š ortiem, lai viņ i nesaņ em karstuma dū rienu. Vai jū s domā jat, ka viesnī ca kaut ko darī ja, lai atvieglotu mū su gaidī š anu? Padomā vē lreiz, viņ i neko nedarī ja.
Ap 11 mums ierā dī ja mū su istabas. Teikt, ka esam š okē ti, ir nepietiekami. Telpas nav tikai vecas - telpas ir no 90. gadiem, ar nolobī tu krā su, č ī kstoš ā m durvī m. Es pat neesmu pā rliecinā ts, ka es varē tu staigā t basā m kā jā m pa š o "tī ro" paklā ju. Skats pa logu - pa pusmetru smilš u kalns, "franč u balkons" puscilvē kam. Mē s atteicā mies no š ī m istabā m un devā mies uz numuriem ar piemaksu. Tā pati telpa, vē l tikai viena istaba, tie paš i netī rumi, drē gnums, vienā istabā nav gaismas (teica, ka kā dreiz sakā rtos). Pē c tam reģ istratū ra teica, ka telpas nav tī rī tas kopš pagā juš ā gada. . . ja š ī ir ģ enerā ltī rī š ana, tad labā k nedomā t par to, kā izskatā s ikdienas uzkopš ana. Viesnī ca ir aizņ emta par 20 procentiem, tai nav sertifikā cijas veselī bas vietnē , es neiesaku.
Darbinieks - vairā k PALDIES - par mums uztraucā s vairā k nekā viesnī cas menedž eris un tū risma operatora pā rstā vis. Starp citu, mē s vairs neizmantosim TUI pakalpojumus.
аватар lavina2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika vieta, kur tā atrodas, apkā rt ir ļ oti skaisti. Teritorija ir liela un ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Ē diens - nekā du sū dzī bu, lieliska izvē le, ļ oti garš ī gi. Par reģ istrē š anos neteikš u, jo ieradā mies 18. … Tomēr ▾ Man patika vieta, kur tā atrodas, apkā rt ir ļ oti skaisti. Teritorija ir liela un ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Ē diens - nekā du sū dzī bu, lieliska izvē le, ļ oti garš ī gi. Par reģ istrē š anos neteikš u, jo ieradā mies 18.00 un uzreiz ieč ekojā mies, kā jau gadā s, ja ierodies pirms diviem, nezinu. Istaba atradā s bungalo netā lu no galvenā s ē kas, otrajā stā vā . Istaba sausa, stā voklis normā ls, viss darbojā s.
Nepatika - istaba nebija tī rī ta vispā r. Atkritumi tika iznesti pā ris reizes. Grī da reģ istrē joties bija tā da, ka pē das palika melnas. Nu tā ds viņ š palika lī dz izlikš anai. Duš as ž eleju atnesa pē dē jā dienā . Viņ i paņ ē ma divus dvieļ us no č etriem, kā pē c, nav skaidrs, tos neatdeva. Ū deni nenesa pat vienu reizi, lai gan vajadzē ja bū t katru dienu, par laimi ū dens teritorijā ir brī vi pieejams.
Bē rnu animā cija nav lī dzvē rtī ga. Bē rnu diskotē kā nav nekā das organizā cijas, visi stā v drū zmā , kurš kaujas, kurš grū st, kurš skrien, pavisam mazu bē rnu vecā ki nekavē jas vest savus bē rnus pie dejotā jiem, pakļ aujot sejā citiem bē rniem ē zeļ us. Vispā r haoss.
Es dodu diezgan augstu vē rtē jumu, jo mī nusi man nav bū tiski. Piebildī š u arī to, ka viesnī ca vienkā rš i ir piepildī ta ar bē rniem, tā pē c cilvē kiem, kam patī k troksnis un trokš ņ i, labā k tur neiet.
Parādīt vairāk »


iemiesojums oleksandra.morozenko
Mēs ar vīru Tekirovā atpūtīsimies no 25.09 līdz 30.09. Varbūt kāds pats dodas ekskursijā uz Genukas kanjonu? Mēs vēlamies sadarboties. Vai arī kāds var pateikt, kā tur nokļūt.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marinamakarova
‹ Viesnīca Royal Diwa Tekirova Resort 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится на самом берегу Средиземного моря, в сосновом лесу. Был открыт в 1995 году, последняя реновация проводилась в 2011 году. Состоит из 5-этажного здания Main Building, двадцати четырех 3-этажных корпусов Club, трех 3-этажных Bungalow и семи 2-этажных Deluxe Villa. Красивая, очень зеленая территория. Есть возможность выбора проживания в отеле или в бунгало, для взыскательных туристов можно рекомендовать размещение в виллах. Разнообразное питание, большой выбор развлечений для активного отдыха. Рекомендуем для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 70 км от аэропорта г. Анталья, 2 км от п. Текирова.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 500 м. Шатры на пляже (платно, по предварительной резервации), отдельная релакс-зона на пляже, для взрослых (платно). Заход в море — песок, мелкая галька, пирс и понтон.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi бесплатно (на всей территории), room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню, 9 ресторанов, 1 основной ресторан «Padolia» - крытая секция рассчитана на 450 чел., открытая секция на 400 чел., имеется зона только для взрослых, 7 A’la Carte ресторанов: «Olive» средиземноморская кухня, «Lale» турецкая кухня и «Mexican Fuego» мексиканская кухня (по резервации, бесплатно); «Anchor» морепродукты, «Mongol BBQ» монгольская кухня, «French» французская кухня и «Dragon» дальневосточная кухня (по резервации, платно), 7 баров, 4 бассейна: основной бассейн, 716 кв.м, анимационный бассейн с 3 водными горками, 220 кв.м, бассейн 120 кв.м (только для гостей проживающих в эксклюзивных номерах), крытый бассейн, 50 кв.м, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), 2 конференц-зала: 65-400 кв.м (на 40-400 чел.), ТВ-уголок, магазины

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн, 100 кв.м., детская анимация, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), ТВ комната в мини-клубе, детская коляска и рация (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 3 водных горки, 5 теннисных кортов, дартс, шахматы, анимация, живая музыка, бочче, водная гимнастика, каноэ, водный велосипед и серфинг (по лицензии). Платно: игровые автоматы, уроки тенниса, ракетки и мячи, освещение теннисного корта, курс дайвинга, уроки серфинга, все моторные виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 525 номеров.

VIP концепт для гостей, проживающих в эксклюзивных номерах, виллах: ART Room, Butterfly Room, Deluxe Jakuzi, Family Villa: ускоренная регистрация заезда и выезда, широкий выбор напитков в мини-баре и ежедневное пополнение, подготовка номера ко сну, приоритетное пользование сервиса ресторанов и баров, один платный ресторан a la carte, бесплатно за весь период отдыха, отдельные шатры на пляже, использование вип бассейна (на территории вилл), скоростной беспроводной интернет, меню подушек, DVD меню.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 07995, Tekirova, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 8214750
Fax: +90 242 8215548
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.