Beso Beach Hotel 4*– Atsauksmes

48
Novērtējums 8.210
№24 viesnīcas reitingā Kemera
8.4 Numurs
8.4 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Neliela viesnīca relaksējošām ģimenes brīvdienām un jaunatnei. Tā atklāta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Pārstāv vienu 4 stāvu ēku (ir lifts). Atrodas Chamyuva ciematā, netālu no Kemeras pilsētas.Vairāk →
аватар alfa_gurt
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies gandrī z pusnaktī , ā tri un bez niansē m iekā rtojā mies. Man nepatika viena istaba no 4, tā pē c mani bez problē mā m pā rcē la otrajā dienā . Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Ē dienu izvē le neliela, bet garš ī ga un pietiekama, rindu praktiski nav, pusdienā s un vakariņ ā s svaigi augļ i katru dienu. … Tomēr ▾ Ieradā mies gandrī z pusnaktī , ā tri un bez niansē m iekā rtojā mies. Man nepatika viena istaba no 4, tā pē c mani bez problē mā m pā rcē la otrajā dienā . Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets. Ē dienu izvē le neliela, bet garš ī ga un pietiekama, rindu praktiski nav, pusdienā s un vakariņ ā s svaigi augļ i katru dienu.
Ir privā ta pludmale, kur vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar tvaikoņ iem. Piekļ uve jū rai ē rta, pludmale tī ra. Jū ra bija skaidra un ļ oti silta.
Visā viesnī cā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.
Apkalpojoš ais personā ls - labi darī ts, jebkuru jautā jumu var atrisinā t, teritorija ir tī ra, restorā nā viss tiek ā tri iztī rī ts.
Cenas/kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Atpū tuš ies ar bē rniem un mazbē rniem, visi apmierinā ti. ES iesaku
аватар aamelina79
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju ar savu 12 gadus veco meitu. Viesnī ca ir vienkā rš i super - tī ra, ē rta, internets istabā bija, un ne tikai reģ istratū rā , personā ls ļ oti draudzī gs (ī paš i administratore Tanya), ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, baseins un slidkalniņ i ir paradī ze bē rniem, tuvu jū rai, netā lu tirgus un autobusu pietura un skats pa logu ir kā atseviš ķ a mā kslas forma!! ! Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un nā kamgad atgriezī simies. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu 12 gadus veco meitu. Viesnī ca ir vienkā rš i super - tī ra, ē rta, internets istabā bija, un ne tikai reģ istratū rā , personā ls ļ oti draudzī gs (ī paš i administratore Tanya), ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, baseins un slidkalniņ i ir paradī ze bē rniem, tuvu jū rai, netā lu tirgus un autobusu pietura un skats pa logu ir kā atseviš ķ a mā kslas forma!! ! Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un nā kamgad atgriezī simies. Paldies vadī tā jai un personā lam par viesmī lī bu.
аватар svitlanka.ksv
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atstā jam savu atsauksmi, jo izvē loties, mē s koncentrē jamies uz reā lā m atsauksmē m. Reģ istrē š anā s notika pulksten 23:30, tā pē c kavē š anā s nebija. Atpū tā mies ar savu 14 gadī go meitu. Istaba 4 stā vā , maza, tī ra, viss darba stā voklī (kondicionieris, ledusskapis, fē ns, tē jkanna) Wi-Fi ir bezmaksas, internets viesnī cā un numuros darbojā s bez problē mā m. … Tomēr ▾ Mē s atstā jam savu atsauksmi, jo izvē loties, mē s koncentrē jamies uz reā lā m atsauksmē m.
Reģ istrē š anā s notika pulksten 23:30, tā pē c kavē š anā s nebija. Atpū tā mies ar savu 14 gadī go meitu.
Istaba 4 stā vā , maza, tī ra, viss darba stā voklī (kondicionieris, ledusskapis, fē ns, tē jkanna)
Wi-Fi ir bezmaksas, internets viesnī cā un numuros darbojā s bez problē mā m.
Mē s esam atpū tnieki, kas ir orientē ti uz atvaļ inā jumu, nevis kļ ū du meklē š anu.
Personā ls reģ istratū rā un restorā nā ir ļ oti draudzī gs un koncentrē jas uz atpū tniekiem. Darbu visi veic operatī vi.
Restorā ns parasti uzņ em visus atpū tniekus.
Uztura ziņ ā mums viss atbilst, bija pietiekami daudz dā rzeņ u, augļ u un citu ē dienu.
Nav animā cijas, un tas mums bija vē l ē rtā k.
Jū ra 4-5 min. Vienmē r visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. (nav nepiecieš ams iepriekš rezervē t ne pie jū ras, ne pie baseina)
Jū ra ir neticami silta, tī ra, saulriets ē rts, pat koraļ ļ us nenē sā jā m (bet tas ir individuā li).
Netā lu no viesnī cas vienmē r var nopirkt visu nepiecieš amo, ir tirgus, lielveikals.
Kopumā mums patika mū su atvaļ inā jums.
аватар iryna_lytvyn5
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Mū su istaba atradā s treš ajā stā vā ar skatu uz kalniem – bilde ir burvī ga. Tuvu jū ra, blakus tirgus un veikali. Ē diens ļ oti garš ī gs, viss svaigs. Viesnī ca ir maza un bez animā cijas, bet mums tas bija tikai pluss. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Mū su istaba atradā s treš ajā stā vā ar skatu uz kalniem – bilde ir burvī ga. Tuvu jū ra, blakus tirgus un veikali. Ē diens ļ oti garš ī gs, viss svaigs. Viesnī ca ir maza un bez animā cijas, bet mums tas bija tikai pluss. Baseinā mū zika nav skaļ a un izslē dzas 23:00. Ja paņ em istabu ar skatu uz kalniem, tur ir nedaudz skaļ ā k, var dzirdē t kaimiņ u viesnī cu animā ciju un ceļ a trokš ņ us vakarā . Viesnī cas personā ls bija ī paš i apmierinā ts – visi ir ļ oti draudzī gi, reģ istratū rā runā angliski un krieviski un ir gatavi palī dzē t 24/7. Ieeja jū rā laba, daudzas ģ imenes ar bē rniem atpū š as, sauļ oš anā s krē slu un saulessargu pietiek, visiem pietiek. Kopumā viesnī ca mums patika, plā nojam tur atgriezties.
Ресторан Ресторан Ресторан Ресторан Ресторан Зона біля басейну. Вид з балкону. Вид з готелю
аватар yana.gonzur
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir slikta. Ē diens nav labs katru dienu bā rā tikai viens kokteilis, bet daž ā di nosaukumi. Istaba, kad mē s iebraucā m, bija netī ra, tur bija mazs ledusskapis, kas nedarbojā s, un ļ oti netī ra gulta bija netī ra, un palagi vienmē r atradā s spilvenu caurumos un bija pastā vī gi notraipī ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir slikta. Ē diens nav labs katru dienu bā rā tikai viens kokteilis, bet daž ā di nosaukumi. Istaba, kad mē s iebraucā m, bija netī ra, tur bija mazs ledusskapis, kas nedarbojā s, un ļ oti netī ra gulta bija netī ra, un palagi vienmē r atradā s spilvenu caurumos un bija pastā vī gi notraipī ti. Š ī viesnī ca nav tā s naudas vē rta, nevienam neiesaku iet un tē rē t naudu un laiku.
аватар 123sarmat
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tā mies Camyuva, š ajā viesnī cā . Viesnī ca pie jū ras ir ļ oti ē rta, jū ra ir tī ra un silta ar skaistu skatu uz kalniem un pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, mazas, bet mā jī gas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Camyuva, š ajā viesnī cā . Viesnī ca pie jū ras ir ļ oti ē rta, jū ra ir tī ra un silta ar skaistu skatu uz kalniem un pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, mazas, bet mā jī gas. Bijā m 2 pieauguš ie un 2 bē rni, tad mums bija 2-vietī ga, 1.5 gultas un papildus ielikā m vienvietī go gultu bez maksas.
Trū kumi ē diens vienmuļ š , no augļ iem tika doti tikai arbū zi un melones. No gaļ as bija tikai vista un zupas, 2 reizes deva grilē tu zivi. Viss ir ļ oti lī dzī gi! Bā rs pludmalē atrodas tā lu, un bez maksas ir pieejams tikai ū dens, tē ja un kafija. Pā rē jais ir saistī ts ar naudu. Tiesa, sakiet, kā pē c tē ju pludmalē gribas aukstu alu vai vismaz kolu. Bet nē (((
Izbraucot sausā s devas ceļ am nav paredzē tas, lai gan citas tuvumā esoš ā s viesnī cas katram pa ceļ am iedeva kaut ko, ko kaut ko uzkost lidostā .
Internets maksā tikai 5 USD vienai personai. Tā arī nav vestibilā , lai gan vietne norā da, ka tā ir!

Personā ls ļ oti patī kams un neuzbā zī gs.
Atseviš ķ i vē lē jos atzī mē t arī gidu, kas mū s pavadī ja, Mustafa no Dž onija ap, ļ oti slikts cilvē ks ! ! ! viņ š ne tikai pā rdeva ceļ ojumus trī sreiz dā rgā k par ekskursijā m, pat tos, kuriem vajadzē ja bū t bez maksas no tū roperatora, viņ š par tiem arī naudu izsita, viņ i arī pazaudē ja mū su bagā ž u, tā pē c viņ š vispā r vē lā k no mums atsalā s it kā viņ š nebija pazī stams, lai nesniegtu palī dzī bu viņ a meklē š anā . Ja viņ i paš i nebū tu vē rsuš ies pie bagā ž as nodalī juma lidostā , viņ š mū s bū tu pabarojis ar solī jumiem !! !
Kā ekonomiskais variants var doties uz š o viesnī cu, izsalcis nebū si, bet š ajā ciematā var atrast labā ku variantu, par to paš u naudu.
аватар pyanova1896
Pirmo reizi ar vī ru lidojā m uz Turciju. Mē s izvē lē jā mies ilgu laiku un nolē mā m uz Kemeru, Chamyuva. Tā pē c es jums pastā stī š u par plusiem un mī nusiem, lai iesā cē ji varē tu izvairī ties no mū su kļ ū dā m) 1. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar vī ru lidojā m uz Turciju.
Mē s izvē lē jā mies ilgu laiku un nolē mā m uz Kemeru, Chamyuva.
Tā pē c es jums pastā stī š u par plusiem un mī nusiem, lai iesā cē ji varē tu izvairī ties no mū su kļ ū dā m)

1. Esam no Hersonas, lidojums bija no Odesas, jo kamē r ilgi domā jā m, nebija biļ eš u uz vajadzī gajiem datumiem. Izbraucā m 3:00 un ieradā mies Odesā.8:00, ar transfē ru no tū risma aģ entū ras, 10:00, aptuveni sā kā s reģ istrā cija lidmaš ī nā (lī dz tam laikam lidostā sakravā jā m koferi ar plē vi , jo mē s to nedarī jā m mā jā s).
Ieč ekojā mies un gaidī jā m iekā pš anu, Odesā lidosta ļ oti tī ra un ir kur pagaidī t un kā pavadī t laiku + istabiņ a tiem kas smē ķ ē IQOS.
Ierodoties Antā lijas lidostā , bijā m š okē ti par viņ u tualetē m, ir remonts, bet netī rs un smirdī gs, grī das visur ir netī ras.
Nav skaidrs, kur iet, visi sekoja viens otram, tobrī d ieradā s vē l vairā kas lidmaš ī nas, un rinda bija milzī ga, pievienoš u foto.
Kad bijā m stā vē juš i rindā , pie izejas atradā m firmas zī mi no kuras atbraucā m un tad mums iedeva autobusa numuru, stā vvietu aiz stū ra un ā tri atradā m savu transfē ru, autobusi ir ē rti ar kondicionieri.

Mums bija 63 km brauciens lī dz Camyuva no lidostas, mē s ieradā mies 2 stundā s un 30 minū tē s.
Kā pē c?
-Un viss tā pē c, ka autobusā vē l bija cilvē ki, kas brauca uz savā m viesnī cā m, un mū s pē c kā rtas veda uz viesnī cā m, mē s bijā m pē dē jie 6. , es pat nevaru iedomā ties, ja autobuss bū tu pilns, cik mē s gū t ...

Tagad par viesnī cu)
Mū s sirsnī gi sagaidī ja un iedeva istabiņ u!
* Mē s prasī jā m jauku istabu, un viņ i mums iedeva lielu trī svietī gu istabu.
Istaba tī ra, viss strā dā , kondicionieris labi dzesē , vannasistaba tī ra.
pievienots fotoattē ls)
Istabas mī nuss ir skaņ as izolā cija, mū zika skan lī dz 22:30-23:00, bet istabā s to var dzirdē t ļ oti spē cī gi, bet man š ķ iet, ka tā bū s visur, jo arī kaimiņ u viesnī cā s ir skaļ a mū zika un tiks dzirdē ts no visā m pusē m!
Wi-Fi darbojas labi uz vietas, USD 5/persona.

*Uzturs:

- brokastis (vienmē r cep olas, kamē r ir vā rī tas, daudz zaļ umu, daž ā di graudaugi, var taisī t grauzdiņ us, + sieri (garš ī gā kais bija filcē jamais siers, vai feto, kaut kas uz pusē m) Liec pats.

- pusdienā s daž ā di makaroni, zupas (nemē ģ inā jā m), gaļ a (aknas, nabas, vistas vardes), desiņ as un desiņ as, specifiski, amatierim un zaļ umi, sieri, mē rces ...
Arbū zs + melone un deserti.
Pusdienas nodroš ina paš i.

- vakariņ as ir atseviš ķ a tē ma)
Rī si vai citi graudaugi + zaļ umi, sieri, gaļ a, desiņ as un desiņ as) + ceptas tortiljas ar sieru un vistas karbonā des)
Vakariņ ā s pirmajā dienā atseviš ķ i no š efpavā ra tika pasniegts kompliments - tie ir rullī š i ar burkā niem, otrajā dienā ananā si pā rlieti ar karsto krē jumu, neparasts ē diens, nebija treš ā diena, 4dien, domā jā m, ka tur bū tu shawarma, jo bija lete ar gaļ u ar shawarma, bet viņ i lika tikai gaļ u, bet garš ī gi)

Tagad par kafejnī cu teritorijā:
- alus, degvī ns, vī ns, kola, sprite bez maksas.
alus ir labs)
Puisis bā rā visus apkalpo ā tri, bet tur viņ am vajag ventilatoru, jo š ajā karstumā ar tik daudziem var trakot.
Pavā ri un viesmī ļ i ir draudzī gi
Animators Leila, izklaidē bē rnus, bē rni viņ u mī l)

Par kafejnī cu pludmalē:
- bezmaksas (ū dens, tē ja un kafija)

Pludmale atrodas ļ oti tuvu 3-4 minū tes.
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas.
Vietas vienmē r ir.
Pludmale plaš a, jū ra super, ļ oti silta un tī ra, skati burvī gi, pie ū dens var ielikt sauļ oš anā s krē slu un palū gt, lai tur liek papildus lietussargu.
Liels paldies par to.
Naktī s ir forš i peldē ties un var gulē t sauļ oš anā s krē slos.

Par cenā m kopumā Č amjuvā un Kemerā , maksa ir 1 USD/persona vienā virzienā , peldē š anas piederumiem cena ir par 40% augstā ka nekā Ukrainā , arī ē dieniem kafejnī cā.
Ja salī dzina š os divus ciematus, teiksim, Camyuva mums patika atmosfē ra, plaš a, plaš a pludmale, un Kemerā ļ oti š auras pludmales un daudz cilvē ku, diskomforts.
_________________________________

viens.
Sakrā j koferi mā jā s (noteikti ietaupi 200 UAH) + vari paņ emt lī dzi plē vi un pē c iespē jas labā k sapakot atceļ ā , jo koferis bū s viss saskrā pē ts.
2. Izbrauciet no savas pilsē tas, mē s zaudē jā m 7 stundas, izbraucot no citas pilsē tas, tā pē c mū su ceļ ojums ilga 13 stundas.
3. Pirms reģ istrē š anā s uzlej vai izdzer ū deni, bet paņ em lī dzi pudeli, jo tur jau tur var savā kt ū deni lī dzi.
4. Ja jū su finanses atļ auj un jū su viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, brauciet ar taksometru.
Vai arī norā diet, kurš bū s jū su ieraš anā s rindā uz jū su viesnī cu.
5.5 minū tes nenā c brokastī s/pusdienā s/vakariņ ā s)
6. Pē rciet piepū š amo gredzenu, brilles un tā tā lā k no savas vietas, jo š eit cenas nelielam lokam ir no 8-10 $ un vairā k.
7. Nepē rciet Doner (shawarma) Kemerā , cena ir 3 USD un tas nemaz nav garš ī gs, Ukrainā turku š arms ir par 50% lē tā ks un garš ī gs.
Mē s to negaidī jā m, bet mums paskaidroja, ka visiem viss ir iekļ aujoš s un no š ā das cenas un kvalitā tes nav izdevī gi uzturē t kafejnī cu.
8. Jū s varat pasū tī t brokastis viesnī cā , ja dodaties prom agri.
9. Antā lijas lidostā izlidoš anai viss ir dā rgs. Tā pē c ņ emiet lī dzi ē dienu, viņ i piespiedī s jū s atstā t ū deni.
10. Tagad, ierodoties Ukrainā , jā lejupielā dē aplikā cija Vdoma, un 3 dienu laikā jā veic PCR tests, iesaku aizvest uz Dņ epromedu - cena 500 UAH/pers. , rezultā ts 20 minū tē s.
Пляж отеля Номер наш Наш номер Наш номер Наш вид Очередь по приезду в Анталию
аватар _391540
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā , principā viss patika, iekā rtojā mies nedaudz ā trā k par 14:00 istabiņ ā visu nepiecieš amo, ē diens labs, lī dz jū rai 5 min gā jiens, personā ls pieklā jī gs, ī paš s paldies Mustafai par kvalitatī vo apkalpoš anu un gardajiem kokteiļ iem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā , principā viss patika, iekā rtojā mies nedaudz ā trā k par 14:00 istabiņ ā visu nepiecieš amo, ē diens labs, lī dz jū rai 5 min gā jiens, personā ls pieklā jī gs, ī paš s paldies Mustafai par kvalitatī vo apkalpoš anu un gardajiem kokteiļ iem.
аватар nikitcukksuna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ī paš i Alibaba, un š efpavā rs) Mustafa un Taners vienmē r smaidī ja pie bā ra. Istabas labi iztī rī tas, ē diens bija pietiekams, izvē le liela. Lī dz jū rai 3-5 minū tes brienot, pat nepamani, kā paiet laiks. … Tomēr ▾ Personā ls ir ļ oti draudzī gs, ī paš i Alibaba, un š efpavā rs) Mustafa un Taners vienmē r smaidī ja pie bā ra. Istabas labi iztī rī tas, ē diens bija pietiekams, izvē le liela. Lī dz jū rai 3-5 minū tes brienot, pat nepamani, kā paiet laiks. Pludmale ir tī ra, un ikvienam ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Wi-fi ir maksas, 5 USD par tā lruni visu laiku. Izbraukš ana pirms 12, mums lidmaš ī na bija 21.30. Varē jā m ē rti izmantot visu uz vietas esoš o (bā ru, baseinu, restorā nu). Jū ra ir ļ oti tī ra. Ļ oti apmierinā ts un nā kš u vē lreiz)
аватар avsav
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi: 1) Lielisks personā ls, Hassan (reģ istratū ra), Melih (restorā ns, bā rs) vienmē r jums palī dzē s. 2) Atraš anā s vieta, pludmale 150 metru attā lumā no viesnī cas, veikali kopumā pie izejas no viesnī cas. 3) Pludmale, vietas pietiek visiem, tikai š ai viesnī cai un Sinatrai bija matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Plusi:
1) Lielisks personā ls, Hassan (reģ istratū ra), Melih (restorā ns, bā rs) vienmē r jums palī dzē s.
2) Atraš anā s vieta, pludmale 150 metru attā lumā no viesnī cas, veikali kopumā pie izejas no viesnī cas.
3) Pludmale, vietas pietiek visiem, tikai š ai viesnī cai un Sinatrai bija matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem.
4) Ē dinā š ana bez frillē m (saprotu par 660$ diviem uz 9 naktī m no š ī s summas, puse no š ī s summas ir lidojums, tad 20-25$ no cilvē ka izmitinā š ana, ē dinā š ana un pludmale ir balle dienā , tā pē c mē s negaidī ju dorado un foreles), bet viss ir pagatavots ļ oti labi, pā rsvarā vistas gaļ a, pā ris reizes deva zivi un vienu reizi maigā ko liellopu gaļ u. Saldumi ir nenormā li garš ī gi, augļ i ir arbū zi, melones, ā boli, apelsī ni. No alkohola alus dž ina degvī na vī na.

Kam, plus kam, mī nus animā cijas trū kums, mū zika lī dz 22 pie baseina. Man tas ir pluss, jo esmu pieradis iet gulē t 23 un celties 6.
Neliels mī nuss ir santehnika vannasistabā , ļ oti stulbi uztaisī ta (pati vannasistaba ļ oti maza) un slikta skaņ as izolā cija, kaimiņ i ieslē dza televizoru, un š ķ iet, ka š ī televizora skaļ ruņ i ir virzī ti uz tavu istabu. Un tā pē c viss ir ļ oti pieklā jī gi. Neaizmirstiet, ka gandrī z visi 4 * Camyuva (Stella, Sinatra, Stambula un citi nav teritorijas). Tikai peldbaseins.
Холл отеля Еда
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nataly080983
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums inna.podoroga
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums inna_34
Labdien! Interesanti, kurš šogad vēl ir bijis viesnīcā?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Небольшой отель для спокойного семейного отдыха и молодежи. Был открыт в 2004 году, последний ремонт проводился в 2019 году. Представляет собой одно 4-х этажное здание (есть лифт). Расположен в поселке Чамьюва, недалеко от города Кемер.

Atrašanās vieta В 60 км от аэропорта г. Анталия, в 7 км от г. Кемер, в поселке Чамьюва.
Pludmales apraksts Пляж находится в 180 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 50 м. Заход в море — мелкая галька. Душ на пляже. Бар на пляже: 09:00-19:00 (безалкогольные напитки). Пляжные полотенца (депозит).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (платно, в лобби и на территории отеля), room service: (платно), услуги фотографа (платно), 1 основной ресторан, 2 бара, 1 открытый бассейн 350 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне 20 м2, мини-клуб для детей с 3 до 12 лет (работает с 10:00-18:00), детская анимация на русском языке, в вечернее время, мини-диско до 22:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — анимация, турецкая баня, настольные игры, дартс, 1 водная горка, дискотека — в городе Кемер (отель предоставляет трансфер), напитки за дополнительную плату. Платно — массаж, сауна, водные виды спорта,
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 73 standard room (макс. 2+1 чел., 18-20 м2).

Istabās

Сплит-кондиционер, LCD-телевизор, спутниковое ТВ, мини-бар (платно), прямой телефон (платно), сейф (платно), Wi-Fi (платно), душ, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно)/

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Çamyuva Mah. Necmican Cad. No: 4, Çamyuva, Kemer 07980, Türkiye
Tālruņi: +90 242 922 07 98
Tīmekļa vietne: Beso Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.