Lieliska cenas un kvalitātes kombinācija

Rakstīts: 28 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 7 — 16 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tusies ģ imene ar bē rnu 9 gadi.
1. Mē s paņ ē mā m biļ eti no TEZ TOUR. Lidojums no Doņ eckas, transfē rs uz viesnī cu – viss skaidrs un ā tri. 5 punkti.
2. Reģ istrē š anā s ieradā s ap pulksten 10. Viesnī ca ir ļ oti jauka un moderna. Tū lī t bija iespē ja reģ istrē ties istabā ar skatu uz baseinu, bet mē s lū dzā m klusu istabu ar skatu uz mež u un strū klaku. LABI. Pē c 3 stundā m, paspē jot iepazī ties ar viesnī cu un papusdienot, iekā rtojā mies istabiņ ā.1. stā vā.1131. Meitene Katja no reģ istratū ras mū s apliecinā ja, ka tas ir tas, kas mums vajadzī gs. Patieš ā m, jū s izejat uz balkona un š ķ iet, ka atrodaties zaļ ā zā lienā blakus mež am. Istaba ar augstiem griestiem un labu remontu. Visa tehnika un santehnika strā dā ja lieliski. Tī rī š ana kvalitatī va un ikdienas. Istabā un uz balkona viss ir pā rdomā ts lī dz sī kumiem, vienī gais ir š aurie plaukti skapī . Seifs istabā ir bez maksas. 5 punkti.

3. Teritorija ir maza. Viss ir centrē ts ap baseinu. Ieraš anā s dienā mū su draugi (atbraucā m 2 pusmū ž a pā ri ar bē rniem 9 gadi) bija š okā , ka nav kur iet pastaigā ties un ka istabā no strū klakas ļ oti trokš ņ o, bet nā kamajā dienā viņ i manā mi uzmundrinā ja : -))) Mū su ģ imenei viss bija kā rtī bā . Vieta ir maza, bet viss ir ē rti izvietots. Daudz skaistu ziedu un zaļ umu. Pluss ir tas, ka ilgi nemeklē jā m viens otru un savus bē rnus. Baseins ir liels un skaists. Nesmarž o pē c hlora. Pie baseina vienmē r bija daudz sauļ oš anā s krē slu. Ū dens slidkalniņ i ir lieliski. Vē l viens mī nuss ir "slavenā s" ā rstniecī bas iestā des. Smarž o daž as minū tes vakarā ap 23 pie baseina. Nav kritisks, bet ir smaka. 4 punkti.
4. Pludmale ir 7-8 minū tes pirms tā s. Absolū ti nerada stresu. Dodoties uz pludmali, varat doties uz vietē jiem veikaliem pē c suvenī ru, augļ u. Pludmale ir maza. Pludmalē ir bā rs, kurā tiek ceptas kū kas, no dzē rieniem alus, sulas, ū dens, Pepsi. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta. Nekur nebija atkritumu. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, bet, ja vē lies pagulē t ē nā zem nojumes un arī ar kompā niju, esi laipns un laicī gi dodies uz pludmali. Mans vī rs ieradā s ap 9 un paņ ē ma mū s vietas. Izbraukš anas dienā viņ i ieradā s jū rā.7 no rī ta. Pasakaini. Kā pē c tu pirms tam tik ilgi gulē ji : -))) Pludmalē ir duš a un tualete. Piestā tnes nav. 5 punkti.
5. SPA-centrs. Viesnī cā ir saunas, hammam, fitnesa centrs. Viņ i paņ ē ma kompleksu - pī lings, putu masā ž a, eļ ļ as masā ž a, sejas maska. Par 35 $ sanā ca ļ oti jautri. Masā ž as puiš i ir lieliski un profesionā li. Viesnī cas gids ieteica braucienu uz BABEL PALACE SPA, kur visus aizved pa 30$, bet tur viss ir uz konveijera. Pagā juš ajā gadā tur devā s draudzene, tač u veica papildu procedū ras, un viņ a tika labi apkalpota. Viņ ai lī dzi bija mā sa, tā pē c viņ a nevē lē jā s ņ emt papildu pakalpojumus, samaksā ja 30 USD un rezultā tā saņ ē ma nekvalitatī vu masā ž u. Secinā jumus izdariet paš i. Iesaku visas procedū ras veikt viesnī cā . Vadī tā js patī kams un neuzbā zī gs. Vakarā š eit varat nomainī t pludmales dvieļ us (depozī ts 10 USD, nauda tiks atgriezta reģ istratū rā izbraukš anas dienā ). 5 punkti.
6. Super restorā ns. Ē diens ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Mē s nekad neieradā mies pusdienu, vakariņ u un brokastu sā kumā , un tomē r viss bija pietiekamā daudzumā . Apkalpoš ana restorā nā ir visaugstā kajā lī menī . Ē dienkarti neuzskaitī š u, jo cilvē ki atsauksmē s sī ki apraksta, kas bija, kas nebija. Bija viss, kas atbilst 4* lī menim. Paš ā restorā nā ir bā rs, tā pē c pusdienā s un vakariņ ā s var izlaist ko stiprā ku (viskiju, vī nu). Daudz vietas un arī piederumu. Vakarā dzerš ana baseina bā rā . Viskijs, martini, kokteiļ i ar zemu alkohola saturu nav slikti. Mē s negā jā m uz Snack bā ru pē c frī kartupeļ iem, mē s negā jā m pē c hamburgeriem, mē s ē dā m restorā nā . Alus ir labs. 5 punkti.

7. Animā cija ir vienkā rš i izcila. Viņ i to nesaprata uzreiz. Puiš i ir ļ oti pozitī vi, sportisti un izskatī gi vī rieš i ar lielisku humora izjū tu. Neuzkrī toš s. Neatkarī gi no tā , vai vē laties piedalī ties vai nē . Viņ i pludmalē spē lē ja boč u. Baseinā , ū denspolo un aerobā . Aerobikā nesanā ca : -(((, jo tajā laikā biju pie jū ras. Deju nodarbī bas (latino), futbols, steps, š autriņ as, galda teniss. Vakarā deju š ovi. Pē c viņ u aizdedzinoš ā m dejā m es gribas iemā cī ties arī forš i dejot. Animā cijas š efs Kakha stā sta, ka viņ u komanda laikapstā kļ us taisa viesnī cā . Un tā ir taisnī ba! Bē rniem ir miniklubs. Manē jais pā ris reizes tur gā ju, un pā rē jā laikā es nokā pa pa ū dens slidkalniņ iem, spē lē ja futbolu un galda tenisu ar puiš iem. Vakarā ar bē rniem bija mini diskotē ka.
8. Ne attiecī bā uz paš u viesnī cu, iepirkš anos var noorganizē t paš ā ciematā . Es neiesaku jums doties ar TEZ TOUR, lai bez maksas iepirktos Antā lijā apģ ē rbu lielveikalā KAYALAR TEKSTIL. Iegā ja š ajā veikalā un aizgā ja 10 minū š u laikā . Cenas ļ oti augstas, sortiments ā rkā rtī gi niecī gs. Nav apavu, nav somu. Man ir labi ar cenā m. Man bija ļ oti ž ē l par iztē rē to laiku. Rezultā tā viss (suvenī ri, tekstilizstrā dā jumi, somas, dž insi) tika nopirkts netā lu no viesnī cas, droš i kaulē jieties. Ekskursijas var veikt no ielu tū risma operatoriem. Ievē rojami lē tā k.
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, varbū t kā dam š ī informā cija noderē s. Tiem, kuri ir izvē lē juš ies Eldar Resort Hotel 4 *, es novē lu jums brī niš ķ ī gas brī vdienas. Rudenī plā noju apmeklē t vē lreiz. Liels paldies visam viesnī cas personā lam par lielisko uzturē š anos!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu