Izcila viesnīca! ES iesaku

Rakstīts: 5 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Nolē mu uzrakstī t par mū su atpū tu Turcijā Eldar Resort Hotel 4*. Kopumā viss ir kā rtī bā .
Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 9.45, reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m atgriezā mies reģ istratū rā , lai sarunā tu agru reģ istrē š anos. 20$ un voila, esam otrā stā va istabā ar skatu uz kalniem un baseinu. Naudu mums neviens neprasī ja, viņ a pati piedā vā ja, pie letes norā dī ts, ka par katru priekš laicī gā s norē ķ inā š anā s stundu, ja ir brī vas istabiņ as, 8$.
Viesnī ca. Mums ļ oti patika, par to rū pē jas, katru rī tu kalpones visu izsū c, berzē , mazgā . Viesnī ca smarž o pē c tī rī bas un svaiguma.

Pludmale. Smiltis un oļ i. Ieeja jū rā ir oļ i, vē lams valkā t koraļ ļ us, jo nav ī paš i ē rti ieiet. Ū dens ir kristā ldzidrs. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tie visi atrodas zem nojumes. Bā rs atvē rts no 10.00, tur ir alus, bezalkoholiskie dzē rieni, burgeri, tī rradņ i un neprā tī gi gardas turku siera kū kas. Ceļ š uz jū ru no viesnī cas ilgst ne vairā k kā.5 minū tes kā jā m.
Peldbaseins. Atseviš ķ a mī lestī ba, mē s pavadī jā m lielā ko daļ u sava laika ar viņ u. Tas ir liels un tī rs. Ir 2 slaidi. Bā rs pie baseina strā dā no 10.00 lī dz 00.00, kur strā dā vienkā rš i ā rprā tī gi forš i bā rmeņ i, uzkodu bā rs no 10.30 lī dz 16.30. Katru dienu tiek rī kotas animā cijas ar spē lē m baseinā un laukumā , ir galda teniss.
Uzturs. Izlasot iepriekš ē jo nepilna uztura apskatu, man tev kategoriski jā piekrī t. Ē dienu bija daudz, garš ī gi un daudzveidī gi. Bet daž i cilvē ki bija nenormā li kaitinoš i, kad ejat garā m galdiņ am, pie kura sē ž.2 cilvē ki, un "glade" ir kā dzimš anas diena 20 cilvē kiem. Un 90% pā rtikas tiek vienkā rš i izmesti miskastē . Mež oņ i, š aubos, ka mā jā s cilvē ki tā izturas pret pā rtiku. Viesmī ļ i restorā nā ir vienkā rš i lieliski, viņ i strā dā ja ļ oti ā tri. Kopumā viss viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Negribē jā s iet prom.
Izvade. Par naudu viesnī ca ir pelnī jusi mega uzslavu. Kas dodas labā s ģ imenes brī vdienā s bez piedzē ruš iem lopiem, nā ciet š urp. Paldies Eldaram par sirsnī go uzņ emš anu, mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu