Mājīga viesnīca, ar kvalitatīvu apkalpošanu, ērtu atrašanās vietu pastaigām un ekskursijām

Rakstīts: 6 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 25 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca. Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Maza, bet tī ra un labi kopta teritorija. Viesnī cas elegantais dizains rada pozitī vu noskaņ u - plaš a halle, jaunas mē beles, skaists apgaismojums. Stikla lifts pieš ķ ir ī paš u š armu - iekš ā tas viss dzirkstī un mirdz, un uz grī das ir mozaī ka ar viesnī cas firmas nosaukumu (katra interjera detaļ a ir pā rdomā ta). Istabas mā jī gas, plaš as, ar jaunā m mē belē m, uz grī das mī ksts paklā js. Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz viesnī cu no strū klakas puses. Strū klaka naktī izslē dzā s un no rī ta ieslē dzā s, tā pē c ū dens troksnis netraucē ja gulē t. Tajā s telpā s, kuru logi paveras uz baseinu, iespē jams, varē tu traucē t mū zika, kas ieslē dzā s no rī ta un vakarā . Š ī s nianses ir jā noskaidro katram cilvē kam individuā li. Ņ emot vē rā to, ar kā du vē rī bu reģ istratū ras darbinieki reaģ ē uz atpū tnieku lū gumiem, jautā jumi, iespē jams, ir atrisinā ti. Mums istabā bija papildu gulta, kas mums nebija vajadzī ga un aizņ ē ma vietu. Mē s lū dzā m viņ u izņ emt. Kamē r nonā cā m savā istabā (uzkā pā m no 1. uz 4. stā vu) no reģ istratū ras, istabā vairs nebija gultas : -) Istabas tika tī rī tas katru dienu. Vairā kas reizes viņ i atstā ja 1 USD par tī rī š anu (zinot š o tradī ciju Turcijā ). Bet tajos laikos, kad nauda nepalika, tī rī š ana joprojā m tika rū pī gi veikta. Kondicionieris istabā bija iestatī ts uz +25 un nebija iespē jams to iestatī t uz zemā ku temperatū ru. Tač u š o jautā jumu nenoskaidrojā m, jo ​ ​ vakaros bija vē ss laiks un balkonu atvē rt bija patī kamā k nekā izmantot kondicionieri.
Virtuve. Pā rpilnī ba un izsmalcinā tī ba, tā pat kā Turcijas 5 * viesnī cā s, jū s neatradī sit. Bet visu ē dienu atš ķ irī gā iezī me ir profesionalitā te, produktu dabiskums, tradicionā lie turku ē dieni, Eiropas virtuve un pat mū su tradicionā lie salā ti (olivjē , vinegrete, mimoza, bieš u salā ti). Mū su tradicionā lo salā tu gatavoš anu var novē rtē t kā rū pes cilvē kiem, kuriem individuā lu iemeslu dē ļ ir grū ti pielā goties turku virtuvei. Salā tiem nelika majonē zi, bet izmantoja turku mē rces, jogurtus, kas tiem pieš ķ ī ra pikantu garš u. Brokastis - tradicionā ls jogurts ar daž ā diem pildī jumiem, daž ā da veida sieriem un desiņ ā m. Mū su veikalos tā dus jogurtus, sierus un desiņ as neatradī siet! Omlete, olu kultenis, vā rī tas olas, piena putra, bulciņ as, sautē ti un svaigi dā rzeņ i, zaļ umi, ievā rī jums, kholopija, vafeles, š okolā de. Kafija tirdzniecī bas automā tos, no kuriem izvē lē ties. Tradicionā lā turku tē ja. Dabī gais piens. Dzē rieni, no kuriem izvē lē ties - kola, vī ns, sulas (no automā ta). Svaigi spiestas sulas var nobaudī t ā rpus viesnī cas par USD 1. Pusdienas - tradicionā lā s turku zupas, zivis, vista, tī tara gaļ a, sautē ti dā rzeņ i, sautē ti dā rzeņ i, svaigi dā rzeņ i, garš augi, sieri, kotletes, kartupeļ i, rī si, makaroni, visa veida mē rces un garš vielas, salā ti, tradicionā lie turku saldumi. Vakariņ as – pusdienā m lī dzī ga ē dienkarte. Ļ oti populā ra bija Gozleme, tradicionā lā turku tortilla ar cepeš krā snī gatavotu sieru. Plī ts atrodas netā lu no baseina. Arī vakariņ ā s uz ī paš ā m cepeš pannā m jū su priekš ā bija sagatavots daudz zivju un gaļ as ē dienu. Plaš ā ka turku saldumu izvē le. Jā atzī mē viens trū kums - augļ u daudzveidī bas trū kums. Bija tikai ā boli un mandarī ni. Trauki vienmē r bija tī ri, galda piederumu un š ķ ī vju netrū ka.
Pludmale. 5-7 minū š u gā jienā no viesnī cas, mazi oļ i. Nojumes no saules - visas pludmales garumā . Sauļ oš anā s krē sli, matrač i - nekā das problē mas netika novē rotas, pietika visiem. Ū dens ir kristā ldzidrs. Pludmalē - bā rs ar dzē rieniem un ē dieniem. Pludmale ir ieskauta ar skaistu baltu sē tu. Duš a - ar svaigu ū deni. Teritorija aiz ž oga atgā dina nelielu uzbē rumu. Pa to var pastaigā ties, apbrī nojot dateļ palmas, banā nkokus un citu daudzveidī gu eksotisku veģ etā ciju.

Iepriekš tā da parā dī ba kā tukš as viesnī cas Turcijā nebija sastapta. Š ogad saskā rā mies. Atvaļ inā juma beigā s mū su viesnī cā bija palikuš i vizuā li 10 cilvē ki. Mū s dienu iepriekš brī dinā ja, ka tiekam pā rcelti uz citu viesnī cu. Tā pē c atlikuš ā s 2 atvaļ inā juma dienas pavadī jā m citā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu