Laba viesnīca

Rakstīts: 9 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 8 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Turcijā pirmo reizi, tā pē c viesnī cu nav ar ko salī dzinā t.
Pati viesnī ca laba, skaista, ē rta. Jā , tas ir ģ imenes tips, jaunieš iem tur bū s garlaicī gi.
Numurs: mums bija 3. stā vs ar piekļ uvi citai viesnī cai. Mū zika velkas lī dz 24.00, bet mums sū dzē jā s arī tie, kam bija istabas un uz baseinu tur arī mū su mū zika skan lī dz 24.00. tā pē c te nevar uzminē t, tikai skats ir skaistā ks par mū sē jo. Istabā viss darbojā s, bet tī rot. . . visas 7 dienas nekad netī rī ja putekļ usū cē ju, tualetes papī rs un š ampū ns tika ziņ ots 4. dienā , iespē jams, tā pē c, ka viņ i neko nemaksā ja...

Ē diens: Man ļ oti patika, bija gaļ a, vista un zivis. Tiesa, ar augļ iem tikai ā boli un arbū zi. Daudz dā rzeņ u, zupu utt. tu noteikti nebū si izsalcis. Kafija, tē ja, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni, kokteiļ i....Pie baseina bija bā rs, var apgulties, nopeldē ties un koš ļ ā t kaut ko, iedzert, saldē jums garš ī gs, bet tikai stundu, uztaisī ja vati. , pankū kas.... bet mē s neesam izsalkuš i nekur nebija.
Pludmale: brauciet uz 5-7 minū tē m, mē s devā mies no rī ta, jo 12 sā kas nedaudz karsts, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale ir oļ u, jū ra ir tī ra.
Personā ls: jauns, draudzī gs, labi darī ts.
WF ī sti nav : -)
Kopumā viesnī ca man patika. Ir daž as nianses, bet tas ir tad, ja jū s pielī mē jat ļ oti taisni.
Izbaudī jā m brī vdienas : -)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu