Atpūties uz 100%

Rakstīts: 7 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 22 septembris — 1 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmie iespaidi par viesnī cu vienmē r sā kas reģ istratū rā . Jā piebilst, ka viesnī cas darbinieki pā rvalda krievu valodu. Mū s sagaidī ja skaista meitene Mila. Viņ as draudzī gais smaids, pieticī ba un takts nekavē joties uzpirka un radī ja labu garastā vokli. Viņ a mums ieteica paņ emt istabu ar skatu uz baseinu, ko vē lā k nekad nenož ē lojā m. Mila, ja izlasī si š o atsauksmi, es uzrakstī š u vē lreiz - liels paldies par š o! Iepriekš bija jā gaida reģ istrē š anā s, jo. Visas telpas tikko iztī rī tas. Mē s pavadī jā m laiku pie baseina, aplū kojot skaisto viesnī cas teritoriju. Baseins ir lielisks! Cik forš s lē mums to izdarī t tik greznā formā . Wi-Fi ir bezmaksas, tas labi darbojas vestibilā (visos stā vos) un pie baseina. Vispā r visur, kur signā ls nav atdalī ts ar sienā m.
Pati istaba bija plaš a, ar gaiš ā m mē belē m. Viss nepiecieš amais bija istabā . Liela gulta, mī ksts matracis, 4 spilveni. 2 naktsgaldiņ i, galds, krē sls. Galda virsma ar iebū vē tiem skapjiem, mini bā rs ar ū deni. Plakans mazs TV - labi rā dī ja, ir 1 ukraiņ u kanā ls un kaut kur ap 3 krievi. Liels skapis ir š arms, ļ oti lieli spoguļ i ir pluss. Plaukti gan ne dziļ i, bet tajos varē ja salocī t nepiecieš amā s lietas. Arī pakaramo bija pietiekami daudz. Tualetes telpa ir diezgan maza, bet mums viss darbojā s. Vienī gais, ka ū dens varē tu izplū st no duš as kabī nes brī vi pieguļ oš ā s aizsargstarpsienas dē ļ . Un, ja iepriekš ē jie atpū tnieki uz paklā ja bū tu izlē juš i mazā k mantu, š ai telpai nebū tu nekā das pilnī bas. Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t aizkarus. Š eit tika nodroš inā ts aizkars, kas pilnī bā bloķ ē ja dienas gaismu. Tas ir paredzē ts tiem, kam patī k gulē t dienas laikā . Kondicionieris darbojā s pareizi, automā tiski izslē dzā s, kad tika atvē rts balkons.
Viesnī cas personā ls atstā ja paliekoš u iespaidu! Joprojā m jā meklē draudzī gā ki, smaidī gā ki un draudzī gā ki cilvē ki. Vienmē r katrā s brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s viņ i stā vē ja pie ieejas un novē lē ja visiem patī kamu ē stgribu. Traukus notī rī ja ā tri, tiklī dz tos nolika malā . Vienmē r ī paš u uzmanī bu pievē rš u trauku tī rī bai. Tā pē c visas savas uzturē š anā s laikā es nekad neesmu sastapies ar netī ru š ķ ī vi, glā zi vai galda piederumiem. Bā rā viņ i to visu padarī ja vieglā ku – lē ja plastmasas glā zī tē s. Lai gan tas nav estē tiski pievilcī gs, tas ir lē ts, uzticams un praktisks)

Ē diens. Tas varē tu bū t garš stā sts, tač u katra gaumes izvē les ir atš ķ irī gas. Jū s to varat ē st, bet vai tas ir garš ī gs? Mē s nebijā m ļ oti labi. Man bija rū pī gi jā meklē , pirms atradu garš ī gā ko no visa klā sta. Pastā vī gi viens un tas pats. Š o omleti brokastī s atcerē š os vē l ilgi! Tas ir vienī gais, ko varē tu paņ emt silti. Nu kā dreiz bija desiņ as. Pā rē jais ir 10 fetas š ķ irnes, baltā desa (turku gaļ as izstrā dā jumi atstā j daudz ko vē lē ties), gurķ u tomā ti un citi zaļ umi. Bija tī teņ i, bet visgardā kā s smalkmaizī tes ir kruasā ni. Tiem varē ja izvē lē ties jebkuru pildī jumu - ievā rī jumu, konfitū ru, š okolā des pastu.
Vakariņ as. Katru dienu 2 nepā rtraukti atkā rtotas zupas. Ja pirmā s 4 dienas ē du tomā tu ar prieku, tad vē lā k pā rgā ju uz lē cā m. Bija iespē ja izvē lē ties otros ē dienus, bet arī š eit bija jā meklē kaut kas ī paš s. Jo ē st makaronus Turcijā , protams, ir muļ ķ ī bas. Palī dzē ja dā rzeņ u saute, tī tara gaļ a, vistas gaļ a, daž reiz bija arī sautē ti kartupeļ i. Salā tu izvē le bija pieklā jī ga. Bet, kad ieraudzī ju Olivjē un vinegretes, biju pā rsteigts. Tač u vē l vairā k biju pā rsteigts, kad vē lā k ieraudzī ju pustukš as salā tu bļ odas. Krievi visu izslaucī ja. Ī paš i pā rsteidza daž u pilsoņ u audzinā š ana, kuri vē rsā s pie maizes nodaļ as un ar savā m rokā m pā rmaiņ us “spieda” bulciņ as))) Uzmanieties, jū su bulciņ a jau var bū t kā dam nekaunī gi aptaustī ta.
Vakariņ as. Iespē jams, š ī ir visapmierinoš ā kā un daudzveidī gā kā maltī te. Ī paš i vī rieš iem. Beidzot vakarā bija iespē ja redzē t ko daudzveidī gā ku par vistu/tī taru. Ja bija laiks tieš i vakariņ u sā kumā , varē ja noķ ert uz grila pagatavotu gaļ u. Tā s bija jē ra gaļ as kotletes, sulī ga tī tara gaļ a un dā rzeņ i – baklaž ā ni, paprika un sī poli. Turklā t tas bija pirmais. Smaidī ja "Krievu zupa". Pie kaimiņ u galdiņ iem kā ds viņ u slavē ja. Bet varbū t viņ i savā dzī vē neko labā ku nav ē duš i, tad es viņ us saprotu. Otro ē dienu daudzveidī ba bija laba. Jū s vienmē r varat atrast kaut ko sev. No salā tiem lī dz desertiem. Starp citu, pē dē jo parasti nebija. Tikai vienu reizi karameļ u deserts garš oja. Ž ē l, ka š efpavā ri nevarē ja vienkā rš i pagatavot baklavu. Viņ i noteikti nevarē ja sabojā t savu dzimto desertu.
No augļ iem bija arbū zs, melone un ā boli.

Tiem, kas vienmē r bija izsalkuš i, pie baseina atradā s uzkodu bā rs, kurā tika gatavoti frī kartupeļ i un hamburgeri.
Viesnī cā ir SPA centrs. Ir sausā pirts, slapjš , plaš s iekš telpu baseins. Pirmajā dienā , kā jau bija paredzē ts, veicā m pī linga procedū ru ar skrubi pē c Jū su izvē les, putu masā ž u hammam, manuā lo masā ž u ar eļ ļ u, sejas masku un tē jas rituā lu, lai atslā binā tu no ceļ a un sagatavotu ķ ermeni sauļ oš anā s. Procedū ra maksā ja 30 USD. Š eit jums jā ierodas arī ikdienas pludmales dvieļ u nomaiņ ai. Starp citu, tie ir patieš ā m nolietoti, daž i ir manā mi nobruž ā ti un ir redzami traipi.
Laikapstā kļ i. Atpū tā mies no 22. septembra lī dz 1. oktobrim un laiks bija burvī gs. Nepā rsniedza 30 grā dus, bija saulains laiks. Lietus sā cis tikai pē dē jā s 2 dienas. Bet tas bija ī slaicī gs, saule parā dī jā s biež i. Bet paš i turki stā stī ja, ka viņ iem jau sā cis nā kt rudens.
Jū ra. Š ī ir pasaka. Grū ti iedomā ties siltā ku vietu š ajā gadalaikā . Apmē ram 23-25 ​ ​ grā di. Tī rs, tik caurspī dī gs, ka peldot var redzē t dibenu. Starp citu, tā ir taisnī ba, tas ir ļ oti sā ļ š . Ja jū s nirstā t, tas ļ oti kož acī s. Peldē š anas brilles labā k ņ emt lī dzi.

Pludmale. Sī ki-oļ i pie ieejas jū rā , nedaudz tā lā k no krasta, lielā ki akmeņ i. Pacieš ams staigā t. Viesnī cai ir laba pludmale, uzstā dī ta laba nojume - ē nas pietiek. Daudzi sauļ oš anā s krē sli, kas gribē ja, vilka tos tuvā k jū rai. Ir bā rs, kur var dabū t ū deni un alu. Tur arī gatavoja kū kas. Saskā rā mies ar kartupeļ iem un garš augiem. Bet tie bija ļ oti eļ ļ aini. Es domā ju, ka tie nav piemē roti bē rniem. Dodieties uz pludmali ar brī vu soli apmē ram 10 minū tes. Mē s pat priecā jā mies, ka ceļ š š ķ ir viesnī cu un pludmali, jo. vienmē r apstā jā s, lai nopirktu augļ us - vī ģ es, persikus, zemenes, granā tā bolus. Visas cenas ir dolā ros. Jū s varē tu lū gt izspiest granā tā bolu sulu - glā zi 1 USD. Netā lu bija arī veikals, kurā tirgoja austrumu saldumus – turku gardumus un baklavu. Humoriskais tirgotā js Ali sagaidī s jū s ar atplestā m rokā m. Un pasniedz tē ju/kafiju. Mē s atvedā m mā jā s daudz daž ā du turku garš u. Mana atseviš ķ a mī lestī ba ir medus baklava, neko garš ī gā ku no austrumu saldumiem neesmu ē dusi, tā vienkā rš i kū st mutē , ļ oti iesaku.
Un pats galvenais, atmosfē ra. Viesnī cā ir lieliska animā cijas komanda. Nav pagā jusi pat nedē ļ a, kopš viņ i ieradā s, un man jau viņ u tik ļ oti pietrū kst. Divmetrī gā laimes lokomotī ve Saš a ir mana mī lestī ba uz visiem laikiem. Sazinieties ar viņ u, lai iegū tu labu garastā vokli. Vada ū dens aerobiku baseinā , stepa aerobiku, jogu. Adele ir lielisks puisis, lieliski dejo, pludmalē nodarbojas ar aerobiku. No izklaides joprojā m ir š autriņ as, ū dens polo, volejbols, galda teniss. Manč o ir diskotē ku karalis un vienkā rš i laipnā kais cilvē ks. Un, protams, Kakha ir pastā vī gs vakara izklaides vadī tā js. Dzirkstoš s humors, kas papildinā ts ar gruzī nu š armu – tā ir skatī tā ju izcilā noskaņ ojuma atslē ga.
Katru vakaru pusnaktī visus veda uz diskotē kā m. Tur visi kopā dejoja lī dz 3 no rī ta, un tad atkal autobuss visus nogā dā ja viesnī cā . Maksa ir 10 USD vienai personai. Bija iespē ja pasū tī t dzē rienus, bet zem 10 dolā riem nekas nebija. Katrai viesnī cai ir pieš ķ irti galdiņ i, tā pē c nebija problē mu ar vietu, kur “dejot”.
Vai vē laties atgriezties š ajā viesnī cā ? ES vē lē tos. Vai es ieteiktu š o viesnī cu? Es iesaku. Kam? Jaunieš u pā ri, ģ imenes ar bē rniem. Š eit visiem bū s garlaicī gi.
Atvaļ inā jumā devā mies labā m emocijā m, laikapstā kļ iem un jū rai. Un mē s to visu saņ ē mā m. Ar cieņ u Viktorija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu