Laba viesnīca, kurā mums patika pavadīt 8 savas dzīves dienas! Ieteicams

Rakstīts: 19 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 6 — 14 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ģ IMENE 3 PERSONĀ S
Tū risma operators: Pievienojies! ; gaisa ceļ ojumi: SkyUP; ceļ ojumu tī kls: “Nā c ar mums! »

1. IERADĪ Š ANĀ S. NORĒ Ķ INĀ JUMS. JŪ RA. VISPĀ RĒ JS IESPAIDS.

8 no rī ta ieradā s Antā lijā . Daima Biz 5 * viesnī cā (56 km no lidostas; brauciena laiks 1.15 . . 1.20) ieradā mies lī dz 10:15 (JoinUP! loģ istika top! ), bija laiks vē lā m brokastī m; Numuru iedeva uzreiz, bez naudas.

Viesnī ca bija pilna - 40. . 50% no ietilpī bas.


Patī kama viesnī ca; zaļ umu un ziedu, citrusaugļ u koku un banā nu jū ra; Kalnu ainava; 1. lī nija (pludmali no savas ē kas sasniedzā m 3-5 minū tē s, lai gan ir ē kas, kas atrodas nedaudz tā lā k no mū sē jā s. BET, uzsveru (! ), Braucot no jū ras / lī dz jū rai - pa aku -kopta un apzaļ umota zona). Jū ra ir skaidra un tī ra. Piestā tne diemž ē l nav atjaunota. Ir neē rti iet jū rā bez apaviem. Ja nepaņ ē mā t kurpes, tam nav nozī mes - pē c 300... 400 metriem (pa Sahil ielu) pie izejas no viesnī cas (pa kreisi, Kirish ciemā ) sā kas iepirkš anā s paviljoni. Jū s varat kaulē ties par apaviem par 1.. 3 USD.
Ja jums ir nepiecieš ams taupī t tirgū (Migros, piemē ram) - jū s esat ciematā . Chemvyua (2 . . 3 km) - aiz sausā s upes.

Kad bijā m tur, Dolusu Park - ū dens atrakciju parks, kurā ieeja visiem Daima BIZ / Record viesiem ir bez maksas - vairs nedarbojā s; nav sezona. Bet mums pietika ar viesnī cas ū dens slidkalniņ iem (3 no 7 darbojā s). Grafiks: no 10 lī dz 13 un no 14 lī dz 16.

Pirms brauciena palasiet atsauksmē s par depozī tu, saņ emot dvieļ us. Mums iedeva kartes bez ķ ī las. Droš i vien tā pē c, ka mums bija – plaukstoš s skats. ; par)))

Aculiecinieki, ka kā ds ņ em depozī tu par dvieļ iem - mē s NEBIjā m.

2. "Tū risma droš ī bas sertifikā ts".

Viesnī ca Daima Biz 5 * - sertificē ta ar "Droš a tū risma sertifikā tu" -2020 (kurš nav priekš metā , tas nozī mē atbilstī bu 157 sanitā rajā m un higiē nas prasī bā m). Un, jā , jā , pretepidemioloģ iskie pasā kumi ir virsū : viss personā ls vienmē r un visur ir maskā s; bagā ž a, ierodoties viesnī cā - iziet cienī gi.
apstrā de; dozatori uz katra soļ a; pā rtika - porcijā s; trauku izsniegš anas punkti - aiz stikla; galda piederumi - iepakojumos; pē c ē š anas - galdauti uz galdiem uzreiz nomainī jā s! utt.

3. TERITORIJA. PLUDMA.


Teritorija - liela (2000 kv. m. ); kopts; tī rī ts - regulā ri un cī tī gi. Daima Biz 5 * viesnī cas korpusi ir stilizē ti kā kuģ i, interjers visur ir ar jū ras tematiku. Viesnī cas aprī kojums ir diezgan kompakts un ē rtā vietā . Teritorija nosacī ti sadalī ta klusajā zonā (pie ē kā m) un aktī vajā zonā (slī dkalniņ i, baseini, amfiteā tris, pludmale).

Pludmale - 350 m Sauļ oš anā s krē slu pietika. Vienmē r. Mī ļ otā jiem ir vairā ki bungalo, kur par maksu var pavadī t laiku, piemē ram, ar kompā niju. Pa labi no pludmales - mols (nav atjaunots), pa kreisi (50 m) - ū dens atrakcijas.

4. NUMURS

Istaba (732*) ir diezgan plaš a, ar koka starpsienu vidū , kas veido divas istabas. Platī ba - 35 kv. m Ļ oti ē rti atpū š oties ar bē rniem.
"Bē rnu" istabā - divas vienvietī gas gultas, "vecā ku" - viena divguļ amā gulta. Katrā numurā ir neliels televizors. Varbū t vienī gais trū kums bija izplū des pā rsega trū kums vannas istabā . Skapis ļ oti liels, daudz drē bju pakaramo. Bezmaksas seifs, ledusskapis.

5. PĀ RTIKA. DZĒ RIENI.

Katru dienu – pusdienā s un vakariņ ā s koncentrē jies uz 1 no 7 Turcijas reģ ioniem – t. s. Septiņ u jē dziens (Egejas jū ras piekraste, Melnā s jū ras piekraste, Marmora piekraste utt. ). Viss personā ls ģ ē rbjas atbilstoš i dienas krā sā – reģ ionā . Dzē rieni (sulas, kola) - augstas kvalitā tes! (Ir ko salī dzinā t: 2019.  gadā.5 zvaigž ņ u viesnī cā , kurā bijā m mē s, sulas un kola bija diezgan atš ķ aidī ta). Viss ē diens ir svaigs. Vienmē r: vairā ku veidu gaļ a + vismaz 1 zivju veids; ķ ekars dā rzeņ u; daudz saldumu (ī paš i garš ī ga bija baklava) un daudz augļ u (ā boli, bumbieri, plū mes, persiki, nektarī ni, vī nogas, melones).

6. TĪ RĪ Š ANA.

Tī rī ts katru dienu!

), vienlaikus regulā ri papildinot krā jumus: dzeramais ū dens, minerā lū dens un ziepes un ziepju piederumi. Gultas veļ a mū su uzturē š anā s laikā tika mainī ta trī s reizes, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Tā pē c ī paš s paldies istabenei, kura mū su uzturē š anā s laikā uzkopa telpas 7000. nama 3. stā vā.

7. PERSONĀ LS.

Personā ls ļ oti pieklā jī gs, uzmanī gs; brī vi pā rvalda krievu un angļ u valodu. Uzturē š anā s laikā (nedaudz vairā k par nedē ļ u) dē ls (10 gadi), sazinoties ar viesmī lī go personā lu, ar prieku apguva aptuveni divus desmitus pamata frā ž u un izteicienu turku valodā . Ī paš i vē los atzī mē t š ajā jautā jumā - bā rmeni (pludmales bā ru) vā rdā - Ferit.

8. ANIMĀ CIJA.

Puiš i ir lieliski: viņ i strā dā , viņ i cenš as. Katru vakaru koncerta norises vietā (Amfiteā trī ) notika daž ā di š ovi un izklaides. Jā , ne liela mē roga, kā vecos laikos, bet atslē gas frā ze: "bija izklaides. " Ē kā s attā luma dē ļ izrā des NAV dzirdamas.
Ņ emot vē rā Koronokrī zi, bē rnu animā cijai vakarā ir ī paš as iezī mes: strauti un apaļ as dejas neved. Animatori - dejo uz skatuves, bē rni - atkā rto pie skatuves. Kas ir vairā k nekā pietiekami!

9. INTERNETS.

Internets (Wi-Fi) noķ erts lielā kajā daļ ā teritorijas: vestibilā un Amfiteā tra rajonā uz ielas - ā trums bija labā kais - 20. . 25 Mbps; aptuveni 10 . . 15 Mbps - bā ra zonā pie pludmales un diskotē kas zonā ; uz sauļ oš anā s krē sliem, kas atrodas vistuvā k ž ogam pludmalē : ā trums ir aptuveni 0.5 Mbps; telpā : ā trums - 2. . 5 Mbps; zem nojumes Restorā nā ā trums 0.01 . . 0.1 Mbps, bet ē dot - internets nav vajadzī gs! ; par). Kad daž kā rt internets "iesaldē ja", pietika ar atkā rtotas savienoš anas ierī ci.

10. EKSKURSIJAS.


Vispozitī vā kā s emocijas un atmiņ as atstā ja kruī zs ar jaunu laivu - Mega Star Cruises jahtu (ietilpī ba 500+; bija aptuveni 100; uzbū vē ta 2020. gadā ) caur aģ entū ru Free Moon (Kirish ciems). Es nevaru runā t par citā m aģ entū rā m, ...Marija - 5+.
Atceļ ā kuģ a kapteinis nelielā ā trumā gā ja gar krastu un kruī za dalī bnieki ar motorlaivu tika “izsē dinā ti” no jū ras uz viesnī cā m (alternatī va: atgrieš anā s ostā , un tad ar autobusu no Kemeras). Dē ls bija sajū smā!

11. KOPSAVILKUMS:

Viesnī ca Daima Biz 5 * - iesakā m! Daima Biz 5 * ir laba viesnī ca, kurā ar prieku pavadī jā m 8 savas dzī ves dienas!

Pateicī gs: pievienojies! SkyUP, Daima Biz 5* viesnī ca (Kemera, Turcija), Free Moon aģ entū ra (Kiriš u apmetnē ) – Maria; tū re. tī kli “Nā c mums lī dzi! "un Olga Havina - par labu atpū tu. Ieteicams.

12. SECINĀ JUMA VIETĀ:

Kopumā Daima Biz 5 * Hotel Management - Lieliski kolē ģ i! Viņ i spē ja organizē t viesnī cas darbu pilnī gi pieņ emamā un pienā cī gā lī menī Koronas krī zes apstā kļ os (gan Turcijā , gan visā pasaulē ). Neaizmirstiet, dā rgie lasī tā ji, ka diezgan daudzas viesnī cas 2020.  gadā (tostarp Turcijā ) nevarē ja atvē rties, un daž as pē c atvē rš anas tika slē gtas lī dz vasaras beigā m.
Lū dzu, neaizmirstiet, ka lī dz pavasara beigā m pasaž ieru gaisa pā rvadā jumi visā pasaulē tika samazinā ti lī dz nullei! Lū dzu, neaizmirstiet, ka no Ā zijas uz Eiropu un no Eiropas uz Ameriku tika ieviesta pilnī ga karantī na.


Tā pē c, ja jū s, dā rgie š ī apskata lasī tā ji, nepiederat to cilvē ku kategorijai, kuri, atrodoties atvaļ inā jumā , ir neizpratnē par mazā ko trū kumu meklē š anu (piemē ram: lī dz jū rai - jums jā iet cauri kalnu pā rejai... ”, utt. , utt. ), un, ja esi noskaņ ots atpū tai, atpū ta Daima Biz 5 * bū s neaizmirstami brī niš ķ ī ga!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu