Laba viesnīca, bet ir daži mīnusi

Rakstīts: 13 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s izvē lē jā mies pirmo viesnī cu, kas nā ca pretī tū risma aģ entū ras piedā vā tajā m viesnī cā m.
Mē s ieradā mies 9:00. Ļ oti ā tri iekā rtojā mies (10-00 jau bijā m istabā , baksheesh palī dzē ja). Istaba lieliska, nekā du sū dzī bu nebija, viss darbojā s un spī dē ja kā cerē ts. Lai gan reģ istratū rā bija cilvē ki, kuriem telpā s bija daudz bojā jumu (kas, viņ i saka, netika novē rsti vairā kas dienas). Bet atkal mums paveicā s : -)
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Apmierinā ts ar tī rī š anu. Minibā rs tika regulā ri papildinā ts. Ziepes, š ampū ni utt. atjauninā ts katru dienu.

Ir pietiekami daudz pā rtikas. Daudz gaļ as un zivju ē dienu. Kopumā viņ i bija apmierinā ti ar ē dienu. Viens BET! Bezmaksas alkohols neņ em. Maksas kokteiļ i - viss OK.
Visapkā rt apkā rtne ir lieliska. Liela, ļ oti tī ra teritorija, daudz apstā dī jumu. Ne lapas, ne papildu zā les stiebri - viss ir burtiski laizī ts.
Arī baseini (tie ir č etri, neskaitot "personī gos" pie pirmā stā va istabā m) bija apmierinā ti. Ū dens parks ir lielisks.
Kopumā visi ir apmierinā ti.
Mī nus divi. Pirmais ir WiFi. To var uzskatī t par nē .
Otrs ir tas, ka š ajā viesnī cā atpū š as gandrī z tikai bijuš ā s PSRS pilsoņ i. Rezultā tā - ē damistabā daudzi atpū tnieki dabū ja pā rtiku tā , it kā nedē ļ u nebū tu ē duš i. Un, protams, gandrī z visi palika pusē sti uz galdiem. Nepatī kami skatī ties, kad trī s cilvē ku ģ imene uz galda atstā j divus desmitus nokostu kū ku, ko ieskauj š ķ ī vju kalns ar gandrī z neskartu ē dienu. Un, iespē jams, svī tai viss galds ir nokaisī ts ar salā tiem, bulciņ u gabaliņ iem un aplaistī ts ar dzē rieniem. Un tas nav atseviš ķ s gadī jums. Pirmo reizi ar to saskā rā s. Kļ uva skaidrs, kā pē c piezī mē viesnī ca solī ja (jokojot) sodī t 20 dolā rus par pusapē stu pā rtiku.
Tā lā k - sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti ar dvieļ iem visu diennakti. Nevis cilvē ki, bet dvieļ i. Cilvē ki biež i pat neieradā s.
Bet tas, viņ i saka, attiecas uz visā m viesnī cā m, kurā s atpū š as mū sē jie.
Par paš u viesnī cu mums nav pretenziju. Atbilst viņ a naudai. ES iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu