Atpūta ir laba, pat ar koronavīrusu

Rakstīts: 9 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūlijā 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Ieradies 2020. gada 2. jū lijā naktī no Ukrainas. Viesnī ca tika atvē rta 1. Uzreiz mū s iekā rtoja superior istabiņ ā , 2-istabu, no viena balkona skats uz baseinu un jū ru, no otra skats uz kalniem (lai gan mums bija paredzē ts vienvietī ga istaba, bet cilvē ku bija ļ oti maz viesnī cā un mums paveicā s).
Mē s bijā m divi pieauguš ie un viens bē rns.
Cilvē ku ir maz, iespē jams, ap 20% ir apdzī voti, tā pē c ar sauļ oš anā s krē sliem nebija nekā du problē mu ne uz jū ras, ne pie baseina nevienā brī dī . Tas bija forš i. Lai gan viņ i saka, ka pludmales platī ba ir palielinā ta un ir vairā k sauļ oš anā s krē slu.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, bet ir viena vieta, kur uzreiz ir smiltis un pē c tam akmeņ i, visi karā jā s.

Mums bija dzimš anas diena, un viņ i mums uzdā vinā ja kū ku un iedeva bungalo par brī vu š ai dienai - tas bija iespaidī gi. Labi padarī ts!
A la carte restorā ni tika slē gti. Animā cijas bē rniem, spa, fitness nestrā dā ja.
Galvenais restorā ns strā dā ja 2-2.5 stundas brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Pē cpusdienā no 14-30 lī dz 16-30 tajā varē ja dabū t burgerus, kartupeļ us un picu.
Bā rs pie baseina - alus, kokteiļ i, pē c 13 vē l bija rieksti un č ipsi.
Bā rs pie restorā na - arī alus, kokteiļ i, saldē jums un saldumi. Hamburgeri naktī .
Pirmā s 3 dienas ē diena bija garlaicī gi, pē c tam viņ i sā ka gatavot daž ā dus ē dienus. 7 dienas atpū tai bija jē ra gaļ a, vista, tī tars, liellopu gaļ a, zivis - forele, jū ras asaris, jū ras veltes - vienreiz kalmā ri, vienu reizi kalmā ri ar mī dijā m. Augļ i - arbū zi, melones, persiki, kivi, ķ irš i, banā ni, plū mes, aprikozes, apelsī ni, greipfrū ti. Pē dē jie 2 grilam strā dā ja galvenajā restorā nā vakariņ u laikā . Nu, lai cik izsalkuš i viņ i gā ja, bet izvē les bija maz, it ī paš i pā rē jā s sā kumā . Pē dē jā dienā tika pievienota kokteiļ u ē dienkarte, kokteiļ u skaits palielinā jā s par 10.
Temperatū ra tika izmē rī ta reģ istrē joties un pē c tam mē rī ta tikai tad, ja atgriež aties no ekskursijas. Ja jū s vienkā rš i atstā jat viesnī cu, neviens neko nemē rī ja.
Visus ē dienus apkalpo viesmī ļ i. Tu nā c pie galda un pasaki man š o, š o, š o 3, š o 5.... Ej vismaz 10 reizes, kad viņ i dos.

Dzē rieni visi nes sevi, š ajā ziņ ā lieliski biedri, viss ir ā tri un efektī vi. Katrs iepakots karotes, dakš iņ as, salvetes.
Viss ir dezinficē ts, dezinfekcijas lī dzekļ i karā jas pie ieejas restorā nā , pie ieejas tualetē , reģ istratū rā . Visi darbinieki valkā maskas un gandrī z visi cimdos.
Istabu uzkopš ana katru dienu. Pludmales dvieļ i bez kartē m. Katru dienu no rī tiem tikā m tī rī ti un istabā likt pludmales dvieļ us. Lietoti un atstā t tos, kur vē laties uz sauļ oš anā s krē sliem. Pē c tam tie tiek savā kti. Un no rī ta, tī rot, jū s savā istabā saņ emat jaunus.
Ir visas ekskursijas, lidojā m no Aneks, piedā vā ja, devā mies laivā ar peldi atklā tā jū rā - ļ oti patika.
Secinā jums: ļ oti labi atpū tā mies, bija nelieli trū kumi, bet plusu bija vairā k, pat ar koronavī rusu. ES iesaku! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu