Jauka viesnīca Kemeras centrā, blakus jūrai

Rakstīts: 24 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 21 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu rezervē ja Tui. Cena saprā tī ga, lidojums ē rts. Pirms gada braucu uz Crystal, bet atklā jā s februā rī , viesnī ca deva labu cenu. Izbraukš ana no Maskavas 11-40, gā ja labi, padzirdī ja un pabaroja. S7 kredī ts.
Lidostā tikai mū su reiss, plaš s! Ā tra izbraukš ana caur pasu kontroli, dabū ju bagā ž u.
Transfē rs izrā dī jā s VIP, mikroautobuss viss mans, ū dens, salvetes, ā tra piegā de uz viesnī cu, lieliski! Š oferis atnesa koferi tieš i uz reģ istratū ru.

Ā trā reģ istrē š anā s, apmierinā ja manu pieprasī jumu pē c klusas istabas augš ē jā stā vā . Istaba ir blakus liftam, ē rta, lifts vispā r nav dzirdams. Daž reiz jū s varat dzirdē t sarunas, kas nā k ā rā no lifta. Koridoros noklā ts paklā js, soļ us nedzird.
Istaba jauka, ē rta, divas gultas, divvietī ga un vienvietī ga. Gultas veļ a laba, sega ir segas pā rvalkā , spilvens liels, ir arī daudz dekoratī vo spilvenu.
Minibā rā ir 1.5 litri ū dens, fanta, sprite, minerā lū dens, mirinda. Papildiniet katru dienu, kad tie samazinā s.
Nav tē jkannas ar krū zē m. Tikai glā zes un pudeļ u attaisā mais.
Normā ls TV, vairā ki krievu kanā li.
Ē rta vieta koferim. Skapī ir seifs, apavu komplekts.
Vannas istabā ir laba duš a, bī dā mā s durvis, duš as ž eleja dozatorā , kā arī ziepes. Katru dienu tika pievienots matu balzams un ķ ermeņ a losjons pudelī tē s. Mans draugs prasī ja š ampū nu un ž eleju pudelē s, viņ i viņ ai iedeva. Vidē ja kvalitā te. Es izmantoju savē jo.
Visur tī rī ba, apmierinā ts. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a. Gulta bija saklā ta. Putekļ us noslaucī ja.
Balkonā divi krē sli un galds, laba plastmasa. Skats ir brī niš ķ ī gs, uz kalniem, uz Kemeru un pulksteņ a torni, uz futbola laukumu. Izslē gts!
Pieslē guma numurs, bija durvis uz blakus istabu. Bet viņ i mani netraucē ja, lai gan viņ i tur dzī voja, es redzē ju gaismu uz balkona.
Ē diens ļ oti labs, garš ī gs un daudzveidī gs. Paradī ze zivju mī ļ otā jiem, divu veidu grilē tas zivis ikdienā . Nebija jū ras velš u.
Augļ i, garš augi, dā rzeņ i ir svaigi un izcilas kvalitā tes, kas man ir svarī gi.
Liela olī vu izvē le, kaltē tas vispā r lido prom!! !

Medus ķ emmē s brokastī s vienmē r, liela ievā rī jumu izvē le, halva, turku saldumi. Lukuma nebija. Svaigi spiestas sulas uz 2 c. u.
Vakariņ ā s atseviš ķ s galds ar turku ē dieniem. Daudz kas pā rtikas sildī tā jos, uz grila, uzkodas. Vē dera svē tki.
Atseviš ķ i zemeņ u nebija, tikai deserta dekorā cijā s.
Pā rtikai - ieskaita! ))
-1 stā vā atrodas spa zona. Ir turku pirts, saunas, baseins, frizieris, ā rsts. Spa nodroš ina dvieļ us. Viņ i mani vilinā ja uz hammam un masā ž u, mani nevilinā ja, tas bija dā rgi. Lai gan viss, kas viņ iem ir, ir tī rs, skaists un korekts, jū s varat doties. Bijā m bez maksas hammam, pirtī un siltajā baseinā . Tikai daudz balinā tā ja, man tas nepatī k. Bet dezinfekcijai jā bū t!
Vakarā dzī vā mū zika, ieradā s pianists un dziedā tā ji. Karaoke. Viss bija vestibilā . Viņ i dziedā ja, viņ i dejoja.
Bā rmeņ i un viesmī ļ i labi, bez problē mā m.
No 23:00 diskotē ka -1 stā vā , no dzē rieniem vī ns un alus, soda. Mū zika nav strū klaka, bet dejot var. ))
Demokrā tisks.
Laika apstā kļ i februā ra vidū ir atš ķ irī gi. Bija lietus un karsts lī dz 25 grā diem. Viņ i sauļ ojā s pie baseina, karstā dienā devos uz jū ru peldē ties, uzmundrinoš i, ū dens 17 grā du. Bet nav auksti iziet ā rā .
Pastaigā jies gar jū ru, iepirkies, maģ iskas atlaides cenas Waikiki, De Facto. Tik tikko aizvē ra koferi. Jū s varat nosvē rt savu bagā ž u reģ istratū rā bez maksas.
Pā rē jais patika, ziema Turcijā ir brī niš ķ ī ga. Tā pat kā mū su vasara, vē l labā k. Klimats ir maigs, produkti svaigi un garš ī gi, cenas pieņ emamas.

Es noteikti nā kš u vē lreiz. Patika viesnī ca!
Bijā m dienas lidojums atpakaļ , pabrokastojā m, sataisī jā mies, ar mikroautobusu devā mies uz lidostu, nekur nepiegā dā jā m.
Bagā ž a pieņ emta bez jautā juma 23.4 kg. Rokasgrā mata nebija nosvē rta, birkas nesalī mē tas, neviens uz izeju neskatī jā s.
Viņ a lidoja atpakaļ ar Urā liem, reģ istrē jā s tieš saistē no vē stules, nesniedza reģ istrā ciju vietnē , tikai lidostā . Visas sē dvietas ir apmaksā tas, tikai 10. un 20. rinda ir brī va, es izvē lē jos 10 A. Patiesī bā lidmaš ī nā nav vietas 10 A un 10 F. Sē dē ja pie 10 V. Tuvumā nav durvju un logu, ir aizmugurē nav vietas un blakus nav sē dekļ a.
Braucot ar taksometru, lai paceltos, dā mai kabī nes galā palika slikti, tika izsaukts ā rsts, un mē s stā vē jā m stā vvietā . Nolē mā m viņ u izņ emt no lidojuma, bet beigā s tikā m pā rcelti uz 1. rindu un ar 1 stundu 20 minū š u kavē š anos. izlidoja. Viņ i lidoja labi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu