Crystal De Luxe Resort & Spa 5*– Atsauksmes

46
Novērtējums 8.010
№31 viesnīcas reitingā Kemera
8.4 Numurs
8.3 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.9 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ceļam no jūras, Kemeras centrā. Tā tika atklāta 2008. gadā, pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Neliela platība, kvalitatīvs ēdiens un labs apkalpošanas līmenis. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Evgen1963
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is ir mū su sestais brauciens uz to. Mē s apmeklē jā m citas viesnī cas Turcijā , bet š ī viesnī ca iekaroja mū su sirdis un mē s vē lamies tajā atgriezties vē l un vē l. Lieliska atraš anā s vieta, mā jī ga atmosfē ra un draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Š is ir mū su sestais brauciens uz to. Mē s apmeklē jā m citas viesnī cas Turcijā , bet š ī viesnī ca iekaroja mū su sirdis un mē s vē lamies tajā atgriezties vē l un vē l. Lieliska atraš anā s vieta, mā jī ga atmosfē ra un draudzī gs personā ls. Viss kā vienmē r bija augstā lī menī gan ē diens, gan animā cija. Pretcovid pasā kumi tiek ievē roti, tač u tas absolū ti nav kaitinoš i. Rindu nav, pludmalē un baseinā ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Vienī gais trū kums ir tas, ka pludmalē nav interneta. Ī paš s paldies viesu attiecī bu menedž eriem - Ludmilai un Leilai, bā rmenim pludmalē - Ilmazam, bā rmenim vestibilā Mukhamedam.
Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā! ! !
аватар tvysotskaya_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo bijā m tā s viesi jau divas reizes. Š ī bija jau treš ā vizī te, tā pē c droš i zinā jā m, ka iegū sim kvalitatī vu apkalpoš anu, izcilu ē dienu un brī niš ķ ī gu atmosfē ru. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo bijā m tā s viesi jau divas reizes. Š ī bija jau treš ā vizī te, tā pē c droš i zinā jā m, ka iegū sim kvalitatī vu apkalpoš anu, izcilu ē dienu un brī niš ķ ī gu atmosfē ru.

Istaba bija 1392 ar balkona izeju uz galveno ieeju. Skats no balkona - wow! Vē sā ks par skatu uz jū ru, relaksā cija no kalnu apceres ir vienkā rš i pasakaina.

Š ika un izrā dī š anā s cienī tā ji š eit noteikti nav. Kristā lu novē rtē s tie, kas ceļ o pā ri jū rai un pastaigā jas, patiesī bā , pa Kemeru vai tuvā ko apkā rtni.

Par animā ciju un alkoholu neko neteikš u, ar atpū tu abas nesaistā m. )) Ē diens, kā vienmē r, lielisks, personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs.
Tač u š ī unikā lā Kristā la atmosfē ra š ogad ir pilnī bā zudusi. Parasti š eit atpū tnieki - 60-70% eiropieš u, pā rē jie - nedaudz. Eiropieš u š osezon praktiski nebija, bet...Tagila - kaudzes. Tikai bezbailī gu trī szvaigž ņ u viesu mā koņ i. Puiš i, tas ir interesanti, ka jū s varat ē st gandrī z visu diennakti viesnī cā , kā pē c jū s velciet ē dienu uz savu istabu un pē c tam noliekat netī rus š ķ ī vjus ar pā rpalikumiem un glā zes ar pā rpalikumiem gaitenī ? ! Kā pē c jū s nevarat aiznest tukš u cigareš u paciņ u lī dz spainim istabā un iemest to tieš i gaitenī ? Kā pē c jū s atstā jat savu "Vera no Toljati" viesnī cas ī paš umā ? Ī sā k sakot, es gribē ju teikt, ka viesnī ca var dot visu to labā ko viesiem par visiem 100 (un dod visu to labā ko! ), Bet vienmē r iereibuš i tū risti no vienas ziemeļ u valsts var padarī t nederī gu viesnī cas centienus. Nu, jū s nepiederat pieklā jī gā m viesnī cā m, varbū t labā k ir doties uz Krimu?
аватар parkovi3261
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu rezervē ja Tui. Cena saprā tī ga, lidojums ē rts. Pirms gada braucu uz Crystal, bet atklā jā s februā rī , viesnī ca deva labu cenu. Izbraukš ana no Maskavas 11-40, gā ja labi, padzirdī ja un pabaroja. S7 kredī ts. Lidostā tikai mū su reiss, plaš s! Ā tra izbraukš ana caur pasu kontroli, dabū ju bagā ž u. … Tomēr ▾ Viesnī cu rezervē ja Tui. Cena saprā tī ga, lidojums ē rts. Pirms gada braucu uz Crystal, bet atklā jā s februā rī , viesnī ca deva labu cenu. Izbraukš ana no Maskavas 11-40, gā ja labi, padzirdī ja un pabaroja. S7 kredī ts.
Lidostā tikai mū su reiss, plaš s! Ā tra izbraukš ana caur pasu kontroli, dabū ju bagā ž u.
Transfē rs izrā dī jā s VIP, mikroautobuss viss mans, ū dens, salvetes, ā tra piegā de uz viesnī cu, lieliski! Š oferis atnesa koferi tieš i uz reģ istratū ru.
Ā trā reģ istrē š anā s, apmierinā ja manu pieprasī jumu pē c klusas istabas augš ē jā stā vā . Istaba ir blakus liftam, ē rta, lifts vispā r nav dzirdams. Daž reiz jū s varat dzirdē t sarunas, kas nā k ā rā no lifta. Koridoros noklā ts paklā js, soļ us nedzird.
Istaba jauka, ē rta, divas gultas, divvietī ga un vienvietī ga. Gultas veļ a laba, sega ir segas pā rvalkā , spilvens liels, ir arī daudz dekoratī vo spilvenu.
Minibā rā ir 1.5 litri ū dens, fanta, sprite, minerā lū dens, mirinda. Papildiniet katru dienu, kad tie samazinā s.
Nav tē jkannas ar krū zē m. Tikai glā zes un pudeļ u attaisā mais.
Normā ls TV, vairā ki krievu kanā li.
Ē rta vieta koferim. Skapī ir seifs, apavu komplekts.
Vannas istabā ir laba duš a, bī dā mā s durvis, duš as ž eleja dozatorā , kā arī ziepes. Katru dienu tika pievienots matu balzams un ķ ermeņ a losjons pudelī tē s. Mans draugs prasī ja š ampū nu un ž eleju pudelē s, viņ i viņ ai iedeva. Vidē ja kvalitā te. Es izmantoju savē jo.
Visur tī rī ba, apmierinā ts. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a. Gulta bija saklā ta. Putekļ us noslaucī ja.
Balkonā divi krē sli un galds, laba plastmasa. Skats ir brī niš ķ ī gs, uz kalniem, uz Kemeru un pulksteņ a torni, uz futbola laukumu. Izslē gts!
Pieslē guma numurs, bija durvis uz blakus istabu. Bet viņ i mani netraucē ja, lai gan viņ i tur dzī voja, es redzē ju gaismu uz balkona.
Ē diens ļ oti labs, garš ī gs un daudzveidī gs. Paradī ze zivju mī ļ otā jiem, divu veidu grilē tas zivis ikdienā . Nebija jū ras velš u.
Augļ i, garš augi, dā rzeņ i ir svaigi un izcilas kvalitā tes, kas man ir svarī gi.
Liela olī vu izvē le, kaltē tas vispā r lido prom!! !
Medus ķ emmē s brokastī s vienmē r, liela ievā rī jumu izvē le, halva, turku saldumi. Lukuma nebija. Svaigi spiestas sulas uz 2 c. u.
Vakariņ ā s atseviš ķ s galds ar turku ē dieniem. Daudz kas pā rtikas sildī tā jos, uz grila, uzkodas. Vē dera svē tki.
Atseviš ķ i zemeņ u nebija, tikai deserta dekorā cijā s.
Pā rtikai - ieskaita! ))
-1 stā vā atrodas spa zona. Ir turku pirts, saunas, baseins, frizieris, ā rsts. Spa nodroš ina dvieļ us. Viņ i mani vilinā ja uz hammam un masā ž u, mani nevilinā ja, tas bija dā rgi. Lai gan viss, kas viņ iem ir, ir tī rs, skaists un korekts, jū s varat doties. Bijā m bez maksas hammam, pirtī un siltajā baseinā . Tikai daudz balinā tā ja, man tas nepatī k. Bet dezinfekcijai jā bū t!
Vakarā dzī vā mū zika, ieradā s pianists un dziedā tā ji. Karaoke. Viss bija vestibilā . Viņ i dziedā ja, viņ i dejoja.
Bā rmeņ i un viesmī ļ i labi, bez problē mā m.
No 23:00 diskotē ka -1 stā vā , no dzē rieniem vī ns un alus, soda. Mū zika nav strū klaka, bet dejot var. ))
Demokrā tisks.
Laika apstā kļ i februā ra vidū ir atš ķ irī gi. Bija lietus un karsts lī dz 25 grā diem. Viņ i sauļ ojā s pie baseina, karstā dienā devos uz jū ru peldē ties, uzmundrinoš i, ū dens 17 grā du. Bet nav auksti iziet ā rā .
Pastaigā jies gar jū ru, iepirkies, maģ iskas atlaides cenas Waikiki, De Facto. Tik tikko aizvē ra koferi. Jū s varat nosvē rt savu bagā ž u reģ istratū rā bez maksas.
Pā rē jais patika, ziema Turcijā ir brī niš ķ ī ga. Tā pat kā mū su vasara, vē l labā k. Klimats ir maigs, produkti svaigi un garš ī gi, cenas pieņ emamas.
Es noteikti nā kš u vē lreiz. Patika viesnī ca!
Bijā m dienas lidojums atpakaļ , pabrokastojā m, sataisī jā mies, ar mikroautobusu devā mies uz lidostu, nekur nepiegā dā jā m.
Bagā ž a pieņ emta bez jautā juma 23.4 kg. Rokasgrā mata nebija nosvē rta, birkas nesalī mē tas, neviens uz izeju neskatī jā s.
Viņ a lidoja atpakaļ ar Urā liem, reģ istrē jā s tieš saistē no vē stules, nesniedza reģ istrā ciju vietnē , tikai lidostā . Visas sē dvietas ir apmaksā tas, tikai 10. un 20. rinda ir brī va, es izvē lē jos 10 A. Patiesī bā lidmaš ī nā nav vietas 10 A un 10 F. Sē dē ja pie 10 V. Tuvumā nav durvju un logu, ir aizmugurē nav vietas un blakus nav sē dekļ a.
Braucot ar taksometru, lai paceltos, dā mai kabī nes galā palika slikti, tika izsaukts ā rsts, un mē s stā vē jā m stā vvietā . Nolē mā m viņ u izņ emt no lidojuma, bet beigā s tikā m pā rcelti uz 1. rindu un ar 1 stundu 20 minū š u kavē š anos. izlidoja. Viņ i lidoja labi.
аватар VIKTORIJA_T
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bija š ajā viesnī cā no 03.0319 lī dz 09.14. 19! Tū risma operatora Anex tū re. Ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz iekā rtojā mies un devā mies vakariņ ā s. Istaba maza, bet ļ oti tī ra, viss strā dā , bezalkoholiskais minibā rs tiek papildinā ts katru dienu, ir krievu kanā li. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā no 03.0319 lī dz 09.14. 19! Tū risma operatora Anex tū re. Ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz iekā rtojā mies un devā mies vakariņ ā s. Istaba maza, bet ļ oti tī ra, viss strā dā , bezalkoholiskais minibā rs tiek papildinā ts katru dienu, ir krievu kanā li. Ja vē laties klusā ku istabu, pajautā jiet skatu uz pagalmu, tur pē c animā cijas ir kluss. Runā jot par teritoriju, tā ir niecī ga, sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti cieš i pie baseina un pludmalē . Ikviens kā pj pā ri jū su galdam ar dzē rieniem, un citu cilvē ku lietas pā rvietojas caur jums! Nav personī gā s telpas, ņ emiet vē rā to, izvē loties. Baseins un pludmale ir tī ra, viss tiek pastā vī gi tī rī ts.
Ē diens: Mani nepatī kami pā rsteidza ā rkā rtī gi niecī gā bufete, bet Turcijai tas vispā r ir dī vaini! Turklā t katru dienu tie paš i ē dieni, ar retiem izņ ē mumiem. Neskatoties uz to, ka viss nebija slikti pagatavots, bet 4 dienas vairs negribē jā s ē st, pā rtraucā m ar uzkodā m bā rā pie baseina. . . pirmo reizi tā notika, lai gan ceļ oju 5 reizes Turcijā un pusē pasaules. . .
Arī ar kokteiļ iem viss nav ī paš i labi, ne ī paš i garš ī gi un izvē le nav liela! Dzē rieni ir vietē jie, es neredzē ju importē tos produktus. Jū s pat sakā t martini, viņ i ielej vietē jo vermutu! Arī kā ds bā rmenis vā rdā Ahmeds vestibila bā rā.5. septembra vakarā atteicā s padarī t mani par klasisko Margaritu! Viņ iem ē dienkartē ir tikai zemenes, un tā pat kā vadī ba aizliedz viņ am iztikt bez zemeņ u jupija! Nekad agrā k par š o nebiju dzirdē jis! Viņ i nekad nebija pat dzirdē juš i par zilo margaritu! Un viņ i par mani smē jā s savā starpā un ar tuvē jiem tū ristiem, bet, tā kā es lieliski saprotu angļ u valodu, tas uzreiz samazinā ja viesnī cas vē rtē jumu par 2 punktiem...
Pludmale ir liela vilš anā s! Ne tikai š aura un visi guļ viens uz otra, tik ļ oti noē noja, ka pē c pulksten 4 vairs nav saules un ir forš i izkā pt no ū dens, visi stā v uz mola silti, uz kurā , starp citu, varē tu likt sauļ oš anā s krē slus, kā citi to dara viesnī cā s vai VIP lapenes. Wi-Fi nav, varē tu uzstā dī t rū teri! Arī kokteiļ u nav, tikai alus un bezalkoholiskie dzē rieni. Pē c 9 labā vietā sauļ oš anā s krē slu neatradī si! Apsardze neseko lī dzi, kas atrodas viesnī cas pludmalē , daudzkā rt esmu redzē jis, kā sauļ oš anā s krē slus aizņ em cilvē ki ar citā m rokassprā dzē m un sveš iniekus ielaida molā !
Pakalpojums: tā š eit nav! Vestibila bā rā ir ļ oti maz viesmī ļ u, viņ i izliekas, ka tevi neredz, pat tad, kad tu viņ am piezvani. Galvenajā restorā nā , kā paveicā s, viņ i pā rsvarā ī gņ ojas par ā rzemniekiem un krē sls tiek atstumts un viņ š vē l nav apsē dies, viņ i jau prasa, ko viņ š grib, un krievi sē ž pie blakus galdiņ a visas pusdienas vai vakariņ as bez dzē rieniem! Š ajā viesnī cā pastā v tū ristu diskriminā cija, kam nevajadzē tu bū t! Labā kajā gadī jumā viņ i nā ks klā t, kad grasā ties doties prom un jautā s: "ko tu dzersi? " nē kungi!! ! ! Ja sauc viesmī li, tas arī aizņ em ilgu laiku, vajadzē ja paš am celties un mē ģ inā t vismaz kā du noķ ert!
Animā cija: ir gan dienas, gan vakara š ovi, dzī vā mū zika. Man nepatika, ka animators mū s izdzina no sauļ oš anā s krē sliem, jo ​ ​ tur bija paredzē ts nolikt piepū š amo pirā tu! Par brī numu atradā m divus sauļ oš anā s krē slus citā vietā , jo visas vietas uz to laiku jau bija aizņ emtas, nebija ī paš i patī kami! Tā tas nav darī ts! Pirā tu dienā nelieciet tur tikai sauļ oš anā s krē slus, un viņ i neizsitī s viesus labā viesnī cā !! !
Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir tī rī ba!
Vai doties uz Crystal de Luxe viesnī cu, tas ir jū su ziņ ā , bet tagad apieš u visu š ī zī mola viesnī cu ķ ē di, ar vienu reizi pietika!
аватар Evgen1963
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no viesnī cas, devos tur ceturto reizi. Izmaiņ as ir gan labas, gan sliktas. No plusiem - pludmalē tika pievienotas vairā kas sauļ oš anā s krē slu rindas, tagad pietiek visiem, agrā k bija pā rpildī ts, ī paš i ņ emot vē rā ieradumu, ka daž i cilvē ki iemet dvieli uz solā rija un neparā dā s pludmalē . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no viesnī cas, devos tur ceturto reizi. Izmaiņ as ir gan labas, gan sliktas. No plusiem - pludmalē tika pievienotas vairā kas sauļ oš anā s krē slu rindas, tagad pietiek visiem, agrā k bija pā rpildī ts, ī paš i ņ emot vē rā ieradumu, ka daž i cilvē ki iemet dvieli uz solā rija un neparā dā s pludmalē . Ē diens mums nav slavē jams. Vairā k ir tematiskie vakari (itā lieš u, meksikā ņ u turku, jū ras veltes) Arvien vairā k ir gardumi (paipalas, pī le, cepta jē ra gaļ a, cepta liellopa gaļ a, laš a steiki, mē le, dā rgie sieri - brie, dorblu, mocarella, karaliskā s garneles, vē ž i, krabji). Pludmalē bija uzkodu restorā ns, agrā k bija tikai bā rs, kļ uva labā k. Uzkodu bā rā izvē le kļ uvusi daudzveidī gā ka. Animā cija mū s neinteresē ja, bet skaidrs, ka komanda cenš as. Lieliski, ka tagad notiek ū dens aerobika jū rā , sieva gā ja ar prieku. Pa dienu baseinā ir ļ oti smieklī ga animā cija ar piepū š amā m rotaļ lietā m. Bet profesionā lie vakara š ovi ir ļ oti vā ji, turklā t daž as programmas tika pilnī bā atkā rtotas no pagā juš ā gadā . Piemē ram, pē c Ā frikas izrā des kā ds zā lē izteicā s, neviens nebija kropls, un tad paldies Dievam. . . No mī nusiem tas ir internets! istabā viņ š ir Ļ OTI vā jš ! vairā k vai mazā k tikai vestibilā . lai gan visur rakstī ts, ka ir istabā ! Apkalpoš ana numurā - pilnī ga NULLE! Trī s dienas mocī jā mies ar seifu, lai gan tur vajadzē ja tikai nomainī t baterijas! Tad trī s dienas ar ā rdurvju slē dzeni, tev viss strā dā , lū dzu servisu atvē rt mū su durvis ar mū su karti, uzreiz visi kaut kur pazū d! Tī rī š ana ir slikta, tikai katru dienu jā lū dz kosmē tika.
Ž ē l, ka š ogad nav fotogrā fa. Tas ir liels mī nuss.
Es vē lē tos vairā k privilē ģ iju pastā vī gajiem viesiem. Vismaz pudele vī na istabā vai suvenī ri ar viesnī cas simboliku. Lai gan nā cā m 4 reizes, istabā mū s gaidī ja tikai augļ u š ķ ī vis.
аватар Juliahal2007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pilnī gi viss patika. Ē rta atraš anā s vieta(Kameras centrs), ļ oti tī rs, izcils ē diens, istabos viss visaugstā kajā lī menī , teritorija ļ oti sakopta, personā ls draudzī gs, daudz krievvalodī go. Teicama pirts un hammam, laba masā ž a, minerā lū dens baseins, trenaž ieru zā le, vestibila bā rs ar dzē rieniem. … Tomēr ▾ Pilnī gi viss patika. Ē rta atraš anā s vieta(Kameras centrs), ļ oti tī rs, izcils ē diens, istabos viss visaugstā kajā lī menī , teritorija ļ oti sakopta, personā ls draudzī gs, daudz krievvalodī go. Teicama pirts un hammam, laba masā ž a, minerā lū dens baseins, trenaž ieru zā le, vestibila bā rs ar dzē rieniem....dzī vā mū zika, iesaku viesnī cu
аватар Irinaosinceva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Konsultē ja tū risma firmu. Viesnī ca maza. Jū ra ir ļ oti tā lu, pā ri ceļ am, ir garlaicī gi, pilnī gi nav ko darī t ar bē rniem...baseins ir kopī gs visiem, Bē rnu mini klubs ir metrs pē c metra, pateicoties animā cijai, ja tā bū tu' t par to, tad vispā r ir skumji! Rinda pē c ē diena! Jebkurā laikā un jebkurā vietā . … Tomēr ▾ Konsultē ja tū risma firmu. Viesnī ca maza. Jū ra ir ļ oti tā lu, pā ri ceļ am, ir garlaicī gi, pilnī gi nav ko darī t ar bē rniem...baseins ir kopī gs visiem, Bē rnu mini klubs ir metrs pē c metra, pateicoties animā cijai, ja tā bū tu' t par to, tad vispā r ir skumji! Rinda pē c ē diena! Jebkurā laikā un jebkurā vietā . Saldē jums pē c grafika no 2-4 un viss! Ē diens ir parasts. Bet daudz. Viesnī ca ir kā izcila trijotne
аватар mariademid
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tiek uzskatī ts, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet pludmale ir ļ oti tuvu divsimt metru un iet cauri zaļ am parkam, kur var pastaigā ties, ir soliņ i. Parkā ir mini zoodā rzs ar putniem. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tač u tie atrodas ļ oti tuvu viens otram. … Tomēr ▾ Tiek uzskatī ts, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet pludmale ir ļ oti tuvu divsimt metru un iet cauri zaļ am parkam, kur var pastaigā ties, ir soliņ i. Parkā ir mini zoodā rzs ar putniem. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tač u tie atrodas ļ oti tuvu viens otram. Pludmale, lai arī pilsē tas, ir atseviš ķ a zona ar sauļ oš anā s krē sliem atpū tniekiem viesnī cā , kur tie ir atļ auti tikai ar rokassprā dzē m. Pludmalē ir oļ i, un diezgan liela ieeja ū denī ir akmeņ aina. Labā k ir izmantot peldē š anas apavus. Starp sauļ oš anā s krē sliem ir koka klā ji, zem nojumē m ir daļ a, kur ir daudz ē nas. Pludmalē ir apsardze. Zem nojumes ir smilš u kaste bē rniem. Iebraukš anas ē rtī bā m jū rā ir neliels pontons, bet var iekā pt arī tā . Viesnī cā bē rniem ir pieejams arī bē rnu klubs ar krieviski runā još u animatoru. Mini klubs ir mazs. Ir slidkalniņ i un neliels baseins. Viņ i strā dā ar bē rniem. Laba izklaides programma pieauguš ajiem animatori cenš as ļ oti jautrs un draudzī gs. Mē s apmeklē jā m vē l daž as ekskursijas, bet es jums pateikš u, ka nauda ir izš ķ iesta. Tas nav kā Ē ģ iptē . Piemē ram, braucā m ar kuģ ī ti pa lī č iem, bet zivis nesajū sminā ja. Pusdienas sliktas. Nav ceļ vež u. Kopumā turku ekskursijā s bijā m pamatī gi vī luš ies. Bet es biju apmierinā ts ar labu ē dienu viesnī cā . Diezgan pieklā jī ga izvē le par samaksā to naudu. Izcilā salā tu galdam ir gan gatavi salā ti, gan sasmalcinā ti dā rzeņ i un mē rces tiem. Laba olī vu izvē le. Bija arī jū ras veltes un daudz gaļ as ē dienu. Aljas kartes pē c pieraksta uz vienu reizi bez maksas like) Mē s nekad negā jā m pie kopī ga galda, tas bija vairā k nekā pietiekami. Kopumā š ī viesnī ca ir labs lē ts risinā jums centrā , kas nodroš ina pastaigas attā lumā no veikaliem utt. Iztē rē tā s naudas vē rta. Pilnī gi iespē jams atbraukt vē lreiz!
аватар enk57
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar mazdē lu Ļ ovu. Viesnī ca nav pretencioza, nesatricina iztē li. Tu viņ ā iemī lies pamazā m. Infrastruktū ra ir ļ oti pā rdomā ti zonē ta tā , lai izklaide netraucē tu relaksē još ai atpū tai istabā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar mazdē lu Ļ ovu.
Viesnī ca nav pretencioza, nesatricina iztē li. Tu viņ ā iemī lies pamazā m. Infrastruktū ra ir ļ oti pā rdomā ti zonē ta tā , lai izklaide netraucē tu relaksē još ai atpū tai istabā s. Reģ istrē š anā s noritē ja nevainojami, bez kavē š anā s. Numurs bija lielisks ar skatu uz jū ru un kalniem. Pati viesnī ca atrodas ideā lā vietā : gan pilsē tā , gan blakus jū rai. Vienī gais atraš anā s vietas mī nuss ir blakus esoš ā s viesnī cas Grand Haber klā tbū tne, kas vienmē r kliedz. Viesnī cas politika ir kvalitā te un neuzbā zī ba. Tas izpaudā s pilnī gi visā , kas radī ja mā jī gu, mā jī gu, nepiespiestu atmosfē ru. Viesnī ca nav maza, bet kaut kā neviens nevienam netraucē ja, nekad nebija nekur drū zmē š anā s sajū tas, vienmē r visiem pietika. Ē diens un apkalpoš ana nav slavē jama. Bē rnu animā cija - 4 no 5, darbs ar bē rniem varē tu bū t radoš ā ks. Turcijā esmu 5. reize, kopumā atpū ta š ajā viesnī cā izrā dī jā s visveiksmī gā kā . Es vē los izteikt pateicī bu viesnī cas vadī bai un personā lam par jū su paš aizliedzī go darbu un labo gribu.
аватар slaventiy63
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienmē r lidojam uz Turciju septembrī . Ar dē lu bijā m arī š ogad. Viesnī ca brī niš ķ ī ga! Lasī ju daudz atsauksmes par Crystal Deluxe. Bija arī negatī vi, bet tomē r izvē lē jā mies tieš i š o viesnī cu un nenož ē lojā m ne minū ti ! ! ! Personā ls ir draudzī gs un ā tri reaģ ē . … Tomēr ▾ Vienmē r lidojam uz Turciju septembrī . Ar dē lu bijā m arī š ogad. Viesnī ca brī niš ķ ī ga! Lasī ju daudz atsauksmes par Crystal Deluxe. Bija arī negatī vi, bet tomē r izvē lē jā mies tieš i š o viesnī cu un nenož ē lojā m ne minū ti ! ! ! Personā ls ir draudzī gs un ā tri reaģ ē . Ē diens izcils un kurš raksta ka nav ko ē st tas tikai melo! Tur var "pā rē sties". Gaļ a, vista, tī tars, zivis - katru dienu, jebkurā formā . Saldumi, augļ i, medus, konditorejas izstrā dā jumi - cik vien tī k. Neuzskaitī š u visu ē dienkarti. . . Alkohols labs, salī dzinot ar citā m viesnī cā m (mē s Turcijā esmu jau 11. reizi). Bā rs pie baseina lī dz 7. Starp citu, paē st var arī pa nakti, restorā nā vienmē r ir karstie un konditorejas izstrā dā jumi un salā ti. Animā cija vislabā kajā veidā ! Garlaicī gi nebū s ne dienu, ne nakti. SPA pakalpojumi arī ļ oti patī kami, bet nedaudz dā rgi. Lieliska trenaž ieru zā le, baseins ar minerā lū deni, 2 saunas, 1 tvaika pirts, hammam, karstā akmens gultas (! ) atpū tai, 2 iekš telpu baseini - VISS IR JŪ SU RĪ CĪ BĀ ! Pludmale ir lieliska, lai izietu 3 minū tes pa parku. vispā r, mums tas ļ oti patika, un mē s noteikti atgriezī simies! Es iesaku. . .
P. S. Mū zika no tuvē jiem naktsklubiem netraucē . Pilsē ta un tirgus pastaigas attā lumā .
Парк по пути на пляж лазерное шоу местная киса фреш возле горок растут бананы горки дискотека вид с балкона
Parādīt vairāk »


iemiesojums Evgen1963
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums akm7787
ēdam 4 ģimenes ar bērniem kopā 14 personas no 28. decembra līdz 4. janvārim Jūsu viesnīcā. Mēs vēlamies svinēt jauno gadu kopā ar jums. Mums ļoti svarīgi ir iekštelpu baseins (ja tas ir super ar jūras ūdeni), jo šajā periodā viņi peldas jūrā, nezinu, laikam jau laikapstākļi neļaus. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums j.kovalenko
Braucam uz Turciju no 30.04 līdz 5.05, sapratām, ka jūrā nevaram peldēt, bet izdomājām vismaz sauļoties un būs 27-28! Tagad es skatos prognozi - 22 :( vai jūs domājat, ka šī ir reāla prognoze vai arī mūsu vietnes to sniedz?
11 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 15 atbildes
iemiesojums advokat7777777
Laba diena!!!! Mēs maijā dosimies uz šo viesnīcu, pastāstiet, lūdzu, kā ir ar jauniešiem šajā periodā ??? vai nebūs garlaicīgi? Vai visi vienādi domā par citu viesnīcu????
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infodeluxe
‹ Viesnīca Crystal De Luxe Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен через дорогу от моря, в центре Кемера. Был открыт в 2008 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Состоит из одного 6-этажного здания. Небольшая территория, качественное питание и хороший уровень сервиса. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре г. Кемер, в 38 км от г. Анталия. Аэропорт Анталии находится в 56 км от отеля.
Pludmales apraksts Собственный галечный пляж находится в 75 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 50 м. Душ, кабинки для переодевания, бар на пляже (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров круглосуточно (платно), услуги фотографа (платно), Wi-Fi бесплатно (в лобби и баре) до 56 кб/с бесплатно, при скорости выше — платно, ТВ-зал, диетическое и вегетарианское меню, 4 ресторана: 1 основной ресторан, 3 a la carte: итальянский, турецкий, мексиканский (по предварительной записи, за время проживания одно посещение — бесплатно), 4 бара, 3 конференц-зала (до 300 чел.), магазины.

Главный открытый бассейн с пресной водой, 750 кв.м, без подогрева;

Бассейн с горками с пресной водой, 100 кв.м, всего 3 горки;

SPA-бассейн 60 кв.м;

Крытый бассейн с пресной водой, c подогревом в зимнее время 140 кв.м;

Крытый детский бассейн с пресной водой, 30 кв.м;

Открытый детский бассейн с пресной водой, 40 кв.м;

У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 открытый 40 кв.м, 1 крытый 30 кв.м), мини-диско, детский мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, детское меню в главном ресторане (обед, ужин), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, кинотеатр, водное поло бесплатно, бочче бесплатно, аквааэробика бесплатно, игровые автоматы платно, настольный футбол платно, моторные и безмоторные виды водного спорта платно, теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием), освещение теннисных кортов, инвентарь и уроки тенниса платно, бассейн с гидромассажем бесплатно,
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 356 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Yeni Mah.501 Sok.No:9, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: + 90 242 814 75 35
Fax: + 90 242 814 75 40
Tīmekļa vietne: Crystal De Luxe Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.