Neērta jubileja viesnīcā

Rakstīts: 2 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 28 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Ī sā laikā braucā m uz viesnī cu, jo bija problē mas ar vispā rē jo atvaļ inā jumu un gribē jā m pieskaņ ot jubilejas datumu. Izvē le krita uz Crystal Aura divu iemeslu dē ļ : ieraš anā s laiks un atpū ta 2017.  gadā Crystal Tat, kurā mums tas patika. vispā r atpū š amies Turcijā.6 reizes un vienmē r uzminam par ģ imenes brī vdienā m. Attiecī gi izvē le krita uz viesnī cu no š ī tī kla. Tā tad. Pasū tī jā m pie tū roperatora vauč erus ar zī mī ti Jubilejas viesnī cai, kopumā Turcijā atpū š amies 6 reizes un vienmē r atvē lam laiku ģ imenes brī vdienā m, un viss vienmē r bija labi, lai jau iepriekš novē rstu pā rpratumus. Ierodoties viesnī cā , stundu gaidī jā m reģ istratū rā lī dz 14:00. lai reģ istrē tos istabā . Gaidī š anas laikā devos uz viesu stafeti, lai pasū tī tu ala carte restorā nu uz vē lamo datumu. Meitene stafetē teica, ka viņ ai viss ir piezī mē ts, bet, lai pasū tī tu, man ir jā nā k 9-00 dienu pirms plā notā s vizī tes un jā veic pasū tī jums, ja kavē š os, vietas var nebū t. Tas mani pā rsteidza, iepriekš ē jā s viesnī cā s, ieskaitot kristā la tatu, viņ i pat lū dza iepriekš rezervē t restorā nu. nosvinē jā m svē tkus un viesnī cas administrā cija lū dz veikt pasū tī jumu iepriekš , lai nerastos pā rpratumi. . Bet š is izrā dī jā s pirmais pā rsteigums. Otrais ir skaitlis. telpa diviem, un mē s esam trī s. Nogā ju lejā uz reģ istratū ru un teicu, ka istabā ir 2 gultas un treš daļ ā m nav vietas. uz ko viņ i atbildē ja, ka neuztraucieties, lī dz 16-00 bū s treš ā . Rezultā tā parā dī jā s treš ais, bet tas izrā dī jā s nevis cipars, bet gan roņ u rū ka (pievienoju foto). nofotografē ja istabu un atkal uz leju reģ istratū rā , Savienots tajā paš ā laikā un mū su viesnī cas ceļ vedis. Pē c fotoattē lu apskatī š anas viņ i man atbildē ja, ka nav istabu, un tā pē c jū s varat apmesties. Uz minū ti viesnī ca sevi pozicionē kā.5+. . Pē c 20 minū š u sarunā m piedā vā ja istabiņ u ar skatu uz ū dens slidkalniņ iem (drī zā k balkonā iebū vē tas kā pnes uz ū dens slidkalniņ iem), uzreiz sakot, ka mē s nepatī k istabiņ a (5+, tā dai istabai jā nā k ar 50% atlaidi. ). Protams, viņ š nederē ja. Man bija jā sazinā s caur reģ ionā lā gida Tour aģ entū ru. No rī ta reģ istratū rā mums piedā vā ja apskatī t istabu. Numuriņ š bija ar vienu divguļ amo un vienu vienvietī go gultu (standarta numurs, kā visā s 5 viesnī cā s, kurā s iepriekš atpū tā mies. Mums piedā vā ja divpadsmitos atdot istabu un reģ istratū rā saņ emt jaunā s atslē gas. Bet tā nebija. Istaba tika nodota 12-00 un uzreiz saņ ē mā m sveicienu, ka tiksim izkā rtoti 14-00 pē c viesnī cas noteikumiem. Pē c lū guma zvanī t menedž erim (esam diennakts viesnī cā ), atslē ga tika izsniegta pē c 10 minū tē m. Numurs bija labs, sū dzī bu nebija, bet ž ē l par zaudē to atpū tu. Liels paldies par palī dzī bu ar reģ istrā ciju Tour aģ entam viesnī cā no TEZ Ekskursija uz Borisu, kā arī TEZ TOUR reģ ionā lā pā rstā vniecī ba un Art Travel Club aģ entū ra, kur tika iegā dā ti kuponi)
Un tā beidzot sā kā s pats atvaļ inā jums. Viesnī ca laba, tī ra, ē damistabā viss tī rs, viesmī ļ i un pavā ri strā dā kā bites. Arī bā ri ir labi.
Bet pienā k reģ istrā cijas diena ala carte. 9-00 viens atnā ca, nepamanī ja rindu. Es rezervē ju itā ļ u valodu un meitene teica, ka mū su istabā tiks nogā dā ts kompliments no viesnī cas, ar kuru mē s bijā m pazī stami no Crystal TAT, starp citu, viņ i mū s nebrī dinā ja, viņ i atnesa pā rsteigumu un iekā rtoja istabu.

Un š eit ir dzimš anas dienas rī ts. Piecē lā mies lieliskā noskaņ ojumā un devā mies atpū sties pie jū ras, atstā jot kā vienmē r nelielu dzeramnaudu apkopē jai (lī dz tai dienai tika tī rī ti super un raksti un puķ es un figū riņ as), bet ierodoties atradā m istabu daļ ē ji iztī rī tā stā voklī , gultas pā rklā ji gulē ja uz galda koferiem, kompliments 12 -00 vē l nebija. Nolē mā m nesatraukties, jo š odien brī vdiena un nekad nevar zinā t, kas var notikt un uzkopš anas personā ls tika pā rcelts.
Ala carte laiks. Ierodamies noteiktajā pulksten 19:00 (esam otrie, kas uzklā jam 8 galdus, no kuriem viens ir ziedlapiņ ā s) un tiekam sē dinā ti pie parasta galda. Jautā jā m: "Droš i, ka nav kļ ū da un nejauš i galds ar ziedlapiņ ā m nav mū su? ", pē c 10 minū tē m tas izrā dī jā s mū su. Ē diens restorā nā ir garš ī gs, bet apkalpoš ana atkal neizdevā s. pirms deserta pasniegš anas viņ i noņ ē ma no galda visas nevajadzī gā s ierī ces un teica, ka pē c 5 minū tē m bū s deserts. gaidī jā m 20 minū tes neizsakot pretenzijas, nekad nevar zinā t, kā ds pā rsteigums sagaida. Pē c 20 minū š u gaidī š anas (no 8 klā tajiem galdiņ iem restorā ns pameta restorā nu pē c maltī tes pabeigš anas ar desertiem, 6 galdiņ i, neskatoties uz to, ka palikā m otrie un galdiņ š skaidri izcē lā s), nā cā s piezvanī t vecā kajam viesmī lim un pē c 2 minū tē m bija deserta pā rsteigums plastmasas glā zī tē un, ja es pati gā ju, viņ š galvenajā restorā nā bū tu pavadī jis tikai 2 minū tes, bet ne 20. Nu, mē s neizrā dī jā m saš utumu, pateicā mies par garš ī go ē dienu un devā mies ceļ ā . uz istabu, jo bija kompliments no viesnī cas (vī na pudele un augļ i). Sē dē sim uz balkona un klusi svinē sim jubilejas (45 gadi) dzimš anas dienas noslē gumu. Un tad, protams, visi to uzminē ja. Tur nav nekā . Ierodoties viesu stafetē , precizē ju, ka neaizmirsā m, ka meitene paskatī jā s datorā , paņ ē ma no galda kaut kā du apsveikuma kartiņ u, saplē sa un paziņ oja, ka pē c viņ as datiem viss ir piegā dā ts, un ja nē , viņ i to piegā dā tu no rī ta. Es viņ ai teicu, ka viņ ai dzimš anas diena ir š odien nevis rī t, un rī t 8-30 mē s izbraucam. Uz ko bija atbilde, ka tagad nav ko palī dzē t, gaidiet rī t. Nu rī t ir rī t. Mē s devā mies uz vestibila bā ru un sē dē jā m istabā , gatavojoties izbraukš anai. No rī ta attiecī gi nekas nenotika, lai gan meitene no viesu stafetes mums 3 reizes gā ja garā m un izlikā s ne zinis. Pienā kot autobusam, viņ i vienkā rš i novē lē ja laimī gu ceļ u.
P. S. Man nevajag komplimentu no viesnī cas. Mierī gi devā mies svinē t svē tkus kā tas bija 5 iepriekš ē jā s reizes. Bet ne liktenis. Pat vā rds piedod nav dzirdē ts, lai gan ar to bū tu pieticis. Rezultā tā nepatī kama pē cgarš a no labas viesnī cas. Un braukt uz š o viesnī cu vai nē , izvē lieties paš i, es saprotu, ka š ajā viesnī cā varē ja bū t tikai mana melnā svī tra, bet kaut kas ļ oti apsē sts. Mē s esam š ajā viesnī cā vairā k nekā pē du. Sabojā ja visas sajū tas no Crystal tī kla. Mē s atgriezī simies pie Tat kristā la, bet aurā nav Aura.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu