Viss ir paciešams, izņemot ēdienu un ieeju jūrā

Rakstīts: 5 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 27 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Atpū š os ar sievu. Neskatoties uz to, ka viesnī cā ieradā mies 7.00, bijā m iekā rtojuš ies uzreiz. Istabas fonds vecs, bet ne nokauts, viss izremontē ts un tī rs (tik mazu seifu nebiju redzē jis, paredzē ts trim makiem). Tī rī š ana notika katru dienu, palagi un dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu. Daba atpū tai - no ieejas viesnī cā un lī dz jū rai, priež u mež s. Es personī gi dež urantu darbu vē rtē ju ar 5k.
Un tagad pie galvenajiem mī nusiem - VIŅ I DIVI.
Pirmais ir uzturs. Gaļ a 10 dienas, izņ emot vistu un nezinā mas izcelsmes maltā s gaļ as produktus, tur nekad nebija. Vistas pasniegš ana ir ļ oti savdabī ga: pusdienā s ceptas ribiņ as vai vā rī ti stilbiņ i, vakariņ ā s viss pā rē jais. Vairā kas reizes viņ i deva vistas aknas un divas reizes vistas sirdis. Zivs ir maza dorado, un tad nevis vesela, bet gan sagriezta gabalos, vai vā rī ta vai pā rcepta. Es to lasī ju citā s atsauksmē s, bet es iekļ auš u arī : "nav skaidrs, kā pē c viņ i pastā vī gi deva PIECUS daž ā dus makaronu veidus. " Augļ i: apelsī ni un ā boli visu laiku, bumbieri un plū mes katru otro dienu, arbū zi, vī nogas un persiki tika doti divreiz vakariņ ā s. Un aizmirsu, vē l daž as reizes iedeva zaļ os mandarī nus - droš i vien noplū ktus no viesnī cas teritorijā augoš ajiem kokiem. Kafija: agra cienī tā ji - aizmirstiet to. Vestibila bā rs ir atvē rts no 9:00 lī dz 16:00. Tā tad paš u pirmo kafiju brokastī s restorā nā var izdzert no kafijas automā tiem, no kuriem viens (paš apkalpoš anā s vajadzī bā m) darbojā s tikai divas dienas, bet pā rē jā laikā bija pā rklā ts ar galdautu. Tajā paš ā laikā biež i rī ta kafijai bija izteikta HLORA smarž a un garš a. Ī stu turku kafiju var dzert no 9.00 bā ros pie jū ras.

Otrs trū kums ir ieieš ana jū rā . Viesnī cā ir trī s piestā tnes, no kurā m viena nav aprī kota; otrai lielā kajai ir divas izejas, kā peldbaseinā - vertikā la, no kurā m viena ir bojā ta; treš ajam ir viena pulcē š anā s, arī kā vertikā lā baseinā . Pati jū ra ir norobež ota no pludmales ar betona bloku, un tikai 10 metrus no tā saucamā s bē rnu pludmales ir gluda parasta ieeja. Uz paš a betona bloka ir arī divi nobraucieni, viens kā vertikā lā baseinā un viens ar normā liem pakā pieniem, 150 cm plats. Tā tad pirmie tika nolauzti mū su atvaļ inā juma otrajā dienā , bet atjaunoti priekš pē dē jā . . Un otrus "ē rtos" naktī no 24. uz 25. plī sa neliela vē tra un neviens tā s nelaboja. Tā pat š ī vē tra pludmalē saplē sa visas saules nojumes, un tikai dienu vē lā k pē c atpū tnieku sū dzī bā m puse no tā m tika atjaunota.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu