Viesnīca man ļoti patika, ēdiens nav īpaši labs

Rakstīts: 19 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 2 — 16 septembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta lielā s zaļ ā s zonas dē ļ . Nekļ ū dī jā s. Gan teritorija, gan apzaļ umoš ana nav slavē jama. Mums bija paredzē ts lidot jū nija vidū , pā rcelts uz septembra sā kumu. Man patika istaba, ko man piedā vā ja. Istaba otrajā stā vā.23 - pē c kosmē tiskā remonta, balta gultas veļ a un dvieļ i. Tī rī š ana veikta. Gaisa kondicionē š ana ir normā la.

Septembris bija ļ oti karsts - lī dz 37 grā diem, bet bija ē rti viesnī cas teritorijā un ī paš i pie baseiniem, tā pē c no rī ta un vakarā pludmalē (uz lielā mola), pē cpusdienā lī dz 16-00 - baseinu tuvumā . Slī dkalniņ i darbojā s, "viļ ņ u" baseinā bija jauks vē ss ū dens (vilnis nebija iekļ auts).

Uzturs ir neskaidrs. Nebija bē rnu un diē tiskā galda, kas man bija problē ma. Dā rzeņ u ē dienu bija daudz, gaļ as ē dienu nebija daudz, bet bija liellopa karbonā de un jē ra gaļ a daž ā dā s formā s, vienmē r bija vista. Daž ā di augļ i: vairā ku veidu vī nogas, dzeltenzaļ as vī ģ es, arbū zs, melone, banā ni, apelsī ni, ā boli. Saldē jums ir garš ī gs. Patiesī bā bija trī s ē dienreizes dienā . Uzkodā m no restorā na lī dzi paņ ē mā m zemesriekstus, augļ us, baklavu. Bā ros pasniedza tikai dzē rienus - regulā ri dzē rā m turku kafiju un airā nu. Alus, rakia, turkish baileys un martini ir labi.

Ar taksi braucā m uz Perge, augš ē jiem Duden ū denskritumiem, Karatash alu, Kursunlu ū denskritumiem. Ceļ ojums ilga 8.5 stundas un maksā ja 100 USD.

Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti.

Š ogad brauksim uz Ž iganu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu