Baia Salima Kemer 5*– Atsauksmes

173
Novērtējums 7.410
№41 viesnīcas reitingā Kemera
6.9 Numurs
7.5 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Uzcelta 1989. gadā, pēdējā pilnīgā renovācija tika veikta 2021. gadā. Viesnīca sastāv no atsevišķām divstāvu kotedžām. Liela gleznaina teritorija ar kotedžām priežu mežā. Numuri ir vienkārši, bet mājīgi. Aktīvā bērnu un pieaugušo animācija, vakara šovu programmas notiek augstā profesionālā līmenī. Ieteicams āra aktivitātēm un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Corina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca bija piektā reize, un pirmā reize kopš pievienoš anā s Baia ķ ē dei. Pē c daž u sliktu atsauksmju izlasī š anas pagā ja ilgs laiks, lai pieņ emtu lē mumu. Mums ļ oti patika Salima Club atmosfē ra, negribē jā m sabojā t iespaidu un visu pā rē jo. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija piektā reize, un pirmā reize kopš pievienoš anā s Baia ķ ē dei. Pē c daž u sliktu atsauksmju izlasī š anas pagā ja ilgs laiks, lai pieņ emtu lē mumu. Mums ļ oti patika Salima Club atmosfē ra, negribē jā m sabojā t iespaidu un visu pā rē jo. Mē s jau esam atgriezuš ies un ļ oti priecī gi, ka devā mies! Viesnī ca kopumā pē c renovā cijas ir daudz ieguvusi. Akvaparka zona, peldbaseini un pludmale ir ļ oti ē rta atpū tai un kustī bai, tai skaitā uzņ ē mumam. Viss ir kompakts, funkcionā ls un skaists. Nemaz nerunā jot par to, ka viss ir pavisam jauns! Ir patī kami peldē ties tī ros jaunos baseinos, gulē t uz jauniem sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem. Ē rta ir arī liela uzkodu bā ra zona. Restorā nu ļ oti patī kami pā rsteidza jaunais dizains un mē beles, kā arī brī niš ķ ī ga svaigā ē dienkarte un ļ oti draudzī gs personā ls, kas kļ uvis vairā k. Viesmī ļ i ir uzmanī gi. Ē dienkarte - katru vakaru baudī jā m gardu mī diju sautē jumu, vairā ku veidu zivis, gaļ u, vistu, dā rzeņ us, augļ us utt utt. . Deserti ir dziesma!
Kopumā ē dienkarte ir lieliska!

Istabas: pilnī bā izremontē tas. Teritorija joprojā m ir tā da pati skaistums. Patieš ā m, krū mu skaits pie terasē m pirmajos stā vos ir samazinā jies. Tas ir mī nuss, ja esat tur bijis iepriekš . Bet, es teikš u, diez vai kā ds pie pilna prā ta izvē lē sies viesnī cu pē c krū mu skaita pie mā jas))) Wi-Fi - parasti tiek noķ erts istabā , periodiski izkrī t pludmalē un noteiktos apgabalos. . Š is punkts nav ī paš i uzlabots. Bet galu galā mē s bijā m atvaļ inā jumā . Shuttle starp pludmali, viesnī cu, akvaparku, nebija laika karā ties tī klā . Mums ir pieauguš ais bē rns (12), mums patika braukt ar visiem slidkalniņ iem. Ir pā ris slaidi augstā k un pē kš ņ ā k, bet kopumā viss ļ oti patika. Un tas, ka no visur lej ū dens. Ļ oti forš s! Iesaki! Tenisa korti, raketes un bumbas ir bez maksas, kas ir jauki.

Vakara programma katru dienu ir atš ķ irī ga. Nekad nebija garlaicī gi. Uzaicinā tie deju kolektī vi uzstā jā s vairā kas reizes, ļ oti cienī gi.
Vairā kas reizes bija programmas baseina-bā ra-baseina zonā - skaistas foto zonas, dzī vā mū zika. Vispā r tik brī niš ķ ī gs noskaņ ojums palicis no pā rē jiem!! ! Nā kamgad brauksim uz 100%, un iesakā m visiem! Uzziņ ai - atpū tā mies š ogad Alva Donnā (nu bet cena krietni augstā ka, cilvē ku daudz vairā k, telpas lielā kas, bet mazliet vecas, ē st vairā k, bet var krakš ķ ē t, un ir sastrē gumstundā s restorā nā nav vietu).

Par negatī vajā m atsauksmē m - man š ķ iet, ka tā s raksta cilvē ki, kuriem vienmē r un visur viss ir nepareizi. Jā...gandrī z aizmirsu) vietē jo un importē to alkoholu. Ir Jameson, Havana Club rums, Captain Morgan, pieklā jī gs dž ins (neatceros nosaukumu), prosecco utt. Novē lu patī kamu uzturē š anos un labu garastā vokli!! !
аватар Natalia_PP
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti lieli jautā jumi personā la fokusam uz klientu. Bet vispirms vispirms. Teritorija un telpas. Tikai pē c renovā cijas skaista teritorija, priedes, cikā des. Forš s bē rnu akvaparks un baseina zona kopumā. Istabas ir ļ oti mazas un neē rtas. Istabā m 1. … Tomēr ▾ Ļ oti lieli jautā jumi personā la fokusam uz klientu. Bet vispirms vispirms.
Teritorija un telpas.
Tikai pē c renovā cijas skaista teritorija, priedes, cikā des. Forš s bē rnu akvaparks un baseina zona kopumā.
Istabas ir ļ oti mazas un neē rtas. Istabā m 1. stā vā ir pievienota terases zona, kas kaut kā dā veidā padara uzturē š anos viesnī cā ē rtā ku. Otrajā stā vā nav balkona (terases). Attiecī gi nav kur pat izž ā vē t drē bes.
Restorā ns.
Temperatū ras kontrole un masku rež ī ms bufetes zonā . Dezinfekcijas lī dzekļ i uz katra galda. Personā ls palī dz salikt traukus uz š ķ ī vjiem. Tas nav ā trs, bet tas nerada lielas neē rtī bas.
Ē dienu izvē le ir diezgan ierobež ota. Ja esat gardē dis, tad š is nav priekš jums. Bet kopumā ir no kā izvē lē ties un izsalcis nepaliks. Deserti ir brī niš ķ ī gi. Dzē rienu izvē le ir standarta. Balts dzirkstoš s ļ oti labs.
RESTORĀ NĀ IR DAUDZ MUSU UN UZ GALDIEM NAV SALVETES.
Salvetes jā lū dz viesmī ļ iem.
Galdiņ u dezinfekcija pē c apmeklē tā jiem nenotiek ne restorā nā , ne bā ros. Bā rā viņ i noslaucī ja galdu ar lupatiņ u un pat netī ra.
Pludmale.
Jū ra ir skaista, ļ oti tī ra.
Ieeja jū rā pa tiltiem, kā lieli laukakmeņ i ū denī . Bē rnu zona nav iedalī ta. Dezinfekcijas sauļ oš anā s krē slus pludmalē neredzē ju. Es domā ju, ka tā nav. Kopumā pludmale ir tī ra. Atkritumi pludmalē un baseina zonā tiek pastā vī gi izvesti.

Ķ ermeņ a glazū ra uz kū kas ir SERVISS. Precī zā k - TĀ NEPROTĒ MĪ BA.
Mē s ieradā mies ceturtdien. Divi pieauguš ie un divi bē rni - 11 gadi un 1.5 gadi. Mū s ievietoja istabā blakus baseiniem, restorā nam, jū rai. Kas sā kumā mū s ļ oti iepriecinā ja. Bet terase iet gandrī z lī dz amfiteā trim. Š ī ir amfiteā trim tuvā kā telpa. Mē s sajutā m š ī skaistumu jau pirmajā vakarā un lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz citu istabu.
Turku meitene, kas vakaros strā dā reģ istratū rā , bija ļ oti pā rsteigta, ka pa dienu mums ar mazuli tika ierā dī ta tik trokš ņ aina istaba. Nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz istabu parka dziļ umā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Tieš i lī dz brī dim, kad notika ā rkā rtas situā cija.
Vannas istabā duš a ir atdalī ta ar lielā m stikla durvī m. Stikls bija slikti nostiprinā ts un, atverot, saplī sa mazos gabaliņ os. Mē s vienkā rš i ar nelielu piepū li atspiedā m durvis vaļ ā . Duš ā tajā paš ā laikā atradā s mamma ar mazuli. Uz tā m uzkrita lauskas no uzlauztajā m durvī m un mā te brī numainā kā rtā reaģ ē ja, pacē la mazuli un pā rcē lā s uz tā lā ko stū ri.
Uzaicinā jā m uz istabu vadī tā ju un ā rstu. Vadī tā ja, skatoties uz š o, teica, ka "ir labi. Manam bē rnam ir 5 gadi, ar viņ u pastā vī gi kaut kas notiek. " Atklā ti sakot, vadī tā ja atbilde bija š okē ta. Lū dzā m kvalitatī vu telpu uzkopš anu, lai vairs nekustē tos.
Tač u pē c tī rī š anas grī da bija noklā ta ar ļ oti sī kā m lauskas, un bija bī stami ielaist tur mazuli un staigā t paš am. Un apkopē ji atstā ja uz grī das netī rus dvieļ us. Tā da sajū ta, ka ar putekļ u sū cē ju vienkā rš i savā ca stiklus un pat nepā rbaudī ja tī rī š anas kvalitā ti. Mē s sapratā m, ka nekā dā gadī jumā nedrī kstam palikt š ajā istabā.
Viesnī cas vadī tā js mums nepiedā vā ja nekā du morā lu kompensā ciju par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Visticamā k, viņ a nolē ma, ka, tā kā neviens nav cietis, tad viss ir kā rtī bā . Tā pē c iesaistī jā s mū su ceļ ojumu aģ ents un kā kompensā ciju pē c ilgā m sarunā m saņ ē mā m brī niš ķ ī gu istabiņ u. Un viņ i uzskatī ja, ka incidents ir atrisinā ts. BET apkalpoš ana nebija lieliska. Peldmē teļ i istabā tika atnesti treš ajā dienā pē c reģ istrē š anā s. Un tikai tad, kad es tos pieprasī ju reģ istratū rā . Minibā ra pildī š ana notika laikā , kad mū su bē rns gulē ja un mē s izkā rā m zī mi "DND".
Un tas bija lielisks attaisnojums personā lam, lai neuzpildī tu mini bā ru. Atkal man bija jā atrisina problē ma, sazinoties ar reģ istratū ru. Un, ja reģ istratū ra atsakā s, tieš i restorā na vadī tā jam.
Tā pē c š ī viesnī ca, visticamā k, nepā rsniegs jū su cerī bas un padarī s jū su uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku. Un tas ir tad, kad viesnī ca ir aptuveni 50% aizņ emta. Pat grū ti iedomā ties, kas notiks, kad viesnī ca bū s pilnī bā pilna.
аватар Denis262428
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu agrā k sauca Club Salima. Es izvē lē jos viesnī cu, lai tā bū tu zaļ a, budž eta. Mē s uzreiz apsē dā mies. Norā dī jā m, ka nā ksim ar bē rnu, bet tur bija sliktā ks dī vā ns un istaba tieš ā m bija diviem un bija jā lū dz atnest bē rnam gultiņ u. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu agrā k sauca Club Salima. Es izvē lē jos viesnī cu, lai tā bū tu zaļ a, budž eta. Mē s uzreiz apsē dā mies. Norā dī jā m, ka nā ksim ar bē rnu, bet tur bija sliktā ks dī vā ns un istaba tieš ā m bija diviem un bija jā lū dz atnest bē rnam gultiņ u. Ē diens ļ oti labs, mū su bē rns jau ir vecā ks, bet redzē jā m, ka restorā nā bija telpa maziem bē rniem, kur var pabarot. Tur nav kur iziet, tikai viesnī cas, staigā jiet tikai viesnī cā vai brauciet uz Kemeru, bet tas ir 20 km attā lumā . Es zinu, ka š ī viesnī ca jau ir slē gta un bū s jauna viesnī ca ar jaunu nosaukumu, un bū s mazā k krievvalodī go tū ristu
аватар lagger2002
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies 13.00 (reģ istrē š anā s 14.00), uzreiz aizsū tā m ē st uz restorā nu. Draudzī gi administratori nekavē joties un ar smaidu atrisina visas jū su problē mas. Numurs tika dots, no kuriem izvē lē ties (mū su kategorija), bet attā lumam ir nozī me. … Tomēr ▾ Ieradā mies 13.00 (reģ istrē š anā s 14.00), uzreiz aizsū tā m ē st uz restorā nu. Draudzī gi administratori nekavē joties un ar smaidu atrisina visas jū su problē mas. Numurs tika dots, no kuriem izvē lē ties (mū su kategorija), bet attā lumam ir nozī me. Nā cā s satikties ar š efpavā ru restorā nā , jo bē rnam ir diē ta, bet arī tā viņ iem nav problē ma. Katru dienu viņ š jautā ja, vai mums viss ir pareizi. Liels paldies visiem restorā na darbiniekiem. Istabā viss bija pietiekamā daudzumā (ž eleja, tualetes papī rs, dvieļ i, č ī bas, ziepes), grē ks sū dzē ties. Gribu vē rst administrā cijas uzmanī bu tī rī š anai! Tici man, atvaļ inā jumā uz visu var skatī ties pozitī vi, bet ne uz netī rumiem uz grī das, kas tika noberzta ar slapju lupatu. Tas ir vienī gais mī nuss. Iesaku apmesties viesnī cā , ī paš i ar bē rniem.
аватар talera76
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es to nopirku kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā , bet tas nevelk pat 4 zvaigznes. Wifi nav nekur, ne tikai istabā . Pludmale ir briesmī ga un arī ē diens. Personā ls ir nekaunī gs. Telpu tī rī š ana beidzot ir pilna ar PPC. Gulta netika mainī ta trī s dienas, dvieļ i arī . … Tomēr ▾ Es to nopirku kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā , bet tas nevelk pat 4 zvaigznes. Wifi nav nekur, ne tikai istabā . Pludmale ir briesmī ga un arī ē diens. Personā ls ir nekaunī gs. Telpu tī rī š ana beidzot ir pilna ar PPC. Gulta netika mainī ta trī s dienas, dvieļ i arī . Aizgā ju uz reģ istratū ru un sū dzē jā s. Viņ i mani klausī jā s tā , it kā prasī bas bū tu pā rā k augstas. Viņ a atnā ca, dvieļ i bija slaucī ti, grī das nekad nebija visu laiku mazgā tas. Viņ š savā c atkritumus ar sausu mopu un ar to pietiek, kamē r zem deguna apsedzoties ar matrač iem, sū dzī ba viņ ai nepatika.
Istabā visur putekļ i, neviens nemē ģ inā ja staigā t ar lupatu. Istabā ir gaisma, kad esi tur, tas ir, lai uzlā dē tu telefonu, ir jā sē ž istabā . Ū dens jā dod katru dienu, 2 pudeles uz cilvē ku (bijā m trī s), viņ i piegā dā ja 4 pudeles reizi 7 dienā s. Viena priekš meta gludinā š ana maksā.5 USD. Bā rā nekas neparasts. Uzkodas katru dienu bageles un tē ja, kapetes pilnas. Vispā r š ausmas.
Atpū ta pagā juš ajā gadā Marco Polo, protams, ir pakalpojums! Animatori ir lieliski! Uzkodu bā rs pilns ar ē dienu! Daudz kokteiļ u! Tī rī ba visaugstā kajā lī menī !
Nav salī dzinā ms!
аватар sshafibeyli
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties numurā nebija: 1) Č ī bas, halā ts, ū dens, bet bija ķ irzaka! 2) Otrajā dienā viņ i mainī ja istabu, un istabā bija vē l viens viesis, zirneklis (nav mā jā s) 3) Wifi ir briesmī gs 4) Prasī ja ziepes, pagā ja 5 stundas. … Tomēr ▾ Ierodoties numurā nebija:
1) Č ī bas, halā ts, ū dens, bet bija ķ irzaka!
2) Otrajā dienā viņ i mainī ja istabu, un istabā bija vē l viens viesis, zirneklis (nav mā jā s)
3) Wifi ir briesmī gs
4) Prasī ja ziepes, pagā ja 5 stundas. . . pienā ca atkal un jautā ja, pagā ja stunda un atnesa (iepriekš ē jā s ziepes iestrē ga ziepju krū zē )
5) Uz nakti atstā jā m dvieli uz dī vā na (lielā kā daļ a to dara, lai rezervē tu sev vietu rī tdienai, citā di vietas nebū s) No rī ta nebija dvieļ a, saka sodu maksā.8 € par vienu dvieli). par dvieli (vienā vietā paņ em dvieli, otrā atdod, pē c atgrieš anā s tev iedod dvieļ a kartiņ u, DVIELĪ Š A KARTI! )
Lieliski ietaupot salvetes, it ī paš i ē damistabā , katrai pa vienai. Netē rē jiet savu naudu un laiku.
Problē mas.
аватар sana1977
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ģ imene ieradā s 2019. gada 11. jū nijā . Viesnī cas teritorija ir sarež ģ ī ta, bet ne slikta. Mā jas 4 istabā m. Katrā numurā ir sava ieeja un veļ as ž ā vē tā js. Š eit labais beidzā s. Ī sumā par uzturu. … Tomēr ▾ Ģ imene ieradā s 2019. gada 11. jū nijā . Viesnī cas teritorija ir sarež ģ ī ta, bet ne slikta. Mā jas 4 istabā m. Katrā numurā ir sava ieeja un veļ as ž ā vē tā js. Š eit labais beidzā s. Ī sumā par uzturu.... Alva !!!! ! ! Uz nedē ļ u bija tikai 1 reizi zivs, un 1 reizi jē rs. Pā rē jā laikā - lē cas, 3-4 veidu makaroni (radziņ i, vermicelli, spirā le un spageti), frī kartupeļ i un "rustic" (cepti š ķ ē lē s taukos vai eļ ļ ā , bet ļ oti trekni), keč upu mē rces..., pā ris reizes bija vista un 1 reizi kā cū kgaļ as kebabs. Zaļ umu daudz, bet koš ļ ā t kā zā li. . veselus zaļ umus, ķ ekaros. Salā ti - tomā ti + gurķ i, gurķ i + tomā ti + mocarella (vai nu ar sviestu vai krē jumu). Brokastī s bija vā rī tas olas un olu kultenis ar pildī jumu pē c pasū tī juma, un helox bē rniem bija bezgarš ī gs. Pusdienas daudz neatš ķ ī rā s no vakariņ ā m. Jā...brokastī s bija svaigs apelsī ns, bet augļ os nebija apelsī nu. No augļ iem tikai arbū zi (garš ī gi), melones (kā ziepes) un ā bolus. Vā rdu sakot, izsalcis nebū si, bet tikai tad, ja gā ji uz "3-" un bū si veģ etā rietis. Dzē rieni. Vietē jais alus, degvī ns un dž ins. Sulas, bezalkoholiskie dzē rieni un bez kokteiļ iem vai vermutiem. Mē s ar vī ru nedzeram stiprus tī rā veidā , bet, pat ja dzer degvī nu ar sulu, sī rupu nav. Kafija tikai no automā tiem un nav garš ī ga (reizē m garš ī ga, bet ne š ajā gadī jumā ). Pludmale.... š eit arī ir jautri...1 sauļ oš anā s krē slu rindā , kas acī mredzami aizņ em stundas 6 no rī ta. Oļ i un ievestā s smiltis (kā teikts viesnī cas aprakstā ) ir tikai zem tiem sauļ oš anā s krē sliem, bet no krasta jū rā iekļ ū t nevar, jū rā ir laukakmeņ i. Mani bē rni (15 un 7 gadi) mē ģ inā ja iekļ ū t no krasta, kā rezultā tā savainoja kā jas. Peldē t var tikai nirstot no mola. . . Un atkal viss kā rtī bā , peldē jā mies balinā tā jā , it kā baseinā .
Par apkalpoš anu viesnī cā . Nedē ļ as laikā gā ju uz uzņ emš anu 3 reizes. Ziepes un š ampū nu atnesa ik pē c 3 dienā m (jā bū t katru dienu), dvieļ us mainot, neziņ oja par 1 gab, un tualetes papī ru atnesa tikai pē c pieprasī juma (uz 3-4 dienā m). Š ī nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca!!!!!! ! ! Maksimums 3. Es neesmu pirmo gadu atvaļ inā jumā Turcijā un pat ne otro. . . vienmē r tikai 5 gados, man ir ar ko salī dzinā t....Š ajā viesnī cā vairs ne pē das. Atvaļ inā jums sabojā ts. . . Par cenu runā jot. 4 personā m par nedē ļ u maksā ja 2400 eiro. Es nedomā ju, ka tas ir lē ts balinā tā jam un saiš ķ iem ar salā tiem, pat ar svaigu sulu.. .
аватар alexa.ustinova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ir absolū ti pretī gs serviss. Mē s rezervē jā m istabu no 7. lī dz 17. jū nijam 2019. Biedri ietaupa uz visu absolū ti. Tualetes papī ru nedeva, š ampū nus nedeva, duš as ž eleju vispā r nebija! Gultas veļ u neesam mainī juš i NEKAD. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir absolū ti pretī gs serviss. Mē s rezervē jā m istabu no 7. lī dz 17. jū nijam 2019. Biedri ietaupa uz visu absolū ti. Tualetes papī ru nedeva, š ampū nus nedeva, duš as ž eleju vispā r nebija! Gultas veļ u neesam mainī juš i NEKAD. 12. jū nijā.16:00 izbraucā m no viesnī cas laivu braucienā uz 3 dienā m, tajā dienā neviens nenā ca tī rī t istabu. Un 15. jū nijā.16:00 atgriezā mies, bet neviens netī rī ja istabu. Es 5 reizes lū dzu iztī rī t istabu, bet viņ i man rupji teica: viņ i teica, ka ir par vē lu. Un mē s, noguruš i pē c ceļ ojuma ar laivu, sakopā mies un atkal gulē jā m uz netī ras veļ as. Esmu absolū ti neapmierinā ta ar viesnī cu! Š ī s ir 3 zvaigznes un ne augstā kas, pat teritorija tos neglā bj. Slikts ē diens, slikts alkohols, netī ras istabas, sliktas gultas, absolū ti pretī ga apkalpoš ana. Š is ir atvaļ inā jums cū kā m, kuras ir gatavas ē st bezgarš ī gi un to paš u, dzert ī stu indi, gulē t uz netī ras veļ as, nosusinā ties ar netī riem dvieļ iem, noslaucī t dupsi ar pirkstu un baudī t animā ciju (tikai ar š o viss ir ok) - bet par to maksā siet kā par svī tu 5* - lū dzu nepieļ aujiet mū su kļ ū das.
Номер, который за три дня ни разу не убрали. Если босиком пройти по полу, будут чёрные ноги. За 6 дней постельное белье не поменяли ни разу!! До этого просто заправляли. Просто отвратительно
аватар marisolka8704
Atpū tā mies no 2019. gada maija beigā m lī dz jū nija sā kumam ar 3 gadī gu bē rnu. Viesnī cu izvē lē jā mies skujkoku mež a, miera un klusuma, bē rnu ē dienkartes dē ļ . Viesnī ca ir tī ri ģ imene, nevis jaunī ba, ne ballī te! No plusiem - š ī , protams, ir teritorija, piemē ram, botā niskajā dā rzā , ir ko redzē t, sajū ta, ka tu dzī vo mež ā ) Un kalni. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2019. gada maija beigā m lī dz jū nija sā kumam ar 3 gadī gu bē rnu. Viesnī cu izvē lē jā mies skujkoku mež a, miera un klusuma, bē rnu ē dienkartes dē ļ . Viesnī ca ir tī ri ģ imene, nevis jaunī ba, ne ballī te!
No plusiem - š ī , protams, ir teritorija, piemē ram, botā niskajā dā rzā , ir ko redzē t, sajū ta, ka tu dzī vo mež ā ) Un kalni.
Ļ oti pieklā jī gs, smaidī gs personā ls!
No mī nusiem:
Ē diens! Pieauguš ais nepaliks izsalcis, bet negaidiet volā nu, vienmuļ u, parasti, nav jū ras velš u sortimenta! (Bet mū su bē rns palika izsalcis, labi, ka viņ i paņ ē ma lī dzi visā das aknas, Bā rnij. katru dienu, tas ir tieš i tā pat! Bē rnu galds biež i ir ar ceptiem tī rradņ iem un treknu picu, tā mē s nedodam. Vispā r nā cā s nogriezt pā ris apļ us, lai izvē lē tos ko bē rnam ē st. -uz sezonas sā kumu , ē diens nedaudz lika vilties, bet ja neesi izvē lī gs, tad ir ok)
Milzī gi laukakmeņ i, jū rā iebraukt vienkā rš i nav iespē jams, bet tas nav viesnī cas mī nuss, bet gan atraš anā s vieta, tā pē c uz Beldibi vairs nebrauksim (bet te izvē lies vai nu bez akmeņ iem vai gleznainus kalnus un priež u mež u )
Bungalo aukstā grī da, staigā jā m č ī bā s, arī it kā nebija problē ma.
Istabas pieticī gais iekā rtojums, tik ļ oti, ka pat lietas nav kur likt (.
Mums ar laikapstā kļ iem ī paš i nepaveicā s, bija forš i, jo. mā jas ir paredzē tas nereā lam karstumam, tad salstā m pa nakti, pat ieslē dzā m kondicionieri apkurei, un vispā r, ja brauc uz š o vietu, labā k uzkrā t siltā s drē bes, jo veģ etā cija un mitrums vakarā tas ir svaigs un plus odi.
Wi-fi istabā neķ eras, bet reizē m paveicā s uz terases, bet principā bija slikti.
Viesnī ca nekā da, daudzi tur atpū š as daudzas reizes un ir apmierinā ti, vairs nebrauksim.
аватар mkaa1976
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Esi uzmanī gs! Viesnī ca nosaka labu cenu par agru rezervā ciju, bet pirms ieraš anā s datuma tuvojas cena strauji pieaug un, ja ir tū risti, kas vē las maksā t vairā k par jū su datumiem, jū s vienkā rš i tiksiet izmests ar uzrakstu, ka nav. … Tomēr ▾ Esi uzmanī gs! Viesnī ca nosaka labu cenu par agru rezervā ciju, bet pirms ieraš anā s datuma tuvojas cena strauji pieaug un, ja ir tū risti, kas vē las maksā t vairā k par jū su datumiem, jū s vienkā rš i tiksiet izmests ar uzrakstu, ka nav. vietas (pusotru nedē ļ u ! ! ! pirms izlidoš anas ). Apelē jiet, ka rezervē jā t vairā k nekā.2 mē neš us iepriekš un viesnī ca viņ iem apstiprinā ja rezervā ciju pirms spuldzī tes - "nav istabas".
Parādīt vairāk »


iemiesojums Valery_ukr
5 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
iemiesojums nn19081976
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums jajajajaj
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Построен в 1989 году, последняя полная реновация прошла в 2021 году. Отель состоит из отдельных двухэтажных коттеджей. Большая живописная территория с коттеджами в сосновом лесу. Номера простые, но уютные. Активная детская и взрослая анимация, проводятся вечерние шоу-программы на высоком профессиональном уровне. Рекомендуем для активного отдыха и семей с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля Baia Kemer Club до аэропорта Антальи составляет 45 км.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж находится в шаговой доступности от отеля. Шезлонги, зонтики, пляжные полотенца – бесплатно. Пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Отель размещает гостей с инвалидностью (4 номера), есть рампы на территории и инвалидные коляски (платно), специальный вход на пляж.

Открытый бассейн, 574 м², инфинити-бассейн, 437 м², инфинити-джакузи бассейн, 26 м², открытый бассейн "Enjoy Pool", 423 м².

Основной ресторан «Baia» (крытая зона рассчитана на 550 человек, терраса – на 350 человек), 2 а-ля карт рестораны (средиземноморский, стейк-хаус), cнек-ресторан, гезлеме-уголок, кондитерская, 4 бара. Конференцзал, 252 м².

Ультра все включено. В концепцию входит: завтрак, обед и ужин – шведский стол, закуски, гезлеме, десерты – в определенное время, диетическое и вегетарианское меню, безлактозное и безглютеновое меню, местные и некоторые импортные алкогольные и безалкогольные напитки. А-ля карт рестораны – платно, по резервации.

Все местные, алкогольные и безалкогольные напитки входят в стоимость проживания (предоставляется круглосуточно и без выходных).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк (9 горок), 560 м², дискотека (00:00-02:30, напитки и вход бесплатно)
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 443 номера и 8 вилл.

124 front yard/ 181 middle yard standard room (из них 4 номера для инвалидов 27 м2, макс. 3 чел., 21 м2);

23 front/middle yard quadro room (детская комната и спальня, межкомнатный проем без двери, номера с террасой или балконом, макс. 3+1+инф., 30 м2);

70 двухкомнатных back yard/front yard family room (2 спальни с раздвижной дверью, макс. 4 чел., 37 м2);

15 трехкомнатных family suite (1 гостиная или терраса, 2 спальни с дверью, 2 ванные комнаты, 3 TV, макс. 5 чел., 37-46 м2);

8 двухэтажных вилл (на первом этаже: гостиная, 2 спальни с дверью, ванная комната; на втором этаже: 2 спальни с дверью, ванная комната, терраса, 3 TV, макс. 7 чел., 100 м2).

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, халат, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Göynük mh. Başkomutan Atatürk cad. No:147-1/1 KEMER / ANTALYA
Tālruņi: +90 242 824 83 60
Tīmekļa vietne: Baia Salima Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, гольф (платно), баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.