Club Hotel Sunbel 4*– Atsauksmes

127
Novērtējums 5.710
№153 viesnīcas reitingā Kemera
6.1 Numurs
5.8 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.6 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1996. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар napostolcom
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Visur ir netī rs! Nav ē diena! Nekā das cepš anas! Tikai š ausmas nevis viesnī ca!! ! … Tomēr ▾ Visur ir netī rs!

Nav ē diena!

Nekā das cepš anas!

Tikai š ausmas nevis viesnī ca!! !
аватар admin661407
Viesnī ca cenas/kvalitā tes ziņ ā normā la. Gribas labā k, bet cena augstā ka! Pamata č etri viss iekļ auts. No lidostas doties 1:20-1:40 atkarī bā no satiksmes sastrē gumiem Antā lijā . Mē s ieradā mies pulksten 18:00, tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. … Tomēr ▾ Viesnī ca cenas/kvalitā tes ziņ ā normā la. Gribas labā k, bet cena augstā ka! Pamata č etri viss iekļ auts.

No lidostas doties 1:20-1:40 atkarī bā no satiksmes sastrē gumiem Antā lijā . Mē s ieradā mies pulksten 18:00, tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. Par citiem lidojumiem neko neteikš u. Viņ i saka daž ā das lietas...

Cilvē ki NVS viesnī cā (Ukraina, Krievija, baltkrievi, Tatarstā na), ļ oti maz vietē jo...Nav naidī guma - viss ir viens. Jauki tē rzē t.

Ē diens mū s nedaudz pievī la: bija daudz un visa pietika, bet augļ us tur nebijā m redzē juš i 5 gadus - tikai ā bolus un plū mes. Protams, nebija sarkano zivju un garneļ u (viesnī cas lī menis nebija vienā ds), bet galdi bija pilni un pastā vī gi tika papildinā ti. Sanā ca garš ī ga baltā forele : )))) Vē ders bija izstiepts. Saldumus, bet es tos neē du : ) Pē cpusdienā gatavoja turku picu. Pā ris reizes grilē ta gaļ a. Zem alus "most it"!

Dzē rieni ir daudz un bagā tī gi. Ielejiet, cik daudz sakā t. Standarts: baltvī ns/sarkanais vī ns, dž ins, rums, degvī ns, raki un vē l kaut kas : ) Tas viss var bū t 3 krā su kokteiļ u veidā.
Alus ir vā jš , bet bagā tī gs. Cola, fanta, sprite, bezalkoholiskie kokteiļ i, 9 veidu kafijas automā ti, tē ja.

Daudz laimes dzimš anas dienā dē lam "span" ...2 dienas brī dinā ja, 2 dienas solī ja apsveikt (galds, vī ns) un "bults". Viņ š teica, ka sanā ca neglī ti – viņ i pasmaidī ja un viss.

Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c atpū tas un peldē š anas ziņ ā viss ir pilnī gi OK. 3 metri un jū s esat pludmalē . Peldbaseins ar slī dkalniņ iem (iekļ auts kā citur 2 reizes dienā uz stundu), tī ra jū ra, sauļ oš anā s krē sli, nojumes, mū zika, dzē riens - viss ir vietā . Nav sū dzī bu.

Pats Beldibi 3 š eit ir amatieris. Ī sti nav kur iet, nav bazā ru, daž i veikali, viena iela un viss. Bet mē s devā mies uz Kemeru. Tur ir pietiekami daudz labu lietu. Bet tas ir kluss un mierī gs.

Arī neliels mī nuss - kalni tuvu un saule aiziet jau 18. Tad ir ē na. Oktobra vakari ir vē si.

Jautrī ba - kā man parasti. 2 puiš i dara savu lietu. Vingroš ana, ū dens aerobika, ū denspolo, š autriņ as (uzvarē ja mā jā s 2 pudeles vī na), teniss, bē rnu diskotē ka, pieauguš ajiem, konkursi...
Kopumā standarts Turcijai. Kaut kur vairā k, kaut kur mazā k. Vienī gā s viesnī cas atrodas ļ oti tuvu. Tā s ir "desas" uz jū ru un visas ainas ir pie jū ras. Vakarā trako nams ar mū ziku. Tu nesapratī si kurā diskotē kā tu dejo : )

Ceļ ojumi: pretī aģ entū rai - viņ i brauca ar dž ipiem un plostiem. Cenas ir pieņ emamas. Ievadiet internetā "Ginza Kemer" - ir cenrā dis. Uz pirā tu kuģ a iesaku arī bē rniem. Viņ i bū s sajū smā!

Kopumā iespaids normā ls. Ar savu naudu. 4k sā kuma lī menis. Ja gribi Beldibi un ir par 15% vairā k naudas, tad labā k ir Selcukhan, Catamaran, Belpinar un tamlī dzī gi. Un ja ir daudz vairā k par 4 reizē m, tad supper duper Rixos, Ataturk un tamlī dzī gi.

Kā jau manuprā t, labā k atpū sties ilgā k nekā vē sā k. Zem 4ki jū s, protams, nevarat ņ emt! Varē ja atpū sties vē sā kā vietā , bet 7 dienas, un esam labā viesnī cā , bet 10!! ! Kam ir cits viedoklis - tavas tiesī bas!

Ikvienam vairā k ceļ ojumu, iespaidu un redzē tu daudz skaistu un siltu zemju!
МОРЕЕЕЕЕ
аватар gavana70
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laiks bija lielisks, jū ra ir burvī ga kā gribē ju) Par viesnī cu gribu teikt, ka var bū t gan labā k, gan sliktā k, mums tas nebija galvenais. Ierodoties reģ istratū rā , viņ i uzreiz izspiež naudu, lai paņ emtu jums normā lu istabu. … Tomēr ▾ Laiks bija lielisks, jū ra ir burvī ga kā gribē ju) Par viesnī cu gribu teikt, ka var bū t gan labā k, gan sliktā k, mums tas nebija galvenais. Ierodoties reģ istratū rā , viņ i uzreiz izspiež naudu, lai paņ emtu jums normā lu istabu. Mums ir ļ oti nepatī kams darbinieks un viņ u sauc Aka, iesaku nekavē joties iedot 5 USD un netē rē t laiku. Pretē jā gadī jumā viņ š jums iedos atslē gas no numura pirmajā stā vā ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas saimniecī bas pagalmu un kur balkona durvis var atvē rt no ielas. Ar viņ u sazinā s arī vecā kais vadī tā js. Un š ī situā cija uzreiz atstā ja ļ oti nepatī kamu iespaidu par viesnī cu. Teritorija ļ oti maza, skats no numuriem ir vai nu viesnī cas iekš ienē , vai pa kaimiņ u viesnī cas logiem. No ceļ a ir pā ris ekstrē mi numuriņ i, tur, protams, kalni paveras visā savā krā š ņ umā , bet naktī ar atvē rtā m durvī m uz balkona ir ļ oti grū ti gulē t, ļ oti trokš ņ aini, autobusi kursē visu nakti.

Telpas ir vairā k vai mazā k, redzams, ka nesen bijusi restaurā cija.
Liela daļ a vietnes apraksta neatbilst. Fotogrā fa pakalpojumu nav, varbū t vienkā rš i neviens mums nepiedā vā ja, 5 bā ru vietā ir tikai VIENS)). Deklarē tā minibā ra vietā ir vecs neglī ts tukš s ledusskapis). Atpū tniekiem tikai Krievija, Ukraina un nedaudz Baltkrievija. Ē diens, protams, nav izvē lī gajiem, bet vairā k vai mazā k, tikai jā atnā k uz atklā š anu. Protams, rindā bū s jā stā v, bet izsalcis nepaliksi). Ja kavē si 30-40 minū tes, daudzi ē dieni vairs nebū s pieejami. Ja kaut kas ir beidzies, vairs neziņ ojiet. Alkohols (alus, dž ins, degvī ns) un dzē rieni (fanta, kola, sprite) ir ļ oti labi. Uz nedu vienreiz mums iedeva zivis, lielkoties vienmr vistu un to kotletes no sojas vai nav skaidrs no k. No augļ iem bija tikai ā boli, arbū zs un melones kaķ is. ā tri beidzā s un 15 minū tes pē c atvē rš anas tā vairs nav. Personā ls, protams, nepavisam nav draudzī gs, telpas tika tī rī tas katru otro dienu.
Bet tas viss ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar to, ka š ī ir pirmā rinda. Baseinā gan nepeldē jos, bet teikš u, ka tas nav liels un nav dziļ š , kā teikts viesnī cas mā jaslapā . Kā pē c baseins, ja ir skaista jū ra!! ! Pludmale laba, daudz sauļ oš anā s krē slu, ap 200, pietiek visiem, ieeja jū rā ir vairā k vai mazā k, oļ i nav lieli un tikai ieejot jū rā . Jū s nevarat ņ emt masku, ū dens ir ļ oti dzidrs un tā pē c zivju gandrī z nav. Tu vari nolekt no kaimiņ u viesnī cas mola, bet puisis tur brauc, tā pē c skaties kā viņ š aiziet un uzreiz vari iet. Un viņ š ļ oti biež i aiziet, tā pē c viss ir kā rtī bā ))). Paš ā pludmalē pā rsvarā ir smiltis. Iesaku doties ekskursijā uz Suluadas salu (Turcijas Maldī vija), kur maska ​ ​ ir ļ oti nepiecieš ama, ir ko redzē t, peldē ties var daudz. Vienkā rš i neņ emiet no ceļ vež a par 45 USD, pā ri ceļ am ir Ginza Tour un tur par 22 USD, organizā cija ir lī menī . Rezultā tā labi atpū tā mies un kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti.
Manuprā t, viesnī ca par š ā du cenu ir normā la, ja neskaita nepatī kamos iespaidus sā kumā , reģ istrē joties. Veiksmi visiem un labu atpū tu!
аватар starukh_a_wat2006
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad nerakstu sliktas atsauksmes un atvaļ inā jumā nepieķ eros sī kumiem, bet š eit man vienkā rš i ir jā raksta, jo lasī ju daudz pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu un kaut kas nesakrī t. Mē s ieradā mies viesnī cā , kad tā bija pilna, tā pē c, neskatoties uz mū su dā vanu, mums tika pieš ķ irta istaba, kas bija. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu sliktas atsauksmes un atvaļ inā jumā nepieķ eros sī kumiem, bet š eit man vienkā rš i ir jā raksta, jo lasī ju daudz pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu un kaut kas nesakrī t.
Mē s ieradā mies viesnī cā , kad tā bija pilna, tā pē c, neskatoties uz mū su dā vanu, mums tika pieš ķ irta istaba, kas bija. Kopumā istaba ir normā la, bet bija ļ oti dū mi, vē dinā jā m 2 dienas: / pirmajā naktī nodzisa gaisma un nostrā dā ja ģ enerators, kas bija mums pretī logam, troksnis bija vienkā rš i š ausmī gs ilga 2-3 stundas pulksten 12...Nav skaņ as izolā cijas, viss tiek darī ts aiz loga un kaimiņ i...viesnī ca nav kopta, netī ra, pludmalē daudz atkritumu, un vienmē r nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tie ir arī noplucis un izpostī ti, daudzi bez matrač iem. Pirms brokastī m vajadzē ja ā tri paskriet un aizņ emties guļ amkrē slu, nebija neviena, kas par to visu parū pē tos. Pati pludmale ir ļ oti maza, vienā mola pusē , bet otrā lieli akmeņ i, kas aizsedz skatu.
un no sliktā kā š is ē diens...tik minimumu un vienmuļ ī bu nebiju redzē jusi...garas rindas, un jau rindas vidū nebija ko ņ emt un ē dienu vairs nenesa, un tos, kurus neviens neņ ē ma, pasniedza aukstus pā ris dienas (makaronus, kartupeļ us un dā rzeņ us vienkā rš i garš oja ar majonē zi) bija dienas, kad pat elementā ri tomā ti un zaļ umi nebija, un pā rsteidza, ka Turcijā salā tiem nav granā tā bolu mē rces, bija tukš a burka, tikai sviests no mē rcē m...katru dienu ē dā m rī sus un vistu, augļ u arbū zu, jo ā boli bija mazi zaļ i skā bi, un tie pā ris apelsī ni uzreiz tika izjaukti. Deserti arī ļ oti nabadzī gi un negarš ī gi...tos, kas cepti uz ielas, nevarē ja ē st (sausa melnā zivs un mā kslī gā s kotletes kā putas, tad sagrieza salmiņ os un sautē ja ar dā rzeņ iem)...mierinā jā m sevi, ka negludinā m : )))) ē dienu izsniedza dozē tu, visiem nā cā s stā vē t garā s rindā s.
Animā cija tā , tā , amatieriem…
Pē c š ī s viesnī cas Turcija bija ļ oti izturī ga, pirms tam viņ i bija labā ko č etriniekā un ir nesalī dzinā mi…
Iespē jams, tas ir ietekmē jis pē ckarantī nas krī zi, iespē jams, pilnī gu noregulē jumu, tač u cilvē ki bija saš utuš i, un tas ievē rojami pazeminā ja viņ u reitingus.
аватар katerinamartynceva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies jū ras tuvuma dē ļ . Patieš ā m, viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā ar savu pludmali (mazi un vidē ji oļ i). Ciets 4. Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i. Saules krē sli un nojumes ir bez maksas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies jū ras tuvuma dē ļ . Patieš ā m, viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā ar savu pludmali (mazi un vidē ji oļ i). Ciets 4. Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i. Saules krē sli un nojumes ir bez maksas. Ir arī peldbaseins. Bet mē s visu laiku bijā m pludmalē . Mē s dabū jā m istabu otrajā stā vā . Viesnī cā ieradā mies no rī ta, mums piedā vā ja atstā t mantas netā lu no reģ istratū ras un aizsū tī ja brokastī s. Tad devā mies uz pludmali (tī ra, jū ra silta). Viņ i mū s nokā rtoja 14:00. Ir ledusskapis, kondicionieris, TV, fē ns. Viss ir tī rs un darba kā rtī bā . Katru dienu tī rī ja istabu, pievienoja kosmē tiku, papī ru. Maksas seifs un maksas Wi-Fi, BET ķ er visur, pat pludmalē . Daž reiz ar pā rtraukumiem, bet mums pietika.
Viesnī cas teritorija ir maza, ir rotaļ u laukums (ļ oti mazs, mē s uz to negā jā m), ir zaļ ā s zonas. Ē dinā š ana: brokastis, pusdienas, vakariņ as un divas uzkodas. Tikai daudz. Viss ir garš ī gi. Bē rniem bija ko ē st (piena putra, zupas, graudaugi ar pienu utt. ) No gaļ as: vistas, tī tara, liellopa, teļ a gaļ a. Piedevas: rī si, bulgurs, makaroni, kartupeļ i. Cepš ana: maize, smalkmaizī tes, cepumi ar daž ā dā m impregnā cijā m. Dā rzeņ i: tvaicē ti, sautē ti, cepti, svaigi. Daudz garš augu un mē rč u. Siers un desiņ as. Bija no kā izvē lē ties, un viss bija garš ī gi. Bezmaksas bā rs: alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i, vī ns, alus, kafija, tē ja. Dzeramais ū dens ir pieejams jebkurā daudzumā .
Pakalpojums: draudzī gs personā ls. Strā dā ā tri. Izpildi jebkuru pieprasī jumu. Tie rada tī rī bu un kā rtī bu apkā rt. Iesaku aiziet uz masā ž as kursu viesnī cā . Ī paš s paldies Gulš atam (vai, kā viņ š sevi dē vē , Dima My Dodyr) par atsū tī š anu uz masā ž u un labu atlaidi (SPA ī paš nieks nosauca daudz augstā ku cenu). Izmē ģ iniet to, un jū s to nenož ē losit. Animā cija bija no rī ta (vingroš ana pie jū ras un ū dens aerobika baseinā ) un vakarā (bē rnu diskotē ka un izklaides programma). Milzī gs viesnī cas pluss ir tā s tuvums jū rai. Ir terase ar skaistu skatu uz pludmali un kur ir patī kami pavadī t vakarus. Tuvē jā pludmalē ir pieejamas ū dens aktivitā tes (ū dens motocikls, banā ns, laiva). Viss ir pieejams un interesants. Peldoties, jū s varat baudī t skaistu skatu uz kalniem, kas atrodas aiz viesnī cas un kopumā Beldibi apkā rtnē . Pretī viesnī cai ir veikali ar turku saldumiem un tē jā m, kā arī daž ā diem suvenī riem. Cenas ir adekvā tas.
Kopumā brī niš ķ ī ga viesnī ca, lielisks serviss un vienkā rš i neticamas ainavas apkā rt.
аватар 1111petrik1111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m no augusta beigā m lī dz septembra sā kumam. Ieradā mies 6.00 no rī ta un iekā rtojā mies istabiņ ā.13 00. Piedā vā jums dot naudu nelī dzē ja, lai gan, pē c manas informā cijas, istabas bija. Nebijā m sarū gtinā ti un no 7:30 devā mies uz pludmali jau bija iespē ja ē st lentī tes uz rokā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m no augusta beigā m lī dz septembra sā kumam. Ieradā mies 6.00 no rī ta un iekā rtojā mies istabiņ ā.13 00. Piedā vā jums dot naudu nelī dzē ja, lai gan, pē c manas informā cijas, istabas bija. Nebijā m sarū gtinā ti un no 7:30 devā mies uz pludmali jau bija iespē ja ē st lentī tes uz rokā m. apmetuš ies 308. istabā , no balkona paveras skats uz kaimiņ u viesnī cas sienu, bet labajā pusē redzami kalni. Š eit viņ i zemā k rakstī ja, ka mums ir sporta zā le, arī vietnē neviens neteica ne vā rda. internets maksā ja 10 dolā rus par 7 dienā m, bet tieš ā m nekā ds ā trums nulle pat reģ istratū rā istabā neķ ē rā s. Starp citu, pati istaba bija tik-tā remonts nenā ktu par ļ aunu. Pē c ieraš anā s bā ra ledusskapī nebija ū dens. tī rī š ana nav strū klaka zem gultā m, neslauka, un apkopē ja gan viltī gi redz, ka pē c vakariņ ā m aizgā ji pie miera, gaida 20 minū tes un klauvē ar tī rī š anu, protams, ka nosū ti un viņ a liek plusiņ u zī me, ka viņ a to iztī rī ja. Paš ā telpā gaisa kondicionieris pū š tieš i uz jums, tā pē c jū s, visticamā k, saslimsit tā pat kā mē s, un bez tā ir karsts.
Tagad par "viss iekļ auts" ē dinā š anu, tikai ē damzā le ir atvē rta noteiktā s stundā s, piemē ram, no 1.00 lī dz 1.00 tajā neieies, tā pē c paliek uzkodu bā rs, bet tas ir diezgan vā jš frī karte tika iedota 3 reizes 7 dienu laikā . Ē dā m normā li, bet vairā k ir trī s ē dienreizes dienā pē c zviedru galda sistē mas. No alkoholiskā alus derē s skā bs vī ns, ī paš i sarkanos ī sos shmurdyak kokteiļ us principā var dzert. Alkoholam ierobež ojumu nav, ir kafijas automā ti, ir arī tē ja, bet ne vienmē r ir vē lu, kad ieradī sies lidojumā . Kā dreiz 31. augustā bija brī vdiena, viņ i grilē ja lielu tunci, kā arī tī tarus un vistas. Viesmī ļ i strā dā labi, š ķ ī vis uzreiz tika iztukš ots, rindas nebija lielas.
No rī ta jū ra skaidra, vakarā ū dens dubļ ainā ks, laikam no viļ ņ iem. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē , protams, jau nolietoti, viesnī cā nebija pietiekami daudz vietas uz sauļ oš anā s krē sliem viesnī cas 324 numuriņ os. Par sauļ oš anā s krē sliem neviens neskatā s, piemē ram, uz kaimiņ u viesnī cu, pludmalē vesela tī rī tā ju armija, un pat ū denī ir mazā k akmeņ u, ar ko tī rī t ieeju ū denī , kas nav patī kami akmeņ u dē ļ , varē tu uztaisī t margas ar taciņ u, atkal kā kaimiņ u viesnī cā . Negā jā m uz kaimiņ a molu, bet no turienes aizsū tī s 1.00. Godī gi sakot, es atzī mē ju, ka ekskursija uz tuvē jo viesnī cu maksā par 260 USD vairā k par trim. Tagad par animā ciju, tā ir, bet kas attiecas uz mani, tur nav nekā , lai gan animators ļ oti cenš as, viņ š principā pat uztaisī ja uguns š ovu ar savu partneri. Viesnī cā ir ļ oti maz vietu, kur kaut kur doties. No plusiem es atzī mē š u pirmo rindiņ u.
Vai es brauktu uz š ejieni vē lreiz? Es domā ju, ka ne tuvu ir piecinieks, kas ir nedaudz dā rgā ks, bet noteikti interesantā ks.
аватар Teti
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbrauca 6-00, uzreiz uzlika rokassprā dzes, bet norē ķ inā š anā s pē c 13-00. Viesnī ca pie jū ras, tas ir pats svarī gā kais! ! ! ! ! Koraļ ļ i ir vajadzī gi, jo ir oļ i. Dzī voju divvietī gā istabā (234), istabiņ a tī ra, mā jī ga. … Tomēr ▾ Atbrauca 6-00, uzreiz uzlika rokassprā dzes, bet norē ķ inā š anā s pē c 13-00. Viesnī ca pie jū ras, tas ir pats svarī gā kais! ! ! ! ! Koraļ ļ i ir vajadzī gi, jo ir oļ i. Dzī voju divvietī gā istabā (234), istabiņ a tī ra, mā jī ga. Kondicionieris, santehnika, ledusskapis strā dā lieliski. Ū dens pie glā zē m restorā nā un bā rā . Ir arī televizors, bet tas nebija iekļ auts. Kosmē tika tiek papildinā ta, dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta 3 reizes 10 dienu laikā . Pludmales dvieļ i ir par brī vu, tač u ne vienmē r bija iespē ja nomainī t, nebija laika nomazgā ties un nož ū t, bet tā nav problē ma. Pā rtikas normas, izsalcis nebū si. Ir peldbaseins ar 2 slidkalniņ iem. Uz jū ras ir ģ ē rbtuves, duš as. Ir arī uzkodas no 12-30 lī dz 14-00 un no 14-30 lī dz 16-30. Wi-Fi ir maksas, bet viņ š strā dā ja visā teritorijā , arī pludmalē un istabā . Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ē rta, jo viss atrodas netā lu. Ā rpus viesnī cas ir daudz veikalu, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. Ar pā rē jo apmierinā ts.
аватар viosan.save
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena) Es vē los dalī ties savos iespaidos par viesnī cu) Viesnī cā ieradā mies ap 23.00, iekā rtojā mies uzreiz) puiš i reģ istratū rā bija lieliski biedri ar jebkuru jautā jumu, ko viņ i uzdeva, viss tika izdarī ts un salabots zibens ā trumā ! Istaba lieliska, uzkopš ana 5+. … Tomēr ▾ Laba diena)
Es vē los dalī ties savos iespaidos par viesnī cu)
Viesnī cā ieradā mies ap 23.00, iekā rtojā mies uzreiz) puiš i reģ istratū rā bija lieliski biedri ar jebkuru jautā jumu, ko viņ i uzdeva, viss tika izdarī ts un salabots zibens ā trumā !
Istaba lieliska, uzkopš ana 5+.
Virtuve ir normā la, par pusdienā m un vakariņ ā m jautā jumu nav, bet brokastis skarbas - vā rī tas olas un gurķ i! Halva bija viena diena, saldumu nav vispā r! Milzī gs mī nuss ir pastā vī gi netī ri galda piederumi un š ķ ī vji.
Bā rā , un viņ š ir viens, nevis piecus, principā var dzert dzē rienus, bet sortiments ir mazs.
Animā cijai var teikt nē !
Kas attiecas uz pludmali - tā ir netī ra, ir maisi ar glā zē m un pudelē m. . . Un tas ir no rī ta.
Ieeja jū rā ir lieliska, bet tiem, kam ir maigas kā jas, iesaku koraļ ļ iem.
Ja nepiecieš ams padoms, varat sazinā ties ar kaž oku veikala puiš iem, viņ i visu pastā stī s.
Nu kopumā var teikt labi, bet es gribē tu labā k.
аватар Tanja867889
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, un cena bija zema. Runā jot par istabu, mums viss patika. Ē diens ir labs. No mī nusiem - pludmale ir ļ oti š aura un nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Kad ieradā mies, pirmajā dienā tikā m iekā rtoti citā viesnī cā , jo vietu nebija, un jau nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz Club Hotel Sunbel. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, un cena bija zema. Runā jot par istabu, mums viss patika. Ē diens ir labs. No mī nusiem - pludmale ir ļ oti š aura un nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Kad ieradā mies, pirmajā dienā tikā m iekā rtoti citā viesnī cā , jo vietu nebija, un jau nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz Club Hotel Sunbel. Š oreiz atpū tā mies bez bē rniem, tā pē c patika arī tas, ka pirmo dienu pavadī jā m citā viesnī cā , apskatī jā m arī citu vietu.
аватар nataly192008_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz viesnī cu ar ģ imeni devā mies otro reizi ar 4 mē neš u intervā lu. Bija maijā , kad sā kā s sezona (ir apskats) un oktobrī . Labs piemē rs, kā sezonas gaitā mainā s viesnī cas apkalpoš ana, kvalitā te un iekā rtojums. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu ar ģ imeni devā mies otro reizi ar 4 mē neš u intervā lu. Bija maijā , kad sā kā s sezona (ir apskats) un oktobrī . Labs piemē rs, kā sezonas gaitā mainā s viesnī cas apkalpoš ana, kvalitā te un iekā rtojums.

Sā kš u ar reģ istrē š anos: kuponā norā dī tajā dienā tā s nebija, jo, pē c administratora teiktā , pē c ieraš anā s brī vu istabu nebija. Izbraukš ana no rī ta tika pā rcelta uz vakaru, un viesnī cā ieradā mies ap 22.00. Mums piedā vā ja reģ istrē ties tuvē jā Rama viesnī cā . Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Ramā , un zinā m, ka š ī nav kaimiņ u viesnī ca un ne caur vienu, kā administratore apgalvoja nā kamajiem atbraukuš ajiem viesiem. Vispā r mē s atteicā mies tur reģ istrē ties: ne jau tā , ka Rama bū tu sliktā ka viesnī ca, bet tas ir principa jautā jums.

Mē s devā mies atpū sties caur tū roperatoru Alfu, Need Tour vadī tā ju (jau mū su Tū roperatoru melnajā sarakstā ). Viņ am vairā kkā rt tika jautā ts, vai viesnī ca atradī sies pieturā , uz ko mums pā rliecinā ja, ka viesnī cā ir brī vas istabas.
Maijā satikā m pā ris ģ imenes, kuras vietu trū kuma dē ļ apmetā s citā s viesnī cā s. Biļ etes cilvē ki iegā dā jā s arī caur Alfu. Arī meitene Ira, kas mū s pavadī ja no lidostas, apstiprinā ja, ka viesnī ca uzņ em viesus un ir brī vas istabiņ as. Tač u, ierodoties viesnī cā , viņ a ā tri atkā pā s. dzirdot par skaitļ u trū kumu. Mans vī rs burtiski cī nī jā s par to, lai mē s tiktu izlī dzinā ti tieš i tajā dienā , kad samaksā jā m š ajā viesnī cā : viņ š ierakstī ja video, draudē ja izsaukt policiju utt.

Pagā ja trī s stundas, bē rns jau gulē ja manā s rokā s un istaba bija brī va. Mums piedā vā ja reģ istrē ties pie citas ģ imenes, kura arī atteicā s doties uz Ramu - tas ir, mē s pieci trī svietī gā istabā !! ! Protams, bija atteikums. Puiš i teica, ka gaidī s uz nā kamo istabu un mē s beidzot apmetā mies. Bet tas bija nā kamajā dienā.
Mums priekš ā vē l bija 15 istabas, kuras nebija nokā rtotas un aizvestas uz Ramu, un ja mē s tur aizbrauktu, tad nav zinā ms, kad mū s pā rcels, un neviens negrib atvaļ inā jumā izjaukt un krā mē t somas.

Rezumē jot epopeju ar izlī gumu, gribu teikt, ka kā kompensā cija par zaudē to atpū tas dienu mums tika nodroš inā ts bezmaksas Wi-Fi, kas pastā vī gi pazuda un nebija istabā . Un viņ iem bija jā nes vī ns un augļ i (reģ istratū rā atgā dinā ja divreiz) - tā nebija! Kā arī otrreiz viesnī cā un dzimš anas dienā tā s nebija. Starp citu, par kompensā ciju parū pē jā s nevis tū roperators, bet gan aģ ents, no kura ģ imene, kas apmetā s pie mums, iegā dā jā s ceļ ojumu.

119. telpa: pirmais stā vs, ar skatu uz izgā ztuvi, kur 7:15 dā rd atkritumu maš ī na. Uzreiz teikš u, ka viņ as agrā ieraš anā s mū s nekad nepamodinā ja, mē s tajā laikā negulē jā m (visi cī ruļ i), nebija ne smakas, un mans dē ls vienmē r priecā jā s, redzot, kā maš ī na kravā atkritumus.
Pati istabiņ a ir izremontē ta, bet sezonas laikā , protams, iemī tnieki to "iekā rtoja". Netika pievē rsta uzmanī ba ne tapetes saplē stajai malai, ne izskrū vē tajai skrū vei.

Tī rī š ana, kā rakstī ts, atstā j daudz vē lamo. 10 dienas tī rī ja vienu reizi, kamē r gā ja prasī t reģ istratū rā . Beigā s viņ i paš i iznesa atkritumus. Ar š o jautā jumu gā ja arī lielā kā daļ a viesnī cas, uz ko pieklā jī gi atbildē ja, ka rī t tī rī s. Visticamā k, tas ir saistī ts ar darbinieku trū kumu, jo viņ i redzē ja, ka daudzi strā dnieki ir savstarpē ji aizvietojami: agri no rī ta istabenes joprojā m uzkopj pludmales zonu, iztī ra duš as un tad dodas tī rī t brī vā s telpas.

Ē diens: nekā du jautā jumu, visa pietika. Viņ i nesaindē jā s, un svē tku beigā s tas arī uzlabojā s, pateicoties ī paš nieka apmeklē jumam viesnī cā (trī s dienu korporatī vā ballī te, absolventu tikš anā s).

Apkalpoš ana restorā nā un bā rā ir virsū , tā pat kā sezonas sā kumā.

Ī paš s paldies animatoram Romai.
Cilvē ks ir svē tki, cilvē ks, kurš rada labu garastā vokli, uzlā dē ar pozitī vu visu dienu. Bē rni no viņ a diskotē kā m ir sajū smā . Rī ta vingroš ana visiem ir tikai bumba!!!

Jū ra ir pā rsteidzoš a! Nebiju domā jusi, ka oktobrī bū s tik silti un sirsnī gi.

Protams, mē s atgriezī simies! Pē c ceļ ojuma maijā mē s noteikti gribē jā m atgriezties Sunbelā . Š oreiz š aubos.. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums pm
Labdien. Pastāsti man, pzhl, kā ir situācija ar vietām, kur var iegādāties ekskursijas/izbraucienus šajā vietā? Operatori viesnīcās pārkāpj cenas. Viņi gribēja nosūtīt vecākus un brīdināt iepriekš
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums narizirina
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums omenca93
Sveiki! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai pastāv briesmas doties uz šo viesnīcu? Un kas, tavuprāt, viņš bija?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums zama
Kas atpūtās šajā viesnīcā 10. augustā, ka Kas atpūtās šajā viesnīcā 10. augustā, kas notika ar divu puišu no Krievijas aizturēšanu? Vai ir kāds aculiecinieks? Un kāds ir viņu turpmākais liktenis? Ziņās I-netā un TV ir pretrunīga informācija.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 1996 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Состоит из одного 4-этажного здания. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталия, в 30 км центра г. Аталия, в 15 км от г. Кемер, в п. Бельдиби III.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 80 м. Душ, кабины для переодевания. Заход в море — галька. Пляжные полотенца (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), ежедневная уборка номера, Wi-Fi бесплатно (в лобби, у бассейна), услуги фотографа, ТВ-уголок, 1 основной ресторан с открытой террасой, 5 баров, 1 открытый бассейн (250 м2, 1,10 м х 1,40 м), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно, магазины.конференц-зал, 150 кв.м, на 250 чел.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне с водной горкой (15 м2, глубина 0,35 см), мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детская анимация на русском языке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, анимация на русском языке, турецкий вечер (1 раз в месяц), турецкая баня, сауна (в определённые часы бесплатно), ТВ уголок, амфитеатр, дартс, шашки, шахматы, пляжный волейбол. Все виды водного спорта на пляже – платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 130 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Goynuk Mah. Baskomutan Ataturk Cad. No:167, Beldibi, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 80 15
Fax: +90 242 824 86 19
Tīmekļa vietne: Club Hotel Sunbel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.