Vīrs teica - testa viesnīca!

Rakstīts: 8 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 24 — 31 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pā rsteidzī gi, pamatojoties uz cenas un kvalitā tes attiecī bu) Mē s dzirdē jā m daudz labu atsauksmju. Atpū tā s 2 + 1 (16 gadi).
Viesnī cā ieradā mies vakarā , tā pē c reģ istratū rā mums piedā vā ja atstā t mantas un uzreiz doties vakariņ ā s. Kad paē dā m vakariņ as, istabiņ a jau bija izsniegta un mū s aizveda uz mū su bungalo. Mū su istabiņ a bija 3 stā vā (ir lifts), deluxe ar skatu uz kalniem. Mums viss uzreiz patika. Nolē mā m uz 3. stā vu doties tikai kā jā m, lai visi labumi nenogulsnē jas sā nos : ). Svaigs remonts, viss remontē ts, uzkopš ana notiek ikdienā , tieš i otrā di, reizē m prasī jā m netī rī t, bet uzstā jā m: "Vē lā k? " .
Jū ra ir tī ri zila! Pludmale ir smilš aina, bet ieeja ir sī ki oļ i un oļ i. Ir koka klā ji un margas ieieš anai jū rā . Arī pludmalē ir piestā tne ar bā ru un sauļ oš anā s krē sliem ar saulessargiem. Es gā ju basā m kā jā m, bet redzē ju, ka daž i valkā koraļ ļ us. Plaš ā pludmales josla gandrī z pilnī bā ir piepildī ta ar nojumē m un sauļ oš anā s krē sliem. Tā pē c vienmē r, kad ieradā mies pludmalē , vienmē r atradā m sev bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Dvieļ us var mainī t katru dienu SPA salonā . Tikai vienu reizi no Antā lijas atbraucā m ap 17.00 un dvieļ u nepietika. Mums prasī ja paņ emt 2 un no rī ta iedos treš o. Bet tas nav iemesls satraukumam

Akvaparkā nebijā m nekad, lai gan pa ceļ am uz jū ru katru dienu dzirdē jā m bē rnu sajū smas pilnus izsaucienus un redzē jā m, kā bē rni velk vecā kus pa slī dkalniņ iem).
Uz ē š anas rē ķ ina jā prot sevi savaldī t, acis skraida no sortimenta. Viss ir klā t, kam vajadzē tu bū t UAL. Mums ļ oti patī k grilē tas zivis, un katru dienu bija daž ā da š ķ irne. Man ļ oti patika teļ a gaļ a, tik pagatavota, ka kū st mutē . Dā rzeņ i un augļ i sortimentā .
Animā cija pa dienu rī ko pasā kumus bā rā pie baseina, bet mē s mī lam jū ru, tā pē c nekad neesam piedalī juš ies, bet vakarā ar prieku dejojā m diskotē kā . Pa dienu notika putu š ovs ar ballē m, braucieniem un dejā m. Pirmo reizi redzē ju, cik ā tri pasā kums tiek izkā rtots ar piepū š amiem pasaku tē liem. Ļ oti labi. Amfiteā trī notika koncerti ar viesmā ksliniekiem, dzirdē jā m mū ziku un balsis, bet neesam trokš ņ a cienī tā ji, vienreiz ielū kojā mies. . . katrs viņ a svē tki reprezentē savā veidā . Mū s vairā k piepilda dabas apcere, kalnu varenī ba, eksotisko koku skaistums, tī rā kā debeszila jū ra. Mū su istabas malā bija strū klaka un vakarā mē s ar prieku sē dē jā m un klausī jā mies ū dens š alkoņ ā . Skats bija vienkā rš i pā rsteidzoš s.
Ja jautā tu: - vai es brauktu vē lreiz? Drosmī gi atbildē š u - JĀ ! Bū s jautā jumi, rakstiet.
Iesaku visiem! Prieka jū ra un prieka kalni!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu