Alexius Beach Hotel 4*– Atsauksmes

153
Novērtējums 4.810
№232 viesnīcas reitingā Kemera
4.4 Numurs
4.3 apkalpošana
4.5 Tīrība
4.4 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 15 km attālumā no Kemeras. Tā atklāta 1998. gadā, pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (ir lifts) un 3 stāvu Parka ēkas (nav lifta, atrodas pretī galvenajai ēkai pāri ceļam). Līdz pludmalei jāiet 50 metri pa taku. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар tupikus
Nevienam neiesaku te palikt pat 1 dienu. Š ī viesnī ca ir apkaunojums tik krā sainajai un skaistajai valstij. … Tomēr ▾ Nevienam neiesaku te palikt pat 1 dienu. Š ī viesnī ca ir apkaunojums tik krā sainajai un skaistajai valstij.
Это титан с чаем и кофе. Это был сахар для чая.
аватар Turist13052023
Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, š ī ir ī stā vieta jums! Antisanitā ri apstā kļ i!!! ! Blaktis (skat. foto), viesnī cā visur ir kaķ i, te vairojas, urinē un kakā ! Iedomā jieties smarž as!! ! Visi krē sli pie baseina smirdē ja pē c kaķ u urī na! Pat ja jums piedā vā š o viesnī cu bez maksas, nepiekrī tiet! Tā s pat nav divas zvaigznes! 2. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, š ī ir ī stā vieta jums! Antisanitā ri apstā kļ i!!! ! Blaktis (skat. foto), viesnī cā visur ir kaķ i, te vairojas, urinē un kakā ! Iedomā jieties smarž as!! ! Visi krē sli pie baseina smirdē ja pē c kaķ u urī na! Pat ja jums piedā vā š o viesnī cu bez maksas, nepiekrī tiet! Tā s pat nav divas zvaigznes! 2. stā vā ir kā da istaba, kas piesē ta ar vecā m mī kstajā m mē belē m, kur dzī vo kaķ i. Neviens par viņ iem nerū pē jas, nesterilizē , tikai baro. Pielikumā ir mū su istabas fotogrā fija. Ja kā ds mums pievienojas, rakstiet komentā ros. Es uzrakstī š u sū dzī bu / pretenziju Rospotrebnadzor pret tū risma operatoru, kurš mū s nosū tī ja uz š o "blakš u". Lai viņ i organizē FunSun tū roperatora darbī bas pā rbaudi, tū roperatora pā rstā vji uz mū su pretenzijā m pat nekustē jā s.
Клоп на стене в номере отеля 4 звезды! Вид с балкона из номера Качество уборки в нашем номере Санузел в нашем номере Санузел в нашем номере Пледы в отеле в нашем номере. Дотронуться страшно. Была холодная ночь, спала в своей джинсовой куртке!!! Холодильник в нашем номере. Там что-то испортилось, видимо несколько месяцев назад! Запах не передаваемый! Кондиционер в нашем номере не работает!
аватар iscenko.inga
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū ra, saule, kalni, baseins, garš ī gs ē diens, draudzī gs personā ls. Apmeklē jiet Hamam un masā ž as, tas ir aizraujoš s. Ī paš i vē los pateikties Mehmedam par uzmanī bu, palī dzī bu. Bija jautri, pā rē jais izdevā s, paldies visiem. … Tomēr ▾ Jū ra, saule, kalni, baseins, garš ī gs ē diens, draudzī gs personā ls. Apmeklē jiet Hamam un masā ž as, tas ir aizraujoš s. Ī paš i vē los pateikties Mehmedam par uzmanī bu, palī dzī bu. Bija jautri, pā rē jais izdevā s, paldies visiem.
аватар Gurina84
Mē s rezervē jā m ekskursiju uz š o viesnī cu dienu pirms izbraukš anas. Rezervē jā m naktī , pē kš ņ i un neplā noti, ā tri ritinot Turpravdas atsauksmes, koncentrē joties uz to, ka viesnī ca ir 4, atsauksmes nav tā s sliktā kā s. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m ekskursiju uz š o viesnī cu dienu pirms izbraukš anas. Rezervē jā m naktī , pē kš ņ i un neplā noti, ā tri ritinot Turpravdas atsauksmes, koncentrē joties uz to, ka viesnī ca ir 4, atsauksmes nav tā s sliktā kā s. Un tū re bija karsta! Nā kotnē mē s to vairs nedarī sim (Ak, pilnī bā sabojā ts atvaļ inā jums!
Viesnī cā ieradā mies ap 23:00 - mū s sagaidī ja tumsa un drū mums (Aizejot uz reģ istratū ru (ja to tā var nosaukt) - man bija š oks. Sajuta, ka esam slimnī cā...sienas PSRS laiki bija nokrā soti zilā krā sā , spuldzes nestrā dā ja. . . dī vā ni nodiluš i lī dz caurumiem. Mums bija pirmais š oks no redzē tā...
Viņ i man iedeva istabu pirmajā stā vā (protams. . . kur raksta drē gni un skumji. . . neglaimojiet, lielā ki cipari nav labā ki). Istaba ir kā istabiņ a slimnī cā ! Bē š as saplaisā juš as sienas. . . tapetē ti matrač i. . . un Grī dā nolietoti PAKLĀ JI! Iedomā jieties paklā jus uz grī das netī rā -netī rā viesnī cā...un daž reiz tie tiek vienkā rš i noslaucī ti! Nav ne runas par mitro tī rī š anu. Pē c viesiem tiks izvests maksimā lais redzamais atkritumu daudzums. Staigā t basā m kā jā m ir vienkā rš i nereā li un pretī gi. Kaut kā nakš ņ ojā m istabā . Nā kamajā dienā viņ i pā rcē lā s augstā k - vienī gā atš ķ irī ba ir TV un augstie griesti - citā di tie paš i netī rie matrač i, paklā ji uz grī das un nož ē lojamī ba!
Ē damzā le - š ķ ī vji visi sasisti tik ļ oti, ka pats var sagriezt. Es nepā rspī lē ju! ! ! Ī paš i zupai - dzī vo 10%! Viesi paš i ielej ē dienu. Neesmu dzirdē jis par Covid viesnī cu! (Un ļ oti velti). Viesmī ļ i staigā ar to, kas ir ē rti - daž i kreklos, un daž i š ortos un taukainā T-kreklā ! Viņ iem ir darbs – tī rī t š ķ ī vjus, noslaucī t galdus. Kaut kā viņ i tiek galā . No ē diena - es pat nezinu, ko teikt...vai tu nebū si izsalcis? Jū s to darī sit! Kabač i, zilie, rī si, zaļ umi. No dā rzeņ iem arbū zs! ! ! Zivis NĒ . Gaļ a - sojas kotletes, vistas gaļ a, vista vakariņ ā s ik pē c daž ā m dienā m.
Bā rs - es nezinu, mē s nedzē rā m. Americano ir pretī gs. Bē rni dzē ra š okolā di. Visi dzē rieni krū zē s - plastmasas, kartona. Dakš iņ as, naž i - vienā kaudzē meli. Man nav nekas pretī . . kā dreiz tā bija un neviens nesū dzē jā s. Bet ticiet man, jums tas nav vajadzī gs! Kad apkā rt ir pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i...mē s tagad sē ž am mā jā s ar pozitī viem testiem ! ! ! Pirmo reizi slimoju!
Pludmale! ! ! Tas ir cits stā sts. Mans vī rs (nemaz nav izvē lī gs) vienkā rš i atteicā s peldē t! ! ! Pludmalē ir vairā k izsmē ķ u, pudeļ u un atkritumu nekā akmeņ i! Atkal es nepā rspī lē ju. Pirmajā dienā paņ ē mā m viesnī cas dvieļ us, turku pirts ī paš nieks skrē ja pē c mums un prasī ja depozī tu! ! Vai par 20 USD gabalā , vai par visu, es nesapratu. Bet dvieļ i ir tik smirdī gi, ka pat nav patī kami tos ņ emt rokā s! Beigā s nopirkā m paš i savus dvieļ us, jo tos izmantot ir nereā li!
Ū dens, starp citu, viesnī cā pē c vakariņ ā m ir karsts. Tie, ja esi pieradis mazgā ties no rī tiem, tad esi tik laipns un savaldies (((
Teritorija ir tik sarū sē jusi, salauzta, netī ra un nož ē lojama (((Viesnī cas izkā rtne runā pati par sevi. Nekad, nekad nepē rciet š eit ekskursiju! Bija daudzi tā di cilvē ki kā mē s, kuri bija š okē ti! )
Mū su tū re bija 9 dienas! 4 no kuriem mē s cī nī jā mies par pā rvietoš anu. Gids mums 3 dienas piespieda rakstī t variantus par viesnī cā m, un viņ š mums tos aprē ķ inā ja, un piemaksa vienmē r bija ap 400-500 eiro! Un tā visi. Bet par 500 eiro, ja lidotu no mā jā m - bū tu lieliskā.5k! Gids bija gudrs un teica, ka viņ am nav tiesī bu izvē lē ties mums viesnī cu ar minimā lu piemaksu. Tas viss ilga 3 dienas. . . gandrī z samierinā jā mies, aizbraucā m uz Kemeru, aizbraucā m uz citu pludmali. . . Lī dz pē kš ņ i paskatī jos apkā rt un viesnī cā atradu JEBKUR vienu vienī gu zī mi par deklarē tajā m 4 zvaigznē m. Sā ku prasī t darbiniekiem - bet viņ i NEZIN CIK ZVAIGŽ Ņ U VIESNĪ CA!! ! ! Reģ istratū rā teica 4, bet viņ i nevar sniegt nekā du apstiprinā jumu. Un arī tū roperators uz uzticī bas tā lruņ a nevar, kā izrā dī jā s. Kopumā mē s bombardē jā m uzticī bas tā lruni un gidu. Ar visā m š ī s viesnī cas (zvaigznes) fotogrā fijā m palī dzē ja tikai viena vē stule Anex tū ristu atbalstam Turcijā ! Viņ i man atbildē ja un rakstī ja, ka gids ar mums sazinā sies! Rakstī ju un steidzos ik pē c pusstundas! Lai man atbildē tu un atrisinā tu pā rvietoš anas jautā jumu. Uz pusi dienas mū s BEZ MAKSĀ JUMI pā rcē la uz Larisu Beldibi. Un es jums pastā stī š u, ka mē s satikā m Larisu ar prieka asarā m (es nekad nebū tu domā jis) pē c briesmī gā s nolā dē tā s Beldianas. Palū dzu Aneksam izdomā t, kur viņ i sū ta savus tū ristus, bet man nez kā pē c liekas, ka nekas nemainī sies. . . Mī ļ ie tū risti, ja arī jū s nez kā pē c iekrī tat š ajā s š ausmā s - cī nieties! Nepaliec tur. Tā dos apstā kļ os cilvē kiem nevajadzē tu dzī vot par savu naudu!! !
PS pirmajā tikš anā s reizē ar gidu viņ š mums teica: "Nevienam nepatī k viesnī ca, bet jū s paš i to izvē lē jā ties! " Es lū dzu rakstī t reā las atsauksmes, lai cilvē ki neiekrī t, ka viesnī ca nav slikta par savu naudu! Viņ š ir ļ oti slikts par jebkuru naudu! Atbildē š u uz visiem jautā jumiem, palī dzē š u ar padomu par pā rvietoš anos, rakstī š u un nekā dā gadī jumā nepalikš u tur! Tas ir bī stami jū su morā lajai un fiziskajai veselī bai!
Возле главного бассейна... Лежаки убогие, а матрасы на них еще хуже!!! Это завтрак, увы не сфотографировали обед, когда толпа людей одной ложкой еду накладывают. А хлеб каждый себе отрезает с ОДНОГО батона! Детский бассейн - пустой! Это пол в номере!!! На таких матрасах вам предложат спать на отдыхе!
аватар Kapakapysta1989
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Neprotu rakstī t “mī kstā ks”, viesnī ca veca, kā sanatorija no rū pnī cas un remonts nav bijis 20 gadus. istabiņ as netī ras, putekļ u smaka, vannas istabā nepā rtraukti smird pē c kanalizā cijas, paklā jam uz grī das arī ir 20 gadi, un mū su atvaļ inā juma nedē ļ ā neviens nav sū cis, tas ir NETIRS, smiltī s un piesā tinā ts ar mitrumu (labā k bū tu, ja tā nemaz nebū tu). … Tomēr ▾ Neprotu rakstī t “mī kstā ks”, viesnī ca veca, kā sanatorija no rū pnī cas un remonts nav bijis 20 gadus. istabiņ as netī ras, putekļ u smaka, vannas istabā nepā rtraukti smird pē c kanalizā cijas, paklā jam uz grī das arī ir 20 gadi, un mū su atvaļ inā juma nedē ļ ā neviens nav sū cis, tas ir NETIRS, smiltī s un piesā tinā ts ar mitrumu (labā k bū tu, ja tā nemaz nebū tu). Gultu nav, tikai 2 augsti matrač i uz grī das, bet miegs bija ok. Karstais ū dens bija 2 reizes dienā no 12 lī dz 14 un no 18 lī dz 20, tad knapi silts, un naktī vai no rī ta mazgā t ir vē l viens uzdevums. Internets ir bezmaksas, reģ istratū rā knapi noķ er, istabā nav, pat par naudu nevar nopirkt.
Viesnī cā ir pludmale, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet tas ir mazs pa labi no kaut kā da mini lī č a, kur bija zvejas laivas, nav ē rti peldē ties, ir lieli akmeņ i gar apakš u, un, ja iebrauc ū denī koraļ ļ os piepeldē si uz bojā m nedaudz virs vidukļ a, mē s visi uz nedē ļ u bijā m uz publisko pludmali un tur bija daudz labā k. Ē diens viesnī cā bija normā ls, deva vistu, liellopu gaļ u, aknas, tī rradņ us, vienmē r bija gurķ i, tomā ti, garš augi, salā ti, grilē ti dā rzeņ i, rī si, kartupeļ i, vispā r izsalcis nepaliksi. Darbinieki noteikti centā s, tač u ē damistabā nemitī gi trū ka galda piederumu un salvetes, š ķ ī vji bija slikti mazgā ti, galdi bija netī ri.
аватар _657669
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Priecā jos, ka izvē lē jos š o viesnī cu pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma, jo pludmale atradā s netā lu un bija ļ oti ē rti. Mē s neesam izvē lī gi tū risti, tā pē c sī kumi, kam daž i citi atpū tnieki pievē rš uzmanī bu, mums bija vienalga. … Tomēr ▾ Priecā jos, ka izvē lē jos š o viesnī cu pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma, jo pludmale atradā s netā lu un bija ļ oti ē rti.
Mē s neesam izvē lī gi tū risti, tā pē c sī kumi, kam daž i citi atpū tnieki pievē rš uzmanī bu, mums bija vienalga. Ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs personā ls (izņ emot vī rieti, kurš mū s pā rā k neatlaidī gi aicinā ja uz hammam, un uzzinā jis, ka devā mies uz citu hammam - nesasveicinā jā s???? ) Bet pā rē jais viesnī cas personā ls - ļ oti jauki cilvē ki! Reiz mana meita raudā ja, jo vakariņ ā s nebija desas? ? ? ? Apkā rt viņ ai skrē ja viesmī ļ i, noskaidroja, kas par problē mu, sagrieza desiņ as un iedeva glā zi piena (un tas viss nebija iekļ auts vakara ē dienkartē ). Un bija vē l daž as nelielas situā cijas, kad manam bē rnam tika pievē rsta uzmanī ba bez jebkā da lū guma.
Ē diens daudzveidī gs, dā rzeņ i, augļ i, gaļ a, zivis, zupas, daž ā di sieri, salā ti un daudzi deserti. Viens no gaļ as ē dieniem tiek gatavots uz grila kopā ar viesiem (vista, zivs, ribiņ as utt. ).
Man likā s, ka liela daļ a ē dienu ir vai nu vispā r nesā lī ti, vai arī ļ oti maz sā lī ti, kas ir ļ oti ē rti ciemiņ iem, jo ​ ​ katrs var sā lī t, piparus vai izvē lē ties atbilstoš u mē rci pē c savas patikas.
Mums bija ekonomiskā istaba, un tajā bija televizors, kondicionieris, balkons, vanna, ledusskapis un galvenais - ļ oti ē rtas gultas/matrač i, uz kuriem mē s labi gulē jā m. Gultas veļ a un dvieļ i tī ri, balti.
Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti!
аватар valentina760527
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir lē ta. Istabas mā jī gas, vē ss baseins, pludmale ne pā rā k tī ra. Ē diens un apkalpoš ana ir ok. Tas ir tikai traucē klis, pē c tī rī š anas mans telefons pazuda no istabas, viss pā rē jais ir savā s vietā s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir lē ta.
Istabas mā jī gas, vē ss baseins, pludmale ne pā rā k tī ra.
Ē diens un apkalpoš ana ir ok.
Tas ir tikai traucē klis, pē c tī rī š anas mans telefons pazuda no istabas, viss pā rē jais ir savā s vietā s. Video skatī jā mies no kamerā m - no balkona puses un no telpas ieejas puses, izņ emot divas apkopē jas, istabā neviens neiegā ja. Tam pavadī ja 6 stundas. Rezultā tā nekā - viņ i neatbild par pazaudē tajā m mantā m, ja izsauc policiju - tas nav fakts, ka viņ i to atradī s, un tad atvaļ inā jums ir pilnī bā sabojā ts. Rezultā tā mē s nolē mā m atpū sties, nevis meklē t tā lruni. Fakts ir acī mredzams - apkopē jas nozaga telefonu, tā pat kā atlasa personā lu.
аватар Vitalij879431
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Club Hotel Beldiana, izvē lē jā mies to par cenu, tā bija tajā laikā lē tā kā viesnī ca starp č etrā m. Reģ istrē š anā s bija ok, istaba bija ok. Pludmale nav strū klaka, tā ir ļ oti netī ra, netī ri un salauzti sauļ oš anā s krē sli, neviens tur netī rī ja, pludmale bija briesmī ga. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Club Hotel Beldiana, izvē lē jā mies to par cenu, tā bija tajā laikā lē tā kā viesnī ca starp č etrā m. Reģ istrē š anā s bija ok, istaba bija ok. Pludmale nav strū klaka, tā ir ļ oti netī ra, netī ri un salauzti sauļ oš anā s krē sli, neviens tur netī rī ja, pludmale bija briesmī ga. Aprakstā bija norā dī ts, ka hammam un sauna bija bez maksas, patiesī bā tas bija par naudu. Ceļ ojā m aukstā laikā un rē ķ inā jā mies, ka š is SPA centrs bū s mū su rī cī bā , patiesī bā bijā m nedaudz vī luš ies, ka informā cija neatbilst patiesī bai. Par teritoriju sū dzī bu nav, personā ls draudzī gs. Ē diens ir normā ls, kā par tavu naudu. Izejot no viesnī cas uzreiz bija iela, pa kuru ir daudz veikalu un boutique.
аватар Valerija625117
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenu politikas, un to, ka jū ra bija tuvu. Pirms kā diem 10 gadiem atpū tā mies š ajā viesnī cā , bet tad viss bija savā dā k. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, istabiņ a bija mazliet veca, piesists, bet zinā jā m, kur ejam. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenu politikas, un to, ka jū ra bija tuvu. Pirms kā diem 10 gadiem atpū tā mies š ajā viesnī cā , bet tad viss bija savā dā k. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, istabiņ a bija mazliet veca, piesists, bet zinā jā m, kur ejam. Ē diens man bija piemē rots. Š ī s viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet ir tī ra, sakopta, pie baseina varē tu nomainī t notekas, kaut ko salabot, vispā r normā li. Š ī nav super viesnī ca, es to zinā ju, tā pē c ir pilnī gi iespē jams novē rtē t to ar 7 no 10.
аватар tsukresha
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es neiesaku š o viesnī cu, jo viņ i krā pj cilvē kus. Nopirkā m biļ eti ar Standard istabiņ u, iekā rtojā mies uz divā m dienā m ekonomikā , apstā kļ i bija š ausmī gi, bija maza kastī te, nebija pat balkona, nebija kur izž ā vē t mantas, istabas neatrodas ē kas teritorijā . … Tomēr ▾ Es neiesaku š o viesnī cu, jo viņ i krā pj cilvē kus. Nopirkā m biļ eti ar Standard istabiņ u, iekā rtojā mies uz divā m dienā m ekonomikā , apstā kļ i bija š ausmī gi, bija maza kastī te, nebija pat balkona, nebija kur izž ā vē t mantas, istabas neatrodas ē kas teritorijā . viesnī ca. Teica, ka esot tehniskas problē mas, bet patiesī bā brī vu telpu vienkā rš i nav. Otro nakti nevarē jā m tur gulē t, gulē jā m reģ istratū rā , dabū jā m savu, iekā rtojā mies labā istabā , kompensē jā m ar augļ iem, vī nu un seifu (parasti 2 dolā ri dienā ), bet ne visai patī kams svē tku sā kums. sabojā ja garastā vokli. Pē c mums citi nā ca pie miera, arī viņ us iekā rtoja Ekonomikā . Brokastis nav ī paš i labas, tikai arbū zs no augļ iem. Vakaros viņ i gatavo gaļ u un zivis uz grila.
Parādīt vairāk »


iemiesojums MsiTapok
un kāda parole, ja aizvērta?!
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums bobira
Vēlos uzzināt, vai viesnīcā bārs tiek papildināts ar dzeramo ūdeni bez maksas?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums fizer67
Vai viesnīcā ir bulītes ar verdošu ūdeni
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums nissanov
Vai šeit ir pieejams Wi-Fi
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums nissanov
interesē kāda ir šī viesnīca.tikai patiesa informācija.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в поселке Бельдиби, в 15 км от Кемера. Был открыт в 1998 году, последняя реновация проведена в 2010 году. Состоит из основного 4-этажного здания (есть лифт) и 3-этажного здания Park (лифта нет, находится напротив главного здания через дорогу). До пляжа нужно пройти 50 метров по дорожке. Отель подходит для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия, в 25 км от центра Анталии, в 15 км от г. Кемер, в п. Бельдиби.
Pludmales apraksts Собственный песчано-крупногалечный пляж на территории общественного пляжа, в 50 м от отеля. Заход в море — крупная галька. Протяженность пляжа — 50 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 1 конференц-зал (на 50 чел.), интернет-кафе (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан (завтрак: 7:00-9:00, поздний завтрак: 9:00-10:00, обед: 12:30-14:00, ужин: 19:00-21:00), 2 бара: лобби-бар, бар у бассейна (10:00-22:00), 1 открытый бассейн 360 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский открытый бассейн (120 м2), мини-клуб (9-12 лет), детская анимация на русском языке, мини-диско, игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика бесплатно, водное поло бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, дискотека бесплатно (вход), анимация бесплатно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, сауна бесплатно, массаж платно, водные виды спорта платно.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 171 номер:

112 Standard Room — площадь номера 20 кв.м, максимальное размещение 2+2, 3 чел.

9 Family Room — площадь номера 40 кв.м, 2 спальни, разделенные дверью, оборудован как стандартный, в некоторых терраса, макс. 6 чел.

50 Park Room — площадь номера 16 кв.м, максимальное размещение 2+1, 3 чел., расположены в 3-этажном здании, на территории отеля.

Economy Room ( 15-18 кв.м.) — расположены на нижнем (не цокольном этаже главного здания), либо в дополнительном 3-х этажном здании отеля

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), телефон (платно), мини-бар (пустой, заполняется по запросу, за дополнительную плату), ванная комната, фен (бесплатно), банные принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Atatürk Cd. No:77, 07895 Beldibi, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824-90-23 Fax: +90 242 824-90-33
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.