Festival Nature Hotel 4*– Atsauksmes

39
Novērtējums 4.910
№225 viesnīcas reitingā Kemera
5.2 Numurs
5.2 apkalpošana
5.6 Tīrība
5.1 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1987. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2018. gadā. Sastāv no 6 stāvu ēkas, kas viesu ērtībām aprīkota ar liftu.Vairāk →
аватар milach49
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Man nepatika viss viesnī cā . Visur ir netī rumi un antisanitā ri apstā kļ i. Mū su pirmā istaba tika iztī rī ta 5 dienas pē c reģ istrē š anā s, un to pat nevar nosaukt par uzkopš anu. Dvieļ us pā rsvarā mainā m paš i, tie ir nezinā mas izcelsmes notraipī ti un biež i saplē sti. … Tomēr ▾ Man nepatika viss viesnī cā . Visur ir netī rumi un antisanitā ri apstā kļ i. Mū su pirmā istaba tika iztī rī ta 5 dienas pē c reģ istrē š anā s, un to pat nevar nosaukt par uzkopš anu. Dvieļ us pā rsvarā mainā m paš i, tie ir nezinā mas izcelsmes notraipī ti un biež i saplē sti. Pludmales dvieļ us nevar mainī t. Personā ls nav draudzī gs, gandrī z visi nerunā un nesaprot krieviski, un viņ i nereaģ ē uz godī giem komentā riem. Atseviš ķ s gids no TZHZ-tour atsakā s risinā t mū su problē mas, piedā vā jot paš iem nofotografē ties un sazinā ties ar reģ istratū ru. Tū risti mani saindē ar pā rtiku.
Array
аватар JekaterinaR
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kš u ar to, ka neesam ī paš i izvē lī gi un dzī vespriecī gi cilvē ki! Katru gadu, 8 gadus pē c kā rtas, mē s apmeklē jam Turciju un uzturam š ī s kategorijas viesnī cā s, mums vienmē r ir paveicies un mē s bijā m sajū smā par svē tkiem. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka neesam ī paš i izvē lī gi un dzī vespriecī gi cilvē ki! Katru gadu, 8 gadus pē c kā rtas, mē s apmeklē jam Turciju un uzturam š ī s kategorijas viesnī cā s, mums vienmē r ir paveicies un mē s bijā m sajū smā par svē tkiem. Tač u š oreiz kaut kas nogā ja greizi...Ierodoties viesnī cā , pirmais, ko dzirdē jā m reģ istratū rā , bija: "Vai tu man uzdā vinā si? Vai vē laties labu istabiņ u? " Kad piecē lā mies savā istabā , mē s bijā m pā rsteigts, maigi izsakoties: tualete bija izrotā ta ar “š ķ idro izkā rnī jumu” dekoru”, uz balkona mū s gaidī ja pelnu trauks ar izsmē ķ iem, visas grī das notraipī tas un gultas veļ a notraipī ta. Numuriņ š bija rezervē ts 4 personā m, bet bija tikai 3 gultas. Nā kamā s divas dienas izlū dzā mies un izsitā m ceturto gultu! Istabas uzkopš ana atstā j daudz ko vē lē ties; tika iznestas tikai miskastes un laiku pa laikam mainī ti dvieļ i. Paš i veikalā pirkā m mazgā š anas lī dzekļ us un uzkopā m istabu, lai varē tu ē rti dzī vot. Viesnī cā ir divi lifti, iekš ā ir arī dekors uz stikla, bet vī rieš a cieņ as formā...
Lifts rada briesmī gu troksni un ne vienmē r darbojas. Elektrī ba turpinā ja pazust. Ja vē laties dzert kafiju vai sulu, diemž ē l to nevarē sit izdarī t jebkurā diennakts laikā , jo no aparā ta vienkā rš i plū st ū dens. Ē diens š ajā viesnī cā ir atseviš ķ s mā kslas veids: uz visa ē diena ir muš as, ē diens ir netī rs, notraipī ts un sists. Ē diens ir ļ oti vienmuļ š un nav garš ī gs. Sliktā kais bija, kad visa mū su ģ imene saindē jā s. Divas atpū tas dienas tika iemestas bezdibenī , jo nebija spē ka kustē ties, turpmā kajā s dienā s no ē diena smarž as paliek slikti...Viesnī cas teritorija ir nesakopta, baseins nav tī rī ts, animā cijas praktiski nav, Š ķ iet, ka bā rmeņ i dara jums labu, kad jū s lū dzat dzē rienu vai saldē jumu. Personā ls ir augstprā tī gs un neatsaucī gs. Viesnī cu gidi izliekas, ka klausā s jū s un pē c tam neko nedara. Reģ istratū rā vienmē r ir daudz neapmierinā tu viesu, darbinieki smaida un rausta plecus.
Mū s izglā ba tikai dabas skaistums, skaistais ceļ š uz pludmali un elpu aizraujoš ā jū ra! Stingri neiesakā m š o viesnī cu, rū pē jieties par savu veselī bu un nerviem!! ! Kauns viesnī cai!
аватар viktor9400
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Festivā lā atpū tā mies, bet bija ekskursija uz Armasu, kur ē diens ir vienā ds, telpas sliktā kas un slepkavas, teritorija lielā ka un izkaisī ta pa vietā m, ko nevar teikt par festivā lu. No Armas viņ i brauc ar kravas automaš ī nu, no festivā la viņ i dodas 7 minū tes ar kā jā m. … Tomēr ▾ Festivā lā atpū tā mies, bet bija ekskursija uz Armasu, kur ē diens ir vienā ds, telpas sliktā kas un slepkavas, teritorija lielā ka un izkaisī ta pa vietā m, ko nevar teikt par festivā lu. No Armas viņ i brauc ar kravas automaš ī nu, no festivā la viņ i dodas 7 minū tes ar kā jā m. Pludmalē Armam dā vina frī kartupeļ us, virtuļ us un alu, festivā lā tikai bezalkoholiskos dzē rienus. Baltkrievijai cena ir no 400-900 USD dā rgā ka. Pē c uzturvē rtī bas: sarkani zaļ i ā boli, arbū zs, melone, bumbieri, persiki, apelsī ni, bordo plū mes. Vakarā frī kartupeļ i, kā arī zemnieciski kartupeļ i, makaroni, rī si. No gaļ as, zivī m, liellopu gaļ as (vietē jā s kotletes), desas, vistas, š ķ iņ ķ a. Trī s veidu cietais siers. Kū kas, pī rā gi, favli, cepumi. Visi zaļ umi, zaļ umi, salā ti. Alkohols: alus, kokteiļ i, Erkki, bolontais un daudz kas cits. Paņ ē ma no teztour, salī dzinā ja ar vē l diviem tū roperatoriem, izrā dī jā s par 400-600 eiro lē tā k. No mī nusiem: ieeja jū rā ir smiltis ar maziem oļ iem, tad lieliem (vajag apavus vai peldē ties č ī bā s).
Runā jot par dolā ra kursu, sā kš u ar to, ka viesnī cā man atnesa 23-24 liras par dolā ru, gids 25, apmainī tā jā.24, aptiekā uzskatī ja par 25.5, visizdevī gā kais bija De Facto. 26.3. Simts neņ em, paņ ē ma lielā kos 50$, bet pilnī gai sapraš anai veikals nemainā s, bet tikai dod tiesī bas samaksā t par pirkumu ā rzemju valū tā , un iedot pircē jam sī knaudu vietē jā valū tā plkst. izdevī ga likme. Un tad jums ir jā izlemj, vai pirkt lupatas uzreiz vai sadalī t tā s trī s pirkumos ar it kā primā ro valū tu USD 50, ko maksā daž ā dā s kasē s.
Mē s devā mies ekskursijā no teztour uz Kemeru vai Kemer 3 D, kas ietver Olimpa kalnu, moš eju, laivu braucienu ar peldē š anu un pusdienā m zivju audzē tavā . Cena ļ oti laba 80$, ar nosacī jumu, ka ieejas biļ ete kasē kalnā.45$, uz ielas pie Ginzas vai citiem ceļ ojumu aģ entiem cena 50-60 bet kā pums dž ipā vai kvadrikā . Olimpa kalns ir superobjekts, investī ciju mē rogs un pats projekts iespaidī gs. Ņ em lī dzi ū deni, noliec tur ausis un vē jjaku vietā m ir vē jains.
Kopumā ekskursija patika, vienī gais negatī vais bija pusdienas zivjaudzē tavā , pē c kurā m visu nakti skalojos. No ē damiem tikai rī si un pitas maize, pā rē jais nav pā rliecinā ts. Bijā m č etri, paveicā s tam, kurš ē da pitas maizi un rī sus. Palī dzē ja balto ogļ u pieņ emš ana, pieauguš ajam 4-5 tabletes, maksā.100 liras burka ar 30 tabletē m.
аватар elena_che1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tī ras telpas, katru dienu uzkopta, ē diens ļ oti pieticī gs, bet izsalcis nepaliksi, personā ls draudzī gs, ceļ š uz jū ru caur ē nainu aleju, pludmale tī ra, ū dens smaragds, bet labā k ir č ī bas peldē š anai. … Tomēr ▾ Tī ras telpas, katru dienu uzkopta, ē diens ļ oti pieticī gs, bet izsalcis nepaliksi, personā ls draudzī gs, ceļ š uz jū ru caur ē nainu aleju, pludmale tī ra, ū dens smaragds, bet labā k ir č ī bas peldē š anai.
аватар nonka2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es mē ģ inā š u uzrakstī t objektī vu pā rskatu. Š o viesnī cu varam ieteikt tikai tad, ja tā s cena atbilst kvalitā tei, par 7 naktī m septembrī samaksā jā m 750$, ņ emot vē rā viesnī cas atraš anā s vietu, domā ju, ka tā ir diezgan pieklā jī ga cena, ī paš i nav skaidrs cik no š ī s summas devos uz paš u viesnī cu, atskaitot lidojumus un transfē rus. … Tomēr ▾ Es mē ģ inā š u uzrakstī t objektī vu pā rskatu. Š o viesnī cu varam ieteikt tikai tad, ja tā s cena atbilst kvalitā tei, par 7 naktī m septembrī samaksā jā m 750$, ņ emot vē rā viesnī cas atraš anā s vietu, domā ju, ka tā ir diezgan pieklā jī ga cena, ī paš i nav skaidrs cik no š ī s summas devos uz paš u viesnī cu, atskaitot lidojumus un transfē rus.
Lielā kie mī nusi, manuprā t.
1. Reģ istratū ras darbinieki (precī zā k, darbinieks, ar kuru mē s sastapā mies reģ istrā cijas laikā ). Pirmā lieta, kas nogalina "no durvī m", ir izlī gums, proti, uzņ emš anas darbinieku nevaldā mā augstprā tī ba un rupjī ba (kukuļ a izspieš ana ā rkā rtī gi niķ ī gā veidā , grasī jos dot vairā k, bet pē c sarunā m iedevu tikai 10 USD ). Visi numuriņ i viesnī cā ir tieš i vienā di, no visiem paveras skats uz vienu pusi - baseinu, izņ emot 1. stā vu (balkona nav), tā pē c neatkarī gi no pateicī bas tiksi iekā rtots vienā istabiņ ā . Istabas ar svaigu remontu labu stabilu trī s.
Ja vadī ba aizvieto vai pieklā jī gā formā tā iemā ca pā rspē t izspieš anas bakš eš u, uzņ emš anas personā lu, tad no š oka pirmajā tikš anā s reizē var izvairī ties.
2. Pretī gs internets, tas darbojas tikai 2-3 metru attā lumā no marš rutē tā ja reģ istratū rā vestibilā , tas pat nesasniedz ē damistabu. Vai tieš ā m 21. gadsimtā nav iespē jams radī t elementā rus apstā kļ us. Protams, labā k ir iegā dā ties savu SIM karti, bet Tekerovā tas nav tik vienkā rš i izdarā ms, it ī paš i ieraš anā s dienā.
3. Uzturs - par uzturu visas atsauksmes ir 100% patiesas, sliktā ko tabulu neesmu redzē jusi pat divkos. Gaļ as vietā smalki sagrieztus vistas kambarus sautē daž ā dā s mē rcē s, saucot to par vistu, sagriež tā , ka grū ti uzreiz izdomā t.
Brokastis - vairā k vai mazā k, olu kultenis, vā rī tas olas, dā rzeņ i (ne vienmē r tie svaigā kie), zaļ umi, sieri, olī vas, Turcijas viesnī cā m labā kā s kvalitā tes desa (vietē jie kaķ i piekrita uzkost), tē ja, kafija.
Pusdienas ir sliktā kas, ja jū s vilcinā ties vai kavē jat no pastaigas vai ekskursijas, jū s noteikti neredzē sit gaļ u. Pusdienā s viņ i gatavo vistu ar papriku vai tomā tiem - vienī gais ē damais ē diens + makaroni, bulgurs, daž reiz rī si, tie paš i dā rzeņ i un garš augi.
Vakariņ as ir vienkā rš i š ausmī gas, vistas kambari ir pamatē diens, daž reiz uz grila tika cepta kā da zemiska, lē tā ka vietē jā mazā zivtiņ a (ja nepiekrī t ē st kambarus vai š o smirdī go dubļ u zivi, jums bū s jā plī st makaroni ar zaļ umiem, un desertā - arbū zs , jau novī ts un gandrī z nav salds).
Turklā t, viesnī cai piepildoties, nebija pietiekami daudz galdiņ u, un š ī viesnī ca nebija pat 50% pilna. Problē mas ar pā rtiku var rasties ļ oti izsalkuš u tū ristu dē ļ , kuri visu, ko ē damistabā nevarē ja norī t, vilka uz savā m istabā m. Viesnī cai piepildoties, no vestibila pazuda ū dens ledusskapis, un pā rtikas kvalitā te pasliktinā jā s tieš i proporcionā li š ā du tū ristu skaitam.
4.
Karstais ū dens ir pieejams tikai saulainā s stundā s un beidzas ap 18-00, vē lā k var peldē ties tikai aukstā ū denī , atkal, kad viesnī ca ir tikai puse pilna. Kas notiek pie 100% slodzes...
5. Viesnī cai nav savas pludmales, lai gan tā ir deklarē ta. Patiesī bā viesnī ca ir starp dā rgajā m, kurā m ir savas pludmales un ieeja to teritorijā ir aizliegta (pludmalē ir apsardze). Vairā kas tā s paš as lē tā s viesnī cas (Pinara CLUB, Armas Kaplan un Festival) klusē jot sadalī ja ierasto pilsē tas pludmali un uzlika uz tā s sauļ oš anā s krē slus un nojumes, tī ra pē c vienoš anā s, katrai viesnī cai savi bā ri. Protams, ar pludmali un sauļ oš anā s krē sliem nepietiek pat 2 Armasa deviņ stā vu ē kā m. Armasa atpū tnieki nez kā pē c ir ā rkā rtī gi "krā sainas bazā ra-ciema personī bas", lai gan bija arī normā li cilvē ki, kas nejauš i attā rpojā s š ajā s rindā s. Gatavojieties cī ņ ai par daļ u pludmales un sauļ oš anā s krē slu.
Nav nepiecieš ams teikt, ka sauļ oš anā s krē sli ir pā rklā ti ar dvieļ iem, pareo un oļ iem un pazū d nezinā mā virzienā , to ir vairā k nekā puse.

Pluss - š ī ir viesnī cas atraš anā s vieta Tekirovas ciema priež u mež ā , ceļ š uz pludmali nav nogurdinoš s un ved pa ē nainu gleznainu ceļ u starp priedē m. Ū dens temperatū ra jū rā septembrī bija 28-30 grā di, tī rā kais ar dzidri zilu ū deni, bet saulriets kā visur Kemeras reģ ionā , labā k č ī bas.
аватар aks-regina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabā s nav ne ziepju, ne š ampū nu, pati istaba ir pati labā kā lieta š ajā viesnī cā . Respekts apkalpojoš ajam personā lam, viņ i ļ oti cenš as. Un tagad mī nusi. Gaļ as vairā k nav nekā ir. Kaulu kaudzi iznes uz paplā tes. … Tomēr ▾ Istabā s nav ne ziepju, ne š ampū nu, pati istaba ir pati labā kā lieta š ajā viesnī cā . Respekts apkalpojoš ajam personā lam, viņ i ļ oti cenš as. Un tagad mī nusi. Gaļ as vairā k nav nekā ir. Kaulu kaudzi iznes uz paplā tes. Acī mredzot tas ir tī tars. Ja izrā dā s, ka ar gaļ u sagrā bj kaulu, tad gaļ u nevar sakoš ļ ā t. Deserti ir bezveidī gas mannas flip flops. Tiem, kam patī k dzert vī nu, te nav ko darī t, vī na periodiski nav. Alkohols ļ oti sliktas kvalitā tes, atš ķ aidī ts. Reizi dienā ejam uz vietē jā m iestā dē m un pieprasā m vai nu salvetes vai gaļ u! Saimnieks ietaupa uz visu! Animā cija, labi darī ts. Un š odien mū su hammam nodega, cilvē ki bija panikā , bija grū ti izkļ ū t no istabā m, viss bija dū mos. Ceļ vedis cilvē kiem neiznā ca.
аватар anna_fedotkina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribu uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, lai cilvē ki netē rē tu savu naudu, bet izvē lē tos cienī gu vietu par ceļ ojuma izmaksā m uz š o viesnī cu. Kopā ar vī ru atpū tā mies jū lijā.2019. Skaļ i atpū tā mies, skaitī jā m dienas, lai ā trā k no turienes aizbrauktu! Viesnī ca ir š ausmī ga "Vē rtē jums 4 zvaigznes tai neatbilst, tai ir 2 zvaigznes sarkanā zvaigzne. … Tomēr ▾ Gribu uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, lai cilvē ki netē rē tu savu naudu, bet izvē lē tos cienī gu vietu par ceļ ojuma izmaksā m uz š o viesnī cu.
Kopā ar vī ru atpū tā mies jū lijā.2019. Skaļ i atpū tā mies, skaitī jā m dienas, lai ā trā k no turienes aizbrauktu! Viesnī ca ir š ausmī ga "Vē rtē jums 4 zvaigznes tai neatbilst, tai ir 2 zvaigznes sarkanā zvaigzne. Tā s bija sliktā kā s brī vdienas visos mū su ceļ ojumos, un tā uzskata visi atpū tnieki. Viesnī cā notiek remontdarbi, netī rumi visur gaiteņ os, logi visi balinā ti un svī traini, ē diens VIENKĀ RŠ AS Š AUSMES! Mū su uzturē š anā s 7 dienas nebija nekā izņ emot DEGUŠ AS mini vistas kā jas!! ! GAĻ A? NĒ . Cepā m š protes pā ris reizes? nekas, ka esam pie Vidusjū ras?? ? Frī kartupeļ i tik piedeguš i, ka smird. Siltumnī cas tomā ti , rū gti gurķ i, bezgarš ī gi un balti arbū zi, ZAĻ Ā S melones, nekā du saldumu (pudiņ i, kā putra) lū k saldums priekš tu, brokastis ir BRIESMĪ GAS.
Personā ls viss netī rs! Darbinieki visu nedē ļ u staigā vienā dā s drē bē s (personī gā s drē bes), kamē r mē s velkam atkritumu maisus uz miskasti, atgriež oties nā k klā t un savā c š ķ ī vjus no galda, antisanitā rie apstā kļ i ir pilni. Visas 7 badoš anā s dienas visi atpū tnieki gā ja tā dā s š ausmā s, ka par š o viesnī cu pat dzirdē t negribē ja. Atpū tnieki stā stī ja, ka nā kuš i parunā ties ar viesnī cas administratoriem, starp citu, viņ i tur katru dienu izklaidē juš ies (acī mredzot kaut kas uzjautrinā ja, bet ne atmosfē ra! ), ka kur ir deklarē tais 4, kā pē c nav ē diena, animā cija , uz ko viņ i atbildē ja, tas ir viss, ko jū s tagad redzat un negaidiet vairā k.
Mē ģ inā jā m nomainī t viesnī cu, tur esot, DABĪ GI, mums neviens neko nemainī ja, atbildot, ka tagad sezonā nav vietas. 7.000 6 dienā s - nauda izmesta! Lī dz Turcijai vairs nav ne pē das, un tas ir paredzē ts visā m manā m uzturē š anā s reizē m Turcijā , un es biju 4 reizes visvairā k sabojā ts atvaļ inā jums ((((((Aprī lī mē s atpū tā mies Kiprā Ai-Anapā.7 dienas, mē s pieš ķ ī rā m 6.000 izcilu brī vdienu) Sū dzī bas rakstī sim tā pat vien, no š ī brauciena neatstā sim.
аватар annyart
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko pabeidzā m mū su 8 dienu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Gaidot autobusu, steidzos dalī ties iespaidos. Galvenais, ka tik pretī gu 4-ki nebiju redzē jis. Un š is vē rtē jums galvenokā rt ir drausmī gā ē diena dē ļ , jo vieta laba, istabas panesamas, jaunas, lai gan viss krī t nost, WIFI darbojas visā viesnī cā , jū ra ir ļ oti tī ra, ceļ š uz pludmali patī kams un ē nains (7 minū š u gā jiens) pludmales lē ts svaigs bā rs - svaigi spiesta apelsī nu sula liela glā ze - 1 dolā rs, garš ī gas zemenes - 2 dolā ri / kg Par ē dienu - ja neesi gatavs visu atvaļ inā jumu maizi ē st (bija mī ksta un garš ī ga) ar tomā tiem un gurķ iem, tad tevis te nav! No gaļ as, tikai vistas un pā rkaltē tas, nekad nebija liellopa vai jē ra gaļ as! Zivs tika iekļ auta 4. … Tomēr ▾ Tikko pabeidzā m mū su 8 dienu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Gaidot autobusu, steidzos dalī ties iespaidos. Galvenais, ka tik pretī gu 4-ki nebiju redzē jis. Un š is vē rtē jums galvenokā rt ir drausmī gā ē diena dē ļ , jo vieta laba, istabas panesamas, jaunas, lai gan viss krī t nost, WIFI darbojas visā viesnī cā , jū ra ir ļ oti tī ra, ceļ š uz pludmali patī kams un ē nains (7 minū š u gā jiens) pludmales lē ts svaigs bā rs - svaigi spiesta apelsī nu sula liela glā ze - 1 dolā rs, garš ī gas zemenes - 2 dolā ri / kg
Par ē dienu - ja neesi gatavs visu atvaļ inā jumu maizi ē st (bija mī ksta un garš ī ga) ar tomā tiem un gurķ iem, tad tevis te nav! No gaļ as, tikai vistas un pā rkaltē tas, nekad nebija liellopa vai jē ra gaļ as! Zivs tika iekļ auta 4. dienā , un tā bija kaut kā da maza sardī ne. . . Atpū tnieki lamā ja katru dienu par ē diena kvalitā ti, š odien iedeva makreli - tieš a uzvara! Bezgalī gie baklaž ā ni un cukini, kas netiek apē sti, vienkā rš i tiek pā rkā rtoti uz auksta galda, smē rē ti ar kaut kā du mē rci. Par saldumiem - tas pats, š ie mannas pudiņ i un kaut kas medū . Brokastī s - omlete, olas, vienmē r ir rinda pē c pankū kā m, bet tas joprojā m ir pieļ aujams. Vakariņ ā s, ja zivs ir mež onī ga aukla, nav pietiekami daudz galdu, kur piesē sties vakariņ ā s, tad ej paskaties, tad nokasi sev ē dienu, tad nav tē jas, tad š ķ ī vji visur beiguš ies....jā bū t ar lielisku humora izjū tu un labu garastā vokli, lai nesajuktu ar tik pretī gu ē dienu. Pat ē ģ iptieš u 4-ke, kas sā kotnē ji bija vā jā ki par turku, ē diens bija daudzkā rt labā ks! Teritorija ļ oti maza, nē , bet apkā rt priedē m un gaiss dievī gs! Vispā r es pē c visiem 5-k un 4+ apmeklē tajiem 4-ke tā apdegu, ka uz Turciju 4-k vairs nekad nebraukš u! ! Š ī viesnī ca ir pelnī jusi maksimums 3 zvaigznes, pateicoties jauko animatoru un cā ļ u, kas staigā pa teritoriju, pū lē m. Viņ i noteikti tos ē da!
аватар oxi_580
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atsauksme tika nokopē ta no citas vietnes. Š ī ir vienī gā informā cija par viesnī cu, ko varē jā m atrast. No 2019.  gada 31.  maija viesnī ca ir slē gta! Notiek pilna apjoma remonts, es atkā rtoju, ne tikai kosmē tiskais remontē tā js (nomainī ja tapetes un tonē ja sienas, nomainī ja flī zes), bet pilnī gs, remonta stadija ir tā da, ka š obrī d teritorija ir pilnī bā sabrukums, visur ir bū vmateriā li, zemes kaudzes utt. … Tomēr ▾ Atsauksme tika nokopē ta no citas vietnes. Š ī ir vienī gā informā cija par viesnī cu, ko varē jā m atrast. No 2019.  gada 31.  maija viesnī ca ir slē gta!
Notiek pilna apjoma remonts, es atkā rtoju, ne tikai kosmē tiskais remontē tā js (nomainī ja tapetes un tonē ja sienas, nomainī ja flī zes), bet pilnī gs, remonta stadija ir tā da, ka š obrī d teritorija ir pilnī bā sabrukums, visur ir bū vmateriā li, zemes kaudzes utt. , viss viesnī cas daiļ dā rzi un priedes viss cementā . Reā li TĀ DU darbu izpildes termiņ i, vismaz pē c gada!
Mē s bijā m uz š o brī niš ķ ī go franč u viesnī cu vairā kas reizes, tā pē c bez vilcinā š anā s nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu no viena no pazī stamiem operatoriem, patiesī bā pē c ieraš anā s saskā rā mies ar faktu, ka viesnī cai it kā nebija laika vaļ ā , kaut kas palika nepabeigts, un tā pē c nelaikā sezonai.
Mū s ievietoja citā viesnī cā , kā jau pienā kas ar augstā ku "5*" zvaigzni, bet paš i saprotat, ka š ie 5* ir krā pniecī ba, patiesī bā.4*, mē s paš i tā du viesnī cu nekad nebū tu izvē lē juš ies!
Rezultā tā nolē mā m paš i pastaigā ties un apskatī ties savu mī ļ ā ko FESTIVĀ LU, un ak š ausmas, tas vispā r ir murgs, sā kā m bildē t, apsargi, kas parā dī jā s no zemes uzreiz uzbruka un aizliedza ņ emt attē lus. Pasmaidī jā m un stā stī jā m, ka nopirkā m tū ri uz š o viesnī cu, un esam iekā rtojuš ies citā . Apsardze nomierinā jā s un mū s ļ oti lū dza nerā dī t tū risma aģ entū rai fotogrā fijas!
аватар 22fduecnf
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patika viesnī ca! Mierī gi, tī ri, ē rti. Reģ istrē š anā s nav tū lī tē ja, jums jā gaida. (((((Iestrē dzis liftā ar mazu bē rnu, izvilkts pē c 7 minū tē m (operatī vi). ) Krā š ņ i baseini bē rniem, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca! Mierī gi, tī ri, ē rti. Reģ istrē š anā s nav tū lī tē ja, jums jā gaida. (((((Iestrē dzis liftā ar mazu bē rnu, izvilkts pē c 7 minū tē m (operatī vi). ) Krā š ņ i baseini bē rniem, draudzī gs personā ls. Bā rmeņ i super! ! ! !!! ! ! Kalpones nesmī kņ ā , par 2 $ tā ds romantisks istabā ))))))). Vispā r iesaku turp doties ar bē rniem !! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums ksksks89
Lidoju ar meitu jau 5.reizi un gribetu uzzinat kada tur ir barošanas sistema un vai ir liela trauku izvele?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums luckylight
Pastāsti man, kāda tur ir ūdens temperatūra maija vidū? Vai ir rotaļu laukums? Un kāpēc nav neviena atsauksme no atpūtniekiem 2011. gadā - ko, pagājušajā vasarā viesnīca nedarbojās?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums qwer2269
Ņemt līdzi?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель открылся в 1987 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Состоит из 6-этажного здания, для удобства гостей оснащенного лифтом.

Atrašanās vieta В 70 км от аэропорта г. Анталия, в 17 км от г. Кемер, в поселке Текирова.
Pludmales apraksts Галечный пляж находится в 200 м от отеля. Пляжные полотенца — бесплатно (обмен платно). Beach Bar: 10:00 до 17:00 часов бесплатно (безалкогольные напитки и пиво, вино и алкогольные напитки платно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 основной ресторан, 1 A la Carte ресторан Orkide, 4 бара (в лобби, у бассейна, на пляже, диско-бар), конференц-зал (вместимостью до 80 чел.), телефон, факс, ксерокопия, услуги глажки (платно), 1 открытый бассейн с горками (650 кв.м).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (23 кв.м), детская коляска (платно), детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки, живая музыка, дартс. Водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 149 номеров.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной/ванной, фен, зеркало для макияжа, индивидуальный кондиционер, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), спутниковое ТВ с музыкальными каналами, мини-бар (безалкогольные напитки в день прибытия, вода ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Tekirova, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 821 45 45, +90 242 277 01 71
Tīmekļa vietne: Festival Nature Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).