Briesmīga viesnīca!

Rakstīts: 14 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 20 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca atrodas blakus kapsē tai. Netā lu ir moš eja, katru rī tu 5:00 mulla sauc uz lū gš anu, un jū s no tā pamostaties. Pludmale: milzī gi laukakmeņ i, nav iespē jams ieiet ū denī . Viesnī cas personā ls ir rupjš , skandalozs, izspiež dolā rus par katru pakalpojumu, visur ir kastes ar uzrakstu "galiņ š ". Viesnī cas reģ istratū rā Burhan, Huseins un Guzels - strī das ar viesiem, pieprasa dolā rus.
Istabas nemaz netī ra, pat miskastes negrib iznest, prasa dolā rus par dvieļ iem un uzkopš anu, ja nedod, saceļ traci un aiziet, neiztī rot istabu. Telpā s ir pelē jums, ir ļ oti karsts, kondicionieris pū š siltu gaisu. Lifts pastā vī gi tika lauzts, nā cā s kā pt kā jā m.
Visi ē dieni restorā nā ir pikanti, izņ emot frī kartupeļ us. Istabā nav ne ziepju, ne š ampū nu, tikai lej š ķ idru tualetes ž eleju. Viņ i nereaģ ē uz visiem viesu lū gumiem un komentā riem, saceļ traci. Gidi Pegas Touristik Olga Š vidkaja un Eldars Muhammadins piedā vā tikai ekskursijas par paaugstinā tā m cenā m, viņ i nekā di nepalī dz, mē s vē rsā mies pie viņ iem ar sū dzī bā m, viņ i mū s atsū tī ja.

Jū s nevarat apmeklē t informatī vā s sanā ksmes, tā ir laika tē rē š ana. Visas ekskursijas var iegā dā ties blakus esoš ajā s firmā s 3 reizes lē tā k, apdroš inā š ana ir spē kā . Nav animā cijas, katru dienu viens un tas pats, dejoš ana un mafija spē lē š ana, bē rnu diskotē ka ar vienā m un tā m paš ā m dziesmā m. Maksas wifi.
Kopumā viesnī ca neatbilst deklarē tajai kategorijai 5 *, maksimums 2 *. Neiesaku turp doties, ja vien nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu