Camyuva Beach Hotel 4*– Atsauksmes

59
Novērtējums 7.410
№56 viesnīcas reitingā Kemera
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2005. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Atrodas Camyuva ciematā, 150 metru attālumā no savas pludmales. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām. Svarīgi: viesnīcā netiek izmitināti vientuļi vīrieši.Vairāk →
аватар lazakovich-1977
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies 24:00 un uzreiz tikā m apsē duš ies. Tika piedā vā tas vakariņ as, bet mē s atteicā mies. Viesnī ca nav slikta, bet numuriņ i jau lū dz pievē rst tiem uzmanī bu. Istabā viss darbojā s, bet vairā k nevajag, jo visu laiku pavadā m pludmalē . … Tomēr ▾ Ieradā mies 24:00 un uzreiz tikā m apsē duš ies. Tika piedā vā tas vakariņ as, bet mē s atteicā mies. Viesnī ca nav slikta, bet numuriņ i jau lū dz pievē rst tiem uzmanī bu. Istabā viss darbojā s, bet vairā k nevajag, jo visu laiku pavadā m pludmalē . Ī paš s paldies bā rmenim Ahmedam pludmalē . Pludmalē viņ i pasniedz divas reizes dienā , mini pica, frī kartupeļ i, Alya burgers, popkorns, alus, dzē rieni, kafija, tē ja visas dienas garumā . Atseviš ķ s lū gums pavā riem, iemā cieties pagatavot parastu omleti ar pildī jumu. Tas tikai papildinā s jū su labā s atsauksmes. Un tā pē c svē tki bija izdevuš ies.
аватар yakimenko1966
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir stabils č etrinieks. Atsaucī gs personā ls. Visi pieprasī jumi tika izpildī ti bez atgā dinā jumiem. Istabas uzkopš ana ir laba katru dienu. Ī paš i vē lē jos pateikties š efpavā ram un visai viņ a komandai un viesmī ļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stabils č etrinieks. Atsaucī gs personā ls. Visi pieprasī jumi tika izpildī ti bez atgā dinā jumiem. Istabas uzkopš ana ir laba katru dienu. Ī paš i vē lē jos pateikties š efpavā ram un visai viņ a komandai un viesmī ļ iem. No š ī s viesnī cas mī nusiem es atzī mē ju vā jo internetu. Viesnī ca ir vairā k piemē rota pā riem ar bē rniem. Jaunieš iem tas bū s garlaicī gi. Es domā ju atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
Вечерний променад Вид из номера Раннее утро Пляж
аватар zhurlena81
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar agru reģ istrē š anos problē ma tiek atrisinā ta par 10 USD, tač u pat bez piemaksā m var izmantot visus pakalpojumus pirms reģ istrē š anā s numurā (brokastis, baseins, jū ra, bā ri, duš as var ņ emt SPA). Bā rs pie baseina, pludmalē un netā lu no restorā na. … Tomēr ▾ Ar agru reģ istrē š anos problē ma tiek atrisinā ta par 10 USD, tač u pat bez piemaksā m var izmantot visus pakalpojumus pirms reģ istrē š anā s numurā (brokastis, baseins, jū ra, bā ri, duš as var ņ emt SPA). Bā rs pie baseina, pludmalē un netā lu no restorā na. Visos bā ros ir kafijas automā ts (garš ī ga dabī gā kafija, ar pienu) + Pepsi, Fanta, Sprite, minerā lū dens + atš ķ aidī tas sulas, alus, baltvī ns un sarkanvī ns. Jū ra ir pasaka!
Pludmalē pē c pusdienā m un pirms vakariņ ā m - fast food (hamburgeri vai pica). Pusstundu no 16:30 lī dz 17:00 pludmalē saldē jums. Visticamā k tas ir paredzē ts bē rniem, bet mū sē jie gatavi stā vē t kilometru garā rindā , lai tikai neko nepalaistu garā m. Nav ierā dī tas smē ķ ē š anas zonas, tā pē c, ja esat kopā ar bē rniem, paļ aujieties tikai uz viesnī cas viesu pieklā jī bu.
Atseviš ķ i es gribu teikt par SPA. Hammam - bezmaksas. Bet!! ! ! Kad jū s nolemjat apmeklē t š o turku pirti, viltī gs spa darbinieks pateiks, ka š is pakalpojums, tā pat kā citi, ir maksas. Neļ aujiet sevi apmā nī t! viņ i vienkā rš i apvienoja hammam ar putu masā ž u (kas tieš ā m ir maksas) un it kā nesaprata par ko jū s jautā jat, viņ i jums piedā vā ja VISU par maksu. Vienkā rš i paskaidrojiet š im viltī gajam turkam, ka jū s interesē tikai hammam, kuru varat apmeklē t, cik vien vē laties, nemaksā jot.
Gaisa kondicionē tā js telpā automā tiski ieslē dzas, aizverot balkona durvis. Bet es neiesaku gulē t zem tā . Tas pū š tieš i uz gultas.
Ē dieni: 5 veidu olī vas, Tomā tu un gurķ u salā ti 4 versijā s: rupji sagriezti ar zaļ umiem, smalki sagriezti, smalki sagriezti un siers, un atseviš ķ i sagriezti gurķ i un tomā ti. Š ķ iet, ka bija pavē le ​ ​ uzspiest visas tukš ā s vietas bufetē , bet vienalga, ko......Piemē ram, liela salā tu bļ oda ar vienkā rš i nobruž ā tiem neapstrā dā tiem burkā niem. Brokastis, kā jau ierasts, ļ oti pieticī gas, patika iespē ja paš iem taisī t grauzdiņ us, starp diviem maizes klaipiem pievienojā m sieru, desu, tomā tu, zaļ umus - bija tieš i tā ! Galvenais noslē pums ir virsmaizes pā rsmē rē t ar sviestu, tad cepot maize nebū s tikai sausa vai cepta, bet ar gardu kraukš ķ ī gu garoziņ u. Bet š ī s ierī ces stā voklis, uz kura tiek cepti grauzdiņ i, ir bē dī gs.
Brokastī s var ņ emt omleti, olu kulteni, pankū kas, grauzdiņ us, vā rī tas olas. Pusdienā s viena veida zupa, 2 piedevas (kartupeļ i un makaroni), sautē ta liellopa gaļ a, cepta siļ ķ e (ellī gs ē diens. . ), "kotletes" no sojas gaļ as rī vmaizē , kā dreiz bija cepta skumbrija, pildī ta paprika (mū su saimnieces nepatiks), un, protams, salā ti ar tomā tiem un gurķ i)))). Vakariņ ā s viss pa vecam + "grilē ts": kā dreiz bija: cepta vistas fileja, liellopa gaļ as š ķ ē les, vistas spā rniņ i, grilē ta skumbrija un nedaudz gaļ as. No augļ iem: mandarī ni, plū mes, vī nogas, arbū zs, melone (retā k), marinē ti persiki (reti saņ em). Garš ī gi saldumi, krā š ņ a kū ka, ž eleja, mē rcē ti cepumi, mannik. Ja atnā ksi ē š anai atvē lē tā laika beigā s, esi gatavs, ka nesanā ks tas gardā kais. Tukš us podus neredzē si, bet gardumu nomainī s sautē ti dā rzeņ i....

Nav slikts vietē jais sarkanvī ns. Svaigi spiestas sulas ar melnu rokassprā dzi - par maksu - 2 USD.

Bā rs pē c 23:00 - par maksu pat alu par velti nedabū si.
Baseins ir liels un tiek apsildī ts pē c pulksten 14:00.2 slaidi ne vienmē r strā dā , stingri noteiktā laikā.2 reizes dienā . 6 dienas es vienu reizi redzē ju, kā darbojas dž akuzi.

Personā ls ir draudzī gs un runā krieviski. Nebija nekā du problē mu (izņ emot hammam).
Istabene vienmē r ir jū su, pievienota jū su numuram. Priecā jos par š okolā di vai USD 1 - ar š o nosacī jumu dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Lai to izdarī tu, jā noliek uz grī das dvieļ i un viņ ai jā atver istaba. Istabene vienmē r ir atrodama koridorā no 8 lī dz 17.
Vakaros bē rnu izklaides programma, bē rnu 3 riteņ u velosipē di, bē rnu galds.
Un visbeidzot - ja dodaties atpū sties ar bē rniem, vai esat pensionā rs - esiet gatavi tam, ka 23:30 nevarē siet aizmigt. Jū su viesnī cas skaļ ā mū zika un blakus esoš ā s viesnī cas mū zika, kas to atbalso, neļ aus jums nomodā . Pat slē gts balkons nepalī dzē s. Nesamierinieties ar numuriem ar skatu uz baseinu, kas atrodas tuvā k stū rim pretī bā ram. Tur mū zika nesit tikai pa ausī m, bet vienkā rš i izņ em bungā diņ as....Noliekot pretē jā pusē klausī sies Sinarta Hotel "dzī vo" mū ziku, ne tik skaļ i, biež ā k š lā geri no 80. gadiem. bet tur jū s gaida blakus esoš ā s viesnī cas logi)))) Izbaudiet savu uzturē š anos!
аватар bia_usz_2015
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca laba, serviss lielisks. Ciema centrs. Netā lu no tirgus, kur viss ir. Ē diens 4 no 5. Treš ajā vai ceturtajā dienā es gribu kaut ko jaunu. Starp trū kumiem: viņ i apmetā s 1028. istabā (zem ē damistabas, blakus deju grī dai). Rū kš ana no mū zikas ir neticama lī dz 23-23. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, serviss lielisks. Ciema centrs. Netā lu no tirgus, kur viss ir. Ē diens 4 no 5. Treš ajā vai ceturtajā dienā es gribu kaut ko jaunu.
Starp trū kumiem: viņ i apmetā s 1028. istabā (zem ē damistabas, blakus deju grī dai). Rū kš ana no mū zikas ir neticama lī dz 23-23.15. Un no rī ta 7.00 sā kas brokastis (krē slu maisī š ana). Tie. miegs nav iespē jams. Atnā cu pie miera, bet it kā iekā pu gaļ as maš ī nā . Saprotu, ka tā nav sanatorija, bet tomē r. Blakus esoš ā viesnī ca Sinatra mierī gi un ne skaļ i atskaņ o mū ziku. Mū su viesnī ca dā rdo visā ciematā .
Viņ š lū dza, lai viņ u pā rceļ . Viņ i teica, ka nav istabu pat par naudu. Viņ i piedā vā ja villu. Paskatī jos uz villu - lieliski. Bet ar piemaksu 10 dolā ri dienā . Tur ir seifs, Wi-Fi, milzī gs ledusskapis (vī ns), veļ as maš ī na un elektriskā plī ts ir iekļ auti š ajos 10 dolā ros. Sava veida bezmaksas. Cenā ir iekļ auti arī transporta pakalpojumi starp viesnī cu, pludmali un villu. Nolē ma pagaidī t.
Pē c divā m dienā m mū s pā rcē la uz 1237. Pavisam cita, ē rtā ka istaba. Viens no atpū tniekiem teica, ja klusē , tad pierod. Kas nepatika - istabā ir seifs, ja gribi izmantot - maksā . Es neredzu loģ iku. Iekā rtojoties istabā , neviens cits nevarē s izmantot š o seifu. Kā pē c gan uzreiz neiekļ aut telpas cenā . Rezervā cijā teikts, ka numurā ir mini bā rs. Tas ir tikai neliels ledusskapis, kurā ir tikai 1.5 pudele ū dens. Jū s to pat nevarat nosaukt par mini bā ru. Ar Wi-Fi arī tas ir interesanti. Rezervā cija saka bezmaksas. Patiesī bā.2 dolā ri dienā un bū s istabā un pludmalē . Un tī ri bez maksas tikai pie administratora.
Kā ds rakstī ja, ka ir garš ī ga kafija. Es to neatradu, š ķ iet, ka tas ir vienkā rš i š ķ ī stoš s. Pludmales bā rs darbojas labi. Kas grib piedzerties, pilns ar visā diem dzē rieniem. Jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Jū ras dē ļ ir jā iet. Mī nus pludmale. Tā , protams, nav viesnī cas vaina. Bet ļ oti "kulturā li" cilvē ki, kas vienkā rš i sē ž sauļ oš anā s krē slā , pī pē s, buļ ļ i tiek izmesti turpat. Neviens dabiski neattī ra pludmali no gobiem. Jā , un tas ir sarež ģ ī ti mazu un lielu oļ u klā tbū tnes dē ļ . Kurtiem nepiecieš ams izdot milzī gu plakā tu, kurā norā dī tas smē ķ ē š anas vietas.
Kontingents galvenokā rt ir no Krievijas. Daž i skrien pirms brokastī m, uzmet dvieli sauļ oš anā s krē slā , un paš i nā k pē c brokastī m vai tuvā k vakariņ ā m. Kopē jais iespaids ir labs, ja neskaita tā das mazas "nianses" viesnī cas koncepcijā "viss iekļ auts". Jū s dodaties, gaidot "viss iekļ auts" iespē ju pieejamī bu - atrodaties izvē les priekš ā , vē laties kaut ko maksā t. Ja bū tu jautā jums par š ī s viesnī cas apmeklē jumu nā kamgad, es teiktu, ka jā .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Istaba bija tī ra un gatava viesu uzņ emš anai. Tie barojas labi, bez izsmalcinā tī bas un lielas daudzveidī bas, tač u jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r izpalī dzī gs, ā tri notī ra galdus, maina sadzī ves tehniku, dievina bē rnus. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Istaba bija tī ra un gatava viesu uzņ emš anai. Tie barojas labi, bez izsmalcinā tī bas un lielas daudzveidī bas, tač u jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r izpalī dzī gs, ā tri notī ra galdus, maina sadzī ves tehniku, dievina bē rnus. Wi-Fi bez maksas ir pieejams tikai vestibilā , bet ļ oti zemā ā trumā . Par daž iem dolā riem strā dā s istabā un pludmalē . Labi pastrā dā juš i animatori, mē ģ ina izklaidē ties pludmalē un viesnī cā , jo bū tī bā visa ģ imene, mierī gi, to darī ja neuzkrī toš i. Jū ra ir dievī ga.
аватар Elena618779
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies vienos naktī , paē duš i, iekā rtojuš ies, viss noritē ja labi. Ar ē dienu un istabu viss bija lieliski. Bija jautri, mē s izbaudī jā m savu uzturē š anos. Lī dz pludmalei vajag nedaudz pastaigā ties, tā nav pirmā rinda. … Tomēr ▾ Ieradā mies vienos naktī , paē duš i, iekā rtojuš ies, viss noritē ja labi. Ar ē dienu un istabu viss bija lieliski. Bija jautri, mē s izbaudī jā m savu uzturē š anos. Lī dz pludmalei vajag nedaudz pastaigā ties, tā nav pirmā rinda. Teritorija nav liela, apkā rt ir daudz viesnī cu. Uzreiz izejot no viesnī cas ir daudz veikalu, š ī ir centrā lā iela. Ekskursijā s nebraucā m, atpū tā mies viesnī cā . No plusiem varu atzī mē t ē dinā š anu un tī rī bu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz š o viesnī cu mū s uzaicinā ja draugi, viņ i tur bija pirms daž iem gadiem. Viņ i man diezgan ā tri apmetā s. Apkalpoš ana tur ir vairā k vai mazā k neuzmanī ga. Bet viesnī cai ir pienā cis laiks veikt remontu, un tad tā ir novecojusi. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu mū s uzaicinā ja draugi, viņ i tur bija pirms daž iem gadiem. Viņ i man diezgan ā tri apmetā s. Apkalpoš ana tur ir vairā k vai mazā k neuzmanī ga. Bet viesnī cai ir pienā cis laiks veikt remontu, un tad tā ir novecojusi. Biju rē ķ inā jusies ar eiropeiskā ku atpū tnieku kontingentu, bet tā nebija. Viesnī ca bija ļ oti trokš ņ aina lī dz diskotē kas vakaram. Ar bē rniem nebija iespē jams aizmigt, tas ir ļ oti grū ti. Ē dinā š ana viesnī cā bija kā teikts.
аватар a.duda
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca ir laba. Pirms tam es vienmē r devos uz 5 *, tā pē c pā rskats ir objektī vs)) Ē damzā lē vienmē r ir pietiekami daudz sē dvietu, viņ i labi gatavo, varbū t sortiments nav tā ds pats kā.5 *, piemē ram, pusdienā s: zupa 1 veida (malta); garnē jums 2 veidu (makaroni, kartupeļ i, rī si - alternatī vi); 2-3 gaļ as veidi, tī tara gaļ a, daž as kotletes, dā rzeņ i ar gaļ u, makrele ar dā rzeņ iem, kotletes; sautē ti dā rzeņ i, pildī ti paprika, baklaž ā ni un jaukti dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba. Pirms tam es vienmē r devos uz 5 *, tā pē c pā rskats ir objektī vs))
Ē damzā lē vienmē r ir pietiekami daudz sē dvietu, viņ i labi gatavo, varbū t sortiments nav tā ds pats kā.5 *, piemē ram, pusdienā s: zupa 1 veida (malta); garnē jums 2 veidu (makaroni, kartupeļ i, rī si - alternatī vi); 2-3 gaļ as veidi, tī tara gaļ a, daž as kotletes, dā rzeņ i ar gaļ u, makrele ar dā rzeņ iem, kotletes; sautē ti dā rzeņ i, pildī ti paprika, baklaž ā ni un jaukti dā rzeņ i. Daudz neapstrā dā tu salā tu un dā rzeņ u. Deserti ir daž ā di un nav slikti; augļ i: arbū zs, melone, persiki, plū mes, vī nogas, apelsī ni.
Vakariņ ā s pievieno vē l vienu grilē tu ē dienu (zivi vai gaļ u).
Brokastī s parasti tiek ceptas pankū kas vai olu kultenis, vienmē r vā rī tas olas, cepta desa, siera siers lī dz 9 veidiem, vā rī ta desa 4-5 veidi, dā rzeņ i, cepumi, vafeles, grauzdiņ i, jogurti.
Ledusskapī ir jogurti krū zī tē s, kuri nav pieraduš i "izvilkties".
Es uzsveru, ka ir zivis))
Pludmale: ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem VIENMĒ R pietiek, nav jā ņ em lī dzi 7:00), gā jiens lī dz pludmalei min 7-10, pludmalē ir bā rs, dzē rieni no 10-18, ē dieni no 10-17 , parasti tie ir frī kartupeļ i un tī rradņ i vai pica un frī kartupeļ i, varat uzkodas.
Saldē jums no 16:30-17:00, garš ī gi)
Animā cija (pieauguš ajiem) - tā ir vā jā vieta. Nedē ļ as laikā noskatī jā mies vairā kus š ovus, piemē ram, mač o viesnī ca, guess the melodija, turku nakts. Kaut kas pacieš ams, kaut kas skumjš . Diskotē kas nav, pat ja saka, ka š odien bū s. Mū zika ir sū dī ga, un ne tikai man, parasti dejo 2-3 sievietes, kuras ir pietiekami iedzē ruš as))
Nav vē rts rē ķ inā ties ar jautrī bu citur, Kamjuvā nav diskotē ku un klubu, tas ir kluss mazs ciemats. No viesnī cas vestibila (uz balkona) varat skatī ties blakus esoš ā s viesnī cas animā ciju un redzē t atš ķ irī bu, nevis par labu Chamyuva pludmalei.
Viesnī cas teritorija...gandrī z nav: viesnī ca stā v ar burtu G, ā rē jā puse ir ceļ š , burta iekš pusē ir baseins, bā rs, neliela zona izrā dē m un celiņ š starp viesnī cu ē ka un baseins. Viss.
Var staigā t gar krastu (ceļ š starp pludmali un viesnī cā m), tas ir skaisti. . .
Viesnī cas numuriņ i ir normā li, ziepes un duš as ž eleja kastī tē s ar dozatoru, bez š ampū na.
Personā ls ir ļ oti jauks un izpalī dzī gs) vairā k nekā vienu reizi mums palī dzē ja absolū ti neieinteresē ti))
WI-FI vestibilā ir bezmaksas, tač u ne vienmē r ir iespē jams pieslē gties.
Par numuriņ iem maksā (visā ) 2 dolā ri dienā , darbojas labi.
Uz stabila 4 * +, lieliski atpū tos, iesaku))
аватар goncharova.elen21
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , 12.00 mū s aizveda uz viesnī cu. Reģ istrē š anā s notiek no pulksten 14:00, tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu. Mū s laipni sagaidī ja krieviski runā još ie darbinieki. Viņ i man lika pagaidī t vestibilā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , 12.00 mū s aizveda uz viesnī cu. Reģ istrē š anā s notiek no pulksten 14:00, tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu. Mū s laipni sagaidī ja krieviski runā još ie darbinieki. Viņ i man lika pagaidī t vestibilā . Pē c pusstundas bijā m iekā rtojuš ies, negaidot 14 stundas. Mē s nedevā m naudu. Numuriņ š tika iedots 1 stā vā ar divā m vienvietī gā m gultā m, mums tas nederē ja. Uzreiz devā mies uz reģ istratū ru un teicā m, ka vajag istabiņ u ar vienu gultu, istabiņ a tika mainī ta bez liekas runas, bez papildus maksā jumiem otrajā stā vā ar skatu uz citā m viesnī cā m. Istaba tika uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu, tī ra balta gulta un dvieļ i. Kondicionieris pretī gultai darbojas ļ oti labi, uzstā dī jā m tā , lai nepū stu stipri, naktī s bija ļ oti ē rti gulē t, darbojas klusi. Ē diens ir daudzveidī gs, izsalcis noteikti nepaliksi. Ļ oti garš ī gi piena produkti - 5-6 veidu sieri katrai gaumei, mā jas jogurti, viss no dabī gā piena, piena putra, graudaugi pienā . Katru vakaru š efpavā rs grilē ja gaļ u, vistu, tī taru vai zivis. No rī ta pavā rs uzcepa vai nu pankū kas, vai omleti. Daž ā du veidu dā rzeņ i lielos daudzumos, gan svaigi, gan cepti - cukini, baklaž ā ni, tomā ti, paprika, olī vas pā rpilnī bā daž ā du veidu. Katru dienu bija daudz saldumu - pudiņ i, kastroļ i, kū kas, austrumu saldumi. Viss ir ļ oti garš ī gs. Arī bē rniem bija mazi galdiņ i, un ī paš i. baroš anas krē sliņ i mazuļ iem, Paldies Camyuva Beach Hotel š efpavā riem par garš ī go un daudzveidī go ē dienu. Gan viesnī cā , gan uz ielas ir kafijas un dzē rienu tirdzniecī bas automā ti. Vienmē r pā rpilnī bā - dzeriet, cik vē laties. Pludmalē viņ i gatavo hamburgerus un dod saldē jumu. Viesnī cai ir sava pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, vietas mums vienmē r pietika, ieeja jū rā ir oļ i, speciā lus nepirkā m. kurpes, var ieiet tā . Jū ra protams ļ oti skaista, debeszila krā sa, tī ra. Bija animā cija - daž ā das bumbu spē les, visu laiku piedā vā ja arī kaut ko bē rniem, vakarā bija arī izklaide, bet ī sti nevar pateikt, jo vakarā nesē dē jā m viesnī cā , tā pē c ir maz informā cijas par š o jautā jumu. Man patika Camyuva ciemats, mazs, bet mā jī gs, mē s paņ ē mā m motorolleri no HERO TOUR tū risma aģ entū ras puiš iem par USD 5 stundā un apceļ ojā m visu ciematu. . Mē s arī ņ ē mā m ekskursijas no š iem puiš iem: dž ipu safari par 15-25 USD un makš ķ erē š anas pikniks par 25 USD, puiš i taisa atlaidi, viņ i ļ oti labi runā krieviski, draudzī gi, lieliski biedri. Vienu sauc Pasha, otru puisi, diemž ē l viņ i neatcerē jā s viņ a vā rdu. Mē s iesakā m tiem, kam patī k ekstrē mi dž ipu safari par 25 USD. Uzkā piet kalnos 2200 metru augstumā . Skati uz kalniem ir skaisti, viņ i pabaroja ļ oti garš ī gas pusdienas kalnos ciematā . Un tad š oferi mums sarī koja driftu – bija forš i. Š oferi ir profesionā li un jautri puiš i. Vienkā rš i valkā jiet tumš as drē bes - jū s bū siet putekļ os. Makš ķ erē š anas piknikā neko nenoķ ē rā m, bet tur kā brī vdabas restorā nā mū s baroja ar forelē m un jē ru, arī bijā m apmierinā ti. Pā ris vā rdu par viesnī cu - ir baseins ar diviem slidkalniņ iem (mazajiem slidkalniņ iem) un atseviš ķ u dž akuzi. Mums ļ oti patika baseins un dž akuzi, mē s tur pakavē jā mies un pavadī jā m daudz laika. Iesaku š o viesnī cu pā riem, daudz pā ru ar daž ā da vecuma bē rniem. Bija daudz ā rzemnieku, bet pā rsvarā mū su krievi, baltkrievi, ukraiņ i. Domā ju, ka jaunieš iem, kam patī k ballī tes, bū s garlaicī gi. Un mums viss ļ oti patika. . Mē s iesakā m š o viesnī cu. Manuprā t, viesnī ca ir ļ oti stabils č etrinieks ar plusu. Jauku atpū tu un labu garastā vokli. Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , 12.00 mū s aizveda uz viesnī cu. Reģ istrē š anā s notiek no pulksten 14:00, tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu. Mū s laipni sagaidī ja krieviski runā još ie darbinieki. Viņ i man lika pagaidī t vestibilā . Pē c pusstundas bijā m iekā rtojuš ies, negaidot 14 stundas. Mē s nedevā m naudu. Numuriņ š tika iedots 1 stā vā ar divā m vienvietī gā m gultā m, mums tas nederē ja. Uzreiz devā mies uz reģ istratū ru un teicā m, ka vajag istabiņ u ar vienu gultu, istabiņ a tika mainī ta bez liekas runas, bez papildus maksā jumiem otrajā stā vā ar skatu uz citā m viesnī cā m. Istaba tika uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu, tī ra balta gulta un dvieļ i. Kondicionieris pretī gultai darbojas ļ oti labi, uzstā dī jā m tā , lai nepū stu stipri, naktī s bija ļ oti ē rti gulē t, darbojas klusi. Ē diens ir daudzveidī gs, izsalcis noteikti nepaliksi. Garš ī gi piena produkti - 5-6 veidu sieri katrai gaumei, mā jas jogurti, viss no dabī gā piena, piena putra, graudaugi pienā . Katru vakaru š efpavā rs grilē ja gaļ u, vistu, tī taru vai zivis. No rī ta pavā rs cepa vai nu pankū kas, vai olu kulteni. Daž ā du veidu dā rzeņ i lielos daudzumos, gan svaigi, gan cepti - cukini, baklaž ā ni, tomā ti, paprika, olī vas pā rpilnī bā daž ā du veidu. Katru dienu bija daudz saldumu - pudiņ i, kastroļ i, kū kas, austrumu saldumi. Viss ir ļ oti garš ī gs. Arī bē rniem bija mazi galdiņ i, un ī paš i. baroš anas krē sliņ i mazuļ iem, Paldies Camyuva Beach Hotel š efpavā riem par garš ī go un daudzveidī go ē dienu. Gan viesnī cā , gan uz ielas ir kafijas un dzē rienu tirdzniecī bas automā ti. Vienmē r pā rpilnī bā - dzeriet, cik vē laties. Pludmalē viņ i gatavo hamburgerus un dod saldē jumu. Viesnī cai ir sava pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, vietas mums vienmē r pietika, ieeja jū rā ir oļ i, speciā lus nepirkā m. kurpes, var ieiet tā . Jū ra protams ļ oti skaista, debeszila krā sa, tī ra. Bija animā cija - daž ā das bumbu spē les, visu laiku piedā vā ja arī kaut ko bē rniem, vakarā bija arī izklaide, bet ī sti nevar pateikt, jo vakarā nesē dē jā m viesnī cā , tā pē c ir maz informā cijas par š o jautā jumu. Man patika Camyuva ciemats, mazs, bet mā jī gs, mē s paņ ē mā m motorolleri no HERO TOUR tū risma aģ entū ras puiš iem par USD 5 stundā un izbraucā m visu ciematu. Mē s arī ņ ē mā m ekskursijas no š iem puiš iem: dž ipu safari par 15-25 USD un makš ķ erē š anas pikniks par 25 USD, puiš i taisa atlaidi, viņ i ļ oti labi runā krieviski, draudzī gi, lieliski biedri. Vienu sauc Pasha, otru puisi, diemž ē l viņ i neatcerē jā s viņ a vā rdu. Mē s iesakā m tiem, kam patī k ekstrē mi dž ipu safari par 25 USD. Uzkā piet kalnos 2200 metru augstumā . Skati uz kalniem ir skaisti, viņ i pabaroja ļ oti garš ī gas pusdienas kalnos ciematā . Un tad š oferi mums sarī koja driftu – bija forš i. Š oferi ir profesionā li un jautri puiš i. Vienkā rš i valkā jiet tumš as drē bes - jū s bū siet putekļ os. Makš ķ erē š anas piknikā neko nenoķ ē rā m, bet tur kā brī vdabas restorā nā mū s baroja ar forelē m un jē ru, arī bijā m apmierinā ti. Pā ris vā rdu par viesnī cu - ir baseins ar diviem slidkalniņ iem (mazajiem slidkalniņ iem) un atseviš ķ u dž akuzi. Mums ļ oti patika baseins un dž akuzi, mē s tur pakavē jā mies un pavadī jā m daudz laika. Iesaku š o viesnī cu pā riem, daudz pā ru ar daž ā da vecuma bē rniem. Bija daudz ā rzemnieku, bet pā rsvarā mū su krievi, baltkrievi, ukraiņ i. Domā ju, ka jaunieš iem, kam patī k ballī tes, bū s garlaicī gi. Un mums viss ļ oti patika. Mē s iesakā m š o viesnī cu. Manuprā t, viesnī ca ir ļ oti stabils č etrinieks ar plusu. Jauku atpū tu un labu garastā vokli.
Фойе Джакузи Ночной бассейн Бассейн Вид из номера 1105 Море Вход в отель
аватар Evgeniy1995
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
mē s ieradā mies 2017. gada septembrī . Man ļ oti patika atmosfē ra viesnī cā . Lielisks ē diens. Ļ oti labs serviss. Mums bija problē mas ar lidojumu, jo radā s problē mas ar Vimu Avio. Liels paldies viesnī cas ī paš niekam. Liels paldies mū su gidam Bilginam. … Tomēr ▾ mē s ieradā mies 2017. gada septembrī . Man ļ oti patika atmosfē ra viesnī cā . Lielisks ē diens. Ļ oti labs serviss. Mums bija problē mas ar lidojumu, jo radā s problē mas ar Vimu Avio. Liels paldies viesnī cas ī paš niekam. Liels paldies mū su gidam Bilginam. Par viņ a atbalstu un lī dzdalī bu mū su problē mas risinā š anā . Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem
Parādīt vairāk »


iemiesojums Esel.com.link
Sveiki!Pastāsti lūdzu ejam 1.reizi ar bērnu 4 gadi (ļoti uztraucos kā viss būs lai bērns nesaslimtu,neindējas pēc viņu ēšanas gaidīt,no kā baidīties,kur neiet.Noderēs jebkura informācija.nevajadzētu pirkt vietējos veikalos.Vai tur ūdenī ir kaut kas bīstams?Atvainojos par tik daudziem jautājumiem...
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
iemiesojums duhovnayae
Labvakar. Pastāstiet mums, lūdzu, kas bija Camyuva Beach Hotel 2016. gadā? Nevar atrast nevienu jaunāko pārskatu. Plānojam maija beigas. Paldies visiem jau iepriekš!
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
iemiesojums gostia
Es nekur nevaru atrast ekskursijas uz viesnīcu. Iepriekš šķita, ka viņiem ir Koraļļi, bet tagad tie tur ir pazuduši. Kurš var pateikt, kādus operatorus meklēt, vai tik ātri viss tika samīcīts mēnesi iepriekš?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Nitrogen
Kā būtu ar wifi viesnīcā? kur labāk prasīt numuru, lai būtu savienojums no numura? kāda ir wifi parole?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 2005 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Расположен в поселке Чамьюва, в 150 м от собственного пляжа. Отель подходит для спокойного семейного отдыха. Важно: отель не размещает одиноких мужчин.

Atrašanās vieta В п. Чамъюва, в 65 км от аэропорта г. Анталия, в 7,8 км от г. Кемер, в 6,1 км от античного города Фазелис.
Pludmales apraksts Собственная территория на общественном песчано-галечном пляже, находится в 150 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 40 м. Пляжные полотенца (депозит) — бесплатно. Заход в море — песок. Душ, кабины для переодевания, спасатель, бар на пляже (08:00-18:00, софт напитки) — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), интернет-кафе (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал на 50 чел., услуги фотографа (платно), 1 основной ресторан: крытая и открытая секции, 3 бара, 2 открытых бассейна 200 и 60 м2, без подогрева, 2 водные горки, работают с 10:30-12:00 / 15:00- 16:30, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский бассейн 10 м2, 1 водная горка, мини-клуб для детей с 4 до 12 лет, работает с 10:00-18:00, детская анимация на русском языке, мини-диско, аренда детских колясок (платно, по наличию, количество ограничено), детский буфет (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — софт-анимация на русском языке, живая музыка (1 раз в неделю), турецкая баня, амфитеатр, дартс, бочче, мини-гольф, баскетбол, пляжный волейбол, 3 водные горки (2 для взрослых, 1 для детей). Платно — СПА центр, массаж, оздоровительный центр, парикмахерская, салон красоты, игровой салон, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 179 номеров: 164 стандарных номера, 3 комнаты для инвалидов и 12 номеров Corner Delux.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), Wi-Fi (платно), сейф (платно), мини-бар бесплатно (вода — при заезде, далее не пополняется), душ или ванна, фен (бесплатно), туаленые принадлежности (мыло, шампунь), в некоторых номерах французский балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Camyuva Mah. Necmi Can Cad. No:3, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: + 90 242 824 77 20
Fax: + 90 242 824 77 21
Tīmekļa vietne: Camyuva Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.