Skaisti, omulīgi, bet tikai 7 punkti

Rakstīts: 18 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 18 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cai ir liela teritorija, ļ oti skaista un labi kopta. Nodroš ina klusu atpū tu tā lu no trokš ņ a un trokš ņ a. Ja man bū tu 70 gadi, es droš i vien liktu 10 punktus.
Teritorijā ir arī rotaļ u laukums un sporta inventā rs katrai gaumei, pat teniss par brī vu, lai gan bumbas neatradu, bet arī neprasī ju.
Ir bā ri, dienas salons un vakara lī č a bā rs. Skaisti skati uz kalniem, uz katra soļ a var uzņ emt ļ oti labas fotogrā fijas, numuriņ i ir lieli ar lieliem balkoniem, aprī koti ar ledusskapi, TV un tē jkannu. Bē rnu istaba pie lī č a bā ra, mini zoodā rzs. Bē rniem ir daudz ko darī t, ja viņ us uzrauga vecā ki. Ir velosipē di, par 5 stundā m €5, par visu dienu €10. Tikai jā brauc pa kalniem. . . Bez fiziskā s sagatavotī bas ne katrs var. Baseins nav liels dziļ ums 1.40. Jū lijā ū dens ir ļ oti silts. Dvieļ i sauļ oš anā s krē sliem un pludmalei bez maksas.

Vispā r dzī vo un izbaudi, pē c sirds patikas.
Bet ir arī mī nusi, tī ri personī gi protams. . . Mē s, krievi, esam pieraduš i, ja viss ir iekļ auts, tad viss ir iekļ auts)) un te ir slazds. Alkohols viesnī cā ir maksas un daudz dā rgā ks nekā veikalā...Ja gribi pusdienot, arī jā maksā kā kafejnī cā uz ielas. Par laimi, mē s parasti ejam cauri dutikam ar kvalitatī va alkohola kravu, pretē jā gadī jumā viesnī cā nā ktos pirkt lē tus dzē rienus par pā rlieku dā rgu cenu, vai dā rgus dzē rienus veikalā .
Par pludmali sū dzī bu nav. Transfē rs 10.00, 12.00 un 17.00 var saņ emt atpakaļ . Ja atbrauc 10.00 visas labā s vietas aizņ emtas, 12 ir viskarstā k iet. Pludmales bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ir labi. Tikai š ur tur ir slazds, arī uz pludmali ar ē dieniem un dzē rieniem aiziet nevar. Mē s tieš ā m izmantojā m automaš ī nu nomu un devā mies uz citā m pludmalē m. Nav tā lu par sauļ oš anā s krē slu USD 2 plus visas dienas bezmaksas kafiju, tē ju un aukstu ū deni,
Vispā r iesaku ī rē t auto, ja vē lies dzī vot š ajā skaistajā vietā . Tuvā kā apdzī vota, pā rpildī ta vieta ir 3 km . . jā , un apkā rtnē ir kur braukt.
Piedodiet man zirgu mī ļ otā ji, es pret viņ iem esmu vienaldzī gs. Gā ju pē c bildē m, man patika skati.
Vē l viens padoms, maksā jot par pakalpojumiem (alkohols, pā rtika), ja par to, protams, nemaksā ji uzreiz. Pā rbaudiet, kas ir rakstī ts jū su kontā . Mums ir bijusi š ī problē ma, un tā nav tikai mums.

Un pat izrakstoties, vakarā paprasiet ē dienu uz ceļ a. Neviens par tevi neuztraucas un nedomā s par tevi)))
Kopē jais iespaids izcils, citiem sī kumiem nepievē rš u uzmanī bu.
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu