Viesnīca ir laba, bet tai ir savi trūkumi.

Rakstīts: 26 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 26 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s ar vī ru pirmo reizi lidojā m atpū sties. Ar ceļ ojumu aģ enta palī dzī bu izvē lē jā mies valsti (izvē lē jā mies starp Turciju un Ē ģ ipti) un viesnī cu. Tū roperators mū s uzreiz brī dinā ja, ka viesnī ca ir kaut kas no 3 lī dz 4.
Pē c atsauksmju izlasī š anas, protams, mans vī rs kopumā zaudē ja vē lmi kaut kur lidot)
Ierodoties ļ oti ē rti nokļ uvā m paš ā viesnī cā . Liels paldies TUI tū risma firmai par lielisko transfē ru (kad visi cilvē ki iekā pa pirmajā autobusā saprata, ka kondicionieri nestrā dā un uzreiz visus pā rcē la citā autobusā (kad ā rā bija +40).

Mē s ieradā mies viesnī cā vakariņ ā s. Ierodoties mums teica, ka nav brī vu istabu, reģ istrē š anā s bū s 14:00. Bijā m rezervē ti, devā mies pusdienā s un pastaigā jā mies pa viesnī cu. Izmitinā ja mū s istabiņ ā.14:30 . . neskatoties uz to, ka sē dē jā m netā lu no reģ istratū ras un vī rs pē c kā da laika aizgā ja un jautā ja, kad tiksim izkā rtoti. Kad devā mies uz istabu, gaidī jā m sliktā ko, bet istabā ir viss ē rtai atpū tai, galvenais, lai darbojas kondicionieris! Istaba mū s pā rsteidza.
Ē diens: mums patika. Atvaļ inā juma laikā nebijā m izsalkuš i, viss bija ļ oti garš ī gi! Ir pusdienas un pē cpusdienas uzkodas.
Telpu uzkopš ana: tiek uzkopta katru dienu. Viņ i vienkā rš i nomazgā ja grī du, vannasistabas izlietni un noslaucī ja putekļ us. Kad aizbraucā m "pē c tē jas" - nomainī jā m gultu un dvieļ us.
Izklaide viesnī cā : ir animatori. Ja dodaties atvaļ inā jumā ar visu ģ imeni – š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Bet jauniem pā riem bez bē rniem es ieteiktu citu viesnī cu (ja vien, protams, jū s nesamulsina mazu bē rnu un "jazhema" veida sievieš u mū ž ī gais troksnis)
Bā rs: alkoholiskie dzē rieni - gaiš ais alus un 3 veidu vī ni, bezalkoholiskie - sulas atš ķ aidī tas ar ū deni, cola fanta sprite, arī kafija un tē ja. Visu lej mazā s glā zē s.

Un vē l viena lieta: mani vienkā rš i pā rsteidz mū su cilvē ki. Krievu bija vairā k nekā ukraiņ u, kazahu un turku. Un lū k, situā cija - mē s nonā kam pie baseina viesnī cā (vai pludmalei nav nozī mes) baseinā peldamies uz trī s cilvē ku spē ka, bet tajā paš ā laikā visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Cilvē ki vienkā rš i atstā j dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem un dodas uz istabu gulē t, ē st utt. Tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš i un satraucoš i. Cilvē ki SAPROT, ka jū s viesnī cā neesat viens! ! ! Turklā t mē s pamanī jā m, ka turki, kas atpū tā s viesnī cā , to nedara. Un vē l viena lieta: mī ļ ā s mā miņ as ar bē rniem no 15 gadu vecuma, lū dzu, paskaidrojiet saviem jau pieauguš iem bē rniem, ka brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, kad ir bufete ar ē dienu, jums nav nepiecieš ams un jū s nevarat nā kt klajā un garš o ē dienu ar pirkstu! ! ! Vai uzlieciet vienu lietu uz š ķ ī vja un pē c tam nolieciet to visu atpakaļ ! Dodieties atvaļ inā jumā - tā pē c iemā ciet saviem bē rniem elementā rus pieklā jī bas noteikumus!
Vē los pateikt milzī gu paldies personā lam - jū s esat lieliski, ļ oti draudzī gi, ļ oti cenš aties, paldies par pā rē jo!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu