Belle Vue 3*– Atsauksmes

33
Novērtējums 5.410
№188 viesnīcas reitingā Kemera
5.9 Numurs
6.7 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.5 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi ciematā, 300 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар entelectualmusic
Bijā m 2021. gada jū lijā ar visu 6 cilvē ku ģ imeni. Viņ i bija apmierinā ti. Maza, mā jī ga, ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca ar sakoptu, skaistu, zaļ u zonu. Tī ras telpas, uzkopš ana pē c pieprasī juma. Ir pieejami tualetes piederumi, darbojas kondicionieris. … Tomēr ▾ Bijā m 2021. gada jū lijā ar visu 6 cilvē ku ģ imeni. Viņ i bija apmierinā ti. Maza, mā jī ga, ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca ar sakoptu, skaistu, zaļ u zonu. Tī ras telpas, uzkopš ana pē c pieprasī juma. Ir pieejami tualetes piederumi, darbojas kondicionieris. 8-10 min. uz pludmali. Pludmales zona ir pietiekami liela ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, dzidru debeszilu ū deni. Pludmalē ir tualete, ģ ē rbtuve un saldū dens duš ā . Transporta satiksme ir lieliska. Brī niš ķ ī ga kalnu ainava ieskauj Belbidi. Viesnī ca ir 100.3 * (cena = kvalitā te).
Š ī viesnī ca neatbilst to cilvē ku prasī bā m, kuri ir pieraduš i atpū sties 5 * viesnī cā s.
Paldies neuzbā zī gajam un dzeramnaudu nedodoš ajam personā lam)))
Bezmaksas padoms!! !
1. Garda kafija Turcijā - tikai turku kafija (neatstā jiet naudu Starbucks Turcijā ).
2. Ja ir svarī gi uzturē t kontaktus, sociā los tī klus, iegā dā jieties karti ar mobilo internetu.
Вид улицы, на которой расположен отель
аватар merkulovam
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī gs skats pa logu, 2 stā va balkonā , apelsī nu koki ar augļ iem nolaiž zarus, ē diens ļ oti labs, (bez volā niem) istabas vienkā rš as, bet viss tī rs. Ļ oti patī kama klusa vieta, klusa mū zika vakaros, klusums, un ja gribas nevaldā mu jautrī bu - 15 min gā jiens lī dz disko klubam, ieeja bez maksas, ultramoderna mū zika, svaigā gaisā . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs skats pa logu, 2 stā va balkonā , apelsī nu koki ar augļ iem nolaiž zarus, ē diens ļ oti labs, (bez volā niem) istabas vienkā rš as, bet viss tī rs. Ļ oti patī kama klusa vieta, klusa mū zika vakaros, klusums, un ja gribas nevaldā mu jautrī bu - 15 min gā jiens lī dz disko klubam, ieeja bez maksas, ultramoderna mū zika, svaigā gaisā . Un viesnī ca ir tikai ž ē lastī ba. . . Jā , ir problē ma ar karsto ū deni, bet tas bija silts, vismaz 1. un 2. stā vā , kur mū su numuriņ i bija pie drauga. Katru dienu bija augļ i, gaļ a, zivis, daudz dā rzeņ u ē dienu, viss bija ļ oti garš ī gs, nā cā s sevi atturē t, lai nekļ ū tu labā k!
Administratori ir izskatī gi jauni puiš i, kas runā krieviski, viņ i uzreiz neatrada kopī gu valodu, bet pē c tam pat sadraudzē jā s. Mē s negribē jā m aizbraukt, mē s gribam atgriezties! Pludmale un dibens ir akmeņ ainas, bet pateicoties tam tī rā kais, dzidrā kais ū dens. Papildus viesnī cu pludmalei ir arī mež onī ga pludmale, lī dz tai aiziet 10 minū tes ilgā k . . ceļ š uz to cauri granā tā bolu dā rziem vai pa ielu ar daudziem veikaliem. . . Vispā r pastaiga ir prieks. Viss ir lieliski. Iesaku tiem, kam svarī gā ks par mieru, daba, vienkā rš ī ba, atpū ta, skaistums, ballī tes ir citur.
вид с балкона бассейн бассейн отель возле пляжа пляж номер пляж
аватар Inna976267
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad atbraucu, man teica, ka man jā gaida check-in lī dz 12 pē cpusdienā , es devos pusdienā s, devos uz jū ru, starp citu, jū ra nav tā lu, 500 vai mazā k metri, iet 5 vai 10 minū tes. Reģ istrē š anā s nenotika, jo nebija brī vu istabu, tiku izmitinā ta citā viesnī cā , tas arī ir 3*, saucas G? n? l Palace Hotel, un nā kamajā dienā es atgriezos mū su viesnī cā Belle Vue. … Tomēr ▾ Kad atbraucu, man teica, ka man jā gaida check-in lī dz 12 pē cpusdienā , es devos pusdienā s, devos uz jū ru, starp citu, jū ra nav tā lu, 500 vai mazā k metri, iet 5 vai 10 minū tes. Reģ istrē š anā s nenotika, jo nebija brī vu istabu, tiku izmitinā ta citā viesnī cā , tas arī ir 3*, saucas G? n? l Palace Hotel, un nā kamajā dienā es atgriezos mū su viesnī cā Belle Vue. Man patika istaba, vienī gā lieta, kas periodiski nedarbojā s tualetē . Es ē du citā viesnī cā , jo man š eit nepatika ē diens, man neprasī ja papildus, tikai atļ ā va ē st citā viesnī cā , viņ i kaut kā vienojā s par to. Pludmale ir akmeņ aina, cilvē ku ir daudz, lai iegū tu vietu pludmalē , bija jā iet agri no rī ta, nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pa ceļ am uz jū ru bija veikali, tirgus un restorā ni.
аватар urist-moiseeva
Tā tad viss ir kā rtī bā . Viesnī cā ieradā mies 14-00. Pusdienot neviens nepiedā vā ja (viesnī cā nepā rprotami ir brokastis no 7-00 lī dz 8-30, pusdienas no 12-00 lī dz 13-30, vakariņ as no 19-20-30). Kad tas ir pabeigts, ē damistabas durvis ir aizvē rtas. … Tomēr ▾ Tā tad viss ir kā rtī bā . Viesnī cā ieradā mies 14-00. Pusdienot neviens nepiedā vā ja (viesnī cā nepā rprotami ir brokastis no 7-00 lī dz 8-30, pusdienas no 12-00 lī dz 13-30, vakariņ as no 19-20-30). Kad tas ir pabeigts, ē damistabas durvis ir aizvē rtas. Viņ i apmetā s 4 stā vā . (Patiesī bā.5. paņ ē ma 5 eiro). Viesnī cā nav lifta. tā pē c nekā dā gadī jumā nesamierinieties ar stā vu virs otrā . Telpā viss ir maigi izsakoties ļ oti pieticī gs. TV rā da divus kanā lus TNT un Russia 24 un vienu turku. Vannasistaba, protams, ir nož ē lojama, bet fē ns darbojas. KARSTS AR NEDZU SPIEDIENU NOTIEK TIKAI NO 14-16. ATLIKUŠ AIS LAIKS MAZAIS SPIEDIENS IR AUKSTS.
Turklā t viesnī cā viņ i tieš ā m netī ra vispā r, bet mē s netī rā m mā jā s katru dienu. Paņ emiet lī dzi š ampū nu un visus vannas piederumus. Numurā ir divi pā ri viesnī cas č ī bu. Pielā gojā m paš i - uz grī das vienmē r ir putekļ sū cē js! Tas pats attiecas uz veļ as maiņ u - ceturtajā stā vā ir skapis, kas nekad neaizveras. Un tajā vienmē r ir neierobež ots daudzums dvieļ u un palagu, kā arī tualetes papī ra un atkritumu maisu. Bet dvieļ u maiņ u neviens neuzrauga un vedā m neierobež otā daudzumā . Un uz pludmali un uz baseinu. Istabā nav ledusskapja. Uzkā pjot uz grī das, jū s ieraudzī siet divus no tiem gaitenī , aizvelciet to uz jū su istabai tuvā ko kontaktligzdu un izmantosiet to savai veselī bai.
Ē diens tieš ā m vienmuļ š un daudz dā rzeņ u ē dienu (sā tie, sautē ti sparģ eļ i, zilie) Bet tas viss ir ļ oti garš ī gi un galvenais svaigi. Zivju nav. Pusdienā s viens no tī rradņ u un zupas veidiem, makaroni, Bet vakariņ ā s vienmē r bija garš ī gi daž ā da gaļ a (pat divas reizes bija grils) Ļ oti niecī gas un vienmuļ as brokastis. Par dzē rieniem tieš ā m dod tikai vī nu (bet kafijas automā tu ar trī s veidu kafiju un ū dens dzesē tā ju visu diennakti) Sadusmoja tas, ka tiklī dz beidzā s maltī tes laiks, vī ns un sulas automā ts (starp citu pā rsteidzoš i , ļ oti labie) apstā jā s. Tas ir ī paš i pamanā ms Pē c vakariņ ā m.
Nav animā cijas. Mū zika pā ris stundas dienā un mazliet vakarā . Bet paš as viesnī cas atraš anā s vieta ir tieš ā m forš a (tā lā k no ceļ a, pilnī bā mandarī nu koku ieskauta, ar skaistu skatu uz kalniem). Tieš i 40 minū tes no Lidostas (pirmā tū ristu nosē š anā s un attiecī gi arī pē dē jais ž ogs) Uz baseina rē ķ ina nevienam ā da nenokrita, Peldē jā mies pē cpusdienā vai no rī ta. Viss OK. Lī dz jū rai tieš i 5 minū tes Jā , netī rs, bet jū ra visu noraksta. Neiet uz pludmali tieš i pretī ceļ am, tas baigais turks dzen visus, kas nav no savas viesnī cas (pat personī gā s lietas sā kā m mest miskastē . Slims cilvē ks. )
Viesnī cas pludmale atrodas nedaudz pa labi gar ceļ u (ir arka ar Turcijas karogu). Pludmale noteikti netī ra (nu ko gribi no 3-ki) Jū ra tī ra. Un pats galvenais, nekavē joties iegā dā jieties aplokus. Ir vairā kas iztī rī tas ieejas, kā arī milzī gi laukakmeņ i, jū rā neiekā psi, vē l jo mazā k ā rā . Pats ciemats viesnī cas teritorijā ir ļ oti netī rs, bet cenas precē m vienkā rš i smieklī gi. No viesnī cas augš pusē pa labi kursē regulā rs autobuss. Š obrī d ir izpā rdoš ana.
Ja apnī k viesnī cu ē diens, kafejnī cas ir lē tas un garš ī gas. 10 grilē tas garneles ar kartupeļ iem un daž ā du dā rzeņ u ķ ekaru - 9 dolā ri. Un forele ar tā du paš u komplektu -5 dolā ri. Svaigi 3st. -1dol. Kafija - 1 USD Turku plā tsmaize ar pildī jumu vai olu kulteni pannā ar dā rzeņ iem par 2 dolā riem. Jā , starp citu, tur viss palika dolā ros, tā pē c eiro lī dzi neņ emiet.
Kas attiecas uz viesnī cas personā lu, tad reģ istratū rā runā krieviski. Personā ls nekaunī gs, bet kopumā nekā . Jā , galvenais, sauļ oš anā s krē slus pludmalē vajadzē tu aizņ emties gandrī z 7 no rī ta. Pretē jā gadī jumā jū s varat atrast sevi guļ am uz akmeņ iem.
VISPĀ R ATPŪ TAS PAR TĀ DU NAUDU ESAM PILNĪ GI APMIERINĀ TI!!! ! !
аватар Keshavan.61
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viss iekļ auts ir tī rs mī ts. Alkohola cienī tā jiem: lē ts baltvī ns un sarkanvī ns tikai grumbu laikam. Alus un stiprie dzē rieni netiek nodroš inā ti. Neatgriezeniski salū zusi kafijas automā ta atvilktne ar Burdomaga. Grubs ir pilnī gas š ausmas: cietas sojas pupiņ as un zaļ umu pā rpilnī ba. … Tomēr ▾ Viss iekļ auts ir tī rs mī ts. Alkohola cienī tā jiem: lē ts baltvī ns un sarkanvī ns tikai grumbu laikam. Alus un stiprie dzē rieni netiek nodroš inā ti. Neatgriezeniski salū zusi kafijas automā ta atvilktne ar Burdomaga. Grubs ir pilnī gas š ausmas: cietas sojas pupiņ as un zaļ umu pā rpilnī ba. Tiem, kas vē las notievē t un cilvē kiem, kuriem nav garš as kā rpiņ u uz mē les - paradī ze! Jū s noteikti nevē laties ē st)) Balinā tā ja daudzums baseinā ir ā rpus skalas! No 20:00 ī paš nieks personī gi no izdevē ja lej baseinā hloru ar kausiem pa aci)) tā dā daudzumā , ka cilvē ka ā da pē c tam nolobā s un niez)) Tualetes pods un duš as kabī ne darbojas visu diennakti. Mitruma sē nī te visur. Ī paš nieki un darbinieki, kuri nesaprot krievu valodu: jums ir jā runā kurlmē mo valodā , tas ir, uz pirkstiem)) 14 dienas (!! ! ) istaba netika tī rī ta un gultas veļ a netika mainī ta. Trī s Zvaigznes, acī mredzot, pieš ķ ī ra kurl-akls-mē ms jū ras kapteinis. Atlika tikai dziedā t: trī s izdevumi, trī s "spilgti" stā sti. . .
Постоянно текущий унитаз Негерметичная душевая кабина Грибок Неубираемый мусор
аватар alfa2tigra
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Klusa, mierī ga viesnī ca. Atpū tieties-atpū tieties. Ē diens ir virsū : pusdienas un vakariņ as vienmē r ar vistu vai tī taru. Katru dienu! Mazs, tī rs baseins ar siltu ū deni(bez slidkalniņ iem). Nedaudz tā lu no jū ras piecsimt metri, bet pē c bagā tī gas maltī tes tas pluss. … Tomēr ▾ Klusa, mierī ga viesnī ca. Atpū tieties-atpū tieties. Ē diens ir virsū : pusdienas un vakariņ as vienmē r ar vistu vai tī taru. Katru dienu! Mazs, tī rs baseins ar siltu ū deni(bez slidkalniņ iem). Nedaudz tā lu no jū ras piecsimt metri, bet pē c bagā tī gas maltī tes tas pluss. Visa infrastruktū ra ir pastaigas attā lumā . Pirmdienā s liels tirgus, cenas ir lē tā k nekā apkā rtē jos veikalos. Vienī gais mī nuss dzē rā jiem: alus viesnī cā nav, pa dienu tikai 21.00 un š ņ abis, dž ins no 19.00 lī dz 21.00. Personī gi mums nepietika bē rnu animatoru, ceļ ojā m ar mazdē lu 7 gadus. Bet kopumā atpū ta š ajā viesnī cā bija vislabā kajā lī menī . Paldies viesnī cas saimniekam un saimniecei, liels paldies personā lam.
аватар panteleeva-sveta
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien. Mē s atpū tā mies ar jaunu vī rieti Beldibi, viesnī cā Belle Vue. Ieradā s Turcijā.22. 08.2017. Mums bija agrs lidojums un viesnī cā ieradā mies ap 10. Reģ istrē š anā s notiek no pulksten 14:00. Un neatkarī gi no tā , kā mē s lū dzā m, viņ i mū s nelaida iepriekš . … Tomēr ▾ Labdien.
Mē s atpū tā mies ar jaunu vī rieti Beldibi, viesnī cā Belle Vue. Ieradā s Turcijā.22. 08.2017. Mums bija agrs lidojums un viesnī cā ieradā mies ap 10. Reģ istrē š anā s notiek no pulksten 14:00. Un neatkarī gi no tā , kā mē s lū dzā m, viņ i mū s nelaida iepriekš . Mē s atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies apskatī ties. Sā ksim ar paš u viesnī cu. Personā ls gandrī z nerunā krieviski, pareizā k sakot, daž i cilvē ki jū s saprot, izņ emot meiteni reģ istratū rā . Nav liftu, mē s dzī vojā m 4 stā vā un katru reizi bija stress skriet. Numurā nav ne seifa, ne ledusskapja. Ledusskapis maksā.2$ dienā , un tas atradī sies lejā (t. i. , ja kaut ko iegā dā jies un vajag izņ emt vai paņ emt, katru reizi jā jautā meitenei reģ istratū rā ). Wi-Fi maksā.10 USD par 7 dienā m, tač u tas bū s pieejams tikai atpū tas zonā pie reģ istratū ras. Pat ap baseinu vairs neķ eras. Istaba nav liela. Visas mē beles ir vecas. Ir neliels televizors un pā ris krievu kanā li. Ir balkons, liels, ar skaistu skatu uz kalniem. Bija tikai viena virve, tā pē c ir vē rts ņ emt lī dzi. Kondicionieris ir un strā dā kā rtī gi (tikai pil no otras puses, uz balkona visu laiku zem tā ir peļ ķ e). Ierodoties viss bija tī rs. Gultas veļ a ir balta un tī ra. Dvieļ i ir ļ oti nolietoti, bet arī tī ri. C/a ir tī rs, bet reizē m vakarā smirdē ja pē c kanalizā cijas. Istabas netiek uzkoptas katru dienu, bet pē c pieprasī juma. BET, no rī ta piezvanī jā m un lū dzā m nomainī t dvieļ us, mums teica labi. Tad, pē c vakariņ ā m atnā cā m, atgā dinā jā m, tad zvanī jā m ap 16. Rezultā tā paš i pē c vakariņ ā m uz reģ istratū ru atnesā m netī rus dvieļ us un pē c tam iedeva jaunus. Atkritumus izvedā m paš i, uz ielas. Dodoties atvaļ inā jumā , nolē mā m ņ emt ol inclusive. Lū k, ko es varu teikt par viņ u. Sā ksim ar ē dienu: gaļ u, vistu un zivis pē c izvē les, aizmirstiet par to! ! Ē diens katru dienu bija vienā ds. No gaļ as ē dieniem bija tikai kartupeļ i ar gaļ u (gaļ a bija jā meklē ). Piedevas rī si un makaroni. Salā ti - ja bū s laiks likt sevi, ja kā ds salā ti beigsies, neviens neziņ os. Ir teiciens: daudzbē rnu ģ imenē viņ i neklikš ķ ina. Kuram izdevā s to apē st. Reiz (7 dienas) bija zivs. Un pē dē jā atpū tas dienā grilē ti vistas spā rniņ i, 2 gabali vienai personai (atgā dinu, tas viss iekļ auts). Pirmā s divas dienas augļ u nebija vispā r, tad atnesa arbū zus. Interesantā kais alkohols. Kad es piegā ju pie bā rmeņ a un jautā ju par rumu vai viskiju, viņ š smē jā s un teica, ka tas nenotiks. Izvē le: vī ns (sausais), degvī ns un dž ins. Un viss.
Sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek. Dvieļ i netiek nodroš inā ti, lū gums ņ emt lī dzi savus. Baseins tī rs, vakarā pā rkaisī ts ar balinā tā ju. Viesnī cā bez maksas ir pieejams biljards, galda teniss un galda futbols.
Lī dz pludmalei ejiet 7-10 minū tes. Ja esat viegls gulē tā js, ņ emiet lī dzi ausu aizbā ž ņ us, lū gš ana tiek dziedā ta ik pē c 4-5 stundā m un pat agri no rī ta (4-5 no rī ta).
Bildibi. Ļ oti skaista ainava. Skaisti kalni. Bet iet uz jū ru ik pē c 5 metriem ir atkritumu izgā ztuve, kas, kā jū s saprotat, karstumā ne pā rā k smarž o. Pā rdevē jas nesaņ em, bet gidi tikpat kā neķ eras rokā s, piedā vā jot savas ekskursijas. Nav ne kafejnī cu, ne bā ru.
Pludmale. Kad ieradā mies pludmalē , bijā m š okē ti. Mē s nevarē jā m atrast savu rajonu no viesnī cas. Cilvē ki ir tumš i, sauļ oš anā s krē sli visi ir aizņ emti. Ieeja jū rā ir briesmī ga, lielas slidenas klintis. Pludmale ir smilš u un oļ u. Jū ra ir tī ra.
Savvaļ as pludmale. Tas tiek reklamē ts katrā vietnē , uz kuru mē s nolē mā m doties. Rezultā ts ir niecī ga smilš aina pludmale un ap kalnu. Var skaisti nobildē t, bet cilvē ku ir tik daudz, ka ir vienkā rš i tumš s. Ejot uz mež onī go pludmali, izsī kst sauļ oš anā s krē sli un viesnī cas zonas. Tur var nā kt uzklā t segu un atpū sties. Bet gā jienā no viesnī cas 25-30 minū tes. Nedaudz labā ka ieeja un mazā k cilvē ku.
Ekskursijas. Mū su gids mums piedā vā ja daudzas ekskursijas. Mē s izvē lē jā mies aktī vā kos, kas bija. Kvadraciklu un ū dens atrakciju parks.
Braukš ana ar kvadracikliem bija ļ oti interesanta. Mē s ceļ ojā m pa ī paš iem ceļ iem un takā m. Ceļ š bija pilns ar lieliem akmeņ iem, smiltī m un kalniem. Marš ruts interesants un nav garlaicī gs. Brauciet apmē ram 30 minū tes un nā ciet pie auksta ezera. Apkā rt akmeņ i un skaistums. Viņ i dod pusstundu, lai fotografē tu un peldē tu, pē c tam ļ auj viņ iem atgriezties (arī apmē ram 30 minū tes).
Ū dens parka "leģ enda" ir kaut kas ar kaut ko. Svē tlaime! ! ! Vairā k nekā.40 slaidi. Augstums no 5 stā vu ē kas. Emociju jū ra! ! ! Ļ oti forš s. Padoms: mē s tur ieradā mies ap 10, akvaparks tikko tika atvē rts. Visi kā traki metā s uz lielā kajiem un redzamā kajiem slidkalniņ iem. Kamē r braucā m, mums stā stī ja par "slepeno pludmali" - tā atrodas tur, bet uzreiz neredzē si, mē s devā mies tur un braucā m vairā kas stundas bez rindā m, lai lielā kais prieks, kamē r citi stā vē ja milzī gā s rindā s. . Ir visslavenā kais slidkalniņ š , ko sauc par noteku, dā rgie draugi nestā v š ajā milzī gajā rindā , tas nav tā vē rts. Stā vē jā m 30 minū tes (bara mentalitā te), slidkalniņ š ir par neko. Visi tajā iestrē gst, arī mē s. Iedomā jieties, ka stā vat 30 minū tes un iestrē gat slidkalniņ ā ))) Tā pat teritorijā ir amerikā ņ u kalniņ i, ne lieli, bet ļ oti forš i. 5d kino, izrā de ar delfī niem. Tas ir iztē rē tā s naudas vē rts. Bijā m akvaparkā no 09:30-16:30. Mums pietika. Jā š anas laikā nokavē ju paš reizē jo delfī nu š ovu)
Vispā r Beldibi ir ļ oti klusa un mierī ga vieta, es teiktu pā rā k mierī ga. Jaunieš iem nav ko darī t. Mē s meklē jā m relaksē još u atpū tu, bet ne pensionā riem. Ja jū s meklē jat vietu, kur ir kluss un mierī gs, tad š ī ir vieta jums.
Par viesnī cu. Es simtreiz domā ju, vai iet uz turieni vai nē . Tas nav tā das naudas vē rts. Varu teikt, ka runā jot ar citiem tū ristiem, nevis no mū su viesnī cas, uzzinā jā m, ka viņ i š ā di barojas tikai pie mums, un pat to, ko aprakstī ju tikai mū su viesnī cā . Citā s viesnī cā s cilvē ku tikpat kā nav, rodas sajū ta, ka Pegasus kompā nija visus iegrū ž Belle Vue viesnī cā . Un pati viesnī ca tā dam pieplū dumam nav gatava un neatbilst visā m ī paš ī bā m. Esmu bijis 3 zvaigž ņ u viesnī cā vairā k nekā vienu reizi, tač u š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esmu apmetusies.
Atpū ta noteikti nav sabojā ta, bet nogulsnes palika.
P. S. Mē s nokļ uvā m viņ u musulmaņ u brī vdienā s 1. septembrī un zem mū su logiem kaimiņ i (2 metri no mums) kauta aitu. Tas ir viss.
аватар kocha.dikja
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jū s nevarat iedomā ties ē dienu sliktā ku. Kas nav apē sts brokastī s, tas tiek pagatavots pusdienā s, un tas, kas nav ē sts pusdienā s, tiek ē sts vakariņ ā s. Nekā das gaļ as, tikai dā rzeņ i. Reizē m gan pusdienā s iedod uzsildī tu dabisku ķ ekatu. … Tomēr ▾ Jū s nevarat iedomā ties ē dienu sliktā ku. Kas nav apē sts brokastī s, tas tiek pagatavots pusdienā s, un tas, kas nav ē sts pusdienā s, tiek ē sts vakariņ ā s. Nekā das gaļ as, tikai dā rzeņ i. Reizē m gan pusdienā s iedod uzsildī tu dabisku ķ ekatu. Tukš i auksti makaroni un krievu rī si (pē rļ u miež i), nekā di deserti no rī ta vai vakarā . Kafija pē c piegā des. Pie aparā ta stā v turks un kontrolē , cik daudz tu ielej (glā zē s pa 170 g katrā izlej pusglā zi), ja mē ģ ini pielikt otru porciju, turks kliedz un vicina rokas, ū deni pieliet nevar. Bā rā viņ š ir kliš eja: š ņ abis, dž ins, sarkanvī ns un baltvī ns, rums, kas saka, beidzies, rī t atnesī s. Sulas atš ķ aida UPI, un tad koncentrā ts ir normā ls pirms pusdienā m, un pē c tam tvertnē vienkā rš i pievieno ū deni. Istabā nebija spuldzī š u. Pirmajā dienā es paskatī jos reģ istratū rā un pateicu, ka man nav baltas spuldzes, un aizgā ju. Istabā ir televizors, bet kabeļ a kontaktdakš a ir norauta. Ir veļ as skapis, bet vē rtne ir cieš i pieskrū vē ta ar paš vī tņ ojoš ā m skrū vē m. Viņ i saka, ka 270 metri lī dz pludmalei, iespē jams, turku metros (faktiski ne mazā k kā.850 m. ) Pludmale ir kopī ga visā m viesnī cā m, turklā t no piektdienas lī dz svē tdienai iet vietē jie iedzī votā ji, un tā pē c visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. (Saka, ka krievu cū kas var arī š ū poties smiltī s). Parastā s dienā s, ja vē laties sauļ oš anā s krē slu, nā ciet uz pludmali ne vē lā k kā.8:00.10 min. Nu vispā r patī kama uzturē š anā s ekstrē mā .
бассейн при отеле бассейн со столовой
аватар EkaterinaStP
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena ! Gribu pateikt milzī gu paldies visiem, kas rakstī ja labas atsauksmes par Belle View, pateicoties jums, es izvē lē jos š o viesnī cu un lieliski atpū tos! 1. Izvē lē jos viesnī cu lē tā k, vadoties pē c budž eta (valstī ir krī ze), pirmo reizi atpū tos trijniekā , vadī jos tikai pē c atsauksmē m, bija labi 60%, man š is ir indikators. … Tomēr ▾ Laba diena ! Gribu pateikt milzī gu paldies visiem, kas rakstī ja labas atsauksmes par Belle View, pateicoties jums, es izvē lē jos š o viesnī cu un lieliski atpū tos!
1. Izvē lē jos viesnī cu lē tā k, vadoties pē c budž eta (valstī ir krī ze), pirmo reizi atpū tos trijniekā , vadī jos tikai pē c atsauksmē m, bija labi 60%, man š is ir indikators.
2. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mani atveda uz viesnī cu ap 16:30, Dienas vadī tā js (krieviski runā još s) Ertans uzreiz parā dī ja lielisku istabu 2. stā vā , bet es gribē ju uz pē dē jo, 4. , bet augumā ir vienā ds ar septī to Ertans pierunā ja paņ emt zemā ku istabu, bet es nepiekritu. Nemaz nezaudē ju, skaists skats no lodž ijas, skaties foto.
3. Man patika viss viesnī cā un teritorijā . Č isenko, gaisma, daudz puķ u un zaļ umu, jo saimnieks uzcē la savā dā rzā . Saimnieks č akls strā dnieks, katru vakaru puķ es laistī ja un visu š o skaistumu saveda kā rtī bā , puikas nemitī gi strā dā ja kā bites, nē viens sē dē ja mierī gi
4. Istaba tika iztī rī ta katru dienu perfekti, santehnika ir kā rtī bā , duš a ir ē rta, kondicionieris darbojā s pareizi, matrač i un spilveni ir ē rti, veļ a sniegbalta, mainā s reizi nedē ļ ā , dvieļ i arī ir labas, kvalitatī vas, tā s mainā s ik pē c 3-4 dienā m. Numurs 410. Vienī gais trū kums ir tas, ka istabā nav ledusskapja, lai gan mē belē s tam ir sagatavota vieta, un siltais ū dens ir pieejams tikai dienas laikā , kad esmu pludmalē .
5. Ē diens izcils, par to runā fakts, ka viesnī cas ī paš nieks un dienas vadī tā js, kurš strā dā ja no 9:00 lī dz 21:00, viesnī cā ē da no kopē jā katla, kā jau viss personā ls un visi atpū tnieki. pati par ē diena kvalitā ti. Apkalpoš ana teicama, ja kaut kas beidzas, puiš i uzreiz steidzā s un atnesa piedevu, brokastu beigā s nav skaidras robež as, nav pusdienas un vakariņ as, saldi smaida un gaida kad tu pabeidz maltī ti. Kafijas automā ts gandrī z visu diennakti, ū dens dzesē tā jā visu diennakti. Baseina bā rs no 10:00 lī dz 22:00, bā rmenis Mehmets vienmē r ir klā t, ja aiziet prom, tad viņ u nomainī s cits puika, no dzē rieniem vietē jais š ņ abis (parasts), ļ oti labas kvalitā tes ķ irš u un aprikož u sulas (maisiņ os) un limonā des (fanta), sprite, kokakola)
6. Man patika viss bez izņ ē muma, bet ja istabā bija ledusskapis un seifs, visu diennakti bija karsts ū dens vai bija neliels hammam, kur var apgulties uz oļ a, atpū sties un restorā nā bija vairā k keramikas trauku , š ī s viesnī cas cenas vienkā rš i nevar pievienot! Nu jā , viņ š vairs nebū s trī nis.
7. Ja ir kā di jautā jumi, lū dzu rakstiet, nekavē jieties, atbildē š u visiem. Mans e-pasts pasts: katrine65@mail. ru
аватар ermatan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja kā ds apsver iespē ju doties atvaļ inā jumā Beldibi viesnī cā s, labā k atturē ties no ceļ ojuma uz š o viesnī cu. Pludmale 500 metru attā lumā , ļ oti akmeņ aina, nav ieejas jū rā (gandrī z salauzu kā ju ieejot, speciā lā s č ī bā s), sauļ oš anā s krē sli gandrī z visi salauzti, nepietiek, lietussargi ir saplē sti. … Tomēr ▾ Ja kā ds apsver iespē ju doties atvaļ inā jumā Beldibi viesnī cā s, labā k atturē ties no ceļ ojuma uz š o viesnī cu. Pludmale 500 metru attā lumā , ļ oti akmeņ aina, nav ieejas jū rā (gandrī z salauzu kā ju ieejot, speciā lā s č ī bā s), sauļ oš anā s krē sli gandrī z visi salauzti, nepietiek, lietussargi ir saplē sti. Personā ls runā tikai turku valodā , nezina (vai izliekas nezina) ne krievu, ne angļ u, ne vā cu valodu. Istabas ļ oti sliktas, gultas veļ a saplē sta un notraipī ta, slikti izstiepta. dolā ri dienā , vi fi 5 dolā ri par visu uzturē š anā s laiku, bet signā ls ļ oti vā jš tikai pirmajā stā vā . Ē diens bija pacieš ams, bet skudras vairojā s cukurā un tā pē c tē ja un kafija bija ar svaigu gaļ u, skudra. Atbraucā m 4 no rī ta un iekā rtojā mies pulksten 14 pē cpusdienā . Paldies dievam es nedzeru, tā pē c bā rs maz interesē ja, bet bija problē mas un alkohola vispā r nebija sā kumā , pē c sū dzē š anā s parā dī jā s bet pa porcijā m, bet jautā jumi, mums viss ir iekļ auts, ieteica iet pastaigai uz jū ru.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alisa66
Mēs nopirkām biļetes uz šo viesnīcu, aģentūra teica, ka viesnīcai ir sava pludmale, saulessargi un sauļošanās krēsli ir bez maksas, bet 70% vietņu internetā saka, ka pilsētas pludmale un saulessargi ar sauļošanās krēsliem ir maksas, lūdzu, paskaidrojiet, kā tas ir tiešām ir?Interesē diskotēku un ballīšu klātbūtne viesnīcā un objektīvās īpašības. Pateicos jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Бельдиби, в 300 метрах от пляжа. Построен в 2005 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Отель подойдёт для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 40 км от международного аэропорта Анталии. 15 км от г. Кемер.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м. Вход в море — галька.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак 07:30-09:00, обед 12:30-14:00, ужин 19:30-21:00.

Бар у бассейна 10:30-22:00.

1 открытый бассейн, площадь 90 кв.м, работает 07:30-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в бассейне для взрослых (5 кв.м).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 52 номера в 4-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Göynük, 07994 Кемер/Анталия, Турция
Tālruņi: Телефон: +90 (242) 824-90-01, Факс: +90 (242) 824-82-15
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.