Šī ir brīnišķīga viesnīca pie skaistās jūras!

Rakstīts: 18 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 16 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta 2 dienas pirms izlidoš anas) Iespē jams, tā pē c mē s to iegā dā jā mies par lielisku cenu) Mē s esam 2 pieauguš ie un 2 bē rni 7 un 1 gadu veci.
Norē ķ ins.
No Odesas ieradā mies 5 no rī ta. Mū s uzreiz sagaidī ja, iekā rtojā s (tā kā bija brī vas istabiņ as). 7:00 mē s jau bijā m brokastī s!
Numurs.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu! Gulta tika mainī ta katru dienu jumta papes katru otro dienu) Ļ oti draudzī gs personā ls, nav augstprā tī gs, neuzbā zī gs. Mums bija 107. istaba bez balkona. No vienas puses nav ē rti, no otras labi, jo man nebija jā sargā jaunā kais pie balkona) Par komentā ru skaitu komentā ru nav! Notī riet visu. Patī kami, ka uz grī das ir paklā js, nevis flī zes.

Viesnī cā visur, ik pē c 10 metriem ir trausls ar roku dezinfekcijas lī dzekli.
Restorā ni.
Garš ī gi! daudzveidī gs! No atvaļ inā juma atvedu 2kg : -)) viss tī rs! viesmī ļ i liek ē dienu uz š ķ ī vja, pats to nevari paņ emt. Bet š ķ iet, ka tā tas ir visur. Tas nesagā dā ja nekā das neē rtī bas. Jū s ņ emat tik daudz, cik vē laties - vienkā rš i nā ciet vē lreiz pē c papildinā juma)). Ir ar ko pabarot bē rnus, ir bē rnu galds: dā rzeņ i, graudaugi, gaļ a, zivis pretī vai pā rim. Viss ir ļ oti cienī gs! Bē rniem nedē ļ u nebija problē mu ar pā rtiku.
12.00 sā k dā vinā t saldē jumu) ļ oti garš ī gi! un kvalitā te! Gadnieks ē da ar prieku))
Bija pie baseina atvē rts no rī ta lī dz vakaram. Jebkuri kokteiļ i jebkurai gaumei. Alkoholu nelietojā m daudz, tā pē c nevaru pateikt. Paņ ē mā m pā ris reizes) No 12.00 lī dz 16.00 pie baseina pasniedz gardus burgerus! Odesas McDonalds "nervozi smē ķ ē malā "))
Pludmales bā ru neizmantojā m, bet tas tur ir un darbojas. Arī no pulksten 12 lī dz 16 otrpus baseinam viņ i gatavo gardas vietē jā s kū kas un sniedz ļ oti garš ī gu iedegumu.
Izklaide.
Animā cija ir vā ja, bet tas nav animatoru vai viesnī cas dē ļ , bet gan pandē mijas dē ļ aizliegumu turē t. Vakara diskotē ka, dzī vā mū zika. Mē s lieliski pavadī jā m laiku, izklaidē jot sevi. Netā lu no viesnī cas ir pamesta viesnī ca, aiziet! Forš i un iespaidī gi!

Viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gs tirgus, daudz visā du lietu, mē s vienkā rš i gā jā m pastaigā ties, paskatieties) Var iznomā t elektrisko mopē du cena bija 5 USD 1 stunda. Bet tiesī bas ir vajadzī gas. Mē s ceļ ojā m pa apkā rtni, laimī gi)
Zā les.
Vecā kais bē rns kalnā salauza uzaci. 5 minū š u laikā viss: ā rsti, viesu attiecī bas, galvenā administratore bija viņ a tuvumā ! darī ja visu, palī dzē ja, ieteica! Man nebija jā š uj, tikai devos pē c pā rsē jiem. Liels paldies personā lam!
Internets ir lielisks! ! ! Pat pludmalē !
Jū ra.
Jū ra ir pā rsteidzoš a! tī rs, caurspī dī gs! Tas smird! Smarž o svaigi!
Liels paldies viesnī cai! Paldies darbiniekiem! Ī paš s paldies meitenei Oya ļ oti palī dzē ja un puiš iem reģ istratū rā Iskander un Luiza! ! ! Un paldies animatoram Ali - ļ oti smieklī gam puisim) Liels paldies Turcijai! Paldies biedram Prezidentam par kū rorta attī stī bu un kvalitā tes un apkalpoš anas uzraudzī bu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu