Ļoti laba, mājīga un mājīga viesnīca relaksējošai atpūtai

Rakstīts: 15 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 2 — 9 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Man ļ oti patika - viss ir tī rs, standarta numurs izrā dī jā s tikpat plaš s kā jebkur citur, no tā m vietā m, kur mē s iepriekš atpū tā mies. Lieliski restorā ni, kafijas-tē jas namiņ š - turku kafija, garš ī ga tē ja. Ē diens patika - ir no kā izvē lē ties, viss garš ī gi, restorā nā nav rindu. Kurš vakariņ ā s sagaida omā rus un karaliskā s garneles, uzreiz atzī mē š u, ka ē dienkartē nav jū ras velš u, varbū t tā s tiek pasniegtas zivju a la carte restorā nā - nezinu. Bijā m turku valodā - tiiik garš ī gs maigas jē ra kebabs - iesaku)) Alkohols bā ros ir attiecī gi oriģ inā ls, un kokteiļ i tur ir ļ oti garš ī gi) Bē rniem ir neliels baseins, slidkalniņ i, vakara animā cija, saldē jums ( Es neatceros, cik daudz š ķ irņ u - ļ oti daudz! ) un garš ī gi (pā rsteidzoš i) ā trā s uzkodas kafejnī cā pludmalē .
Pludmalē vienmē r visiem pietika vietas – nebija vajadzī bas agri no rī ta celties un mest dvieļ us sauļ oš anā s krē slos. Forš s pontons ar savu "pludmali" un ledusskapjiem ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Nu, jū s pat nevarat runā t par apkā rtē jiem skaistumiem - lai arī kurš bū tu bijis Kemerā , man š ķ iet, lai kur jū s skatā ties, tas ir skaisti). Phaselis Park atrodas 10 minū š u autobusa brauciena attā lumā no viesnī cas - neticami skaista vieta, man tur ļ oti patika; ja dosimies uz turieni vē lreiz, tad uz visu dienu - tur ir skaistas lagū nas-pludmales, ja paņ emat kā du kumosu, ko padzert lī dzi, var pavadī t lielisku dienu)
Personā ls viesnī cā ir lielisks, pazaudē ju telefonu mikroautobusā pa ceļ am no Faselis. Pateicoties meitenē m no viesu apkalpoš anas un puisim reģ istratū rā , viņ i daž u stundu laikā atrada viņ u Kemerā )))

Lielisks personā ls - man patieš ā m palī dzē ja grū tā brī dī !
Kopumā viesnī ca ir tā da, kurā gribas atgriezties! Iesaku relaksē još ā m, relaksē još ā m brī vdienā m)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu