Jautājums par viesnīca The Norm Oriental 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
140 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es domāju, ka gribētos samaksāt par visu uzreiz mājās un saprast, kurš numurs utt. , un nenonākt neveiklā situācijā ar naudas ielikšanu pasē un skraidīšanu, "mainiet numuru, jo"
Es domāju, ka gribētos samaksāt par visu uzreiz mājās un saprast, kurš numurs utt. , un nenonākt neveiklā situācijā ar naudas ielikšanu pasē un skraidīšanu, "mainiet numuru, jo"
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-05-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар vasyusha
asbel_mihail, lieta ir tāda, ka šajā viesnīcā ir absolūti dažādi numuriņi plānojuma ziņā, pat ja tiem visiem ir standarta kategorija. Protams, pērkot Junior Suite, var būt gandrīz 100% drošs, ka tas būs pret jūru, nevis virtuves nosūcēju utt. Bet, pēc manas pieredzes, visas šīs ekonomiskās īpašības šajā viesnīcā ir novietotas tajā pusē aiz restorāna, kur principā esošu istabu logi neizskatās.
Tajā pašā laikā skats uz jūru apvienots priekštelpās ar skatu uz baseinu (dienā diezgan skaļa mūzika) un terases bāru, kas pastāvīgi uzņem dažādas adekvātuma pakāpes atpūtniekus (respektīvi, arī iespējams troksnis).
Mūsu standarts bija diezgan pieņemams pēc izmēra, ar sānskatu (attēlā) uz jūru un no mīnusiem mums bija tikai balkona trūkums. Citādi lielu sūdzību nebija. Bet, ja jūs patiešām vēlaties būt pēc iespējas drošs par ideju no loga, iespējams, iegādājoties "Junior Suite" numuru, tas jums dos šādu cerību. :)))
аватар lazy_person
asbel_mihail
Šīs ir šīs viesnīcas numuru kategorijas. Izvēlieties sev piemērotāko un ierakstiet kuponā. Mājās nav iespējams noteikt visu uzreiz vienā vai otrā veidā. Vienmēr būs nianses, kas būs jārisina uz vietas.
аватар lazy_person
Kā redzat, tikai divu kategoriju numuriem ir pilns skats uz jūru: Family Rooms (56 kv.m) un Deluxe Suites (82,5 kv.m). Pārējās numuru kategorijas ir tikai ar daļēju (sānu) skatu uz jūru. Skats no sāniem - skatīt iepriekšējo attēlu.
аватар asbel_mihail
Liels paldies par vērtīgo informāciju, domāju, ka pieturēsim pie juniores, un tad kā iet, mežs tāds mežs, jūra malā arī nav slikta, tāpat visu dienu nesēžam istabā . Ja jums tas nav grūti! Uzrakstiet, kas būs vakarā pēc visādām izklaides programmām, kad dvēsele vēl prasa brīvdienu, un šķiet, ka ir agrs gulēt, lai uzkostu kaut kādu "desu" teritorijā vai ārpus tās, citādi, pēc mūsu pieredzes , bārs slēgts un klusums visi izkaisīti pa istabām, lai sagremotu vakariņas?????????????
аватар lazy_person
asbel_mihail
Visa ballīte Kemerā. Tā pati viesnīca atrodas Camyuva ciematā, kas stiepjas gar šoseju. Ciematā nav nekādas īpašas ballītes. Gar jūru ir promenāde. Sākas mazliet tālāk par viesnīcu (pa kreisi, aiz kanāla virzienā uz Kiris). Aiz viesnīcām, tuvāk viesnīcai L'Oceanica, atrodas arī pāris restorāni un kafejnīcas.
аватар asbel_mihail
Un pašā viesnīcā? Ja 80% krievvalodīgo vajadzētu būt kaut kādiem "DYskoteko", tad mēs bijām Kemerā tur "Inferno" un vēl kāds klubs blakus, mums mazliet trokšņains.
аватар vasyusha
Es steidzos jūs nomierināt, ir dyskoteko! :)))) Vispār vakara izklaide tika uzbūvēta apmēram tā - vakara izrāde amfiteātrī no 21.30 apmēram stundu, no turienes cilvēki raiti ieplūst baseina bārā, kuram blakus karaoke šovi, diskotēkas un citi. aktivitātes tiek rīkotas kaut kur citur apmēram pusotru stundu (varbūt sezonā būs ilgāk), un tad tie, kas vēlas "turpināt brīvdienas", var pārvākties uz naktsklubu viesnīcā, kas strādā līdz 2 naktī. Tātad, domāju, bez "desas" nepaliksi! ;))))))))))))
аватар asbel_mihail
Un tas priecē. Cerams, ka jūsu atvaļinājums paies labi.
аватар vasyusha
Jauku atpūtu! Un labs skats pa logu! ;)))))))))))))))))))))))))))
аватар AllOverTheWorld
jūsu iepriekšējā jautājumā es jums rakstīju par viesnīcas vietni, rakstiet tieši viesu attiecību viesnīcai, jautājiet par viesnīcas koncepciju 19.
un visu zināsi jau iepriekš, gan par desu, gan par diskoteko;)
jauku atpūtu!
аватар lazy_person
Viesnīca lieliska, jūra skaista... kā var neizdodas svētki?
Dienas iet un tu nepamani...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par The Norm Oriental 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl