Veca nolaista viesnīca ar netīrām istabām

Rakstīts: 24 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 19 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz fotoattē lu un tū risma operatora ieteikumiem. Mū s brī dinā ja, ka viesnī ca tiek uzskatī ta par jauneklī gu un mū su vecumam mē s ar vī ru nolē mā m, ka tas bū s diezgan))) mē s pirmo reizi lidojā m uz Turciju, cerot uz labu 4ku un patī kamu uzturē š anos, bet diemž ē l...In pasū tī jums - reģ istrē š anā s plkst. 14.00, no papildus samaksas lī dz agrai reģ istrē š anā s tika atteikta. Ar š o, labi, paē dā m brokastis (virtuve ir primitī va, no ē š anas prieka maz, it kā nepaliksi izsalcis, bet ar prieku par š ā du ē dienu 7 dienā s ir par maz). Viņ i mū s atveda uz viesnī cu lī dz 10:00, mē s pavadī jā m apmē ram 4 stundas, gaidot pludmalē un tad sā kā s š oka saturs) Viņ i dod atslē gu C korpusam (ē ka C un D tiek uzskatī ta par mazā k trokš ņ ainu un tā lā k no diskotē kas) - istaba ir tikai sanatorijas formā ts - laikam mū su bē rnī bas ambulance. Visas mē beles ir vecas, vienkā rš i nopostī tas, tintes traipi, gulta visa notraipī ta, tikai tumsa.
Pazemī gi devā mies uz reģ istratū ru palū gt ko labā ku, tur iedod otru atslē gu ar pā rliecī bu, ka š ī noteikti iepriecinā s. D korpuss - pati ē ka ir jaunā ka, ir lifts, istaba ir nedaudz svaigā ka, bet par tī rī bu te nebija ne runas. Traipi uz gultas, uz spilveniem, sarū sē juš i ziepju trauki, nekā du vannasistabas piederumu, putekļ i un absolū ti netī rs ledusskapis. Tualete nav iztī rī ta un aizzī mogota pirms jaunu viesu reģ istrē š anā s. Pilns komplekts - lai tikai prusaki neskraida. Ejam tā lā k - reģ istratū rā ar noskumuš u skatienu saka, ka labā ku istabu nav un vispā r viņ iem principā nav istabas ar divguļ amajā m gultā m, tikai atseviš ķ i un acī mredzot arī vajadzē tu gulē t atseviš ķ i. Visvairā k viņ us nogalinā ja viņ u restorā ns, kur atrast tī rus traukus - kvests, katrs treš ais š ķ ī vis ar iepriekš ē jā saimnieka š ķ irš anā s ē diena paliekā m. . . Pandē mijas laikā š o pat ē st bija pretī gi.
Pē c sarunā m ar Ukrainu un Antā liju mē s panā cā m pā rcelš anos uz citu viesnī cu, lai gan mums vē l bija jā gaida diena š ajā slavē tajā jaunieš u vietā . Š o vietu nevienam neiesaku. Vienī gā iespē ja ir, ja maksā jā t par tū ri maksimums $300 un zinā t, ko sagaidī t, tad jā , sū dzī bā m nevajadzē tu bū t. Mū su tū re maksā ja 900 USD, kas ir pā rā k daudz š ā da veida č etriniekiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu