Ne līdz 4 zvaigznēm

Rakstīts: 24 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 22 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 9.0
Sā kš u ar PADOMIEM. Pudeles istabā ledusskapī ir par brī vu, tā s tiek liktas tev vienu reizi, un nekā dā gadī jumā nevajag tā s izmest, tad tajā s ielej ū deni no automā tiem (viesnī cā ir vairā ki un var zī mē t ū dens jebkurā diennakts laikā ). Dodoties prom, ietiniet koferi viesnī cā , nevis lidostā (viesnī cā maksā.5 USD, lidostā.10 USD). Noteikti reģ istrē jiet savu kuponu pie gida un pē c tam nofotografē jiet to, ja uz ielas uznā k policija, tad jums ir jā uzrā da kupona fotogrā fija (lai to nenē sā tu lī dzi, tas ir no jū su pases).
Neļ aujiet sevi apmā nī t ar gidu (viņ i ar š o pelna naudu un aizved uz briesmī gu hammam, kur piebā ž cilvē ku pū li un izskatā s pē c kaut kā das lopkautuves), labā k par to paš u aiziet uz viesnī cas numuriņ u naudu. Tas pats attiecas uz iepirkš anos no gida Antā lijā - tā ir krā pniecī ba, labā k uz pulksteņ a torni, no turienes 07 un 08 mikroautobuss kursē ik pē c 15 minū tē m (noteikti skatieties, ka rakstī ts EXPRES, pretē jā gadī jumā jū s brauksit 2.5 stundas, citā di tikai stunda) un dodieties par 9 lirā m uz Migrosu. Samaksa, izkā pjot no mikroautobusa (un pasakiet vadī tā jam: "Kad jū s izkā pjat no Migros? "). Un staigā pa centru cik gribi.
Atpakaļ pietura pā ri ceļ am (gar pā rvada tiltu) tam paš am mikroautobusam Kemerā . Netā lu no Migros Antā lijā ir akvā rijs - ieeja ir 35 USD. Un no tā s paš as Migros var nokļ ū t lī dz Kale Ichi (vecpilsē ta) 06 mikroautobuss (apmē ram 5 liras), pasaki arī š oferim "Kale Ichi" un viņ š pateiks, kad jā izkā pj. Uz Mark Antalya iepirkš anā s centru nevajadzē tu doties, tur nav nekā ī paš a, ko redzē t un viss ir ļ oti dā rgs.

NEMAITIET naudu viesnī cā (ļ oti neizdevī gi), labā k š tata veikalos - Migros vai Carrefour (tas ir pie pulksteņ a torņ a), nopē rc tur jebkā das konfektes-š okolā de-jogurts. . . un iedod eiro vai dolā ros un iedod sī knaudu. lirā par Ļ OTI izdevī gu likmi. Carrefour kursi ir izdevī gā ki nekā Migrosā , ja kas.
Plusi: 3 daž ā da izmē ra un daž ā da dziļ uma baseini (viens no tiem ar slidkalniņ iem), ē diens nav ī paš i labs, bet izsalcis nepaliksi. Pludmale - š ķ ē rsojiet ceļ u un ejiet cauri vienai viesnī cai, tas ir, ļ oti tuvu (pusotra minū te lī dz). Jauks skats blakus kalniem.
Mī nusi: pludmale ir š ausmī ga - maza, gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli ir salauzti, daudzi cilvē ki atpū š as no sveš ā m viesnī cā m vai vispā r bez rokassprā dzē m un neviens to neskatā s (lai gan pludmale ir viesnī ca un izņ emot tū ristus no viesnī cas neviens nedrī kst aizņ emt tos salauztos sauļ oš anā s krē slus)! ! ! Istabu uzkopš ana - netiek tī rī tas vispā r, dvieļ i un gultas veļ a nav mainī ta pat 10 dienā s, duš ai ziepes pirkā m paš i, tā kā nesagaidī jā m, lai gan atstā jā m viņ iem naudu un š okolā des.
Trauki tiek mazgā ti slikti - vienreiz uznā ca glā ze lū pu krā sas, un ne reizi vien nā ca pretī netī ri š ķ ī vji un krū zes. Bezmaksas internets neķ er, bet maksas (dolā rs dienā vai 5 liras, izdevī gā k maksā t lirā ) ķ er tikai reģ istratū rā vai pie baseiniem. Viesnī cā uzturas tikai krievi un turki.

Diskotē ka lī dz pulksten 12 uz viesnī cas jumta, un tad animatori izdala bezmaksas biļ etes uz klubu un aizved uz turieni ar autobusu (lai gan ļ oti lē nā tempā ir vajadzī gas 5 minū tes). Nesaprotu to joku, kas ved visus cilvē kus no vienas viesnī cas no diskotē kas uz citu diskotē ku 500 metrus tā lā k, kur, izņ emot cilvē kus no š ī s viesnī cas, neviens cits netiek vests. Kā da jē ga? Atraš anā s vietas maiņ a? Cilvē ki paliek tie paš i
Bet pā rē jais man patika, tā pē c principā nav slikti, bet es neatgriezī š os š ajā viesnī cā ))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu