Laba viesnīca. Novembrī viss izdevās ideāli.

Rakstīts: 22 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 16 — 20 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Novembra beigā s atpū tā mies. Ne visi peldē jā s, jo ū dens ir kā Melnajā jū rā , bet man tas ir normā li, 23-24 grā di. Kaimiņ u viesnī cas tika slē gtas, mū sē jā bija starp vienī bā m, kas atvē rtas tik pilnas.
- baro garš ī gi un daudzveidī gi, tikai desmitiem auksto un karsto ē dienu. Vienmē r bija svaigu augļ u un dā rzeņ u, kā postu un salā tu jū ra. Vienmē r bija grilē tas zivis un grilē ta gaļ a vai kā daļ a no ē dieniem, bija tabakas cā ļ i, pat starp ē dienreizē m uz ielas gatavoja kaut ko lī dzī gu pitas maizei ar grila pildī jumu. Bet desiņ as un "sulas" no tirdzniecī bas automā ta Turcijā , kā vienmē r, ir neē damas.
- istaba liela, skaista, viss darbojas. Es nezinu, ko vē l teikt, mē s tajā pavadī jā m tikai nakti.

- atrodas uz š osejas Kemeras malā , lī dz magonei 2 km jeb 15 min gā jiens, bet pluss ir tas, ka visa pilsē ta ir lī dzena, staigā t ir viegli un patī kami. Tieš i blakus viesnī cai ir pietura, piemē ram, uz Antā liju, un visi š oferi to zina.
Laiks novembrī ir vienkā rš i ideā ls. Daž brī d no rī ta, protams, lija, brī ž iem pū ta vē ss vē jš , bet pā rsvarā gā ja T-kreklos un š ortos.
- visur apkā rt aug citrusaugļ u jū ra, apelsī ni burtiski guļ uz zemes pilsē tā , un neviens tos nevā c!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu