neliela platība

Rakstīts: 28 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 25 septembris — 8 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 2.0
Esmu Turcijā.8 reizes.
Viesnī cas numuriņ i ir labi. Santehnika, TV, dzī voklis, gulta apkalpojama. Viņ i iedeva istabu ar balkonu - 1 stā vu, izejot no balkona, it kā jū s sē dē tu ē damistabā un visi atpū tnieki jū s redzē tu. (Š is balkons ir vienī gais visā viesnī cā ). Kā gou dejotā js uz podiuma. Balkonam nav jumta. Pats balkons ir netī rs.
Reģ istratū ras personā ls ir atbilstoš s. Daž as dienas lū dzu, lai nomainī tu savu numuru
par istabu nevis 1. stā vā un ar balkonu - bez rezultā tiem, argumentē jot, ka viesnī ca pilna. (Hmm. . . Varbū t. Labi)
Uz brī di es atnā cu atpū sties viena.

Manas uzturē š anā s paš ā pirmajā dienā viesnī cā jauns vī rietis no reģ istratū ras "izdū ris cauri" maniem VKontakte datiem, no kurienes atpazina manu telefonu un uzzī mē ja WhatsApp. Nav kā rtī bā!! !
Teritorija ļ oti maza, ar kā jā m var 1 minū ti.
Es š obrī d esmu viesnī cā , Animatori ir sapuvuš i. Puiš i, nu ja nopietni. . . Pats strā dā ju ar cilvē kiem, zinu, ka sezonas beigas un visi ir noguruš i. Nu ko?? ? ? Darbs ir darbs. Viesnī cā ir minimā ls atpū tnieku skaits. Neviens animators nenā ca klajā pat vienu reizi! Viņ š nepiedā vā ja pirkt bingo, iet uz diskotē ku, nā kt uz vakara izrā di utt. (Ja atgā dinu, ka teritorija ir maza, nevar noslē pt, jū s varat redzē t visus atpū tniekus)
Nā kamais ir ē diens. Ja atnā kat mazliet ā trā k par startu - ir ē diens, garš ī gs un svaigs, nevis 5*, protams, bet ir.
Alkohols – alus, vī ns un vē ž i. Viss.
Meitene no mini kluba ir jauka, bē rni vienmē r priecī gi (spriež ot pē c redzē tā )
Ir ū denspī pe un tetovē jums - neesmu smē ķ ē jis un nebū š u. Ū denspī pes vī rs ir bubulis, izglī tī bas lī menis nulle. Viņ am izdevā s mani aizvainot. (Viņ š teica, ka vajag ievē rot diē tu!! ! ! Es, protams, esmu š okā...(esmu deju un stiepš anā s treneris - a priori nevaru bū t resna! ! ) Un pat ja Es biju tukla, tā vai tā , viesnī cas darbiniekam nav tiesī bu tā das lietas runā t atpū tniekiem!!! ! Esmu saš utis.
Wifi ir pā rā k dā rgs, seifs ir maksas.
Plusi - jū ra, ē diens. Pilsē tas tuvums.
Es neiesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu