Patika viss, izņemot wifi

Rakstīts: 8 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 8 — 9 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmo reizi Amara Dolce Vita. Viņ i saka, ka teritorija ir maza. 10 dienā s visur netikā m. Takas ir tik lī kumainas, ka ir vajadzī gs laiks, lai kaut kur tiktu. Varbū t koronas dē ļ . Bet man patika. Manam vecumam (60+) un svaram tas arī viss. Ē diens ir izcils. Katrai gaumei. Visu dzī vnieku gaļ a jebkurā formā . Zivis - vienmē r. Par izplatī š anu nenož ē lo. Garneles, vē ž i, sarkanā s zivis, zā ģ ē ja krabjus, paipalas. Personā ls ir lielisks. Pieklā jī gs, laipns. Ā tri. Strā dī gas bites. Telpas tomē r nav sterilas. Ir arī citas "bites". Mē s dzī vojā m Stambulas ielā . Stā vs 1. Lī dz jū rai 5 minū tes. Var pasū tī t elektriskos ratus. Par brī vu. Uz zvanu citu iemeslu dē ļ viņ i atnā k ā tri. Ļ oti ā tri. Viņ i arī brauc ar elektromobiļ iem.
Zaļ š . Ū dens slidkalniņ i ne pā rā k patī k, jo nevis baseinā , bet gan garā "pietura". Es nezinu, kā to nosaukt, es to saucu par "sausajiem slidkalniņ iem". Jū ra? Tā ir jū ra. Maskā s viņ i peldē ja tā lu un ilgi. Pie akmeņ iem, zem ū dens ir skaisti. (Protams, ne tā , kā uz Red). Daudz zivju, pelē ks. Redzē jā m kalmā rus un kaut ko milzī gu zivi. Ieeja jū rā , kā vienmē r, oļ i. Sā p iet. Dziļ umā nav pietiekami daudz tiltu. Paņ emiet ū dens apavus. Bungalo pludmalē tiek paziņ ots par 100 eiro. Patiesī bā lē tā k. 9 dienas tas maksā ja 595 USD. Cenā ietilpst: sava duš a. ledusskapis - pilns bā rs, 2 rozetes, 3 kuš etes, 4 sauļ oš anā s krē sli, 2 lietussargi, 4 spilveni, 8-10 dvieļ i, individuā la apkalpoš ana no 9 lī dz 18. Personā ls pasakains. Dzē rieni, augļ i, rieksti - neierobež otā daudzumā , bez maksas.
Restorā ns blakus bungalo (a la carte tipa) - bez maksas. Bet visu paņ ē ma lī dzi, ielika personī gajā seifā (bez maksas), un, visas istabā nevajadzī gā s lietas (maskas, peldē š anā s piederumi, binokļ i, fotoaparā ts, č ī bas u. c. ) tika glabā ti. tur 9 mū su dienas. Man ir ļ oti ē rti-Neko lieku nenē sā t lī dzi. Tikai nā ca uz istabu gulē t. Tekirovas pilsē tā tikai taksis(5$-vienā virzienā ) vai personī gā ekskursija (1 reize - bez maksas) Nopirkā m vietē jo karti (internetu ļ oti vajadzē ja) uz 30 dienā m par 190 lirā m, 20 GB (ar dī vainu darba laiku no 9 lī dz 18).

Teritorijā ir burgeri, itā ļ u restorā ns (24 stundas, bez maksas). Saldē jums, kū kas, tē jas kafija - bez ierobež ojumiem. Kopumā man viss patika. Jū s varat doties vē lreiz. Jā , tas ir svarī gi bē rniem. Ir daudz interesantu lietu: vairā ki rotaļ u laukumi, batuts, automaš ī nas par maksu, vakara un dienas aukle, baseini un slidkalniņ i, zoodā rzs. Ē diens ir daž ā ds, graudaugi, jogurti, zupas. Tvaicē ta un vā rī ta gaļ a, zivis. Zonas teritorijā ir visiem, gan veciem, gan jauniem, un ir daudz vietas bē rniem. Man ļ oti patika!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu