Jautājums par viesnīca Gypsophila Club Marine 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
85 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Kurš skaitlis ir labāks?
Būsim šajā viesnīcā 2019. gada jūnija beigās ar bērnu 7 gadi Kuram numuriņam dot priekšroku, lai nebūtu noplucis, viss strādā un nav tālu no jūras un restorāna?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-02-195 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар Alexandr-
Interesanti, kad cilvēki pērk tūres uz šo Amaru, tad vismaz kāds brīdina, ka jau 2 gadus viesnīcai nav nekāda sakara ar Amara tīklu un pieder Armasam ??? Nu, tas ir par to, kā nopirkt Mercedes un pēc tam uzzināt, ka tas tika salikts Toljati ...
аватар Olgaolga153
Un uz cenu zīmes, tā kā Amar. )))
аватар nemceva66
Pēc cenu zīmes gandrīz Alva Donna, kurā esam bijuši 3 reizes.Tagad nevelkam, tāpēc izvēlamies labāko no piedāvātā līdz 200 tr.uz 2+1 cilv.
аватар nadezda2017
Mēs pagājušajā gadā atpūtāmies Amarā. Pirms tam lasījām kaudzi šausmīgu atsauksmju, bet no tādām lietām nebaidāmies. Viņa patiešām pieder Armas tīklam, un pirmos divus vai trīs gadus viņi nepārprotami atpalika no īstā Amara. Bet pagājušajā gadā telpās bija remonts. Par ēdienu sūdzību nav, izvēle liela, viss vienmēr svaigs. Super virtuļi pludmalē, saldējums, pludmales bārs, kur vienmēr var uzkost, garšīga šavarma, vienmēr ir augļi. Arī animatori izklaidē gan dienā, gan vakarā. Divstāvu bungalo labāk ir ieņemt otro stāvu. Attālumi tur ir mazi līdz restorānam un jūrai, viss ir ļoti ērti. Tāpēc nav īsti svarīgi, kuros bungalo apmesties. Tuvāk restorānam ir trokšņaināks, jo notiek vakara šovi un diskotēkas. Vispār nebaidieties ne no kā, droši lidojiet uz šo viesnīcu. Ja interesē vēl kāda informācija, tai skaitā par mīnusiem, kam ir labi būt gatavam, rakstiet man personīgi, ar prieku atbildēšu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Gypsophila Club Marine 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl