Dobedan World Palace Kemer 5*– Atsauksmes

220
Novērtējums 8.010
№18 viesnīcas reitingā Kemera
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.3 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Taura kalnu pakājē. Uzcelta 1994. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Sastāv no sešām četrstāvu ēkām (ir lifti). Zaļā zona, viesnīca ir piemērota āra entuziastiem un relaksējošām brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар hikmet146
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Alva Donna ir viena no labā kajā m viesnī cā m Kemerā , draugi iesaka š eit apmesties, ja vē laties labi un ē rti uzturē ties. Mū su atvaļ inā jums ar ģ imeni sā kā s 22. augustā , ļ oti ilgi izvē lē jā mies viesnī cu savai 15 gadu jubilejai. … Tomēr ▾ Labdien. Alva Donna ir viena no labā kajā m viesnī cā m Kemerā , draugi iesaka š eit apmesties, ja vē laties labi un ē rti uzturē ties. Mū su atvaļ inā jums ar ģ imeni sā kā s 22. augustā , ļ oti ilgi izvē lē jā mies viesnī cu savai 15 gadu jubilejai. Viesnī ca liela, zaļ a, pā ris soļ i lī dz jū rai, daudzi baseini, akvaparks, un protams daudz bā ru un restorā nu. Serviss visaugstā kajā lī menī . Ē diens daudzveidī gs, daudz gaļ as un zivju. Ja vē laties iegū t kvalitatī vu un interesantu atpū tu, tad iesaku Alva Donna. Ī paš i interesanti bū s bē rniem, viņ iem ir radī ti visi apstā kļ i, sā kot no ē diena, beidzot ar izklaides programmā m. Ja jums ir kā di jautā jumi, tad mē s ar ģ imeni atbildē sim, jo ​ ​ esam Alva Donnā pirms 29. augusta.
аватар Juliyaelsova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nelasi sliktas atsauksmes. Izcila viesnī ca! Milzī ga zaļ ā zona, ļ oti daudzveidī gs ē diens, viss tieš ā m garš ī gi. Garneles, mī dijas, sarkanā s zivis, vē ž i, svaigas sulas katru dienu, tematiskie vakari. Man ļ oti patika uzbeku plovs, zivs sā lī . … Tomēr ▾ Nelasi sliktas atsauksmes. Izcila viesnī ca! Milzī ga zaļ ā zona, ļ oti daudzveidī gs ē diens, viss tieš ā m garš ī gi. Garneles, mī dijas, sarkanā s zivis, vē ž i, svaigas sulas katru dienu, tematiskie vakari. Man ļ oti patika uzbeku plovs, zivs sā lī . Kū kas, saldumi un saldē jums vairumā , tā pat kā citviet Turcijā . Teritorija un pludmale ir tī ra. Tiesa, bija septembra sā kumā , varbū t jū lijā -augustā bija lieli ļ auž u pū ļ i, nezinu...Vakara izrā des ir satriecoš as, vienā no vakariem atnā ca Savič eva, bet man vairā k patika turku š ovi. )).
Mī nusi:
1. Jā , ļ oti noguruš as istabas, bet mē s tajā s tikai gulē jā m. Tajā paš ā laikā kosmē tika nav slikta, tur ir viss. Salī dzinā jumam, Akka Antedon numuri ir sliktā ki nekā Alvā.
2. VISI sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir aizņ emti ar dvieļ iem, bet tas laikam nav pretenzijas pret viesnī cu, bet gan tū ristiem, kuri 4-5 no rī ta atstā j dvieļ us un nekad nenā k uz pludmali! Jebkurā gadī jumā viesnī cai ir kaut kā jā atrisina š ī problē ma.
Pē rciet vairā k sauļ oš anā s krē slu (Savič evas honorā ra vietā )) tikai jokojot.
3. Un pē dē jā lieta, ja tieš ā m atrod vainu š ī m ir nedaudz netī rā m salauztā m rotaļ lietā m mini klubā , 5 gadus vecam bē rnam tur bija garlaicī gi.
Jā , un ļ oti auksts ū dens bē rnu akvaparkā , bet varbū t tas ir pluss, protams, mazā k vī rusu...
Vispā r jau nedē ļ u ne reizi neslimojā m un nesaindē jā mies, viss kā rtī bā . Jū ra Kemerā vienmē r ir tī ra, lieliska. Man nepatī k Antā lija netī rā s jū ras, smilš ainā s pludmales un suņ u dē ļ.. .
аватар kosnikolay
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti skaļ a mū zika gan dienā , gan naktī no tuvē jā s viesnī cas. Dzī vot 1 ē kā nav iespē jams. Nekad neņ emiet to. … Tomēr ▾ Ļ oti skaļ a mū zika gan dienā , gan naktī no tuvē jā s viesnī cas. Dzī vot 1 ē kā nav iespē jams. Nekad neņ emiet to.
аватар lipatovao
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es ieteiktu š o viesnī cu draugiem un paziņ ā m - nē , es š eit atgrieztos - nē! ! ! Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Varbū t es nekad neesmu bijis sliktā kā viesnī cā par š o. Vienī gais, kas iepriecinā ja - liela teritorija, ir kur pastaigā ties, daudz zaļ umu. … Tomēr ▾ Es ieteiktu š o viesnī cu draugiem un paziņ ā m - nē , es š eit atgrieztos - nē! ! ! Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Varbū t es nekad neesmu bijis sliktā kā viesnī cā par š o. Vienī gais, kas iepriecinā ja - liela teritorija, ir kur pastaigā ties, daudz zaļ umu. Tomē r lieliska pludmale! Bezmaksas sauļ oš anā s krē sla atraš ana ir LIELA problē ma! Tas faktiski ir apskatī ts citos pā rskatos. Lai to izdarī tu, acī mredzot jā ceļ as agri, tā dā veidā seš os no rī ta un paš am jā piepilda sauļ oš anā s krē sli, kā jū s zinā t. Tu raudi – gulē si uz dvieļ a uz oļ iem (kā daudzi to darī ja).
Ē diens - aiziet, es teiktu. Protams, nav daž ā dī bas, katra diena ir vienā da. Pacieš ama. Nepatika saldais galds (kū kas, smalkmaizī tes. . . ). Serviss š ausmī gs. Tā da sajū ta, ka tev ir pilnī gi vienalga. Visi smagi strā dā un domā "kad jū s visi aizbrauksit". Ir bijuš as lietainas dienas. Tas ir, tikai no rī ta lī dz vakaram lija lietus kā mū ris, jū ra bija vē traina. Ē š ana restorā nā mū sdienā s izvē rtā s tikai par kaut kā du ekstrē mu darbī bu. Cilvē ki lī stoš ajā lietū uz ielas (trauku sadale š eit notiek uz ielas, jebkuros laikapstā kļ os, cik es saprotu), lē kā pa peļ ķ ē m, cenš oties netvert uz slidenā m flī zē m, steidzas ar š ķ ī vjiem, mē ģ ina lai kaut ko dabū tu no ē diena un kaut kur citur - tad paķ er vietu pie galda.
Un drū zmē š anā s, pū ļ i, drū zmē š anā s visur: restorā nā , vestibilā , maiznī cā...Visur. . . Starp citu, nē , iemest viesmī ļ us, lai palī dz cilvē kiem, lai viņ i atnes vismaz tē ju un cilvē kiem nebū tu. kā rtē jo reizi skriet pē c viņ a lietū un stā vē t nā kamajā rindā , bet nē - š ķ iet, ka viņ u bija uz pusi mazā k nekā bija un noķ ert vismaz vienu arī bija grū ts uzdevums. Vispā r ir tā da sajū ta, ka viss nav priekš cilvē kiem! Tas noteikti nav 5 zvaigznes (visos aspektos). Turklā t briesmī gs internets!
аватар kasumova_aida
Plusi: Ja vē l neesi bijis 5 zvaigž ņ u viesnī cā , tad viesnī ca tevi var iepriecinā t! Jū su pirmais iespaids, bet tas uzreiz pazudī s. plus jū rā. Mī nusi: Tā lu no 5 zvaigznē m Monotons ē diens Personā ls Vecas mē beles Maza divguļ amā gulta Slikts serviss Istabas uzkopš ana ir pretī ga Bā rs nav papildinā ts novecojusi santehnika Kā dam citam mati pē c numura! Sauļ oš anā s gultas vienmē r ir pilnas ar dvieļ iem Š oku, ko mē s š eit piedzī vojam, nevar aprakstī t vā rdos. … Tomēr ▾ Plusi:
Ja vē l neesi bijis 5 zvaigž ņ u viesnī cā , tad viesnī ca tevi var iepriecinā t! Jū su pirmais iespaids, bet tas uzreiz pazudī s. plus jū rā.

Mī nusi:
Tā lu no 5 zvaigznē m
Monotons ē diens
Personā ls
Vecas mē beles
Maza divguļ amā gulta
Slikts serviss
Istabas uzkopš ana ir pretī ga
Bā rs nav papildinā ts
novecojusi santehnika
Kā dam citam mati pē c numura!
Sauļ oš anā s gultas vienmē r ir pilnas ar dvieļ iem

Š oku, ko mē s š eit piedzī vojam, nevar aprakstī t vā rdos. Š is ir mū su 2. apmeklē jums kopš.2017. gada, viesnī ca ir ļ oti nolietojusies. Briesmī ga apkalpoš ana. Mums ar vī ru ir 14 gadu randiņ a jubileja, tikā m iekā rtoti istabā ar atseviš ķ ā m gultā m. Uz lū gumu iedot istabu ar divguļ amo gultu, teica, ka viss ir aizņ emts, var tikai pā rvietot. pē c mana saš utuma man palū dza pagaidī t dienu, kamē r kaut kas tiks atbrī vots. Tā lā k viņ i dod istabu ar 1.60 m gultu, kad mē s pē dē jo reizi bijā m karaliskā izmē ra. Matracis ir briesmī gs, atsperes balstā s pret muguru. Istaba ir netī ra.
Bā rs netiek papildinā ts 3 dienas ...vannas istabā uz ķ ē des, lai aizbā ztu drē bju kanalizā ciju sarkaniem matiem, un es esmu brunete. Tas ir, mē s gaidī jā m istabu vienu dienu un tā vietā viņ i mums iedeva istabu ar nelielu gultu ar durvī m kaimiņ iem (ģ imenes istaba), kur viņ i pastā vī gi tiek dzirdami! Mē beles ir vecas! Santehnika ir slikta. Nestrā dā jiet izlietnē spē ja aizvē rt kanalizā ciju.

Ē diens ir vienmuļ š . Trī s dienas mazliet kavē jamies brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, un nav daudz ko darī t. Ja vē laties apē st ko interesantu, dodieties pirmais. Starp citu, ierodoties mums iedeva vī nu un saldumus, augļ us. Nolē mā m tos pataupī t paziņ as galvas dienai. Faktiski nā kamajā dienā mums ir jā maina istaba no 4. stā va uz 2. istabu. Un nebija neviena, kas nosū tī tu mū su komplimentu no viesnī cas, uzrakstī jā m uz reģ istratū ru un beigā s nekā ! Viņ š palika virsotnē . Tā ds kļ uva Alva.

Ļ oti nedraudzī gs personā ls reģ istratū rā , attiecī bas ar viesiem ir atseviš ķ s jautā jums, sajū ta, ka esi viņ u ienaidnieks...ī si sakot, viesnī cai viss ir jā maina!
Veikt remontu, mainī t mē beles, iemā cī t darbiniekiem strā dā t ar viesiem! Strā dā jiet pie ē dienkartes, daudzas lietas ir skaistas, bet š ausmī gi bezgaumī gas, atveriet biznesa cilvē kiem datoru biroju, karaoke pieauguš ajiem, taisiet zonas bez bē rniem, stingri uzraugiet situā ciju ar dvieļ iem! Var arī ilgi dzī vot viesnī cā un nezinā t, kas tev š eit ir jā dara, kur var doties un kur nē . Nevienam tev nekas nav jā paskaidro. TE VAIRS NEKAD NEBŪ SĪ T! Izvē lē ties viņ u 2. reizi bija mū su milzī ga kļ ū da! UN NEVIENAM NEIESAKU!
аватар holodmasha93
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Pē c mū su vē lmē m un par izdevī gu cenu. Ierodoties viesnī cā , sapratā m, ka mū su cerī bas ir attaisnojuš ā s. ā tra reģ istrē š anā s, tī ra istaba un Turcijas saule un jū ra)) Ir daudz ē dienu izvē les. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Pē c mū su vē lmē m un par izdevī gu cenu. Ierodoties viesnī cā , sapratā m, ka mū su cerī bas ir attaisnojuš ā s. ā tra reģ istrē š anā s, tī ra istaba un Turcijas saule un jū ra))
Ir daudz ē dienu izvē les. Bija pat borš č s) Tī rī š ana, puiš i bā ros un restorā nā , reģ istratū ra - diezgan atsaucī ga.
Mums patī k viesnī cas atraš anā s vieta - Kirish ciems, kluss ar nelielu pastaigu ieliņ u ar veikaliem. Bet mē s devā mies uz netā lo Kemeru Waikiki. Netā lu no Phaselis senā pilsē ta un Goynuk kanjons.
Bet viesnī ca ir tā dā lī menī - ka negribas to pamest), bet mē s tomē r 2-3 dienas staigā jā m, ceļ ojā m.
Vē los ieteikt viesnī cu jaunieš iem un tiem, kam nav nepiecieš ams klusums. Viesnī cā ir daudz cilvē ku, tač u ī paš i lielas rindas pie bā riem un restorā niem nemanī jā m. Mē s jū tamies diezgan ē rti, ja viesnī cā ir daudz cilvē ku. Jautri, dzī ve kū sā , mums nepatī k tukš as un drū mas viesnī cas.
Tas ir garš ī gs, aktī vs un labs serviss.
Mē s noteikti atgriezī simies! ! !
аватар _308328
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neticiet labajā m atsauksmē m! Acī mredzot tie ir pasū tī ti. Atpū tā mies 2021. gada jū lijā . Spriež ot pē c augstā s cenas, domā jā m, ka viesnī ca bū s laba. Bet tā nav. Telpas ir vecas. Vannas istaba ir kā nobruž ā tā slimnī cā . … Tomēr ▾ Neticiet labajā m atsauksmē m! Acī mredzot tie ir pasū tī ti. Atpū tā mies 2021. gada jū lijā . Spriež ot pē c augstā s cenas, domā jā m, ka viesnī ca bū s laba. Bet tā nav. Telpas ir vecas. Vannas istaba ir kā nobruž ā tā slimnī cā . Telpas nav uzkoptas. Daž i cilvē ki izliek atkritumus ā rpus istabas, jo, š ķ iet, nebija tī rī š anas. Bet tie visi ir sī kumi, salī dzinot ar š ausmī go ē dienu ē dnī cā . Viss ir ļ oti slikti. Tikai daudz. Bet viss ir sagatavots ļ oti slikti. Tu burtiski iekod gabalā un izspļ auj. Nereti radā s iespaids, ka ē diens ir sabojā jies un pievienoja daudz garš vielu un etiķ a, lai nebū tu tik dzirdams. Pē c katras ē dienreizes esi gatavs neapmierinā ti ā tri skriet uz tualeti. Pirmo reizi gribē ju ā tri doties mā jā s. No labas jū ras un pludmales. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar to, ka viņ i aicina uzstā ties zvaigznes. Tas nerunā par viesnī cas augsto lī meni. Teritorija ir apzaļ umota sen augoš u augu dē ļ , bet nezā ļ u zā liena vietā nav puķ u. Nebrauciet š eit pat vienu reizi. Ļ oti slikts ē diens, ticiet man. Tajā paš ā laikā esmu parasts cilvē ks, nav izlutinā ts, bet tas nav iespē jams. Vilš anā s un izš ķ ē rdē ta nauda. Baseinā ir tik daudz hlora, ka pē c tam nevar nomazgā t hlora smaku. Bet tie ir sī kumi.
аватар info887444
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Priekš nesumam viesnī cai ir 2 vietas, skatuve un amfiteā tris. Ļ oti ē rti. Disko zona pie skatuves – daudz vietas. 2. Paviljoni. Mē s nevaram iedomā ties atvaļ inā jumu bez maksas VIP paviljoniem. Viņ u ir pat 19, savukā rt Marko Polo ir 6. Tajos ir daudz vairā k vietas, ir ventilators, ledusskapis, seifs, rozetes, apkalpoš ana perfekta. … Tomēr ▾ 1. Priekš nesumam viesnī cai ir 2 vietas, skatuve un amfiteā tris. Ļ oti ē rti. Disko zona pie skatuves – daudz vietas.
2. Paviljoni. Mē s nevaram iedomā ties atvaļ inā jumu bez maksas VIP paviljoniem. Viņ u ir pat 19, savukā rt Marko Polo ir 6. Tajos ir daudz vairā k vietas, ir ventilators, ledusskapis, seifs, rozetes, apkalpoš ana perfekta. Viņ i nā ca pie mums ik pē c pusstundas, un Marco Polo, saskaņ ā ar grafiku, 4 reizes dienā .
3. Teritorija ir iegremdē ta apstā dī jumos un skaistā s vietā s fotogrā fijā m. Redzama ikdienas kopš ana. Liels pluss ir tas, ka viesnī cas teritorija ir milzī ga platumā , nevis garumā , kas nozī mē , ka pat no tā lā kā s istabas lī dz jū rai jā brauc 2-3 minū tes, un viesnī cai ir gara pludmales josla, kur vairā k atpū tnieku. var izmitinā t (un viesnī cā ir ap 2000 numuriņ u).
4. Akvaparks ir lielā ks un interesantā ks nekā Marko Polo. Slaidi ir ekstrē mā ki. Ir arī vairā k baseinu, lai gan tajos principā nepeldamies. Mē s nonā cā m pie jū ras
5. Uzturs. Labi, bez sū dzī bā m. Kaut kur vienā lī menī ar Marko Polo. Bet viesmī ļ u ir vairā k, viņ i strā dā ā trā k, pastā vī gi uzkopj, atved, apkalpo utt.
6. Dzī vojamais stū rī tis. Viesnī cā dzī vo baltie un melnie gulbji, kā arī flamingo, kas, manuprā t, ir ļ oti eksotiski.
Tagad parunā sim par mī nusiem. Principā jau esmu tos personī gi pā rrunā jis ar viesnī cas pā rstā vjiem, tā pē c ceru, ka ar tiem tiks ņ emts vē rā un viesnī ca kļ ū s vē l pievilcī gā ka.
1. Galvenā problē ma, kas rada daž ā dus mī nusus, ir nevis viesnī cas vaina, bet gan tieš i otrā di, tā s nopelns ir 100% noslogojums. Cilvē ku ir daudz, un to nevar nejust. Jā , darbinieki dara visu iespē jamo, lai to labotu. Visi raustā s kā skudras, cenš oties, lai bū tu laiks visiem apkalpot. Liels paldies par to. Mē s lū dzā m palī dzī bu 5 reizes, un viņ i vienmē r ā tri un efektī vi atrisinā ja problē mu.
2. Pirmā s - pirmā s 2 dienas atpū tas rezultā tā nebija brī vu paviljonu un nā cā s meklē t vietas viesnī cas kopē jā pludmalē , kas arī nebija viegli. Bū tu lieliski, ja, rezervē jot ekskursiju, bū tu iespē ja veikt rezervā ciju iepriekš .
3. Kā sekas pirmajam - pludmalē no pulksten 7 no rī ta gandrī z nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Mū sē jie vienkā rš i iemet dvieli un dodas brokastī s. Nē , nu tur ir vienvietī gi sauļ oš anā s krē sli, pludmale tieš ā m milzī ga, bet atrast, piemē ram, 4 pē c kā rtas nav reā li. Kamē r nebija paviljonu, mē s sazinā jā mies ar viesu radiniekiem, un viņ i nozaga 4 sauļ oš anā s krē slus no daž ā dā m pludmales vietā m zem ē nas.
4. Vecā s telpas. Jā , mums bija liela divstā vu istaba, tī ra, baltā krā sā (kā mums patī k krā sas), viss darbojā s, liels balkons. 2 vannas istabas, kā arī.2 izlietnes tiek izvadī tas koridorā , kas ļ auj vienlaicī gi vadī t 4 cilvē kus. Bet reinnovā cija ir tikai prasī ba. Numuri nekonkurē ar mū sdienu viesnī cā m. Novecojusi santehnika un mē beles, vā ji kondicionieri.
5. Pianists vestibila bā rā . Sā kotnē ji tam vajadzē ja bū t treknam plusam, jo ​ ​ esam klaviermī ļ i un plā nojā m š o uzstā š anos apmeklē t katru vakaru. Bet notika kaut kas, kas mū s, iespē jams, sadusmoja visvairā k no visiem mī nusiem. Kad sieva gribē ja uzņ emt savu spē li, viņ a pā rtrauca spē li un rupji teica, lai pā rtrauc filmē š anu. Mē s sazinā jā mies ar viesu radiniekiem, cerot saņ emt skaidrojumu par š o rī cī bu, tač u diemž ē l nesaņ ē mā m nekā du atbalstu vai atvainoš anos. Mē s vairs tur nebijā m.
аватар info887444
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni neesam lieli ceļ otā ji. Mū s kaitina grū ts un garš ceļ š , pā rsē š anā s. Tā pē c Turcija mums ir labā kā atpū ta pie jū ras. Tas ir 2 stundu lidojums un 1 stunda ar autobusu. Mums patī k viss iekļ auts formā ts, mē s nedē ļ ā m ilgi varam baudī t jū ru, neizejot no viesnī cas un mums nav garlaicī gi. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni neesam lieli ceļ otā ji. Mū s kaitina grū ts un garš ceļ š , pā rsē š anā s. Tā pē c Turcija mums ir labā kā atpū ta pie jū ras. Tas ir 2 stundu lidojums un 1 stunda ar autobusu. Mums patī k viss iekļ auts formā ts, mē s nedē ļ ā m ilgi varam baudī t jū ru, neizejot no viesnī cas un mums nav garlaicī gi. Nav vē lmes ī rē t automaš ī nu un izpē tī t apkā rtni. Tas nav mū su.

Atraduš i forš u viesnī cu, jaunu nemeklē jam, lai nenā ktos vilties. Tā pē c mē s 2 gadus pē c kā rtas devā mies uz Kemeru Club Marco Polo. Mums tajā viss derē ja: ē diens, istabas, teritorija, pludmale, animā cija, performance, diskotē ka.
Š ogad bija apstā kļ i, ka atvaļ inā juma laikā Turcijā nokļ uvu lokainā , un mū su viesnī ca atcē la pusi no aktivitā tē m, kuru dē ļ tur devā mies (diskotē ka, pieauguš o uzstā š anā s, putu ballī tes, mē nessgaismas kokteiļ i), kas man bija pā rsteidzoš i, jo viņ š pozicionē ja sevi kā klubu, savukā rt citas viesnī cas turpinā ja detalizē tas aktivitā tes tikai lī dz pulksten 23:00.

Nā cā s steidzami mainī t viesnī cu, par ko ī paš s paldies tū roperatoram Coral Travel. Viņ i palī dzē ja to atrisinā t bez soda un palī dzē ja izvē lē ties viesnī cu mū su vajadzī bā m. Izrā dī jā s, ka tā ir Alva Donna World Palace.

Raugoties uz priekš u, teikš u, ka nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies viņ u. Atpū ta bija veiksmī ga. Jā , bija mī nusi, par kuriem runā š u tā lā k, bet kopumā viesnī ca mums patika vē l vairā k.

Sā kš u ar plusiem:

1. Viesnī cas svarī gā kā iezī me ir biež a zvaigž ņ u uzstā š anā s un forš s vakara priekš nesums. Pē c lokauna beigā m (no 1. jū nija) viesnī cā gaidā mas tā du zvaigž ņ u kā Monatik, Zivert, Savicheva, 2Mashi, Aleksandra Stan u. c. uzstā š anā s.
Priekš nesumam viesnī cai ir 2 vietas, skatuve un amfiteā tris. Ļ oti ē rti. Disko zona pie skatuves – daudz vietas.

2. Paviljoni. Mē s nevaram iedomā ties atvaļ inā jumu bez maksas VIP paviljoniem. Viņ u ir pat 19, savukā rt Marko Polo ir 6. Tajos ir daudz vairā k vietas, ir ventilators, ledusskapis, seifs, rozetes, apkalpoš ana perfekta. Viņ i nā ca pie mums ik pē c pusstundas, un Marco Polo, saskaņ ā ar grafiku, 4 reizes dienā.

3. Teritoriju ieskauj apstā dī jumi un skaistas vietas fotogrā fijā m. Redzama ikdienas kopš ana. Liels pluss ir tas, ka viesnī cas teritorija ir milzī ga platumā , nevis garumā , kas nozī mē , ka pat no tā lā kā s istabas lī dz jū rai jā brauc 2-3 minū tes, un viesnī cai ir gara pludmales josla, kur vairā k atpū tnieku. var izmitinā t (un viesnī cā ir ap 2000 numuriņ u).

4. Akvaparks ir lielā ks un interesantā ks nekā Marko Polo. Slaidi ir ekstrē mā ki. Ir arī vairā k baseinu, lai gan tajos principā nepeldamies. Mē s nonā cā m pie jū ras

5. Uzturs. Labi, bez sū dzī bā m.
Kaut kur lī dzvē rtī gi Marko Polo. Bet viesmī ļ u ir vairā k, viņ i strā dā ā trā k, pastā vī gi uzkopj, atved, apkalpo utt.

6. Dzī vojamais stū rī tis. Viesnī cā dzī vo baltie un melnie gulbji, kā arī flamingo, kas, manuprā t, ir ļ oti eksotiski.

Tagad parunā sim par mī nusiem. Principā jau esmu tos personī gi pā rrunā jis ar viesnī cas pā rstā vjiem, tā pē c ceru, ka ar tiem tiks ņ emts vē rā un viesnī ca kļ ū s vē l pievilcī gā ka.

1. Galvenā problē ma, kas rada daž ā dus mī nusus, ir nevis viesnī cas vaina, bet gan tieš i otrā di, tā s nopelns ir 100% noslogojums. Cilvē ku ir daudz, un to nevar nejust. Jā , darbinieki dara visu iespē jamo, lai to labotu. Visi tracinā s kā skudras, cenš oties, lai bū tu laiks visiem apkalpot. Liels paldies par to. Mē s lū dzā m palī dzī bu 5 reizes, un viņ i vienmē r ā tri un efektī vi atrisinā ja problē mu.

2.
Pirmā s - pirmā s 2 dienas atpū tas rezultā tā nebija brī vu paviljonu un nā cā s meklē t vietas viesnī cas kopē jā pludmalē , kas arī nebija viegli. Bū tu jauki, ja, rezervē jot ekskursiju, bū tu iespē ja veikt rezervā ciju iepriekš.

3. Pirmā rezultā tā - pludmalē kopš.7 no rī ta gandrī z nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Mū sē jie vienkā rš i iemet dvieli un dodas brokastī s. Nē , nu tur ir vienvietī gi sauļ oš anā s krē sli, pludmale tieš ā m milzī ga, bet atrast, piemē ram, 4 pē c kā rtas nav reā li. Kamē r nebija paviljonu, mē s sazinā jā mies ar viesu radiniekiem, un viņ i nozaga 4 sauļ oš anā s krē slus no daž ā dā m pludmales vietā m zem ē nas.

4. Vecas istabas. Jā , mums bija liela divstā vu istaba, tī ra, baltā krā sā (kā mums patī k krā sas), viss darbojā s, liels balkons. 2 vannas istabas, kā arī.2 izlietnes tiek izvadī tas gaitenī , kas ļ auj vienlaicī gi vadī t 4 cilvē kus. Bet reinnovā cija ir tikai prasī ba. Numuri nekonkurē ar mū sdienu viesnī cā m. Novecojusi santehnika un mē beles, vā ji kondicionieri.

5.
Pianists vestibila bā rā . Sā kotnē ji tam vajadzē ja bū t treknam plusam, jo ​ ​ esam klaviermī ļ i un plā nojā m š o uzstā š anos apmeklē t katru vakaru. Bet notika kaut kas tā ds, kas mū s, iespē jams, sadusmoja visvairā k no visiem mī nusiem. Kad sieva gribē ja uzņ emt savu spē li, viņ a pā rtrauca spē li un rupji teica, lai pā rtrauc filmē š anu. Mē s sazinā jā mies ar viesu radiniekiem, cerot saņ emt skaidrojumu š ā dai uzvedī bai, bet diemž ē l viņ i tikai apstiprinā ja viņ as taisnī bu bez atvainoš anā s par rupjī bu. Mē s vairs tur nebijā m.

Kopumā , neskatoties uz visiem mī nusiem, viesnī ca mums patika, un mē s vē lē tos š eit atgriezties vē l vismaz vienu reizi, kad esam nokļ uvuš i kā da populā ra mā kslinieka priekš nesumos. Ceru, ka vismaz daž us mī nusus ņ ems vē rā viesnī cas administrā cija, un tā s vē rtē jums pieaugs no 8.1/10.
аватар mukola.matiyash
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kuponus paņ ē mā m iepriekš , tā pē c cena bija ļ oti pieņ emama. Atbrauca gandrī z naktī . Sanā ca, izdota. Pastaigā jā mies, pabrokastojā m, devā mies uz jū ru un iekā rtojā mies, negaidot konkrē tu stundu. Es tikai gribu teikt, ka darbinieki bija patī kami pā rsteigti. … Tomēr ▾ Kuponus paņ ē mā m iepriekš , tā pē c cena bija ļ oti pieņ emama. Atbrauca gandrī z naktī . Sanā ca, izdota. Pastaigā jā mies, pabrokastojā m, devā mies uz jū ru un iekā rtojā mies, negaidot konkrē tu stundu.
Es tikai gribu teikt, ka darbinieki bija patī kami pā rsteigti. Izteikta rupjī ba nekad nav satikusies. Bija "bailes", bet ne citas valodas zinā š anas, izņ emot turku. Un tik tieš ā m klase!
Istabas ir normā las, duš as vietā izņ emt istabā izlietni - nav ē rti mazgā ties, kamē r kā ds guļ . Iztī rī ts bez lielas piepū les, bet iztī rī ts. Mini bā rs bija piepildī ts tiktā l, ka kaut kā pietrū ka. Ja nekā nav, tad piepildi visu (kolu, spritu, cī ņ u, ū deni un efesas alu). Iegū t uz dvē seli tā pat - kaut kas pietrū kst, viņ i ziņ os.
Vē l labā k atbildiet (apkopē ji, viesmī ļ i), ja dodat dzeramnaudu. Mē s nelidojā m un nemeklē jā m dolā ru. Katrs iedeva 20 grivnas (gandrī z dolā ru un skaistu un zaļ u zī mī ti). Viņ i to laimī gi paņ ē ma un skatī jā s man acī s kā kaķ im no milicijas.
Bet pat bez viņ iem viņ i uzvedā s ļ oti maigi.
Bā ros vietē jos dzē rienus neņ ē ma, jo visi lej bez problē mā m. Uz pieres dzē ra gandrī z visu stundu 12. Č ivas. Arī kokteiļ i nav slikti (nosaukumi nenā ca prā tā , bet pajautā jiet Alvai-Donnai). Dzerš ana ir liels pluss. Vī ns pā rsvarā sauss, bet diezgan pieklā jī gs.
Ē diens var nebū t ļ oti garš ī gs, bet labs. Brokastis vienmē r ir vieglas, labas pusdienas un vakariņ as. Ā tri tika notī rī ti galdi, pē c katra klienta mainī ti galdauti. Viņ i negā ja uz Alya Kart, jo nebija ne vajadzī bas, ne vē lē š anā s.
Pludmale nav slikta. Grū tā k bū s kā dam ar bē rniem, jo ​ ​ basā m kā jā m pa tiem akmeņ iem staigā t nav ī paš i grū ti. Sauļ oš anā s krē slus var aizņ emt jebkurā diennakts laikā . Viņ i iegā ja jū rā un nira no mola. Jū ra ir krā š ņ a.
Teritorija sakopta un nolaizī ta, daudz skaistu palmu, koku un krū mu. Arī baseini ir skaisti, lieli un jebkura augstuma. Bē rnu liels, ar labirintiem, slidkalniņ iem un milzī gu spaini, kas ik pa laikam lien uz visā m pusē m.
Kopē jie iespaidi ir diezgan pozitī vi. Varu ieteikt tikai tad, ja brauciet ekskursijā iepriekš par atbilstoš u naudu. Pē c atgrieš anā s iegā ju un paskatī jos cenu par to stundu un man atņ ē ma valodu (par tā du naudu mē s nebū tu lidojuš i).
Jū s varat atgriezties š ā dā viesnī cā , ja nevē laties apmeklē t daž ā das vietas.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу моря, у подножия Торосских гор. Построен в 1994 году, последняя реновация проведена в в 2015 году. Состоит из шести четырехэтажных корпусов (есть лифты). Зеленая территория, отель подойдет как для любителей активного отдыха так и для спокойного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталья, в 6 км от г. Кемер, в поселке Кириш, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжа 400 м. Заход в море — пологий, песок + мелкая галька, 2 деревянных пирса, размер 3 х 5 м и 20 х 22 м. Пляжные полотенца — бесплатно. Душ на пляже, кабины для переодевания, бар (бесплатно). VIP павильоны на пляже: оснащены сейфом, мини-баром, отдельным душем и шезлонгами. Использование VIP павильона осуществляется по предварительной резервации, платно. Есть зона 15+ (бесплатно), зона для гостей с ограниченными физическими возможностями.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), улуги по глажке одежды (платно), room service: платно, 6 конференц-залов (на 35-750 чел.), магазины.

4 открытых бассейна без подогрева, 1 крытый с подогревом: 1 основной открытый бассейн 1650 м2, глубина 1,40 м, 2 водные горки, 1 полу-олимпийский бассейн 400 м2, глубина 2 м, 1 бассейн с волной 500 м2, глубина 1-1,40 м, Relax бассейн 200 м2, глубина 1,40 м, крытый бассейн с подогревом 200 м2, глубина 1,40 м. У бассейнов: зонтики (тенты), шезлонги, полотенца — бесплатно.

Рестораны и бары:

3 основных ресторана «Meander», «Tigris» и «Terace» - на 360, 280 и 1100 чел., есть диетическое меню;

4 A’la carte ресторана: «Vivaldi» итальянский, «Dragon» дальневосточный, «Sofra» турецкий, «The Mariner» рыбный – (платно, по резервации);

Lobby Piano Bar — работает 24 часа (главное здание);

Pool Bar — работает 10:00-24: 00 (главный открытый бассейн);

Arena Beach Bar — работает 10:00-24:00 (на пляже);

Captain's Bar — работает 10:00-18:00 (релакс-бассейн);

Кондитерская Моне — работает 10:00-24:00 (главное здание);

Recharge Disco Bar — работает 23:00-01:00 (на дискотеке);

Muco Coffee House — работает 10:00-24:00 (главный открытый бассейн);

Lobby Tea house — работает 08: 00-24: 00 (главное здание);

Vitamin Bar — работает 09: 00-18:00 ( в СПА центре).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн 200 м2, глубина 0,25 м, с 6 детскими водными горками + 3 детские горки для малышей, открытый бассейн для детей 50 м2, глубина 0,40 м с 1 водной горкой, детский бассейн с морской водой на пляже 15 м2, глубина 0,40 м., крытый детский бассейн с подогревом 18 м2, глубина 0,30 м. Мини-клуб (4–6 лет), миди-клуб (7-12 лет), детские машинки (платно), мини-диско, детский парк, навесы на пляже. Радионяня (платно), детский горшок (бесплатно), детская коляска по запросу (платно), детский буфет (основной ресторан), детское питание в баночках (основной ресторан), молоко в пакетах (основной ресторан), пакетированные соки (основной ресторан), блендер и микроволновая печь для приготовления детского питания, детские стульчики (основной ресторан).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: амфитеатр, анимация на русском языке (дневная и вечерняя программы), живая музыка, ТВ зал, библиотека, дартс, баскетбол, пляжный волейбол, мини-футбол, мини-гольф, стэп-аэробика, стрельба из лука, стрельба из пневматической винтовки, теннисный корт (с жестким покрытием, 2 водные горки для взрослых и 1 горка для детей, часы работы с 10:00-12:00 и с 14:00-16:00. Платно: парикмахерская, освещение теннисных кортов, теннисные ракетки и мячи, водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 816 номеров:

586 Standart Rooms land view (35 кв.м), вид на сад, максимальное размещение — 3 чел. из них 8 Handicap Rooms - номера для людей с ограниченными физическими возможностями.

80 Standart Rooms pool view (35 кв.м), вид на бассейн, максимальное размещение — 3 чел.

132 Family Dublex Rooms (56 кв.м), 2-этажные семейные номера, две спальни, межкомнатная дверь на первом этаже, 2 ванные комнаты, макс. 4 взр. или 3 взр. +2 реб.

18 Terrace Suite Rooms (57 кв.м), спальня и гостиная, прямой вид на море, индивидуальный кондиционер, джакузи, макс. 3 взр.+1 реб., при бронировании terrace suite бесплатно предоставляется одноразовое посещение аля карт ресторанов отеля.

Istabās

Центральный кондиционер (standard room, duplex family room); индивидуальный (terrace suite room), сейф (бесплатно), LCD-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), мини-бар бесплатно (вода, прохладительные напитки, пиво — ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, халаты и тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно)

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kiriş Beldesi, Sahil Cad. No: 5 Kemer 07980 • Antalya • TÜRKİYE
Tālruņi: +90 (242) 813 63 63
Tīmekļa vietne: Dobedan World Palace Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.