Laba viesnīca, bet nepieciešams darbs

Rakstīts: 7 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 30 augusts — 7 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Jauka viesnī ca, plaš a teritorija, ļ oti draudzī gi viesmī ļ i un bā rmeņ i, visi cenš as visā izpatikt! Ir izklaide bē rniem, vietas pietiek visiem gan pie baseina, gan pludmalē . Daž ā di ē dieni, ļ oti garš ī gi dā rzeņ i un augļ i, vienmē r ir zivis, jū ras veltes, izsalcis nepaliksi!
Nepatika: bē rnu ē dienkarte ir praktiski tā da pati kā pieauguš ajiem, bet ir bē rnu biezeņ i, sulas, graudaugi, aromatizē ts piens. Reģ istratū rā mums atteicā s palī dzē t mainī t istabu, atpū tā mies 3 pieauguš ie un bē rns 1.5 gadus vecs. Iekā rtojā mies standarta istabiņ ā ar nelielu platī bu, ņ emot vē rā , ka piegā dā ja arī bē rnu gultiņ u un istaba kļ uva pā rā k pā rpildī ta! Lai gan viesnī cā ir standarta numuri, kuru platī ba ir 42 kvadrā tmetri. pē c trī s dienā m nejauš i uzdū ros menedž erei, kura veica aptauju pludmalē , kā mē s atpū š amies un vai mums viss patī k, viņ a arī š o jautā jumu atrisinā ja 5 minū tē s! Tā pē c mans ieteikums ir sazinā ties ar menedž eru meitenē m, kuras sē ž pie atseviš ķ a galdiņ a netā lu no reģ istratū ras, viņ as izlemj visu pē c iespē jas ē rtā k jums!
Tī rī š ana ļ oti slikta, gultas veļ a mainī ta tikai reizi 8 dienā s! Š oks! Santehniku ​ ​ neviens nemazgā ja, izlietne neiztecē ja, ž elejas, ziepes netika piegā dā tas un pat tualetes papī ru aizmirsa uzlikt), bet aizmirstiet par tī ru lauku bez š aujampulvera un smiltī m! Ē damzā lē biež i nā k netī ri trauki, tā pē c esiet uzmanī gi, ko ņ emat! 4. dienā mū su bē rns saslima ar Coxsackie enterovī rusu, un tad mē s ar vī ru inficē jā mies! Tā pē c tuvā kajā laikā ar bē rniem neiesaku š eit doties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu