Laba viesnīca, kuru vērts apmeklēt. Bet ne bez niansēm

Rakstīts: 6 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 5 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Sā kumā mans apskats ir balstī ts uz citu Turcijas viesnī cu apmeklē jumu fonu, man izdevā s apmeklē t daudzas viesnī cas, es neuzskaitī š u visu. Bija arī VIP klase, kā arī vidē jā klase.
Š ajā viesnī cā atpū tā s 18 cilvē ku liela kompā nija ar bē rniem.
1. Reģ istrā cija noritē ja š ausmī gi, viens no reģ istratū ras darbiniekiem bija absolū ti neprofesionā ls. Kad viņ am lū dza izmitinā t visus tuvā kos, viņ š atbildē ja, ka jā . Rezultā tā mū s iekā rtoja citā ē kā . Pē c tiesvedī bas viņ i apmetā s viens otram blakus. Tiesas process ilga 3 stundas (atpū tas vietā ).

2. Istabas labas, bet labā k ņ emt galvenajā ē kā , tur nav daudz lielā kas. Ir bā rs, tas tiek papildinā ts katru dienu (alus, ū dens, cepumi, tē ja...).
3. Viesnī ca nav liela, bet laikam pat nav slikta, viss ir blakus.
Tī rs, daudz apstā dī jumu, bet fotomī ļ iem maz vietu. Nav slikts akvaparks. Viesnī cas personā ls pā rsvarā ir pieklā jī gs un draudzī gs, tač u trū kst profesionalitā tes.
Jū ra laba, oļ i, kā visur citur, ir piestā tne, kur pavadī jā m lielā ko daļ u laika. Slikti, ka uz mola nav bā ra, bija jā iet uz pludmali.
4. Ē diens labs (standarta), bet palasot tū ristu atsauksmes, ka tā ir pā ri visam uzslavu, tas tā nav.
Alkohols ir normā ls (pietiek ar ievesto), lai gan jā precizē , kuru ieliet, piemē ram, viskiju, citā di var liet vietē jo.
5. Atseviš ķ i gribu uzrakstī t par ceļ vež iem no ceļ ojumu aģ entū ras Anex tur - tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Vā rdu sakot, "Lopi", katrai viesnī cai ir savi taloni, bet ne kā pie mums.
Piemē ram, viņ i gribē ja mums pā rdot kā pienu Tahtali kalnā par 240 USD 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem, un viņ i to pā rdeva ar kliedzieniem, ka mums nebū s laika, viņ i tur liftu speciā li mums, faktiski atstā jot 20 metrus. no viesnī cas tā pati ekskursija maksā.140 USD. 100 dolā ru starpī ba ir tikai no vienas ģ imenes.
Secinā jums: viesnī ca laba, ē diens labs, alkohols labs. Man ir jautā jumi par personā lu un apkalpoš anu.
Vai es ieteiktu š o viesnī cu?
Visticamā k jā , bet tas viss ir atkarī gs no cenas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu