Normāla viesnīca

Rakstīts: 19 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 23 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2021.  gada septembrī . Tas atstā ja ļ oti labu iespaidu. Es pat gribu apmeklē t vē lreiz. Jo viesnī ca atrodas tā lu no citiem un tuvumā vispā r nekā nav, atpū š aties klusā , mierī gā vietā , pat mū zika viesnī cas teritorijā ir mierī ga un melodiska. No rī tiem nav dzirdami aicinā jumi zvanī t un maš ī nu rū koņ a, un dzird tikai sē rfoš anu, un pat ja jū ra ir nedaudz vē traina.
No Antā lijas lidostas viesnī ca atrodas trī s stundu brauciena attā lumā , un pē dē jo pusstundu ceļ š iet pa serpentī nu, gar jū ras krastu, satriecoš i skaistums! Ieradā mies naktī , bija nedaudz jā pagaida, kamē r uzkopa istabu, jo. prasī jā m otro stā vu un skatu uz jū ru.
Izrā dī jā s, ka no visā m istabā m ar skatu uz jū ru, vai nu no priekš puses, vai uz sā niem, jū s redzat lī ci un kalnus. Ja nokļ ū stat pilnmē nesī , no balkona ir redzams satriecoš s mē ness ceļ š .

Sā kumā rodas iespaids par viesnī cas pamestī bu un nogurumu. Teritorija ir ļ oti liela, un ne viss ir kopts, bet tur, kur viss jau apgū ts, ir diezgan ē rti. Vē lā k saproti, cik lieliski ir, kad lielas telpas (42 m), milzī gs grezns baseins, plaš a smilš u pludmale ar pietiekamu skaitu ē rtu, gaiš u sauļ oš anā s krē slu, kas nav iepriekš jā aizņ emas. Ieeja jū rā ir maigi smilš aina, ū dens dzidrs, netā lu (7min gā jienā ) ir oļ u pludmale. Vienī gais, kas nav ī paš i patī kams, ir jū ras atnestā s aļ ģ es, kuras strā dnieki netī ra.
Teritorijā papildus galvenajam lielajam restorā nam ir bā rs ar kokteiļ iem un kafejnī ca pludmalē , kur var ne tikai iedzert, bet arī kā rtī gi paē st, kam vajag. Ē diens uz ī su laiku ir diezgan daudzveidī gs. Gaļ a, zivis, vista, sieri, svaigi un sautē ti dā rzeņ i, lieliski turku tomā ti, nacionā lie saldumi, konditorejas izstrā dā jumi ar medu, arbū zi un protams augļ i. Jū s neaizbrauksit izsalcis, pat ja dodaties ekskursijā .
No izklaides - vakarā ir diskotē ka, kas atrodas tā lu no ē kas, pē cpusdienā ir laiva un lidojumi pludmalē , animatori baseinā , bē rniem darbojas slidkalniņ š . Personā ls praktiski nezina krievu valodu, bet gan krieviski runā još os reģ istratū rā un veikalā .
Ir iespē ja iziet masā ž as kursu ($ 30) seansu, visa ķ ermeņ a masā ž a, ilgst 1 stundu. Masieri vairā ki cilvē ki, slavē ja taju un ļ oti labas atsauksmes par Aleksu.
Uz vietas ir veikals, kurā var iegā dā ties visu nepiecieš amo pludmalei un dā vanas mā jā m, tostarp saldumus. Cenas bija zemā kas nekā veikalos ekskursijā s. Ekskursijas var iegā dā ties no sava gida.
Kopumā iespaidi ir ļ oti labi, š ī s, protams, nav 5 zvaigznes, pilnā nozī mē , bet tā ir diezgan piemē rota vieta relaksē još ā m brī vdienā m. Varbū t mē ģ inā sim tur aizbraukt vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu