Jautājums o Kapadokija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Bija tēma par ekskursijām uz Kapadokiju, bet atbildēs nebija nekā konkrēta. Ja ekskursija tiek ņemta no Alanjas: cik daudz laika tiek pavadīts, lai pārvietotos turp un atpakaļ, cikos ir ceļš naktī?
Bija tēma par ekskursijām uz Kapadokiju, bet atbildēs nebija nekā konkrēta. Ja ekskursija tiek ņemta no Alanjas: cik daudz laika tiek pavadīts, lai pārvietotos turp un atpakaļ, cikos ir ceļš naktī?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-04-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Vika284
Pēc laika bez ierašanās viesnīcās, bez apstāšanās brokastīs, sanitārās pieturas, neapstājoties Konijā un Aksaray vairāk nekā 8 stundas.
Ja iegādājaties ekskursiju, nekavējoties pārbaudiet, vai tūristi tiks uzņemti no viesnīcām Sidē un Belekā, tie ir papildu kilometri un laiks.
аватар AllOverTheWorld
pie foruma dalībnieces Irēnas48 ļoti detalizēti aprakstīta ekskursija uz Kapadokiju, sērijas "Medības ir vairāk nekā gribas un kā ar to tikt galā" stāsti, lasiet.
аватар Igor_m
Tas pats, kas no Bulgārijas uz Stambulu uz vienu dienu - iespaidu ir daudz, bet nesaproti, kādi. Divi nakts braucieni turp un atpakaļ un baloni lido manā acu priekšā vēl nedēļu. bet ! Man jāiet!
аватар ollennka
Jums jāiet, bet ne vienā dienā. Trīs dienas ir labāk.
аватар Vika284
Ir pieejamas ekskursijas uz Kapadokiju uz 2 dienām un 3 dienām, taču jums vienmēr vajadzētu lūgt ekskursijas programmu. Dažās 3 dienu ekskursijās 1 diena ir reģistrēšanās un pastaigu ekskursijas pa Koniju un Aksaray, pārējās 2 dienas ir pilnībā Kapadokija.
Ja nebaidās no augstuma, tad ļoti iesaku rītausmā veikt lidojumu ar gaisa balonu - tas ir brīnišķīgi
аватар TanjaYad
Bija divas dienas no Alānijas. Izbraucām ļoti agri no rīta, 10 stundas ceļā. Ekskursija pa galvenajām apskates vietām.
Nakts viesnīcā. Brokastis viesnīcā, pabraucām arī uz dažām vietām un atceļā ar juvelierizstrādājumu veikala apmeklējumu un ādas. Kā gan bez viņiem. )) Saņēmām gidu, kurš nezināja krievu valodu, divas dienas klausījāmies poļu valodu. )) Bet brauciens atstāja labu iespaidu.
аватар anait_pero
Ak, labāk netaisīt šādas ekskursijas no Alanjas. Labāk tur aizlidot pašam. Kapadokiju kārtīgi nesapratīsi un neredzēsi, tikai tērēsi naudu. Es domāju, ka, ja jūs atpūšaties Alanjā, tad tur ir ko darīt. Un paši lidojumi ir lēti. No Stambulas lidojām apmēram 100 liras. un viesnīca ir pēc jūsu vēlmēm. Neēd autobusā, kāpēc tērēt laiku? Ar lidmašīnu nedaudz vairāk par stundu un arī nav dārgi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kapadokija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl