Z Hotels Oludeniz Resort 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 5.010
№21 viesnīcas reitingā Fethiye
4.0 Numurs
5.1 apkalpošana
4.1 Tīrība
4.9 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Oludeniz ciematā, pāri ceļam no pludmales. Atvērts 1986. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā.Vairāk →
аватар sabadash.sn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
No labā varu atzī mē t tikai darbiniekus, kuri tieš ā m cenš as atrisinā t problē mas, citā di mī nusus un tā lā k kā rtī bā . Ē diens ir ļ oti vienmuļ š un ja neatnā ksi pusdienu vai vakariņ u sā kumā , tad bū s maz ko redzē t. … Tomēr ▾ No labā varu atzī mē t tikai darbiniekus, kuri tieš ā m cenš as atrisinā t problē mas, citā di mī nusus un tā lā k kā rtī bā .
Ē diens ir ļ oti vienmuļ š un ja neatnā ksi pusdienu vai vakariņ u sā kumā , tad bū s maz ko redzē t. Necienī ga ē diena mē tā š ana uz š ķ ī vjiem nav kritizē jama. Un, ja pē kš ņ i gribas pievienot, piemē ram, tomā tu, tad uz tevi skatā s kā uz spitā lī go. Arī salvetes uz galdiem ir deficī ts, ja neteiktu, ka to vienkā rš i nav, un bū s jā skraida pa "restorā nu" salveš u meklē jumos.
Viss ir ļ oti skumji ar tī rī bu, sauļ oš anā s krē sli, galdiņ i, istabiņ as š ausmī gi iztī rī tas un izskatā s kā lē tā motelī . Ceļ š uz jū ru ir tikai miskaste, varē ja kaut reizi sezonā slaucī t smiltis un atkritumus, drī z vairs nebū s caurbraukš anas no papī riem un pudelē m. Viesnī cas priekš ā esoš ā duš a ir ī paš a emocija, jo nav spiediena un tā ir pastā vī gi salū zusi - to noņ emt bū tu vē l labā k. Agri no rī ta no viesnī cas teritorijas tiek izvesti atkritumi, kas traucē atpū tnieku atpū tu un mieru, un viņ i varē tu pat domā t par bē rniem, kuri 07:00 vē l guļ .
Es nerakstī š u par milzī go skudru skaitu, pelē jumu un smaku istabā s, kā viņ i rakstī ja zemā k esoš ajos ierakstos.
Pludmale ir kauns š ai viesnī cai, jo, ja pludmalē ir skaista jū ra, var vismaz sakopt atkritumus, kas ne bez manu tautieš u lī dzdalī bas pludmalē rodas.
Grī du mazgā tikai vestibilā , kur cilvē ki nemitī gi iet uz vienī go tualeti, lejot ū dens peļ ķ i un izliekot izkā rtnes. Vakar pē c vakariņ ā m divas reizes nokritu, un, atbildot uz manā m piezī mē m noslaucī t ū deni prā tā speciā lu slī dē š anu, saņ ē mu atbildi, ka tā di ir noteikumi.
Ļ oti ceru, ka mans apskats bū s noderī gs ceļ otā jiem, bet jo ī paš i viesnī cas augstā kajai vadī bai, kurai vismaz daž kā rt vajadzē tu iet kā atpū tniekiem.
аватар xs1958
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, bijā m gandarī ti, ka tikā m uzreiz iekā rtojuš ies istabiņ ā , bez papildus piemaksā m, arī virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un visa pā rpilnī bā , tas laikam arī visi plusi! Mē s iebraucā m istabā , un tad es redzē ju gaismu, viss bija nobruž ā ts un kur bija remonts un nevarē ja redzē t tuvu, istaba neatbilst tam, ko viņ i man rā dī ja, kā ju dvieļ i pū va, spilvendrā na bija saplī suš i, pludmales dvieļ i bija izskaloti un reizē m saskā rā s ar traipiem. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, bijā m gandarī ti, ka tikā m uzreiz iekā rtojuš ies istabiņ ā , bez papildus piemaksā m, arī virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un visa pā rpilnī bā , tas laikam arī visi plusi!
Mē s iebraucā m istabā , un tad es redzē ju gaismu, viss bija nobruž ā ts un kur bija remonts un nevarē ja redzē t tuvu, istaba neatbilst tam, ko viņ i man rā dī ja, kā ju dvieļ i pū va, spilvendrā na bija saplī suš i, pludmales dvieļ i bija izskaloti un reizē m saskā rā s ar traipiem. Lai istabā iztī rī tu nepiecieš amā s lietas, ne tikai izkā rtu izkā rtni, bet arī pā ris reizes par to atgā dinā tu, bet tī rot piepildī si tikai mini bā ru, bet gulta mainī ta tikai vienu reizi nedē ļ u, un tad pē dē jā dienā pirms izlidoš anas. Otrajā dienā no rī ta plī sa tē jkanna, zvanī ju uz reģ istratū ru, teica pagaidiet, gaidī ju lī dz 12 naktī , lī dz sastrī dē jos un uzreiz atnesu tē jkannu.
Ū dens arī karsts, lai sauktu valodu negriež as, ir silts, un, kad visi vakarā mazgā jas, tad vispā r ir vasara. Mē beles istabā un trauki bā rā pie baseina ir plastmasas. Telpā ir televizors, ir 18 kanā li, no kuriem viens ir krieviski runā još s. Par Wi-Fi parasti klusē ju, tas ir tikai vestibila bā rā , netā lu no reģ istratū ras, un tas nespī d ar ā trumu, tā pē c pat nesapņ ojiet par to istabā . Baseini, kuru fotoattē li tika ievietoti vietnē , nav redzami, tā jau ir kaimiņ u viesnī cas teritorija.
Iesim uz pludmali. Pludmale ir publiska un netī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi no viesnī cas ir bez maksas, lietussargi ir nobruž ā ti un daž reiz saplē sti, bet š ī ir vienī gā viesnī ca piekrastē ar saviem bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, un tas neapš aubā mi ir pluss. Ieieš ana ū denī arī nav galī gais sapnis, tas ir liels akmentiņ š , ja ir viļ ņ i, tad ieiet ir ļ oti sā pī gi. Vienī gais, kas patieš ā m ir nesalī dzinā ms, ir daba un jū ra.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir diezgan laba. Iekā rtojā s 15 minū tē s. Viesnī ca izvē lē ta tā da, lai bū tu pē c iespē jas mazā k imigrantu no NVS. Teritorija normā la, tī ra, sakopta. Animā cija mani neinteresē ja. Un ē diens ir ļ oti labs. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir diezgan laba. Iekā rtojā s 15 minū tē s. Viesnī ca izvē lē ta tā da, lai bū tu pē c iespē jas mazā k imigrantu no NVS. Teritorija normā la, tī ra, sakopta. Animā cija mani neinteresē ja. Un ē diens ir ļ oti labs. Internets bija tikai pie baseina un vestibilā . Relaksē još ā m brī vdienā m pietiek ar visu.
аватар Kurakina-08
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š obrī d esam viesnī cā . Duā las emocijas. Vienī gā labā lieta, ko varu izcelt, ir virtuve. Ē diens ir lielisks! Liels paldies š efpavā ram. Un tad, ļ oti skumji, pirmā istaba ar izcilu zvaigzni ir pagraba grī da, smaka, karstā ū dens trū kums, milzī gs skudru skaits, pelē jums ! ! ! Skapī (slē gts ar segā m) - ar lielā m grū tī bā m nomainī ja istabu pret mazā ku, bet! Tas vē l nav viss! No griestiem vannasistabā. … Tomēr ▾ Š obrī d esam viesnī cā . Duā las emocijas. Vienī gā labā lieta, ko varu izcelt, ir virtuve. Ē diens ir lielisks! Liels paldies š efpavā ram. Un tad, ļ oti skumji, pirmā istaba ar izcilu zvaigzni ir pagraba grī da, smaka, karstā ū dens trū kums, milzī gs skudru skaits, pelē jums ! ! ! Skapī (slē gts ar segā m) - ar lielā m grū tī bā m nomainī ja istabu pret mazā ku, bet! Tas vē l nav viss! No griestiem vannasistabā.3dien no spuldzī tē m lej ū dens !! ! ! Problē ma netika atrisinā ta, numurs netika nomainī ts! Pludmale - strā dnieki pludmalē ir cits stā sts, viņ i atsakā s uzstā dī t lietussargus, bet vietē jiem, kas atbrauc, vienkā rš i apkalpo vietas par naudu. Ceru, ka atsauksme netiks dzē sta! Diemž ē l video netiek ielā dē ts
аватар id396015107
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š odien, 2018. gada 31. augustā , mē s ar meitu iereģ istrē jā mies jū su viesnī cā standarta numuriņ ā , bijā m iekā rtojuš ies puspagraba istabā , kur smarž o pē c pelē juma un mitruma, ir sasmarž ota smaka, dzī vojot š ā dā istabā ir neveselī gs, lū dzu nomainiet to uz dzī voš anai piemē rotu istabu! Jeļ ena Magtvejeva. … Tomēr ▾ Š odien, 2018. gada 31. augustā , mē s ar meitu iereģ istrē jā mies jū su viesnī cā standarta numuriņ ā , bijā m iekā rtojuš ies puspagraba istabā , kur smarž o pē c pelē juma un mitruma, ir sasmarž ota smaka, dzī vojot š ā dā istabā ir neveselī gs, lū dzu nomainiet to uz dzī voš anai piemē rotu istabu! Jeļ ena Magtvejeva
аватар novikov-s
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Jū ra atrodas 50m no viesnī cas, pludmale milzī ga un tī ra. Vispirms smiltis, tad lieli oļ i, bē rniem ļ oti grū ti staigā t. 2 km pa smuku krastmalu. Ieeja teritorijā par maksu, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi arī . (iesaku neņ emt-dā rgi) Viļ ņ u nav. … Tomēr ▾ 1. Jū ra atrodas 50m no viesnī cas, pludmale milzī ga un tī ra. Vispirms smiltis, tad lieli oļ i, bē rniem ļ oti grū ti staigā t. 2 km pa smuku krastmalu. Ieeja teritorijā par maksu, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi arī . (iesaku neņ emt-dā rgi) Viļ ņ u nav. , ū dens silts un sekls (super bē rniem.
Mū su superior numurs ir vienkā rš i super.
Ē diens ir izcils.
Personā ls labs.
Animā cija ir lieliska.
Rotaļ u laukums, peldbaseins utt.
Izmē ģ iniet hammam un masā ž u pirmajā s dienā s - iesaku!
Esam priecī gi par svē tkiem super!
аватар Lilya43
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas uz nedē ļ u. Mē s dzī vojā m vecā istabu fondā . Telpas treshka standarts nav slikts, bet vanna atstā j daudz vē lamo. Ē dieni 5+: kā di saldi arbū zi !!!!!!! ! un saldē jums pusdienā s !!!!! ! ! ē diens katrai gaumei. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas uz nedē ļ u. Mē s dzī vojā m vecā istabu fondā . Telpas treshka standarts nav slikts, bet vanna atstā j daudz vē lamo. Ē dieni 5+: kā di saldi arbū zi !!!!!!! ! un saldē jums pusdienā s !!!!! ! ! ē diens katrai gaumei. Bezmaksas Wi-Fi restorā nā un reģ istratū ras zonā . Ļ oti skaists dā rzs. Nav jū ras bez viļ ņ iem, bet tī ra debeszila. Paraplā ns no tū roperatora 100 dolā ri, pludmalē.75 dolā ri, par video iedeva vē l 25 dolā rus.
аватар oms110586
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"plusi" 1. fantastisks jū ras krā su skaistums 2. skaisti kalni un daba 3. tuvums jū rai - viesnī ca atrodas gandrī z pludmalē.4. teritorijas tī rī ba, kopš ana un lielums (kā Oludenizam) 5. plaš as, kaut arī vienkā rš as telpas 6. labs personā la darbs 7. … Tomēr ▾ "plusi" 1. fantastisks jū ras krā su skaistums 2. skaisti kalni un daba 3. tuvums jū rai - viesnī ca atrodas gandrī z pludmalē.4. teritorijas tī rī ba, kopš ana un lielums (kā Oludenizam) 5. plaš as, kaut arī vienkā rš as telpas 6. labs personā la darbs 7. lielisks peldbaseins
"mī nusi" 1. nav privā tas pludmales 2. pā rā k lieli oļ i - sā p ieiet jū rā pat č ī bā s 3. nav vienoš anā s par brī vu piekļ uvi jebkurai pludmalei lagū nā.4. nav transfē ra uz lagū nu un slikts transfē rs no lagū nas - par vē lu, uzreiz pē c vakariņ u beigā m, kuras zaudē.5. tenisa korts ir asfaltē ts, t. i. praktiski nav
Atsauksmes par nelielo kontingentu skaitu no Krievijas Federā cijas / NVS, vismaz, š obrī d nav aktuā li - 40% atpū tnieku ir krievi, 30% ir briti, 10% ir vā cieš i, pā rē jie 20%: - "hodgepodge"
Sausais atlikums ir laba viesnī ca, problemā tiska peldē š ana, ja viņ i neuzbū vē pantonu (kā , piemē ram, Š armā ) - diemž ē l es diez vai atgriezī š os pie š ī skaistuma....
аватар Olgaolga153
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Oludeniz kū rortā no 2013. gada 29. septembra lī dz 6. oktobrim tika aizvadī ta mū su brī vdienu pirmā puse. Izvē loties viesnī cu, tika ņ emti vē rā visi tā s plusi un mī nusi, tā pē c precī zi zinā jā m, kurp dodamies un ko sagaidā m no pā rē jiem. … Tomēr ▾ Oludeniz kū rortā no 2013. gada 29. septembra lī dz 6. oktobrim tika aizvadī ta mū su brī vdienu pirmā puse. Izvē loties viesnī cu, tika ņ emti vē rā visi tā s plusi un mī nusi, tā pē c precī zi zinā jā m, kurp dodamies un ko sagaidā m no pā rē jiem.
Viesnī cā ieradā mies no rī ta, divas stundas gaidī jā m reģ istrē š anos, paspē jā m pa š o laiku pabrokastot un nedaudz iepazī ties ar teritoriju.
Viesnī cā ir vecas un jaunas ē kas. Daudzas vecā s divstā vu ē kas un lielā kā daļ a stā v pa pā riem, veidojot it kā atseviš ķ us pagalmus, ko ieskauj apstā dī jumi. Pā rsvarā dominē augļ u koki (banā ni, hurma, granā tā boli, olī vas, citroni. . . ) Katrs pagalms ir iekā rtots savā veidā . Kaut kur uzstā dī tas š ū poles, kaut kur ā rpusi rotā liela mā la amfora. Daž as ē kas ir blī vi austas ar savvaļ as vī nogā m un bugenviljā m.
Mī nus pirmajā stā vā ir telpas, ti. lai tajos iekļ ū tu, jā nokā pj pa sliekš ņ iem. Kaut kur tikai daž i soļ i, kaut kur veselas kā pnes. No š iem numuriem logiem paveras skats uz sienu.
Ap aktivitā š u baseinu ar slidkalniņ u izvietotas trī sstā vu jaunbū ves. Tā das ir tikai seš as. Tie ir vieglā ki un plaš ā ki, un dizains tajos, protams, ir modernā ks. Tač u pa dienu pie baseina skan mū zika, tā pē c klusumu neviens negarantē . Kalnā ir arī mā jas, bet mē s tur nebijā m, tā pē c neko konkrē tu pateikt nevaru.
Ir trī s ā ra peldbaseini un viens bē rniem. Stū rī atrodas relaksā cijas baseins. Š ī ir bezbē rnu zona. Un tā kā bē rnus tajā nelaiž , tad te vienmē r ir kluss, skan mierī ga mū zika. Ir savs bā rs.
Ir rotaļ u laukums un mini klubs. Vakaros minidiskotē kā viņ i dzied un dejo daž ā du valstu "hī tus". Krievu valodā mazie iedegā s zem "Kaļ inka-Maļ inka". Bet pā rsvarā animā cija notiek angļ u valodā .
Viesnī cas komplekss nedaudz atgā dina pionieru nometni.
Numuri ir veci, viesnī ca ir gandrī z 30 gadus veca. Standarta numuri ir diezgan mazi, diezgan askē tiski. Vannas istaba ir niecī ga un laiku pa laikam aptumš ota. Mani iepriecinā ja tas, ka pirmā stā va istabā nebija ne smakas no mitruma, no kā es baidī jos visvairā k. Viss darbojā s: kondicionieris ā tri uzstā dī ja vē lamo temperatū ru, fē ns regulā ri ž ā vē ja matus; karstais un aukstais ū dens bez pā rtraukuma.
Numuri ir aprī koti ar elektrisko tē jkannu un krū zē m. Tē jas maisiņ i mazā vā zē . Kad tas kļ ū st tukš s, varat to iegū t vestibilā pie galvenā restorā na. Ir arī ū dens dzesē tā js. LCD televizors rā dī ja 1. Krievijas kanā lu. Enerģ ijas taupī š anas spuldzes skaisti apgaismoja telpu. Ir mini bā rs. Ū dens ir pieejams uz vietas. Seifs ir samaksā ts. Par 8 dienā m maksā jā m 30 S. Uz logiem ir moskī tu tī kli, bet turku odi reizē m izplū da no vannas istabas, ignorē jot krievu fumigatoru. Tiek nodroš inā tas segas un papildu (dekoratī vie) spilveni.
Viesnī cas kopē jā platī ba ir neliela - 16000 kv. m, (bet Oludenizam š ī teritorija ir diezgan iespaidī ga, jo daudzas viesnī cas š ajā ciematā ir vē l mazā kas). Personā ls ļ oti pieklā jī gs, izpalī dzī gs. Restorā nā viesmī ļ i tevi ā tri atceras un jau treš o reizi var pasniegt tieš i tā du vī nu, kā du pasū tī ji iepriekš ē jā s divas reizes. Aiz pieklā jī bas mē s vienmē r atstā jā m dzeramnaudu. Sastrē gumu laikā viesmī ļ iem ne vienmē r bija laiks ā tri apkalpot, tā pē c mē s paš i devā mies uz bā ru pē c vī na.
Uzturs. Nevarē tu teikt, ka bija visa pā rpilnī ba kā ultravisā , bet č etriniekam bija ļ oti labi, (citos ekonomiskajos pieciniekos var bū t arī sliktā k). Viss ir svaigs un garš ī gs. Jū s vienmē r varat izvē lē ties kaut ko sev. Brokastī s papildus dā rzeņ iem, graudaugiem, desiņ ā m un olā m (daž ā dā s formā s) varat pagatavot grauzdiņ us pats. Viņ i cep garš ī gas pankū kas. Pusdienā s un vakariņ ā s katru dienu tiek pasniegtas divu veidu tradicionā lā s turku biezeņ u zupas; gatavie salā ti un sagriezti dā rzeņ i, daž ā das mē rces, vairā ku veidu piedevas, zivis, gaļ a. Protams, dominē daž ā du gatavoš anas metož u vistas un tī tara gaļ a, tač u bija arī liellopu gaļ a, kā arī kebabi, ē dieni ar aknā m, visu nevar uzskaitī t. Bija tematiskā s vakariņ as. Galdauti uz galdiem tika izvē lē ti atbilstoš i "dienas krā sai". "Zivju dienā " tie bija tirkī za. Uz grila tika pagatavots liels tuncis, priecē ja austeres ar citronu, karaliskā s garneles, jū ras kokteilis, salā ti ar jū ras veltē m. Citā dienā vakariņ u rotā jums bija milzī gs tī tars. Kopumā viesnī cas darbinieki vakara maltī tē centā s ienest zinā mu garastā vokli, kas ir jauki.
Garš ī gi un daudzveidī gi konditorejas izstrā dā jumi (suflē , cepumi, baklava, ž eleja, daž as mannas, lokma). Visi daž ā dā s variā cijā s (saiš u, kū ku, rullī š u veidā ). Daudzus saldumus mē rcē cukurotā sī rupā . Bet ar nesaldinā tu tē ju viņ i iet ar blī kš ķ i. No augļ iem bija bumbieri, melones, apelsī ni, greipfrū ti, zaļ ā s un melnā s vī nogas, plū mes. Arbū zu praktiski nebija, un ne tikai š ajā viesnī cā .
Alkohols ir diezgan pacieš ams, kokteiļ i ar jū tamu alkohola devu; izsmalcinā ts - par papildus samaksu.
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , ar skatu uz pilsē tas pludmali. Lī dz jū rai (precī zā k Belzzhekiz pludmalei) jā brauc 3-4 minū tes pa promenā di. Paņ emiet sauļ oš anā s krē slus, atveriet lietussargu. Beachboy par samaksu atnā ks pie jums pats. Pakalpojuma izmaksas: viss par 6 vietē jā valū tā . Jū s varat sē dē t uz sava dvieļ a un ar savu lietussargu. Tad ietaupiet 18 TRY. Pludmale ir smilš u un oļ u. Oļ i lieli, bez koraļ ļ iem, kā jas nav ē rtas. Jū ra ir caurspī dī ga, biež i viļ ņ ojas, daž reiz virspusē varē ja redzē t nelielas baltas putas. Oktobra sā kumā ū dens temperatū ra ir 26 grā di.
Viesnī cai ir sava pludmale (kopī ga ar Sun City viesnī cu). Atrodas slavenajā Zilajā lagū nā . Ejiet apmē ram 2.5 km. Viesnī cā ir transporta pakalpojumi. Grafiks ir neē rts. Vairā ki lidojumi no rī ta. Tā lā k miers lī dz vakaram. Ap 17:00 ir vairā ki reisi atpakaļ . Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli tur ir bez maksas, bet bā rs ir maksas. Rodas dilemma: vai nu samaksā t par uzkodā m un dzē rieniem pludmales bā rā un palikt lī dz vakaram Zilajā lagū nā , vai arī doties uz viesnī cu pusdienā s. Jū s neesat ar bē rniem, atpū tnieki parasti brauca ar taksometru klubā . Mē s apmetā mies Belcekizā un samaksā jā m par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, un devā mies uz mū su restorā nu pusdienot. Jebkurā gadī jumā š ī s izmaksas ir jā iekļ auj izmaksu tā mē . Lagunā ir labi atpū sties kopā ar bē rniem. Pieauguš ajiem tas neinteresē . Jū ra sekla, patī kami zaļ ganā krā sā , siltā ka nekā publiskajā pludmalē , saulriets gluds. Viļ ņ u praktiski nav, kā ezerā . Pludmale ir smilš aina. Daudz apstā dī jumu (arī skaisti, bet indī gi oleandri), respektī vi, bagā tī gi ē nainā s vietā s. Sauļ oš anā s krē slus var pā rkā rtot ē rtā vietā . Ir neliels rotaļ u laukums, kā arī VIP zona.
Oludeniz ir neparasta vieta. Ekskursijā š eit tiek atvesti tū risti no visas piekrastes. Jū ras burvī gā krā sa, debeszilā s debesis, Baba-Dag kalns, kas atbalsta ciematu, no kura virsotnes nebeidzamā straumē nolaiž as paraplā ni un nolaiž as promenā dē...Tas viss simtkā rtī gi aptver atseviš ķ os Ciema trū kumus. viesnī cas, kas atrodas š eit, padarot atpū tu neaizmirstamu. Un NOA Hotels Oludeniz Resort paliks atmiņ ā kā jauka, mā jī ga, mierī ga, mā jī ga viesnī ca.
Главный вход (въезд) на территорию отеля. План отеля. Вход на рецепшн. Номер стандарт в двухэтажных бунгало. Номер стандарт в старом корпусе (бунгало). Ванная в номере. Балкон. Стена на первый взгляд кажется обшарпанной. На самом деле это стиль, в котором выдержаны все  стены старых корпусов. Вид из номера на детский клуб.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los apmeklē t š o viesnī cu vē lreiz! Es domā ju, ka tas izsaka visu! … Tomēr ▾ Vē los apmeklē t š o viesnī cu vē lreiz! Es domā ju, ka tas izsaka visu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums yankola
Cienījamie tūristi, kuri ir bijuši šajā viesnīcā, sakiet, lūdzu, vai šajā viesnīcā ir ūdens slidkalniņi, kā norādīts aprakstā, cik pieaugušo un bērnu. Kā miniklubs, rotaļu laukums (vēlos ceļot ar bērnu 6 gadi no 01.06.13). Un vai viesnīcas numurs ir ļoti vecs. Kur ir labākā vieta, kur izvēlēties istabu? Tāpat kā ar pludmales dvieļu izsniegšanu. Atsauksmes par šo viesnīcu ir ļoti maz, un pēdējos gados (jaunās) tādu nav vispār. Jau iepriekš visiem paldies par atbildēm :-)
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums car_kas
Tā kā pludmale nav viesnīcas, bet gan pilsētas, vai varat izmantot savus lietussargus?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums tolik_2
Lūdzu, kāds paskaidro, kā ir ar pludmali (liela, maza, tālu no viesnīcas vai tuvumā) Tas vienkārši nav skaidrs no aprakstiem - dažās vietnēs viņi raksta kilometra attālumu, citās netālu no viesnīcas un 750 metru garumu
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель расположен в посёлке Олюдениз, через дорогу от пляжа. Открыт в 1986 году, последняя реставрация проведена в 2014 году.

Atrašanās vieta 12 км от центра Фетхие. 60 км от аэропорта Даламан.
Pludmales apraksts Общественный песчано-галечный, протяженностью 100 м, через дорогу.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан – международная кухня, 700 человек, крытый.

Лобби-бар (24 часа; 23:00-10:00 – платно).

Бар у главного бассейна (10:00-03:00, после 23:00 – платно).

Бары у бассейна Activity, Relax (10:00-18:00).

4 открытых бассейна (1000, 750, 500, 100 кв.м).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 детских бассейна, мини-клуб (4-12 лет), мини-дискотека, детская анимация (на рус. языке).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водное поло, амфитеатр, дартс, мини-футбол, пляжный волейбол.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 220 номеров с видом на бассейн или сад.

Istabās

Ванна/душ, фен, индивидуальный кондиционер, телевизор, телефон, сейф (платно), терраса/балкон, уборка в номере (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • kabeļa internets $
  • balkons/terase
Adrese Ölüdeniz Mah. Belcekız Mevkii Kıdrak Cd. No: 20, 48500 Muğla, Турция
Tālruņi: +90 252 424 03 86
Tīmekļa vietne: Z Hotels Oludeniz Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.