Akra Fethiye Tui Blue Sensatori 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.510
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.5 Tīrība
10.0 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Jauna viesnīca ar unikālu pieeju klientiem – trīs atsevišķi jēdzieni: ģimenes brīvdienas, brīvdienas ar bērniem vai relaksējoša vai romantiska atpūta. Tas tiek atspoguļots gan teritorijas plānojumā, gan izvietošanā. Mūsdienīgi numuri, plaši un gaiši, plašs izklaides klāsts bērniem un pieaugušajiem, tostarp sportam. Plaša pludmale, kvalitatīvs serviss, liela a la carte restorānu izvēle. Viesnīca uzcelta 2015. gadā, pēdējais renovācija notika 2016. gadā. Piemērots visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар olgaiz111
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lasu negatī vā s atsauksmes un nesaprotu, kā pē c cilvē kiem tas nepatī k. Viesnī ca ar izcilu teritoriju, skaista, kopta, liela. Ē diens ir bagā tī gs un ļ oti daudzveidī gs. Sā kot no garnelē m un krabjiem un beidzot ar mango un citiem augļ iem. … Tomēr ▾ Lasu negatī vā s atsauksmes un nesaprotu, kā pē c cilvē kiem tas nepatī k.
Viesnī ca ar izcilu teritoriju, skaista, kopta, liela. Ē diens ir bagā tī gs un ļ oti daudzveidī gs. Sā kot no garnelē m un krabjiem un beidzot ar mango un citiem augļ iem. Pludmalē vietas pietiek visiem. Vienī gais negatī vais ir ne pā rā k jauni sauļ oš anā s krē sli pludmalē , bet tas nesabojā pā rē jo. Rifs ir skaists, ieejot jū rā no pontona, netā lu no krasta, tā pat kā visā Ē ģ iptē , tas ir sekls))) un tas ir dabiski. Ja paej nedaudz mazā k par 1 km pa kreisi, paveras skaista lagū na, kurā var izbaudī t neaprakstā mo jū ras krā su un iemaldī ties tieš i ū denī...Apkalpoš ana lieliska, gan pludmalē (dzē rieni, pastā vī gi tiek piedā vā ti č ipsi, saldumi) un restorā nā ,
Kam vajadzī ga animā cija, , , tā patiesī bā neeksistē . Vakarā dzī vā mū zika.
Internetam. Katram tiek pieš ķ irts 1 GB interneta. Gā ju ar portatī vo datoru, vajadzē ja strā dā t, , , man pietika. Internets darbojas visur.
Skaisti, garš ī gi, mierī gi
ES iesaku.
аватар isergio007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā palikā m maija beigā s. Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta. Manuprā t, Barut Tui Sensatori Fethiye ir lieliska alternatī va Rixos. Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī! ! ! Ē diens ir garš ī gs, katru dienu ir jū ras veltes. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m maija beigā s. Viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta. Manuprā t, Barut Tui Sensatori Fethiye ir lieliska alternatī va Rixos. Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī! ! ! Ē diens ir garš ī gs, katru dienu ir jū ras veltes. Deserta jū ra. Svaigi dā rzeņ i un augļ i ir daudz. Uzsvars tiek likts uz veselī gu pā rtiku, tā pē c tiem, kas piekopj veselī gu dzī vesveidu, problē mas ar uzturu nebū s vispā r.
Mē s palikā m standarta numurā ar piekļ uvi baseinam. Istaba ļ oti ē rta un gaiš a, remonts svaigs, smarž o pē c tī rī bas.
Teritorija ir sakopta un kompakta. Bē rni š eit neatpū š as. Lieliska vieta atpū tai mī ļ otā jiem.
аватар OlgaOlOlga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī sā k sakot, Baruts un Fethiye ir mī lestī ba uz visiem laikiem!?? ? Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Pat ar vislielā ko vē lmi atrast kaut vienu mī nusu tas nav iespē jams : ) Ekskursiju rezervē jā m vē l ziemā , un tuvā k lidojumam sapratā m, ka 7 naktis ir par maz š im skaistajam reģ ionam. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, Baruts un Fethiye ir mī lestī ba uz visiem laikiem!?? ?
Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Pat ar vislielā ko vē lmi atrast kaut vienu mī nusu tas nav iespē jams : )
Ekskursiju rezervē jā m vē l ziemā , un tuvā k lidojumam sapratā m, ka 7 naktis ir par maz š im skaistajam reģ ionam. Mainī jā m biļ etes, lidojā m 3 dienas agrā k un 3 naktis pavadī jā m mazā , mī ļ ā viesnī cā paš ā Fethiye pludmalē , Calis (Calys) pludmalē . Š o trī s dienu laikā paspē jā m "izstaigā t" visu Fethiye, saviem spē kiem aizbraukt uz Oludenizu un Saklikentu.
Barutā ieraš anā s dienā ar taksi ieradā mies pulksten 11. Viesnī ca iemī las jau no pirmajā m minū tē m! Sagaidī ja ar š ampanieti, slapjiem dvieļ iem, palū dza pagaidī t kā du stundu, kamē r istaba bū s gatava un aizveda uz konditoreju, kur nosē dē jā m lī dz reģ istrā cijai.
Istaba ir lieliska! Skaisti, tī ri, mā jī gi, viss ļ oti ē rti un stilī gi. Ir viss nepiecieš amais, lī dz gludinā majam dē lim)) minibā rs katru dienu tiek papildinā ts bez maksas, saturs ir fotoattē lā . Ir tē jkanna un viss kafijas/tē jas pagatavoš anai. Seifs, halā ti, č ī bas, fē ns, š ampū ns, kondicionieris, losjons, nagu vī le, ķ emme, veļ as lupata, š ū š anas komplekts, salvetes, vates spilventiņ i, ausu aizbā ž ņ i. . . Kopumā viss, ko vien var vē lē ties))
Teritorija skaista, kopta, daudz zaļ umu, ziedoš i augi, ir granā tā bolu koki! Internetā ir daudz fotogrā fiju, pē c kurā m varē tu domā t, ka apstā dī jumu par maz. Tā nav taisnī ba!! !
Jū s varat daudz rakstī t par ē dienu)) Mē s ē dā m galvenajā restorā nā , mē s netikā m pie a la carte, bet bū tī bā mē s neizmē ģ inā jā m pat pusi no tā , kas tas bija)) Ē dienu ir tik daudz! ļ oti daž ā di! ļ oti garš ī gs! No ē dieniem un dzē rieniem ir viss, ko vien varat iedomā ties! Alkohols ir labs, vietē jais un importē ts.
Kontingents ir 85 procenti eiropieš u, kas ir labas ziņ as : )
Pludmale ir brī niš ķ ī ga! Tī rs, vienmē r ir brī va vieta. Kā novē rojā m, pludmalē pā rsvarā ir krievvalodī gie, pie baseiniem ir vairā k eiropieš u.
Viesnī ca ir sadalī ta pieauguš o, ģ imenes un jauktajā zonā . Un tas ir tikai milzī gs pluss! Mē s dzī vojā m pieauguš o zonā . Vai tā dam kā es, kuram nepatī k citu cilvē ku skraidī š anas un kliedzoš ie bē rni atvaļ inā jumā , tā ir tikai Dieva dā vana! ?
Vakaros uz vietas ir pieejamas daudzas daž ā das aktivitā tes, sā kot no koncertiem un dzī vā s mū zikas lī dz brī vdabas filmu seansiem un diskotē kā m. Piekrī tu meitenei, kura rakstī ja iepriekš ē jo atsauksmi, zinā mā mē rā pā rē jo var saukt par pensionā ru) Bet mums ar vī ru nekad nav garlaicī gi, tā pē c mums bija jautri un ē rti dienu, nakti un nakti : ))
Domā ju, ka š ajā viesnī cā katrs atradī s ko darī t!
Viesnī cā ir neliels veikals. suvenī ri, rotaslietas. Jū s varat iegā dā ties sī kas lietas, piemē ram, cigaretes, koš ļ ā jamo gumiju, magnē tus.
Netā lu no ieejas viesnī cā , dolmush (mikroautobusa), kas kursē uz Fethiye centru, gala pietura.
6 liras Taksometrs ir arī tur. Vē l divas reizes dienā laiva dodas arī uz Fethiye centru.
Viesnī cā nav TUI ceļ vež a. Informā ciju no viņ a iegū si tikai tad, ja pats uzdosi jautā jumus un meklē si viņ u. Bet tas ir labā k tā nekā obsesī vi))
Ekskursijas. Es tā s nemaz neņ emtu no viesnī cas. Nu, protams, atkarī bā no tā , kur. Paš i pirmajā s dienā s braucā m uz Oludeniz un Saklikent, mums bija ļ oti jautri! Gids devā s ekskursijā pa Daljanu...Tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Tas absolū ti nav vē rts USD 50 vienai personai! Nevaram sagaidī t, kad varē sim atgriezties viesnī cā ! Garlaicī ga, neinteresanta, š ausmī ga organizā cija! Ž ē l, ka bija laiks un nauda! Brauciet ar laivu pa Daljanas upi, paskatieties no upes uz Likijas kapenē m (kuras ir arī paš ā Fethiye! Un jū s varat arī tā m pietuvoties! ), Viņ i jums dos stundu laika kā dā pludmalē , kur ir daudz cilvē kiem un ū denī iekā pt nav iespē jams. Paskatieties uz bruņ urupuč iem apmē ram 10 minū tes, nofotografē jieties ar zilo krabi - vē l 5 minū tes, noķ eriet tos paš us krabjus - apmē ram 15 minū tes. Tad pusdienas...Pē c Baruta viņ š izskatī jā s ļ oti bē dī gs)) Tad vī na pagrabs, degustā cija un verdoš s vī ns. Tā lā k ir visnogurdinoš ā kā un briesmī gā kā daļ a – netī rumi. Mū s iepriecinā ja tikai bruņ urupuč i un krabju ķ erš ana, bet tas ir 20 minū tes no visas dienas)) Ekskursija nepatika ne tikai mums, bet arī visiem, ar kuriem mē s tajā sazinā jā mies.
Peldē jā mies jū ras ekskursijā pa 6 salā m, paņ ē mā m no aģ entū ras Calis pludmalē . Viesnī cas ceļ vedis to nepiedā vā . Mums patika! Saņ emts no viesnī cas, aizvests uz Oludenizu, tad laiva, daž ā du lī č u apskate un peldē š ana daž ā dā s vietā s. Netē rē jiet savu laiku vai naudu! : )
Ir tik daudz labu lietu, ko teikt par š o viesnī cu! Bijā m ar viņ iem 100% apmierinā ti!
Viesnī cas personā ls ir kaut kas ī paš s! Kā di viņ i visi ir profesionā ļ i savā jomā ! Pateicoties viņ u milzī gajam katras minū tes darbam, jū s jū taties ē rti un mā jī gi! Liels paldies par š o!! !
Es noteikti atgriezī š os Barutā ! ? ? ? Un varu droš i ieteikt citiem! ?
Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, atbildē š u : )
Олюдениз Рыбный рынок Фетхие Фетхие Рыбный рынок Фетхие Фетхие
аватар Shiht
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja esat skaļ as mū zikas pludmalē un pie baseina, trokš ņ ainu ballī š u, ballī š u, satraukuma cienī tā ji - jums nevajadzē tu doties uz viesnī cu! Bū s garlaicī gi. Kam patī k viesnī ca? Tiem, kas vē las klusumu, mieru, relaksā ciju, trokš ņ a trū kumu, tyts-tyts un "mū ž ī gi jauni" tautieš i. … Tomēr ▾ Ja esat skaļ as mū zikas pludmalē un pie baseina, trokš ņ ainu ballī š u, ballī š u, satraukuma cienī tā ji - jums nevajadzē tu doties uz viesnī cu! Bū s garlaicī gi.

Kam patī k viesnī ca? Tiem, kas vē las klusumu, mieru, relaksā ciju, trokš ņ a trū kumu, tyts-tyts un "mū ž ī gi jauni" tautieš i. Kontingents: lielā kā daļ a - Anglijas, Somijas, Vā cijas iedzī votā ji, ukraiņ i un krievi - mazā kumā.

Ī sumā par laikapstā kļ iem: ideā li. Jū rā.23-24 grā di, ē rti peldē ties gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Gaisa temperatū ra bija 27-35 grā di. Pludmalē ir patī kams vē jš , nav karsts.

Viesnī ca. Teritorija maza, kompakta, diezgan zaļ a (internetā ir daudz fotogrā fiju, kur tas nav redzams). Atrodoties tā teikt nomalē , taksometrs uz pilsē tu maksā apmē ram 12 USD. Liela priekš rocī ba ir sadalī jums zonā s: Tikai pieauguš ajiem (pieauguš o zona - savs baseins, atseviš ķ as ē kas), Jaukta un Ģ imene (atpū tniekiem ar bē rniem). Arī galvenais restorā ns ir sadalī ts zonā s.

Uzturs. Galvenais restorā ns - brokastis no 7.00.
Ē dieni ir daudzveidī gi un ļ oti garš ī gi.
Brokastis - olas daž ā dā s variā cijā s, makaroni, salā ti + dā rzeņ i, daudzi sieri + izcirtņ i, piemē ram, š ķ iņ ķ is, graudaugi (svē tī ti, manna, griķ i), zupas (jū ras veltes, vermicelli, ar lē cā m, vista), kartupeļ i (biezeni, vā rī ti), sautē ti dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi (pī rā gi, bulciņ as, smalkmaizī tes), augļ i, baklava + gardums, jogurti, graudaugi + to daž ā das variā cijas. Apelsī nu sula, tē ja, kafija, ū dens (citrons, piparmē tra, kanē lis).
Pusdienas - atkarī bā no dienas tē mas. Zivis (asari, lasis, forele, skumbrija, kaut kas lī dzī gs sterletei kā dreiz), gaļ a (liellopa, tī tara, jē ra gaļ a, pī le, jē ra iesmi), jū ras veltes (mī dijas, astoņ kā ji, kalmā ri, garneles), rullī š i, makaroni (daudz daž ā du iespē ju) , kebabs, š avarma, sviestmaizes, pica, dā rzeņ i (svaigi, tvaicē ti, sautē ti, grilē ti), salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, saldumi, augļ i (banā ni, ā boli, aprikozes, cidonijas, apelsī ni, greipfrū ti, kivi, mandarī ni, zemenes bija tikai š okolā dē un deserti).
Vakariņ as - sortiments aptuveni tā ds pats kā pusdienā s, tikai vairā k ē dienu.

A la carte restorā ni. Ir 3 bezmaksas (itā lieš u (iesaku! Ļ oti garš ī gi), turku (konkrē ti, man nepatika), aziā tu (arī specifiski, viss ir mī klā , normā s) un 2 maksas - grils un jū ras veltes (ieeja 20 eiro + apmaksa par ē dieniem no ē dienkartes un no kartes Rezervā cija a la carte restorā nos notiek caur viesnī cas teritorijā esoš ajiem terminā ļ iem, izmantojot karti no numura - ā tri, ē rti, vienkā rš i.

Numurs. Mums bija standarta peldē š ana (1. stā vs, 2 sauļ oš anā s krē sli, lietussargs un piekļ uve baseinam).
Istabā : dvieļ i ķ ermenim, sejai, galvai, kā jā m, halā ti, č ī bas, pludmales dvieļ i (var mainī t, paņ emt jaunus jebkurā laikā , jebkurā daudzumā pludmales tuvumā ).
Š ampū ns, matu kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons (pē c cilvē ku skaita). Š ķ idrā s ziepes, salvetes, higiē nas komplekts (vates spilventiņ i, ausu kociņ i, nagu vī le, duš as vā ciņ š )
Tē jas/kafijas komplekts - tē jkanna, Nescafe kafija un krē jums, vairā ku veidu tē jas (melnā , zaļ ā ), vairā ku veidu cukurs. 2 glā zes, 2 tases.
Minibā rs - 2b ephesus alus, 2 kolas, 1 fanta, 1 š prite, 1 ū dens 1.5l negā zē ts, 2 x 0.25 gā zē ts. Bezmaksas, papildinā ts katru dienu.
Telpā bija skaļ ruņ i

Tī rī š ana. Mums š is jautā jums nav bū tisks, jo ī paš i attiecī bā uz putekļ u esamī bu / neesamī bu zem gultas. Mani interesē ja tikai savlaicī ga higiē nas priekš metu papildinā š ana, atkritumu izveš ana un svaigu dvieļ u pieejamī ba. Viss ir lieliski.

Ekskursijas. Tū risma operators Tui, cenas pamatā ir normā las ekskursijā m: ekskursiju apskate 10 USD (vienkā rš i gatavojieties apmeklē t visu veidu veikalus papildus zelta, sudraba, tekstilizstrā dā jumu, ā das, saldumu u. c. pilsē tai), Daljana 45 USD (tas š ķ iet uzskatā ma par vizī tkarti, bet ļ oti amatieriski), Pamukale 55$, Jū ras ceļ ojums 12 salas 25$, Stambula (lidmaš ī na, 1 diena) 200$.
Gide viesnī cā ļ oti patī kama, priekš metā , bet ekskursijā s un transfē ros - meitenes, acī mredzot, ir jaunas, bija skumji - viņ as zina tikai krievu valodu). Kas aizbrauc uz visu dienu - piknika grozu var pasū tī t reģ istratū rā.

Pludmale. Ikvienam ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Ir mež acū kas (apsegti paviljoni, 50 eiro diennaktī , rezervā cija reģ istratū rā - viesmī lis uz dienu no 9 lī dz 17). Pludmalē ir ū dens aktivitā tes - cenu secī ba: taksometrs uz Oludenizu 45 eiro no cilvē ka, veikbords 25 eiro. Ieeja jū rā smiltis + oļ i, dibens smilš ains, ir pontons ar kā pnē m). Netā lu no pludmales ir slidkalniņ i (piemē ram, 3 gab. ), rotaļ u laukums, volejbola laukums un tenisa korti.

Bā ri. Ir vestibils (pie reģ istratū ras, vakaros skan dzī vā mū zika, lieliski - ir bezmaksas un maksas dzē rienu ē dienkarte), pie baseiniem, pludmalē . Tas ir viegli un vienkā rš i saprotams - reģ istrē joties viņ i sniedz informatī vu bukletu. Ir arī Kokumi kafejnī ca - tē ja, kafija, limonā de, smalkmaizī tes, saldumi, saldē jums.

Izklaide.
Kā jau visiem pasā kumiem, ir ē rti lejupielā dē t aplikā ciju Tui Sensatori - bū s dienas grafiks - ir gan ū dens aerobika, gan joga, gan diskotē ka, gan pasā kumi bē rniem, un daudz kas cits.

Bagā ž as iesaiņ oš ana 5 USD, lidostā.10 USD.
Kurss tiek aprē ķ inā ts saskaņ ā ar 4.2.
Teritorijā atrodas veikals: saules aizsargkrē mi un higiē nas preces, č ipsi, š okolā des, drē bes, glā zes, suvenī ri, piepū š amie matrač i un tā tā lā k.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Новый отель с уникальным подходом к клиентам — три отдельные концепции: семейный отдых, отдых с детьми или же спокойный или романтический отдых. Это отображено и в планировании территории, и при размещении. Современные номера, просторные и светлые, большой выбор развлечений для детей и взрослых, в том числе и для занятий спортом. Широкий пляж, качественный сервис, большой выбор ресторанов a la carte. Отель построен в 2015 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 км от аэропорта г. Даламан, в 13 км от г. Фетхие, в 200 м от собственного пляжа.
Pludmales apraksts В 200 м от отеля. Протяженность — 350 м. Аренда павильонов на пляже — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, room service (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 5 баров, 6 ресторанов — 1 основной, 5 a la carte (итальянский, азиатский, турецкий, барбекю, интернациональный — по предварительной записи, платно), 2 конференц-зала, магазины, автобус в центр города (платно), 3 открытых бассейна с пресной водой: Family Pool (1080 м2), Activity Pool (476 м2, подогревается в зависимости от погодных условий), Adult Pool (1257 м2, подогревается в зависимости от погодных условий), 1 крытый бассейн с пресной водой (80 м2, подогревается в зависимости от погодных условий), у бассейна бесплатные зонтики, шезлонги и полотенца. Инвалидные кресла — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый и 1 крытый бассейны, 1 водная горка, мини-клуб для детей с 3 до 12 лет, мини-диско (19:45), аренда детских колясок (бесплатно), питание для младенцев, детские горшки (бесплатно),
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки, мини-гольф платно, 2 теннисных корта бесплатно (с синтетическим покрытием, днем), прокат теннисных ракеток и мячей платно, уроки тенниса платно, аквааэробика бесплатно, бочче, танцевальные курсы, пилатес, бадминтон, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, стрельба из лука бесплатно, баскетбол бесплатно, уроки подводного плавания платно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 414 номеров. Состоит из одного основного здания и 14 корпусов.

Istabās

Ванная комната, фен, халат и тапочки, кондиционер, спутниковое/кабельное ТВ, телефон (платно), Wi-Fi бесплатно, сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки — ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, балкон или терраса, смена белья: 3 раза в неделю, уборка номера: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kargı Koyu, Dutdibi Mevkii, Manolya Sok. No: 4/1, Fethiye, Mugla, Turkey
Tālruņi: +90 252 661 02 10
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.