Nicholas Park Hotel 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.710
№9 viesnīcas reitingā Fethiye
7.3 Numurs
8.6 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Oludeniz rajonā, 3 kilometru attālumā no pludmales. Tas atrodas uz kalna, starp priežu mežu. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар Oksana563944
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta ir tā da, ka nav transfē rs uz pludmali un pludmale ir ļ oti tā lu, ir arī.1 maza pludmale bez maksas, viss pā rē jais ir apmaksā ts, tas ir vienī gais, kas man nepatika š ajā viesnī cā . Viss pā rē jais bija labi. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir tā da, ka nav transfē rs uz pludmali un pludmale ir ļ oti tā lu, ir arī.1 maza pludmale bez maksas, viss pā rē jais ir apmaksā ts, tas ir vienī gais, kas man nepatika š ajā viesnī cā . Viss pā rē jais bija labi. Ieradā mies tieš i reģ istrā cijas laikā , tā pē c bijā m normā li iekā rtojuš ies.
аватар Oksana563944
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista ainava, viesnī ca skujkoku mež a ielokā . Labs ē diens, tī ras telpas, draudzī gs personā ls. Bet ne krievvalodī go un atpū š as krievvalodī go vienī bas. Lielisks spa ar taju masā ž u. Bet nianse ar jū ru. Tas ir tā lu, viesnī cai nav savas pludmales. … Tomēr ▾ Skaista ainava, viesnī ca skujkoku mež a ielokā . Labs ē diens, tī ras telpas, draudzī gs personā ls. Bet ne krievvalodī go un atpū š as krievvalodī go vienī bas. Lielisks spa ar taju masā ž u. Bet nianse ar jū ru. Tas ir tā lu, viesnī cai nav savas pludmales. Transfē rs uz privā to pludmali no rī ta tur, un vakarā atpakaļ ar pienā kumu nomā t sauļ oš anā s krē slu no 15 eiro. Aludenizā var nokļ ū t par 4.5 lirā m ar sabiedrisko mikroautobusu (lī dz pieturai 5-7 minū tes kā jā m) + ieeja rezervā tā.7 liras no cilvē ka. uz dienu. Jū s varat iznomā t automaš ī nu uz dienu par 1 taksometra brauciena cenu un apmeklē t daž ā das pludmales (20-25 liras dienā par automaš ī nu).
Площадка у бассейна Корпус
аватар goryachevalv2013
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē rķ tiecī gi meklē jā m viesnī cu Oludenizā ar plaš u teritoriju, klusā vietā . Mē s to atradā m vietnē Booking, apskatī jā m fotogrā fijas, atsauksmes un izdarī jā m izvē li. Mē s reģ istrē jā mies pulksten 3:00 un izrakstī jā mies pē c 5 minū tē m. … Tomēr ▾ Mē rķ tiecī gi meklē jā m viesnī cu Oludenizā ar plaš u teritoriju, klusā vietā . Mē s to atradā m vietnē Booking, apskatī jā m fotogrā fijas, atsauksmes un izdarī jā m izvē li. Mē s reģ istrē jā mies pulksten 3:00 un izrakstī jā mies pē c 5 minū tē m.
Visa informā cija par viesnī cu ir patiesa, Booking bildes atbilst realitā tei. Ļ oti skaista labiekā rtota teritorija. Man patika viesnī cas ē ku daudzlī meņ u modulā rais plā nojums, kas palī dz izvairī ties no atpū tnieku drū zmē š anā s, nav "pū ļ a" sajū tas, katrs atradī s sev omulī gu vietiņ u pie bā ra, uz vietas š ova programmai , un restorā nā , un pie baseina. Daudz vietas, gleznaini, acij tī kami, skaists skats uz lī ci un jū ru, kalniem.
Istaba (ar apmetni bija nelielas nianses) maza, diviem cilvē kiem vietas un vietas pietiek, "standarta" istabiņ a, patī kamos bē š os un kafijas toņ os. Mē beles, viss aprī kojums, lieliskā stā voklī . Viss darbojas pareizi. Balkons ir neliels, ar skaistu skatu uz restorā na verandu, baseinu, kalniem un jū ru. Nevaru nosaukt mī nusus, viss patika. Tiesa, nav vietas dvieļ u, peldkostī mu ž ā vē š anai. Atpū tnieki š im nolū kam izmanto balkona ž ogu, plastmasas galdu un krē slus, kas tur atrodas. Mums bija lī dzi virve, uzbū vē jā m improvizē tu ž ā vē tā ju, nekā du problē mu. ))))
Ē diens - daudzveidī gs, katrai gaumei, viss svaigs, garš ī gs.
Brokastī s (no 7.30 lī dz 10.00 - vā rī tas olas, olu kultenis, ceptas desiņ as, desiņ as ar sautē tiem dā rzeņ iem; ceptas sē nes ar sī poliem; auzu piena putra; kū kas; svaigi dā rzeņ i; salā ti; zaļ umi (4-5 veidi); siers , siers desas; ievā rī jumi (6-7 veidi); saldumi; jogurts; piens un musli (4-5 veidi); bulciņ as; pī rā gi; ž ā vē tas aprikozes; rozī nes; vī ģ es; turku gardums; augļ i (plū mes, bumbieri, persiki, ā boli, vī nogas , arbū zi, melones), olī vas
Dzē rieni: ayran, kafija (automā ts - 6 programmas); tē ja (brū vē ta un
paciņ as); ū dens ar sī rupu (4 veidi).
Pusdienas (no 13.00 lī dz 14.30) - krē mzupas (1-2 veidi); rī si, spageti, makaroni; cepti kartupeļ i; kartupeļ u biezputra; Frī kartupeļ i; liellopa gaļ as sautē jums ar dā rzeņ iem; karija vista; ceptas vistas ciskas; dā rzeņ u sautē jums; svaigi dā rzeņ i atseviš ķ i un salā tos; dā rzeņ u salā ti (7-8 veidi); aukstā s gaļ as un dā rzeņ u uzkodas; saldumi; maizī tes; kastroļ i; svaigi augļ i, olī vas
Vakariņ as: (no 19.00 lī dz 21.00) - Jū su klā tbū tnē cepeš krā snī tiek pagatavotas vietē jā s kū kas ar biezpienu; zivis, kas ceptas vai ceptas tieš i jū su priekš ā ; sautē ta gaļ a ar dā rzeņ iem; grila cepeš krā sns - jū su priekš ā tiek cepta arī gaļ a; spā rni; grilē ti dā rzeņ i; sā nu ē dieni - daž ā di; aukstā s gaļ as uzkodas (sagrieztas); kalmā ri; mī dijas; salā ti; dā rzeņ i; apstā dī jumi; saldumi 8-10 veidi; augļ i; dā rzeņ us. Olī vas.
Biež i ņ ē ma lī dzi uz istabu augļ us, ž ā vē tus augļ us; nekā du problē mu; ē dieniem visā teritorijā ir speciā li paliktņ i, kur var atstā t glā zi vai š ķ ī vi.
Ī paš i gribē tos atzī mē t personā lu - ļ oti pozitī vi, smaidī gi, vē rī gi, ļ oti patī kami just tā du attieksmi pret sevi.
Ļ oti patika viesnī ca un uzturē š anā s. Es nevaru teikt, ka man kaut kas nepatika, drī zā k nianses:
1. Mū s iekā rtoja istabā nakts š veicars, istabiņ a izrā dī jā s bez atseviš ķ a balkona, neliela galerija, kas dalī ta ar blakus istabā m. ar skatu...uz restorā na jumta, nosū cē ji; mazs logs. No rī ta pievē rsā mies dienas š veicaram - viņ u sauc Zija (runā krieviski, ļ oti uzmanī gs un pozitī vs cilvē ks, pacietī gi atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Liels paldies viņ am! ! ! ). Istaba tika nomainī ta pret mums (bez papildu maksā jumiem) vienas dienas laikā . Starp citu, viesnī cas aprakstā norā dī ts, ka no visiem numuriem paveras skats uz baseinu. . . nē , ir numuriņ i ar skatu uz mež u, daž ā das pakā pes skata gleznainī ba, ar skatu uz kalniem, saimniecī bas pagalmu ( lai gan tur viss ir iekā rtots, tī rs un kā rtī gs ). Visur puķ es, tropu augi.
2. Visi darbinieki runā turku, angļ u valodā . Lielā kā daļ a atpū tnieku ir briti, daudzi turki. Krievvalodī go tū ristu nav daudz.
3. Internets ir pieejams gan istabā , gan pie baseina, bet vislabā k to noķ ert reģ istratū rā (pā rbaudī ts), ir liela ē rta atpū tas telpa ar atzveltnes krē sliem un dī vā niem.
4. Viesnī ca atrodas nevis piekrastē , bet gan kalnos, priež u mež ā . Jums jā dodas uz pludmali. Mē s braucā m ar autobusu. (4.25 liras, dolā ra kurss 1:6.1). Sā kotnē ji viņ i plā noja iet - ne ī sti, tā lu, daļ u no ceļ a - pa š oseju. Brauciens - 6-7 minū tes.
5. Viesnī cai ir sava pludmale, tā atrodas lagū nas krastā no kalnu puses. Mē s tur negā jā m. Ir pā rsē š anā s - nav ē rti: divi reisi uz leju 9.45 un 10.45. Atgrieš anā s viesnī cā - 16.00 un 17.00.
Labi atpū sties lagū nā ar maziem bē rniem, ir sekls, ļ oti silts ū dens. Bet tur ir vienkā rš i daudz cilvē ku)))
Mē s devā mies uz pilsē tas pludmali - "Beljengiz", devā mies uz kaimiņ u lī ci, pludmali "Kedrak"...bet, tas nav par viesnī cu))))
6. Viesnī cā ir animatori, godī gi sakot, mē s lieliski pavadī jā m laiku, mē s nepiedalī jā mies viņ u aktivitā tē s.
7. Katru vakaru - tematiska izklaidē još a koncertprogramma. Turcijas dienā : tika piedā vā ti turku ē dieni, pat galdauti bija Turcijas karoga klā stā ; koncerts - nacionā lā s turku dejas.
8. Uzkodu bā rs...amatierim - maizī tes ar kotleti, frī kartupeļ i...Reiz paņ ē ma picu (diezgan garš ī ga). Ē dienu restorā nā pietika, vienkā rš i nebija vajadzī bas.
9. Saldē jums - visizplatī tā kais, 6 š ķ irnes, no kurā m izvē lē ties vafeļ u konusā . Garš ī gs.
10 . Ļ oti krā saina vecmā miņ a cepa turku kū kas ar biezpienu - gozleme: garš ī gi.
Paldies viesnī cas darbiniekiem par lielisko svē tku organizē š anu! ! ! Mē s jū s vienmē r atcerē simies ar siltumu sirdī ! )))
Вид на детский бассейн и бассейн с водяной горкой. Основной бассейн и вид на ресторан. Наш номер Это бабушка, которая печет турецкие лепешки Вид на снек-бар, ресторан(второй этаж), спортивный бассейн. Вид на море на площадке возле бассейна вид из нашего номера на территории отеля
аватар Alina.SAV
Sen neesmu publicē jis, bet varbū t kā dam noderē s. Skati uz viesnī cas teritoriju ir burvī gi. . . laikam tas bija iemesls, kā pē c es tur nokļ uvu, un, protams, bija vē l viens iemesls, par kuru nedaudz vē lā k). Viesnī cas personā ls runā angliski, bet ir Zija, kas lieliski runā krieviski. … Tomēr ▾ Sen neesmu publicē jis, bet varbū t kā dam noderē s.
Skati uz viesnī cas teritoriju ir burvī gi. . . laikam tas bija iemesls, kā pē c es tur nokļ uvu, un, protams, bija vē l viens iemesls, par kuru nedaudz vē lā k).
Viesnī cas personā ls runā angliski, bet ir Zija, kas lieliski runā krieviski. Viņ u angļ u valoda ir skaidra un lē na. Ja klausā s, visu var saprast.
Istaba bija 3. stā vā , pa labi skats uz kalnu, pa kreisi uz mini akvaparku, saule istabā praktiski neiekļ uva. Istabā ir viss nepiecieš amais: ē rtas gultas, kondicionieris, TV, č ī bas utt. , ū dens, ledusskapis, funkcionā las mē beles. . . ko vē l vajag atvaļ inā jumā? !
Ē diens daudzveidī gs: brokastis: jogurts un viss tam, augļ i, dā rzeņ i, olas, olu kultenis, olu kultenis, sieri, sojas desiņ as un desiņ as, saldumi. Pusdienas: visu veidu piedevas, vairā ku veidu gaļ a, zupas biezeni. Vakariņ as: daudz grilē tu ē dienu, shawarma, sā nu ē dieni, gaļ as, zivju un pat sarkano zivju sviestmaizes, augļ i.
Bā rs: bez maksas: alus, vī ns, vē ž i, dž ins un toniks, kola, tē ja, kafija, ū dens, daž ā di kokteiļ i. Par maksu: importa alkohols.
Es neredzē ju nevienu izsalkuš u cilvē ku. Arī baseina bā rā : pica, hamburgeri, hotdogi, frī kartupeļ i.
Bezmaksas wi-fi, reģ istratū rā es to uztvē ru vislabā k, jū s nepaliksit bez savienojuma.
Pludmale: ir daudz pludmaļ u, mē s nedevā mies uz bezmaksas no viesnī cas, jo pirms tam izlasī ju atsauksmes un nolē mu netē rē t laiku velti. Bijā m Oludeniz pludmalē , š ī ir pilsē tas pludmale, bezmaksas, tikai sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas. Maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu ir 45 liras (1 dolā rs = aptuveni 4.25 liras). Tiem, kas vē las apgulties uz smiltī m-oļ iem, viss ir bez maksas. Bijā m arī Kidrakas pludmalē , ieeja ir apmaksā ta, 7 liras no cilvē ka, par sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu neatzinu, nevajadzē ja, atnā cā m vienkā rš i nopeldē ties un apbrī not nereā li dzidro ū deni.
Visur nokļ uvā m ar mikroautobusiem, netā lu no viesnī cas ir pietura, tikai jā tiek lejā lī dz veikaliem. Mikroautobusi uz Oludenizu kursē ik pē c 5 minū tē m (maksa 4.25 liras). Nebaidieties iekā pt nepareizajā mikroautobusā , mikroautobusu vadī tā ji uzreiz prasa ceļ u, mikroautobusi ir ē rti, ar kondicionieri, brauciens ilgst 7-8 minū tes. Apmeklē jā m arī Kayakoy vietu. Vietē jie iedzī votā ji to sauc par "Spoku pilsē tu". Š is ir brī vdabas muzejs.
Nu, tagad par galveno! Protams, ka tas ir paraplā ns! Než ē lojiet naudu, š ī s emocijas nevar izteikt vā rdos, ir tikai jā pamē ģ ina, sajū tas ir neaprakstā mas un, starp citu, tas nemaz nav biedē još i, gribas atkā rtot brī vā kritiena sajū tu!!! ! ! Fethiye neeksistē bez paraplā na. Es iesaku jums doties ekskursijā s un paraplā nu nevis no tū risma operatoriem, bet vienkā rš i pastaigā ties pa Oludeniz krastmalu, ir daudz aģ entū ru. Paraplā ns maksā ja $80 + $35 foto.
Lai visiem labas brī vdienas!!! ! !
аватар yurev1982
Reģ istrē š anā s bija 15:15, solī ta 14:00 Zā le ir netī ra, dī vā ni ir netī ri, lustras ir netī ras, admins it kā zina angļ u valodu, kad viņ am to vajag. Solī tais transfē rs uz pilsē tas pludmali ar zilo ū deni neiet, nes uz ieteku kur ū dens netī rs un maksas sauļ oš anā s krē sli! Wi-Fi darbojas katru otro reizi! Istabā s Wi-Fi slikti ķ eras. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija 15:15, solī ta 14:00
Zā le ir netī ra, dī vā ni ir netī ri, lustras ir netī ras,
admins it kā zina angļ u valodu, kad viņ am to vajag.
Solī tais transfē rs uz pilsē tas pludmali ar zilo ū deni neiet, nes uz ieteku kur ū dens netī rs un maksas sauļ oš anā s krē sli!
Wi-Fi darbojas katru otro reizi! Istabā s Wi-Fi slikti ķ eras.
Ē diens restorā nā ir kā padomju ē dnī cā , pavā ri cenš as, bet tomē r, ļ oti lē ti produkti.
viesmī ļ i netī ri, bet draudzī gi. . . Istabu uzkopš ana, nekā du pretenziju, tī ra labi.
Telpai nepiecieš ams remonts, sienas lobā s, apmetums drū p. dzī voja vidus ē kā .
Animā cija ir tikai murgs, stulbi konkursi, lē ciens uz bumbu un labā kā deja. . .
Bā rmeņ i bā rā nav vē rī gi, apkalpojot izlej dzē rienus. . .
Viņ i man iedeva ē dienreiž u plā nu, kas neatbilda realitā tei. Grafiks un informā cijas plā ksnī te norā da vienu laiku, bet patiesī bā tas tiek pā rcelts par pusstundu vai stundu
Es nesaprotu vienu lietu, pie reģ istratū ras rezervā cijas apskata ir zī me 8.7...No kurienes viņ i to ņ ē ma ?? ?
Š ī s ir sliktā kā s brī vdienas, ko esmu redzē jis.
аватар Matilda99
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Oludenizas un Zilā s lagū nas rajonā . Viesnī ca Nicholas Park netā lu no Hisaronu ciema. Man patī k mazas kompaktas viesnī cas, ar sakoptu teritoriju, daudz zaļ umu un maz cilvē ku viesnī cā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a: ap kalniem, zem jū ras, priež u un ciedru teritorijā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Oludenizas un Zilā s lagū nas rajonā . Viesnī ca Nicholas Park netā lu no Hisaronu ciema. Man patī k mazas kompaktas viesnī cas, ar sakoptu teritoriju, daudz zaļ umu un maz cilvē ku viesnī cā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a: ap kalniem, zem jū ras, priež u un ciedru teritorijā . Gaiss ir pā rsteidzoš s, vē ss karstumā (viesnī cā temperatū ra ir par 5-7 grā diem zemā ka nekā lejā Oludenizas pludmalē ). Skati no viesnī cas skatu klā ja, baseina zonas un ē damistabas ir burvī gi. Sajū ta, ka tu dzī vo botā niskajā dā rzā . Fotogrā fijā viss patiesī bā ir vē l skaistā ks.
Numurs: Mums ļ oti paveicā s ar istabu, dzī vojā m standartā ar terasi un skatu uz lī ci (604. -609. numuri), divi pieauguš ie un 12 gadus vecs bē rns (1 gulta tika piegā dā ta). Istaba nav liela, bet mā jī ga, tī ra, gaiš a, vienmē r ē nā . Ē rtas gultas, baltas mē beles labs remonts. Vienī gā lieta ir neliela duš a, cilvē kiem ar lieko svaru, iespē jams, ne pā rā k ē rti. Protams, š is skaitlis netiek garantē ts. Mē s gribē jā m trī svietī gu numuru (viesnī cā tā di ir), bet mū su tū roperatori nodroš ina tikai standarta numurus un par cenu, kas ir nedaudz lē tā ka nekā viesnī cas vietnē . Mū su, krievvalodī go, ir ļ oti maz. Viesnī cā galvenokā rt atpū š as eiropieš i un turki, un numuri tiek rezervē ti viesnī cas vietnē vai citā s vietnē s, piemē ram, rezervē š anas..., un tur cenas ir atš ķ irī gas.
Katru dienu kvalitatī va telpu uzkopš ana un ļ oti patī kams personā ls, vienmē r sveicina, smaida.
Ē dinā š ana: Virtuve viesnī cā pā rspē ja visas cerī bas (tas tika atzī mē ts visā s atsauksmē s), liels paldies š efpavā riem. Viss ir svaigi pagatavots, milzī ga ē dienu izvē le. Liellopu gaļ a, vista, aknas, mē les, zivis - ceptas, grilē tas, ar daž ā dā m mē rcē m. Katras vakariņ as ir š efpavā ra ē diens, kas nekad nav atkā rtots 12 dienu laikā . Visu veidu dā rzeņ i (baklaž ā ni, cukini, tomā ti, ...) cepti, cepti, pildī ti, dā rzeņ u sautē jums. Augļ i, neapstrā dā ti dā rzeņ i un ceptas preces vienmē r ir svaigas. No rī tiem vienmē r ir ciedra medus un ievā rī jums, kas vā rī ts (nav rū pnī cā ) no ķ irš iem, aprikozē m, avenē m, zemenē m...
Vienmē r ir brī vi galdi, netī rie trauki tiek noņ emti ļ oti ā tri, galdauti tiek mainī ti, ja tie ir netī ri, un tiek pasniegti ar jaunā m ierī cē m.
Pludmale. No viesnī cas ir pludmale, kur viņ i tiek aizvesti bez maksas, divi lidojumi no rī ta un divi lidojumi atpakaļ pē c pulksten 4 pē cpusdienā . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas. Mums nepatika, vienreiz bijā m tur. Bijā m divas reizes Zilajā lagū nā , patika, ļ oti skaisti, braucā m ar katamarā nu, bet pē c 12 bija daudz cilvē ku. Visvairā k man patika pilsē tas pludmale, tā ir milzī ga, cilvē ku nav daudz, jū ra ir pā rsteidzoš as krā sas un ļ oti tī ra. Solā rija un lietussarga cena ir 15 liras. Var izmantot savu lietussargu un gultasveļ u (zonas maksā.30 liras), jo. pludmale ir paš valdī bas un daudz vietas ir ļ oti ē rti. Daudzi atpū tnieki to dara. Daudzi raksta par speciā liem apaviem, bet mums tos nevajadzē ja, lī dz ū denim nokļ uvā m flipā s (man pā rvietoš anā s pa Jaltas pludmali vienmē r ir bijusi liela problē ma), redzē jā m, ka daž i staigā speciā los apavos, kuros viņ i peld.
Lī dz pludmalei vajadzē ja 15-20 minū tes, lī dz mikroautobusam 5-7 minū tes un ar mikroautobusu lī dz pludmalei 10-12 minū tes. Viņ i brauc ļ oti biež i (mē s gandrī z nekad negaidī jā m ilgā k par 5 minū tē m) un maksā.3, 75 liras vienai personai. Bet š ī s izmaksas var samazinā t, pē rkot biļ eti uz nepiecieš amo braucienu skaitu. Daž ā s pieturā s ir menedž eris, kurš pā rdod š ī s biļ etes, tad pie ieejas mikroautobusā tas jā piestiprina pie displeja.
Pē cpusdiena pā rsvarā pagā ja viesnī cā . Baseini nav ī paš i lieli, bet apkā rt vienmē r tī rs, tī rs ū dens, darbojas slidkalniņ š , vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, arī ē nā zem priedē m.
Tiem, kam nepiecieš ama pludmale paš ā viesnī cā , š ī iespē ja nav piemē rota. Jums periodiski jā pieslē dzas Wi-Fi, daž viet teritorijā nav pā rklā juma. Mums š ie brī ž i nebija fundamentā li un tā pē c bijā m ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo.
Номер Номер Территория территория территория территория пляж пляж
аватар ser10031981
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ceļ ojā m ar 9 gadus vecu bē rnu. ISTABA Mū s ievietoja uzreiz pē c ieraš anā s. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs: darbinieks palī dzē ja aiznest koferi uz istabu. Mū s ievietoja 2 stā vā ar vienu divguļ amo gultu, istabā ir arī vienvietī ga gulta. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m ar 9 gadus vecu bē rnu.
ISTABA Mū s ievietoja uzreiz pē c ieraš anā s. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs: darbinieks palī dzē ja aiznest koferi uz istabu. Mū s ievietoja 2 stā vā ar vienu divguļ amo gultu, istabā ir arī vienvietī ga gulta. No istabas bija skats uz baseinu. Istabā : seifs, TV, mini ledusskapis. Numurs kā skaitlis, bez sū dzī bā m.
TĪ RĪ Š ANA. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Ja tieš ā m atrod vainu, varu teikt, ka grī das bija pastā vī gi lipī gas, š ampū ni tika izsniegti pē c pieprasī juma. Lī dzi paņ ē mā m š ampū nus, kondicionieri un ziepes. Mē s neaizkavē jā mies ar tī rī š anu, jo. atnā cu uz istabu tikai gulē t.
VALODA. Viesnī cā animators, kas vada vakara izrā di, un palī gstrā dnieks nedaudz runā krieviski. Vairā k krieviski runā još u personā lu viesnī cā nesatikā m. Veikali runā arī angliski. Preč u cenas biež i var atrast mā rciņ ā s. Maksā t var arī lirā s vai dolā ros. Š o rajonu ļ oti iecienī juš i briti, un turki viņ us mī l. Kā man teica viens turks, viņ iem ir nauda). Ja nerunā jat angliski, iesaku tā lrunī lejupielā dē t tulka aplikā ciju.
Ē diens. Ē diens bija garš ī gs, BET daudz pikantu ē dienu. Bē rnam ē diena atraš ana sagā dā ja problē mas: pipari netiek taupī ti un tiek pievienoti gandrī z visiem ē dieniem. Mī lu pikantus ē dienus, bet pat man ē diens likā s ļ oti pikants: gaļ a, vista, zupas (negarš oja neviena), kartupeļ i un pat makaroni dedzina visu. . . Liku burtiski nedaudz ē diena uz š ķ ī vja pē c garš as vai ē diens bija pikants , gadī jā s, ka nebija asi))). Brokastī s bē rniem var izvē lē ties 3 veidu pā rslas ar pienu, pankū kas, olu kulteni, vā rī tas olas. Ļ oti garš ī gi saldumi, jū nija sā kumā augļ u praktiski nebija: apelsī ni, skā bs arbū zs, ā boli un reizē m zaļ a melone. Bezmaksas saldē jums bē rniem un pieauguš ajiem no 14.30. Ē damistabā ir ledusskapis ar ū deni un ayran, ū dens pudeles var ņ emt lī dzi uz istabu vai ekskursijā , kas ir ļ oti ē rti, jo. ekskursijā s parasto ū deni pā rdod par USD 1 par pudeli. Tā pē c ņ emiet lī dzi uz pludmali, ekskursijā m, daž as pudeles ū dens savā istabā .
BEACH viesnī ca ir kaut kas))). Dī ķ is aizaudzis ar niedrē m. Mikroautobuss no viesnī cas uz pludmali kursē.9. 45 un 10.45, atpakaļ brauc tikai vakarā , t. i. Jums nebū s laika pusdienā m, ja gaidī sit autobusu. Iesaku atpū sties pilsē tas pludmalē . Pilsē tas pludmale ir ļ oti skaista, ū dens dzidrs. Uzkrā j piemē rotus apavus, jo. kurpē s ar plā nā m zolē m un basā m kā jā m sā p staigā t pa oļ iem.
Tū ristiem, kuri viesnī cā uzturas pirmo reizi, ieteiktu iepazī ties ar apkā rtni, doties uz viesnī cas pludmali ar bezmaksas autobusu. Kamē r ē dī si, redzē si un atcerē sies, kur pagriež as autobuss, brauksi garā m pilsē tas pludmalei. Autobuss nekur neapstā jas, pat pē c pieprasī juma, š oferim ir skaidri norā dī jumi, kā cilvē kus nogā dā t viesnī cas pludmalē . Izkā pjot no autobusa, dodieties atpakaļ (ceļ š ir tikai viens, neapmaldieties) un pē c 5-10 minū tē m nokļ ū siet pilsē tas pludmalē . Pludmalē ir daudz veikalu, kur var rezervē t arī ekskursijas. Jū s varat atgriezties viesnī cā ar mikroautobusu (dolmush). Dolmushi ir balti fiksē ta marš ruta taksometri. Uz Hesaronu jā brauc ar mikroautobusu vai vienkā rš i jā nosauc viesnī cas nosaukums. Mikroautobusa cena 2017. gada jū nijam ir 3.75 liras vienai personai. Izkā pjot no mikroautobusa, jums bū s jā nogriež as pa kreisi un lī dz viesnī cai jā dodas kalnā apmē ram 10 minū tes.
KĀ PAŠ AM NOKĀ T UZ PLUDMU. Izejot no viesnī cas, dodieties lejā no kalna, pē c minū tes vai divā m, ar parasto soli, labajā pusē redzē siet blakus esoš o ceļ u un zemā k esoš ā s viesnī cas ū dens slidkalniņ us (neatceros, kā to sauc), turpiniet iet pa savu ceļ u nekur nenogriež oties, drī z dodieties uz citu ceļ u (orientieris - pa vidu uz ceļ a ir koks, uz tā ir sarkana ceļ a zī me ar uzrakstu DUR, pa labi - atkritumu izgā ztuve), griezieties pa labi (pabrauciet garā m atkritumu izgā ztuvei) un tad ejiet taisni, ceļ š kā du laiku bū s taisns, un tad bū s nobrauciens lejā (ievē rojami dzelzs sarkanbalti stabi ceļ a vidū ), dodieties lejā un redziet daudz veikali un cits ceļ š , tas bū s perpendikulā rs ceļ am, pa kuru gā jā t. Uzreiz labajā pusē ir mikroautobusa pietura (atcerieties, kur iekā pā t mikroautobusā , lai, atgriež oties atpakaļ , apturē tu vadī tā ju tajā paš ā vietā ). Iekā pjot mikroautobusā , nekavē joties nokā rtojiet braukš anas maksu (3.75 liras vienai personai). Atceļ ā jū s arī braucat ar mikroautobusu uz Khesoronu. Mikroautobusi kursē biež i, ik pē c 10-15 minū tē m.
KUR MAINĪ T LIRU
Viesnī cā parasti nav izdevī ga valū tas maiņ as kursa, neklausiet gidu un nemainiet naudu viesnī cā . Uz ielas kurss ir izdevī gā ks. Jū s varat salī dzinā t sevi. Tuvā kā valū tas maiņ as punkts atrodas pretī mikroautobusa pieturai, kas iet uz pludmali (es iepriekš aprakstī ju, kā nokļ ū t pieturā ).
EKSKURSIJAS
Ja jums ir nauda un nevē laties apgrū tinā t, varat doties ekskursijā s no viesnī cas gida.
Uz ielas (blakus tuvā kajam siltummaiņ am, skatī t augstā k) devā mies ekskursijā uz Ovacik Water World akvaparku. Bē rnam prasiet atlaidi, pieauguš ajam var arī lū gt atlaist cenu. Par diviem maksā jā m 80 liras (pieauguš ajam 50 liras + bē rnam 30 liras). Norā dī tajā stundā mums piebrauca taksis un pē c 10-15 minū tē m. bijā m akvaparkā . Pie ieejas akvaparkā ieraudzī jā m zī mi 60 liras pieauguš ajam, 40 liras bē rnam no 6-12 gadiem un bijā m patī kami pā rsteigti, izrā dī jā s, ka maksā jā m nevis 100, bet 80. Atbrauca arī taksometrs. norā dī tajā stundā . Tagad par paš u akvaparku. Akvaparks ir neliels, tikai 8 slidkalniņ i, neskaitot bē rnu zonu, ir neliels baseins ar viļ ņ iem. Akvaparkam ir sava vietne, neesiet pā rā k slinks, lai dotos uz vietni, lai apskatī tu fotogrā fijas, lai jau iepriekš par to bū tu priekš stats. Neskatoties uz to, ka akvaparkā mazam bē rnam tur patika.
Mē s arī devā mies ceļ ojumā uz Daljanu. Ekskursijā ķ ē rā m zilo krabi, apskatī jā m Caretta-Caretta bruņ urupuč us, apskatī jā m Ituzu (smilš u) pludmali. Pa upi mū s veda laivā s. Ekskursijas beigā s tikā m pievesti pie dubļ iem, bija iespē ja smē rē ties ar 4 veidu mā liem. Kopumā ekskursija man patika, bet tā aizņ em veselu dienu, kas ir nogurdinoš a bē rniem un š ī ekskursija noteikti nav tā s naudas vē rta, ko par to prasa viesnī cu gidi. Vē lreiz atkā rtoš os un uzrakstī š u, ka ekskursijas labā k ņ emt nevis viesnī cā , bet gan aģ entū rā s uz ielas, kur tā s ir daudz lē tā kas.
Paraplanierisms ir izstrā dā ts Oludenizā , jū s varat lidot tandē mā ar instruktoru. Uz kalnu brauc mikroautobuss, no kura tiek veikti lē cieni, no kalna paveras lielisks skats.
ANIMĀ CIJA
Ar maziem bē rniem es neieteiktu š o viesnī cu. Bē rniem bū s garlaicī gi: nav animā cijas. Nav arī bē rnu ē dienkartes.
аватар IRENKAKIC
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lai arī Turcijā esam bijuš i daudzkā rt, tomē r nolē mā m neatteikt iespē ju apmeklē t Zilo lagū nu, un arī viesnī cu piedā vā jums bija labs, tā pē c 26. septembrī lidojā m no Borispilas uz Dalamanu ar skaidru plā nu, kurp doties un ko. … Tomēr ▾ Lai arī Turcijā esam bijuš i daudzkā rt, tomē r nolē mā m neatteikt iespē ju apmeklē t Zilo lagū nu, un arī viesnī cu piedā vā jums bija labs, tā pē c 26. septembrī lidojā m no Borispilas uz Dalamanu ar skaidru plā nu, kurp doties un ko. skat. Izbraukš ana no rī ta, no lidostas lī dz viesnī cai apmē ram stundas brauciens, tā tad ap 9 no rī ta jau bijā m viesnī cā . Pati viesnī ca ir grieķ u stilā , atrodas kalnā , skujkoku mež ā , diezgan zaļ a, 3.5 km no pludmales. Reģ istrē š anā s notika agrā k un ap pulksten 12 saņ ē mā m istabiņ as atslē gas. Istaba nogurusi, nepā rprotami nepiecieš ams kosmē tiskais remonts, ē diens labs, ē dieni diezgan garš ī gi, ī paš i tie, kas gatavoti uz grila, sulas un kafija, protams, atstā j ko vē lē ties, principā apkalpoš anas nav, personā ls ir draudzī gs. Kontingents pā rsvarā.70% britu, viss uz viņ iem orientē ts, pat cenas mā rciņ ā s, vakaros standarta animā cijas programmas. Nu par viesnī cu vairs nav ko rakstī t, labā k padalī š os iespaidos kur viņ i bija un ko redzē ja. Tā tad ē rtai pā rvietoš anā s vietē jai nomas automaš ī nai "Optimus" iepriekš tika rezervē ts brī niš ķ ī gs Citroen C4, ar kuru uzņ ē muma pā rstā vis piebrauca tieš i pie ieejas viesnī cā . Pirmā pietura bija Kayakoy ciemata apmeklē jums, kas vairā k atgā dina muzeju, sastā v no simtiem drupu ar divā m grieķ u baznī cā m un tieš ā m izskatā s pē c spoka. Tā lā k - Fethiye, mā jī ga pilsē tiņ a, ar skaistu promenā di, bet š ausmī gi netī ru pilsē tas pludmali (starp citu, š ajā piekrastē visas pludmales ir paš valdī bas, lietussargu komplekts + 2 sauļ oš anā s krē sli - 21 lira). Tā lā k, kas atrodas 50 km uz austrumiem no Fethiye, nepā rspē jamā "turku" St Tropez - Kalkan ar š aurajā m ieliņ ā m un pā rkarenajiem balkoniem, kas savī ti ar bugenvilijā m (ak, tas ir kaut kas! ), jaukas kafejnī cas un tī rā kā pilsē tas pludmale. Tā pat 6 km no Kalkanas atrodas viena no gleznainā kajā m Likijas piekrastes un varbū t arī visas Turcijas pludmalē m Kaputas ar maigā m zelta smiltī m (tas man kaut kā atgā dinā ja Velna ostu Krē tā ). Ejot tā lā k pa valsts š oseju D400, pa akmeņ iem nokļ ū stam Kas, arī ļ oti krā sains un nepavisam ne "turku", es teiktu vairā k "itā lisks", pilsē tiņ a ar brī niš ķ ī gā m pludmalē m-platformā m. Starp citu, no Kasas var redzē t Grieķ ijas Kastellorizo ​ ​ salu! 20 minū š u braucienā uz austrumiem no Kalkanas atrodas Patara, kur dzimis Svē tais Nikolajs Brī numdarī tā js, tā pat Patarā atrodas skaists Apollona templis, kurā joprojā m notiek arheoloģ iskie izrakumi (atgā dina Efezu) un, protams, pludmale ir smilš aina, stiepjas daudzu kilometru garumā , kopumā ainavā kā Ē ģ iptes tuksnesī . Aizbraucā m arī lī dz Saklikent aizai, apskatī jā m ū denskritumu un braucā m tā lā k. Nu, lai nedaudz daž ā dotu programmu, devā mies ekskursijā uz 6 salā m ar “tauriņ u ielejas”, “akvā rija” lī č a apmeklē jumu, kur ū dens ir neparastā debeszilā krā sā un vē l vairā kas Egejas jū ras salas. Jū ra. Priekš pē dē jā dienā devā mies uz Zilo lagū nu un piekrī tu to tū ristu viedoklim, kuri uzskata, ka Oludeniza no paraplā na augstuma izskatā s pā rliecinoš ā k. Rezumē jot vē lreiz gribu atzī mē t, ka Turcija ir brī niš ķ ī ga, ē rta valsts. kur ir patī kami atpū sties visos aspektos!
пляж Капуташ Олюдениз Голубая лагуна отель кафешка возле ущелья Саклыкент Каш
аватар lilya2708
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Mē s trī s (mamma, es un dē ls) atpū tā mies no 2012. gada 5. lī dz 12. jū nijam. Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kopumā man (mums) ļ oti patika viesnī ca un pā rē jais pats par sevi, plusu ir vairā k - to ir daudz nekā mī nusu - tikai 2 manuprā t. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s trī s (mamma, es un dē ls) atpū tā mies no 2012. gada 5. lī dz 12. jū nijam. Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kopumā man (mums) ļ oti patika viesnī ca un pā rē jais pats par sevi, plusu ir vairā k - to ir daudz nekā mī nusu - tikai 2 manuprā t. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Svē tki bija IZDEVĪ GI, š o braucienu atcerē simies visu mū ž u. Pirmkā rt, brī niš ķ ī gi skati: viesnī ca atrodas starp kalniem, tos var redzē t no jebkuras vietas viesnī cā , pat no mū su balkona, tī rā kais gaiss. Ē kas-korpuss - baltas, kā mazas mā jiņ as, tā s visas stā v blakus, sanā ca omulī gi. Mū su istaba ir liela, ar skaistu skatu tieš i uz kalniem, kuriem blakus no rī ta lec saule. Ļ oti romantiski!!!...Ē damzā le-restorā ns ir brī niš ķ ī gs, ē diens viss garš ī gs, lai gan silto ē dienu, desertu u. t. t. , salī dzinot ar citā m lielajā m viesnī cā m, bija maz veidu, bet ar to ļ oti pietiek, galvenais - ē dams, garš ī gs, pietiek visi. Restorā nā vienmē r ir daudz vietu, nav jā skrien, lai paņ emtu galdiņ u. Un personā ls ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs, iet paskatī ties uz galdiem un uzreiz novā c lieki netī ros š ķ ī vjus. Pē c katras ē dienreizes tiek uzklā ts tī rs galdauts, pat ja tas nav netī rs. . Viņ i cenš as komunicē t ar viesiem, vienmē r sveicina ar smaidu, vā rdu sakot, ja dzird atbildi turku valodu (varē jā m nedaudz runā t), viņ i bija priecī gi un glaimoti. Turki ir lieli patrioti. Baseini ir forš i, nekad nav cilvē ku pū ļ i, daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā pā rsvarā ir angļ i, nedaudz vā cieš i, turki un ļ oti maz krievu. Tā tad valoda ir vajadzī ga - angļ u vai turku. Teritorija maza, zaļ a, kopta, tur dzī vo pat bruņ urupucis. Autobuss jū s aizvedī s uz pludmali. Dienu vē lā k devā mies uz turieni, peldē jā mies, braucā m ar katamarā nu. Uz Fethiye devā mies paš i, apskatī jā m pilsē tu, ostu, kapenes - ī sta turku pilsē tiņ a, iepirkā mies. Vienā vietē jā veikalā ļ oti viesmī lī gs saimnieks mū s nelaida vaļ ā , lī dz pacienā ja ar turku kafiju un ā bolu tē ju. Ufuk, respekts tev liels! ! ! Viņ a veikals un citi ir krā sainā turku stilā , kura tur nav. Devā mies ekskursijā - dž ipu safari - forš i, jautri, viena ekskursija apvienoja daudz ko - Tlos, Saklikent, Patara pludmale, redzē jā m daudz omulī gu un ne pā rā k turku ciematiņ u. Vispā r skaistums. Aizgā jā m uz hammam, viesnī cā bija dā rgi, Hisaronā tikā m pie pirts, kurā mazgā jā mies 2 reizes lē tā k. Starp citu, Hisaronu atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, kur pilnā sparā rit naktsdzī ve ar ballī tē m. Veikalu ir daudz, tur bija mū su galvenie pirkumi. Gribu teikt daž us vā rdus par britiem, viņ i visur bija visvairā k. Tie izraisī ja lielu cieņ u, ļ oti labi audzinā ti cilvē ki, nav augstprā tī gi, kā vairumam mū sē jo, kuriem ir vismaz kaut kā da nauda, ​ ​ absolū ti nekā du kompleksu, pā rsvarā vienkā rš i un draudzī gi cilvē ki. Ī sā k sakot, SUPER ATPŪ TA! Un tagad par mī nusiem, ceru, ka tie ir vienī gie un tikai pie mums. Mē s nopirkā m tū ri Coral kā.3 *, lai gan tas izrā dī jā s ī sts 4 *. Viens no pirmajiem mī nusiem (starp citu, nav nekā da sakara ar viesnī cu) ir saimnieks Odeon Tour, kas izrā dī jā s parasta butaforija: sagaidī t mū s lidostā , mū s sagaidī ja un viss. Lai arī visas brī vdienas lieliski noorganizē jā m sev, gids necienī jā s ne reizi ierasties viesnī cā , reģ istratū rā savus pā rstā vjus pat pē c skata nepazī st. Vajadzē ja precizē t atgrieš anā s lidojumu un transfē ru, paldies reģ istratū rā m - palī dzē ja noskaidrot telefoniski. Nu, otrs mī nuss - mī nus viesnī ca - ir norē ķ ins. Mū s ilgi aizturē ja, vakarā pē c precizē jumiem un strī diem (pat 15$ nederē ja) viņ i beidzot mū s samierinā ja, jo sā kā m gandrī z lamā ties. Numurs ir liels, bet mitrs (1. stā vs), ar skaistu skatu uz kalniem un tuvu viesnī cas centram. Tie ir visi mī nusi, uz kuriem mē s nekļ uvā m apsē sti un nesabojā jā m atvaļ inā jumu. Un viss pā rē jais ir SUPER, ar asarā m acī s no turienes aizgā jā m. Neesmu vienmuļ ī bas piekritē js, bet pie nā kamā s izdevī bas dotos atkal atpū sties uz Fethiye, un uz š o viesnī cu. Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. Lai jaukas brī vdienas
аватар kas2y8ei
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Mē s trī s (mamma, es un dē ls) atpū tā mies no 2012. gada 5. lī dz 12. jū nijam. Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kopumā man (mums) ļ oti patika viesnī ca un pā rē jais pats par sevi, plusu ir vairā k - to ir daudz nekā mī nusu - tikai 2 manuprā t. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s trī s (mamma, es un dē ls) atpū tā mies no 2012. gada 5. lī dz 12. jū nijam. Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kopumā man (mums) ļ oti patika viesnī ca un pā rē jais pats par sevi, plusu ir vairā k - to ir daudz nekā mī nusu - tikai 2 manuprā t. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Svē tki bija IZDEVĪ GI, š o braucienu atcerē simies visu mū ž u. Pirmkā rt, brī niš ķ ī gi skati: viesnī ca atrodas starp kalniem, tos var redzē t no jebkuras vietas viesnī cā , pat no mū su balkona, tī rā kais gaiss. Ē kas-korpuss - baltas, kā mazas mā jiņ as, tā s visas stā v blakus, sanā ca omulī gi. Mū su istaba ir liela, ar skaistu skatu tieš i uz kalniem, kuriem blakus no rī ta lec saule. Ļ oti romantiski!!!...Ē damzā le-restorā ns ir brī niš ķ ī gs, ē diens viss garš ī gs, lai gan silto ē dienu, desertu u. t. t. , salī dzinot ar citā m lielajā m viesnī cā m, bija maz veidu, bet ar to ļ oti pietiek, galvenais - ē dams, garš ī gs, pietiek visi. Restorā nā vienmē r ir daudz vietu, nav jā skrien, lai paņ emtu galdiņ u. Un personā ls ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs, iet paskatī ties uz galdiem un uzreiz novā c lieki netī ros š ķ ī vjus. Pē c katras ē dienreizes tiek uzklā ts tī rs galdauts, pat ja tas nav netī rs. . Viņ i cenš as komunicē t ar viesiem, vienmē r sveicina ar smaidu, vā rdu sakot, ja dzird atbildi turku valodu (varē jā m nedaudz runā t), viņ i bija priecī gi un glaimoti. Turki ir lieli patrioti. Baseini ir forš i, nekad nav cilvē ku pū ļ i, daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā pā rsvarā ir angļ i, nedaudz vā cieš i, turki un ļ oti maz krievu. Tā tad valoda ir vajadzī ga - angļ u vai turku. Teritorija maza, zaļ a, kopta, tur dzī vo pat bruņ urupucis. Autobuss jū s aizvedī s uz pludmali. Dienu vē lā k devā mies uz turieni, peldē jā mies, braucā m ar katamarā nu. Uz Fethiye devā mies paš i, apskatī jā m pilsē tu, ostu, kapenes - ī sta turku pilsē tiņ a, iepirkā mies. Vienā vietē jā veikalā ļ oti viesmī lī gs saimnieks mū s nelaida vaļ ā , lī dz pacienā ja ar turku kafiju un ā bolu tē ju. Ufuk, respekts tev liels! ! ! Viņ a veikals un citi ir krā sainā turku stilā , kura tur nav. Devā mies ekskursijā - dž ipu safari - forš i, jautri, viena ekskursija apvienoja daudz ko - Tlos, Saklikent, Patara pludmale, redzē jā m daudz omulī gu un ne pā rā k turku ciematiņ u. Vispā r skaistums. Aizgā jā m uz hammam, viesnī cā bija dā rgi, Hisaronā tikā m pie pirts, kurā mazgā jā mies 2 reizes lē tā k. Starp citu, Hisaronu atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, kur pilnā sparā rit naktsdzī ve ar ballī tē m. Veikalu ir daudz, tur bija mū su galvenie pirkumi. Gribu teikt daž us vā rdus par britiem, viņ i visur bija visvairā k. Tie izraisī ja lielu cieņ u, ļ oti labi audzinā ti cilvē ki, nav augstprā tī gi, kā vairumam mū sē jo, kuriem ir vismaz kaut kā da nauda, ​ ​ absolū ti nekā du kompleksu, pā rsvarā vienkā rš i un draudzī gi cilvē ki. Ī sā k sakot, SUPER ATPŪ TA! Un tagad par mī nusiem, ceru, ka tie ir vienī gie un tikai pie mums. Mē s nopirkā m tū ri Coral kā.3 *, lai gan tas izrā dī jā s ī sts 4 *. Viens no pirmajiem mī nusiem (starp citu, nav nekā da sakara ar viesnī cu) ir saimnieks Odeon Tour, kas izrā dī jā s parasta butaforija: sagaidī t mū s lidostā , mū s sagaidī ja un viss. Lai arī visas brī vdienas lieliski noorganizē jā m sev, gids necienī jā s ne reizi ierasties viesnī cā , reģ istratū rā savus pā rstā vjus pat pē c skata nepazī st. Vajadzē ja precizē t atgrieš anā s lidojumu un transfē ru, paldies reģ istratū rā m - palī dzē ja noskaidrot telefoniski. Nu, otrs mī nuss - mī nus viesnī ca - ir norē ķ ins. Mū s ilgi aizturē ja, vakarā pē c precizē jumiem un strī diem (pat 15$ nederē ja) viņ i beidzot mū s samierinā ja, jo sā kā m gandrī z lamā ties. Numurs ir liels, bet mitrs (1. stā vs), ar skaistu skatu uz kalniem un tuvu viesnī cas centram. Tie ir visi mī nusi, uz kuriem mē s nekļ uvā m apsē sti un nesabojā jā m atvaļ inā jumu. Un viss pā rē jais ir SUPER, ar asarā m acī s no turienes aizgā jā m. Neesmu vienmuļ ī bas piekritē js, bet pie nā kamā s izdevī bas dotos atkal atpū sties uz Fethiye, un uz š o viesnī cu. Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. Lai jaukas brī vdienas!


iemiesojums olyy25
1 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель расположен в районе Олюдениз, в 3 километрах от пляжа. Находится на возвышенности, среди соснового бора. Отель подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 3 км от п. Олюдениз. 5 км от г. Фетхие. 58 км от аэропорта Даламан. 215 км от аэропорта Милас Бодрума.
Pludmales apraksts Пляж в 2 км от отеля. Бесплатный трансфер к пляжу.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, работает 10:00-12:00 / 15:00-17:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 132 номера в шести 3-этажных зданиях отеля.

Istabās

Кондиционер, фен, телефон, спутниковое телевидение с музыкальные каналами, мини-бар, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Hisarönü mah. Bağ Tepesi cad. No:12, 48300 – Ölüdeniz / Fethiye / Muğla
Tālruņi: +90 252 616 63 53, +90 252 616 74 57, fax +90 252 616 72 15
Tīmekļa vietne: Nicholas Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.