Viesnīca ar lielu labiekārtotu teritoriju klusā vietā.

Rakstīts: 18 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 13 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē rķ tiecī gi meklē jā m viesnī cu Oludenizā ar plaš u teritoriju, klusā vietā . Mē s to atradā m vietnē Booking, apskatī jā m fotogrā fijas, atsauksmes un izdarī jā m izvē li. Mē s reģ istrē jā mies pulksten 3:00 un izrakstī jā mies pē c 5 minū tē m.
Visa informā cija par viesnī cu ir patiesa, Booking bildes atbilst realitā tei. Ļ oti skaista labiekā rtota teritorija. Man patika viesnī cas ē ku daudzlī meņ u modulā rais plā nojums, kas palī dz izvairī ties no atpū tnieku drū zmē š anā s, nav "pū ļ a" sajū tas, katrs atradī s sev omulī gu vietiņ u pie bā ra, uz vietas š ova programmai , un restorā nā , un pie baseina. Daudz vietas, gleznaini, acij tī kami, skaists skats uz lī ci un jū ru, kalniem.
Istaba (ar apmetni bija nelielas nianses) maza, diviem cilvē kiem vietas un vietas pietiek, "standarta" istabiņ a, patī kamos bē š os un kafijas toņ os. Mē beles, viss aprī kojums, lieliskā stā voklī . Viss darbojas pareizi. Balkons ir neliels, ar skaistu skatu uz restorā na verandu, baseinu, kalniem un jū ru. Nevaru nosaukt mī nusus, viss patika. Tiesa, nav vietas dvieļ u, peldkostī mu ž ā vē š anai. Atpū tnieki š im nolū kam izmanto balkona ž ogu, plastmasas galdu un krē slus, kas tur atrodas. Mums bija lī dzi virve, uzbū vē jā m improvizē tu ž ā vē tā ju, nekā du problē mu. ))))

Ē diens - daudzveidī gs, katrai gaumei, viss svaigs, garš ī gs.
Brokastī s (no 7.30 lī dz 10.00 - vā rī tas olas, olu kultenis, ceptas desiņ as, desiņ as ar sautē tiem dā rzeņ iem; ceptas sē nes ar sī poliem; auzu piena putra; kū kas; svaigi dā rzeņ i; salā ti; zaļ umi (4-5 veidi); siers , siers desas; ievā rī jumi (6-7 veidi); saldumi; jogurts; piens un musli (4-5 veidi); bulciņ as; pī rā gi; ž ā vē tas aprikozes; rozī nes; vī ģ es; turku gardums; augļ i (plū mes, bumbieri, persiki, ā boli, vī nogas , arbū zi, melones), olī vas
Dzē rieni: ayran, kafija (automā ts - 6 programmas); tē ja (brū vē ta un
paciņ as); ū dens ar sī rupu (4 veidi).
Pusdienas (no 13.00 lī dz 14.30) - krē mzupas (1-2 veidi); rī si, spageti, makaroni; cepti kartupeļ i; kartupeļ u biezputra; Frī kartupeļ i; liellopa gaļ as sautē jums ar dā rzeņ iem; karija vista; ceptas vistas ciskas; dā rzeņ u sautē jums; svaigi dā rzeņ i atseviš ķ i un salā tos; dā rzeņ u salā ti (7-8 veidi); aukstā s gaļ as un dā rzeņ u uzkodas; saldumi; maizī tes; kastroļ i; svaigi augļ i, olī vas

Vakariņ as: (no 19.00 lī dz 21.00) - Jū su klā tbū tnē cepeš krā snī tiek pagatavotas vietē jā s kū kas ar biezpienu; zivis, kas ceptas vai ceptas tieš i jū su priekš ā ; sautē ta gaļ a ar dā rzeņ iem; grila cepeš krā sns - jū su priekš ā tiek cepta arī gaļ a; spā rni; grilē ti dā rzeņ i; sā nu ē dieni - daž ā di; aukstā s gaļ as uzkodas (sagrieztas); kalmā ri; mī dijas; salā ti; dā rzeņ i; apstā dī jumi; saldumi 8-10 veidi; augļ i; dā rzeņ us. Olī vas.
Biež i ņ ē ma lī dzi uz istabu augļ us, ž ā vē tus augļ us; nekā du problē mu; ē dieniem visā teritorijā ir speciā li paliktņ i, kur var atstā t glā zi vai š ķ ī vi.
Ī paš i gribē tos atzī mē t personā lu - ļ oti pozitī vi, smaidī gi, vē rī gi, ļ oti patī kami just tā du attieksmi pret sevi.
Ļ oti patika viesnī ca un uzturē š anā s. Es nevaru teikt, ka man kaut kas nepatika, drī zā k nianses:
1. Mū s iekā rtoja istabā nakts š veicars, istabiņ a izrā dī jā s bez atseviš ķ a balkona, neliela galerija, kas dalī ta ar blakus istabā m. ar skatu...uz restorā na jumta, nosū cē ji; mazs logs. No rī ta pievē rsā mies dienas š veicaram - viņ u sauc Zija (runā krieviski, ļ oti uzmanī gs un pozitī vs cilvē ks, pacietī gi atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Liels paldies viņ am! ! ! ). Istaba tika nomainī ta pret mums (bez papildu maksā jumiem) vienas dienas laikā . Starp citu, viesnī cas aprakstā norā dī ts, ka no visiem numuriem paveras skats uz baseinu. . . nē , ir numuriņ i ar skatu uz mež u, daž ā das pakā pes skata gleznainī ba, ar skatu uz kalniem, saimniecī bas pagalmu ( lai gan tur viss ir iekā rtots, tī rs un kā rtī gs ). Visur puķ es, tropu augi.
2. Visi darbinieki runā turku, angļ u valodā . Lielā kā daļ a atpū tnieku ir briti, daudzi turki. Krievvalodī go tū ristu nav daudz.

3. Internets ir pieejams gan istabā , gan pie baseina, bet vislabā k to noķ ert reģ istratū rā (pā rbaudī ts), ir liela ē rta atpū tas telpa ar atzveltnes krē sliem un dī vā niem.
4. Viesnī ca atrodas nevis piekrastē , bet gan kalnos, priež u mež ā . Jums jā dodas uz pludmali. Mē s braucā m ar autobusu. (4.25 liras, dolā ra kurss 1:6.1). Sā kotnē ji viņ i plā noja iet - ne ī sti, tā lu, daļ u no ceļ a - pa š oseju. Brauciens - 6-7 minū tes.
5. Viesnī cai ir sava pludmale, tā atrodas lagū nas krastā no kalnu puses. Mē s tur negā jā m. Ir pā rsē š anā s - nav ē rti: divi reisi uz leju 9.45 un 10.45. Atgrieš anā s viesnī cā - 16.00 un 17.00.
Labi atpū sties lagū nā ar maziem bē rniem, ir sekls, ļ oti silts ū dens. Bet tur ir vienkā rš i daudz cilvē ku)))
Mē s devā mies uz pilsē tas pludmali - "Beljengiz", devā mies uz kaimiņ u lī ci, pludmali "Kedrak"...bet, tas nav par viesnī cu))))
6. Viesnī cā ir animatori, godī gi sakot, mē s lieliski pavadī jā m laiku, mē s nepiedalī jā mies viņ u aktivitā tē s.
7. Katru vakaru - tematiska izklaidē još a koncertprogramma. Turcijas dienā : tika piedā vā ti turku ē dieni, pat galdauti bija Turcijas karoga klā stā ; koncerts - nacionā lā s turku dejas.
8. Uzkodu bā rs...amatierim - maizī tes ar kotleti, frī kartupeļ i...Reiz paņ ē ma picu (diezgan garš ī ga). Ē dienu restorā nā pietika, vienkā rš i nebija vajadzī bas.
9. Saldē jums - visizplatī tā kais, 6 š ķ irnes, no kurā m izvē lē ties vafeļ u konusā . Garš ī gs.
10 . Ļ oti krā saina vecmā miņ a cepa turku kū kas ar biezpienu - gozleme: garš ī gi.

Paldies viesnī cas darbiniekiem par lielisko svē tku organizē š anu! ! ! Mē s jū s vienmē r atcerē simies ar siltumu sirdī ! )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu