Sun City Hotel & Beach Club 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.110
№7 viesnīcas reitingā Fethiye
7.7 Numurs
8.7 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Oludenizas pilsētā, 300 metru attālumā no jūras. Uzcelta 1996. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nopirkā m ekskursiju caur Fortuna sistē mu, un Sun City viesnī ca mums izkrita. Ē diens bija slikts, bet kopumā viss bija kā rtī bā . Standarta numuriņ ā nebija nekā du smalkumu. Rajons bija ļ oti labs. Pludmale, jū ra ir tī ra. … Tomēr ▾ Mē s nopirkā m ekskursiju caur Fortuna sistē mu, un Sun City viesnī ca mums izkrita. Ē diens bija slikts, bet kopumā viss bija kā rtī bā . Standarta numuriņ ā nebija nekā du smalkumu. Rajons bija ļ oti labs. Pludmale, jū ra ir tī ra. Internetu viesnī cā maksā , maksā.5 dolā rus nedē ļ ā .
аватар _197471
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tusies ģ imene ar bē rnu 4.5 gadi. Visiem patika. Ieradā mies pirms reģ istrē š anā s laika, 11:40 (reģ istrē š anā s 14:00 pē c grafika). Ī paš i nejautā ju, bet mums paš iem piedā vā ja reģ istrē ties ā trā k, uzreiz pē c ieraš anā s (bija patī kami, jo bē rns negulē ja pusi nakts un jau bija pā rguris). … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene ar bē rnu 4.5 gadi. Visiem patika. Ieradā mies pirms reģ istrē š anā s laika, 11:40 (reģ istrē š anā s 14:00 pē c grafika). Ī paš i nejautā ju, bet mums paš iem piedā vā ja reģ istrē ties ā trā k, uzreiz pē c ieraš anā s (bija patī kami, jo bē rns negulē ja pusi nakts un jau bija pā rguris). Istabu vispirms iedeva tuvā k baseinam, bija skaļ š un prasī jā m klusu istabu, mū s uzreiz pā rģ ē rba. Tas ir arī jauki. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu. Istaba plaš a, jauka un ē rta. Viesnī cas teritorija ir liela, zaļ a un tī ra. Zilajā lagū nā ir pludmale, uz to ir transfē rs, ir rinda, bet nav problē ma, visus aizvedī s, kā du dienu transfē ra autobuss salū za tā pē c viesnī cas administrā cija mums piedā vā ja bezmaksas taksi (arī jauki ). Pē c pusdienā m devā mies uz kopī gu pludmali, bet mums patika viļ ņ i, jū rā ir daudz enerģ ijas. Pā rtikai - viss kā rtī bā , augļ i, protams, ne pā rā k labi - tikai ā boli, bumbieri, arbū zs bija pā ris reizes, banā nu nebija. Divas reizes dienā - saldē jums, bē rniem ļ oti garš oja. Nu, tas, iespē jams, ir standarts Turcijai un Ē ģ iptei - pirmo ē dienu neesamī ba. Tā s it kā ir, bet zupas neparastas: tomā ts (kā sarkanā tomā tu pasta), jogurta zupa, zupu nekad neesmu mē ģ inā jis. Citā di viss ir brī niš ķ ī gi, katru vakaru ir diskotē ka bē rniem (bē rniem ļ oti patika) un priekš nesums pieauguš ajiem (dejas, akrobā ti, vingrotā ji utt. ). Wifi visur ir bezmaksas. ES iesaku.
аватар serg10kv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patī k Suncity hotel 4 *, tas ir labā ks par 5 *, kas stā v tā priekš ā . Ir pieejami transporta pakalpojumi uz publisko pludmali, kas aizvedī s uz aprī koto pludmali zilajā lagū nā . Zilajā lagū nā ir bā rs, tač u tas ir papildus. … Tomēr ▾ Man patī k Suncity hotel 4 *, tas ir labā ks par 5 *, kas stā v tā priekš ā . Ir pieejami transporta pakalpojumi uz publisko pludmali, kas aizvedī s uz aprī koto pludmali zilajā lagū nā . Zilajā lagū nā ir bā rs, tač u tas ir papildus.
аватар soroksnuz
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca un numuri bez pretenzijā m uz greznī bu. Bet ļ oti tī rs un ē rts. Personā ls ir draudzī gs, un visi jums smaida. Netī rie trauki tiek nekavē joties izņ emti. Visā pā rē jā laikā nepameta sajū ta, ka atnā ci nevis uz viesnī cu, bet ciemos pie tā lā kiem radiem, un viss ir kā viena liela ģ imene. … Tomēr ▾ Viesnī ca un numuri bez pretenzijā m uz greznī bu. Bet ļ oti tī rs un ē rts. Personā ls ir draudzī gs, un visi jums smaida. Netī rie trauki tiek nekavē joties izņ emti. Visā pā rē jā laikā nepameta sajū ta, ka atnā ci nevis uz viesnī cu, bet ciemos pie tā lā kiem radiem, un viss ir kā viena liela ģ imene. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz vietu ē damistabā un pie baseina. Personā ls nerunā krieviski. Bet man tas ir tik labi (ir sajū ta, ka esi ā rzemē s)

Priekš rocī bas:
1. Ļ oti mā jī gs un zaļ š (iegremdē ts ziedos)
2. Uzturs. Man nav ē diens cietam č etriniekam ar plus gardumiem, bet dā rzeņ i, augļ i, saldumi neiedomā jamā daudzumā . Gaļ as ir daudz (tī tara, vista, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, zoss, pī le, zivis), un jū s nebū siet izsalcis.
3. Tī ras un kā rtī gas telpas (tī rī š ana katru dienu)
Trū kumi:
1. Pludmale. Bezmaksas bā ra trū kums, attā lums (neē rti) Devos uz pilsē tu (ļ oti labi)
Ja vē laties ļ oti klusu, mierī gu un mā jī gu vietu bez trokš ņ a un diskotē kā m lī dz rī tam. Pē c tam izvē lieties š o viesnī cu. Kopē jais iespaids ir ļ oti silts un labs.
аватар nata_zing
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies maija beigā s. Viesnī ca tika izvē lē ta dē ļ laba vē rtē juma utt un normā las cenas š im reģ ionam. Mazliet par viesnī cu Plusi: 1. skaista sakopta teritorija 2. garš ī ga un kvalitatī va virtuve. Ē dienu daudzveidī ba pusdienā s un vakariņ ā s ir diezgan laba. … Tomēr ▾ Mē s devā mies maija beigā s. Viesnī ca tika izvē lē ta dē ļ laba vē rtē juma utt un normā las cenas š im reģ ionam.
Mazliet par viesnī cu
Plusi:
1. skaista sakopta teritorija
2. garš ī ga un kvalitatī va virtuve. Ē dienu daudzveidī ba pusdienā s un vakariņ ā s ir diezgan laba. Daudz gaļ as, zivju, zaļ umu, sieru, olī vu, gardu saldumu. Brokastis ir apnikuš as, bet š is ir standarta brī dis uz All iesk. Ir garš ī gs saldē jums, normā las uzkodas dienas vidū.
Mē s ar vī ru un bē rnu (1 gads un 7 mē neš i) ē dā m pilnī bā no kopē jā galda un nebija nekā du problē mu ar mā jokli un komunā lajiem pakalpojumiem, kas vecā kiem ar š ā diem mazuļ iem ir ļ oti svarī gi.
3. dzē rieni ir labi. Ir parasts sausais vī ns, alus, mohito. Vestibila bā rā tiek pagatavota laba kafija.
4. ē rta atraš anā s vieta. Netā lu no publiskā s pludmales, lagū nu var ā tri sasniegt (7 minū tes) / ja vē laties, ejiet 30 minū tē s. Pilsē tā ar autobusu var nokļ ū t 40 minū š u laikā.
5. personā ls ir diezgan draudzī gs.
Mini klubiņ ā strā dā dzī vespriecī ga, laipna meitenī te Gula (Rose), kura uzreiz izpelnī jā s mū su mazā mazuļ a mī lestī bu.
6. ja ir brī vas istabas, nevajadzē tu bū t problē mā m ar agro reģ istrē š anos. Mē s bijā m reģ istrē ti pulksten 7:30
7. blablabla
......
Mī nusi:
Manuprā t, tā du ir ļ oti maz.
1. Istabā es neuztvē ru internetu (labi ķ er pie baseina, restorā nā ).
2. spageti un olu kultenis ir ļ oti trekni (lai gan tas ir gaumes jautā jums)

Ī sā k sakot, es iesaku visiem atpū sties š ajā viesnī cā un š ajā periodā (maija beigas - jū nija sā kums).
аватар Vilona
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Galvenais kritē rijs, izvē loties š o viesnī cu, bija vē lme maija sā kumā ē rti peldē ties, plus skaistā daba. Atpū tas kopā ar draugu š ajā viesnī cā no 2017. gada 2. maija lī dz 16. maijam. Brauciens no Dalamanas lidostas lī dz viesnī cai (ar pieturā m citā s viesnī cā s) pusotru stundu. … Tomēr ▾ Galvenais kritē rijs, izvē loties š o viesnī cu, bija vē lme maija sā kumā ē rti peldē ties, plus skaistā daba.
Atpū tas kopā ar draugu š ajā viesnī cā no 2017. gada 2. maija lī dz 16. maijam. Brauciens no Dalamanas lidostas lī dz viesnī cai (ar pieturā m citā s viesnī cā s) pusotru stundu. Tā kā ieradā mies paš ā sezonas sā kumā , viesnī ca bija apmē ram treš daļ a pilna. Nokā rtots bez problē mā m. Tiesa, kofera š veicars (kurš arī piegā dā jaunpienā cē jus viņ u dzī vesvietā ) sā kotnē ji piedā vā ja istabu pirmajā stā vā , bet pē c tam, kad teicā m, ka vauč eram bija vē lme (norā dī ta pē rkot ekskursiju), ka tas NAV pirmais stā vs, viņ š piedā vā ja istabu treš ajā stā vā . Numurs izrā dī jā s ģ imenes numurs: viena divguļ amā gulta, divas pilnas gultas divstā vu grā matu skapī un dī vā ns. Viņ i tajā palika. Numurs ir diezgan plaš s ar balkonu. Lai gan uz logiem ir aizslietņ i, istabā bija odi.
Ir tē jkanna (tē ja, kafija, cukurs, sausais krē jums), ledusskapis, vidē ja izmē ra TV (plazma), kondicionieris, fē ns. Seifs par maksu, pē c samaksas izsniedz seifa slē dzenes atslē gu (lai gan seifam ir kombinē tā atslē ga, kas nedarbojā s). Telpas atslē ga ir elektroniska (ar plastikā ta karti). Gultas matrač i un spilveni ir normā li, “nav nogalinā ti”, veļ a tī ra. Vannas istaba liela, ar duš u, nedaudz neē rti, ka duš as galva bez š ļ ū tenes ir piestiprinā ta virs galvas. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Viesnī ca nav jauna, bet ir uzturē ta diezgan labā un tī rā stā voklī . Teritorija ļ oti zaļ a, viss ziedos, aromā ti vakaros vienkā rš i satriecoš i! Vai putnu dziedā š ana, ī paš i no rī tiem, liek domā t, ka esi paradī zē ? !
Ē diens ir lielisks, no 7-30 lī dz 24-00! Zivis, gaļ a, sieri, zupas, dā rzeņ i, olī vas, zaļ umi daudzā s daž ā dā s variā cijā s vienmē r ir bijuš i galvenajā restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s. Brokastī s nebija zivju un gaļ as, tā s aizstā ja desiņ as, vairā ku veidu jogurti, musli, medus ķ emmī tē s, olas daž ā dos sagatavē s, sieri, dā rzeņ i, garš augi, pankū kas. Augļ i vienmē r bija klā t. Un konditoreja ir atseviš ķ a dziesma, daudz visa kā un daž ā di-skaisti-gardi. . .
No alkohola izmē ģ inā jā m vī nus un daž ā dus kokteiļ us (alkoholiskos un bezalkoholiskos), ļ oti pieklā jī gi. Kafija bā rā pie reģ istratū ras ir lieliska…
Uzkodu bā rs palī dzē ja vairā k nekā vienu reizi, kad bija slinks ierasties pusdienā s no Zilā s lagū nas...
Vakara animā cija viesnī cā laba, aicinā tā s grupas interesantas, nav garlaicī gas.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pā rvalda galvenokā rt angļ u un turku valodu. Ar ļ oti minimā lā m angļ u valodas zinā š anā m un ar ž estu palī dzī bu (vai ar mobilo tulku) jū s vienmē r varat sasniegt izpratni.
Peldē ties, peldē ties, sauļ oties, mē s devā mies/devā mies uz viesnī cas pludmali Zilajā lagū nā . Ierodoties, maija sā kumā ū dens Lagunā bija 21-22 grā di, un maija vidū jau bija iesilis lī dz +23 grā diem.
Viesnī cas pludmale Zilajā lagū nā bija ļ oti patī kama. Klusa skaista vieta, zaļ a pļ auta zā le, olī vas, priedes, ziedoš i koki. Pie ū dens - smilš aina laukuma josla. Ir katamarā nu noma. Pludmales teritorija ar taku nosacī ti sadalī ta pludmalē pieauguš ajiem un pludmalē atpū tniekiem ar bē rniem. Ir arī skaista VIP zona, devā mies tur bildē ties.
Lagunas dibens ir smilš ains, tī rs, daž reiz apakš ā var redzē t jū ras zvaigznes un jū ras gurķ us. Zivju bari ir pastā vī gi piekrastes zonas iemī tnieki. Pā ris, drake un pī le, iespaidī gi pastaigā jā s starp pludmales apmeklē tā jiem. Pā ris reizes mē s redzē jā m mazus zemes bruņ urupuč us nedaudz tā lā k no sauļ oš anā s krē sliem...
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesnī cas pludmalē Zilajā lagū nā viesnī cas viesiem ir bez maksas, bā rs ir maksas. Tā pē c viņ i no restorā na uz pludmali paņ ē ma lī dzi augļ us (bumbierus, ā bolus, apelsī nus) un 1.5 litru ū dens pudeli. No galvenā restorā na, ja nepiecieš ams, varat ņ emt ē dienu, kā arī no bā riem dzē rienus glā zē s / glā zē s - aizlieguma nebija...
Paš valdī bas pludmalē (atklā tā jū rā ) saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, mazi un vidē ji oļ i krastā . Atklā tā jū rā ū dens ir vē sā ks, tā pē c viņ i tomē r deva priekš roku viesnī cas pludmalei Lagunā , nevis š ai pludmalei.
Bezmaksas autobuss nogā dā tū ristus uz Lagunu un atpakaļ laikā , autobusa š ofera bē rnus sauc par "kapteini Ali". Brauciet 7-10 minū tes. Un ja kā jā m, tad mierī gā soļ oš anas tempā ar foto pauzē m sanā k 45-50 minū tes.
No mū su apmeklē tajā m ekskursijā m:
- krabju ķ erš anas brauciens Daljanas upē + termā lais baseins un dubļ i;
- Kaputas-Kaš -Patara;
- kruī zs ar laivu pa seš ā m salā m;
- brauciens ar kuģ ī ti uz Svē tā Nikolaja salu saulrietam.
Visiem patika!! !
Plā nojā m no Babadag kalna nolaisties ar paraplā nu ar instruktoru, bet š oreiz tas neizdevā s.
Fethiye bijā m trī s reizes atseviš ķ i: pilsē tas iepazī š ana un iepirkš anā s. Apmeklē jā m Kidrakas pludmali.
Rezumē jot, varam tikai teikt - bijā m ļ oti apmierinā ti ar VIESNĪ CU, ATRAŠ ANĀ S VIETAS, DABU! Atvaļ inā jums bija izdevies!
Ceram š eit vē l atgriezties! ! !
Голубая лагуна, Олюдениз Голубая лагуна, Олюдениз Голубая лагуна, Олюдениз Территория отеля Sun City Территория отеля Sun City Территория отеля Sun City Территория отеля Sun City Территория отеля Sun City
аватар Gluschenkotoma
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mī nusi: 1. Shuttlebus ved cilvē kus uz savu pludmali lagū nā tikai pirms pusdienā m, pē c pusdienā m tikai no lagū nas. . . Pilnī gs absurds....Atved cilvē kus uz viesnī cu un dodas uz tukš o lagū nu. Jā lū dz š oferis nebraukt ar taksometru. … Tomēr ▾ Mī nusi:
1. Shuttlebus ved cilvē kus uz savu pludmali lagū nā tikai pirms pusdienā m, pē c pusdienā m tikai no lagū nas. . . Pilnī gs absurds....Atved cilvē kus uz viesnī cu un dodas uz tukš o lagū nu. Jā lū dz š oferis nebraukt ar taksometru. Vai arī jā ierodas no rī ta un jā paliek lī dz vakaram bez pusdienā m....Gribē tos, lai viesnī ca pā rskatī tu savus noteikumus tū ristu nogā dā š anai pludmalē , jo daudzi tū risti ierodas jū rā un nesē ž pie hlorē tā baseina.
2. "Mē s runā jam krieviski" ir nonsenss, tiklī dz viņ i dzird krievu vai ukraiņ u dialektu, viņ i uzreiz sā k salst...ja vien padoms nepalī dz saprast, kas ir kas...Vajag vismaz mazliet angļ u valodu.
3. Neliela platī ba
Plusi:
Ē diens labs, apkā rtne zied, viesnī ca kā dā rzā , skaisti skati uz kalniem, viesnī cas pludmalē silts un super bē rniem, pā ris minū tes lī dz publiskajai pludmalei, vajag tikai pludmales apavus, oļ us sit ar lieliem viļ ņ iem, sā p kā jas. Pa ceļ am uz pludmali ir daudzas kafejnī cas un ceļ ojumu aģ entū ras paraplanieriem. Ļ oti apmierinā ti ar bijuš o Sky Sports aģ entū ru, ar viņ iem interesanti pavadī jā m laiku, viņ i parā dī ja labā kā s vietē jo atrakciju vietas, runā daž ā dā s valodā s, viņ iem ir ļ oti labi paraplā nu meistari, un cenas ir daudz lē tā kas nekā tū roperatoriem.
Kopumā , neskatoties uz mī nusiem, mums patika pā rē jais, mē s nā ksim vē lreiz.. .
аватар f1974bigmirnet
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Septembrī atpū tos ar sievu š ajā viesnī cā , daba super, par numuriņ iem arī nestrī dos, bet viss pā rē jais ir pilnī gs sū ds, krievu personā ls nezin vai saprot, ka esi no Ukrainas vai Krievijas esiet gatavi vairā k nekā aukstai attieksmei. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tos ar sievu š ajā viesnī cā , daba super, par numuriņ iem arī nestrī dos, bet viss pā rē jais ir pilnī gs sū ds, krievu personā ls nezin vai saprot, ka esi no Ukrainas vai Krievijas esiet gatavi vairā k nekā aukstai attieksmei.


iemiesojums oxanabarho
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums naivdok2
Kas šobrīd uzturas šajā viesnīcā? Kā tev iet? Tīri, garšīgi, viss darbojas? Kā ir laika apstākļi Oludenizā? jūra silta? Ja nav grūti, parādi foto ;)
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель расположен в городке Олюдениз, в 300 метрах от моря. Построен в 1996 году, последняя реновация была проведена в 2015 году. Отель подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 15 км от г. Фетхие. 70 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Собственный в 1,5 км от отеля, отель предоставляет бесплатный автобус на собственный пляж (5 раз в день). Гости отеля могут пользоваться городским общественным пляжем, который находится в 5 минутах ходьбы от отеля. На городском пляже еда и напитки, зонтики и шезлонги предоставляются за отдельную плату.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторана, 4 бара. 2 открытых бассейна, с пресной водой, без подогрева, площади: 1000 кв.м, 350 кв.м. 1 крытый бассейн, с пресной водой, без подогрева, площадь 150 кв.м. Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, места для курения, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол, дартс, шахматы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 239 номеров в 14-ти 3-этажных зданиях.

Istabās

Современные номера отеля Suncity - Beach Club оформлены в светлых тонах и оснащены телевизором со спутниковыми каналами. На всей территории отеля предоставляется бесплатный Wi-Fi. Собственная ванная комната с ванной укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Oludeniz Street, Oludeniz/Fethiye/Muğla
Tālruņi: +90 252 617 0 111
Tīmekļa vietne: Sun City Hotel & Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.