Lieliska viesnīca, bet kalns mūs pabeidza)

Rakstīts: 12 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pati viesnī ca skaista, mā jī ga, mī ļ a, lielisks ē diens (laikam labā kais manā tū res pieredzē ), liels tī rs baseins, slidkalniņ i bē rniem un bē rnu baseins, skats no istabiņ as vienkā rš i kautrī gs no kalniem, lai gan istabiņ a atklā ti sakot, ir mazs.
bet...taksometrs 4 USD vienā virzienā lī dz jū rai vai liela kalna pā rvarē š ana un mikroautobuss zem 1 USD. Bezmaksas autobusus no viesnī cas nedabū jā m, tie ir 9-30 un 10-30 un atpakaļ.16 un 17. Un mū su grafiks ar mazuli bija 8-30-11 un 16-19 pludmalē . Visu laiku bija dā rgi braukt ar taksi 4x dienā , un tā mē s ar ratiem gā jā m augš ā tajā kalnā . . bbrr. kas bez bē rniem un var gandrī z visu dienu nogulē t pludmalē , jums noteikti bū s labi)) nu secinā jā m, ka vairs ne uz kā diem kalniem apmesties.
Attiecī bā pret teritoriju - daudz pakā pienu. Atkal nav kur staigā t ar ratiem (bet pati teritorija skaista! Vakarā pasē dē t ir daudz jauku dienvidafrikā ņ u.

Pē c tū ristu domā m, viņ i gaidī ja aptuveni 10 procentus krievvalodī go, bet izrā dī jā s, ka 40 procenti noteikti bija krievi.
Paš ai pludmalei, pareizā k sakot ī rē tai - ē rti! Tirkī za ū dens ir brī niš ķ ī gs! Bet tū ristiem ar bē rniem labā k doties uz maksas zilo lagū nu ar maziem oļ iem un gludu iekļ ū š anu ū denī , tur ir daudz cilvē ku (ieeja 7 liras no cilvē ka, 15 liras sauļ oš anā s krē sls un 10 lietussargs.
Oludenizā krastmala ir super mā jī ga! Daudz paraplā nu — ir jautri skatī ties, kā tie planē un nolaiž as, un vē l jautrā k lidot) pagaidā m tas arī viss!

Ja ir kā di jautā jumi - jautā jiet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu